توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست vps خارج
hero0o
September 14th, 2012, 11:38
سلام دوستان خسته نباشید من یه سرور نیاز دارم که بتونم چند تا دسکتاپ رو هم زمان با vnc اجرا کنم بدون اینکه بقیه desktop ها لاگ اوت شن خواستم ببینم این کار شدنیه؟ اگر آیپی اضافه بگیرم چی ؟ رم سرور مهم نیست ترافیک هم مهم نیست فقط میخوام برنامه ها اجرا بمونه لطفا قیمت هاتون رو اعلام کنید
DeltaGostar
September 14th, 2012, 11:52
RAM< و شبکه استیبل (پایداری) مهم هست شما با یه vps win 2003 راحت میتونید چندین vnc باز کنید و بعد از تنظیمات توی خود نرم افزار vnc لاگ اوت ها رو ببنید
hero0o
September 14th, 2012, 11:57
ram< و شبکه استیبل (پایداری) مهم هست شما با یه vps win 2003 راحت میتونید چندین vnc باز کنید و بعد از تنظیمات توی خود نرم افزار vnc لاگ اوت ها رو ببنید
سلام ممنون از اینکه جواب منو دادین من الان یه vps با رم 512 دارم سیستم عامل ویندوز 2003 میشه راهنمایی کنید چطور چند vnc اجرا کنم؟
mehrshad.ho
September 14th, 2012, 12:00
در خدمتیم
آی دی : NikServer90
majidisaloo1
September 14th, 2012, 12:06
شما روی 2003 خیلی راحت میشه همزمان چند تا دسکتاپ آنلاین باشن
رم بالا بگیرید بهتر خواهد بود
قیمت های ما رو میتونید همراه با توضیحات در تاپیک زیر مشاهده نمایید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/58329/
berbid_server@att.net
September 14th, 2012, 12:08
سلام دوستان خسته نباشید من یه سرور نیاز دارم که بتونم چند تا دسکتاپ رو هم زمان با vnc اجرا کنم بدون اینکه بقیه desktop ها لاگ اوت شن خواستم ببینم این کار شدنیه؟ اگر آیپی اضافه بگیرم چی ؟ رم سرور مهم نیست ترافیک هم مهم نیست فقط میخوام برنامه ها اجرا بمونه لطفا قیمت هاتون رو اعلام کنید
با ترافیک نامحدود از آمریکا در خدمتیم
ID:berbid_server@att.net
تحویل فوری
DeltaGostar
September 14th, 2012, 12:10
سلام ممنون از اینکه جواب منو دادین من الان یه vps با رم 512 دارم سیستم عامل ویندوز 2003 میشه راهنمایی کنید چطور چند vnc اجرا کنم؟
شما میخواهید روی vps windows نرم افزار vnvserver نصب کنید ؟ و چندین اکانت vnc بسازید و به چندین نفر تحویل بدهید تا استفاده کنن؟ درست متوجه شدم؟؟
hero0o
September 14th, 2012, 12:14
شما میخواهید روی vps windows نرم افزار vnvserver نصب کنید ؟ و چندین اکانت vnc بسازید و به چندین نفر تحویل بدهید تا استفاده کنن؟ درست متوجه شدم؟؟
نه نه من فقط میخوام یه برنامه ی جاوا اجرا کنم ولی روی هر دسکتاپ یه برنامه بیشتر اجرا نمیشه ولی من میخوام چند برنامه همزمان اجرا باشن برنامه ی چت هستش فقط من میخوام همزمان اجرا باشن
DeltaGostar
September 14th, 2012, 12:21
نه نه من فقط میخوام یه برنامه ی جاوا اجرا کنم ولی روی هر دسکتاپ یه برنامه بیشتر اجرا نمیشه ولی من میخوام چند برنامه همزمان اجرا باشن برنامه ی چت هستش فقط من میخوام همزمان اجرا باشن
اینجا مشکل از سرور نیست این هست که برنامه که اجرا میشود one time هست و اجازه اجرا مجدد در صف برنامه های سیستم عامل را ندارد
اگر اطلاع داشته باشید سیستم عاملهای چند برنامه ای مثل ویندوز و لینوکس ها این قابلیت رو دارند . شما باید به برنامه نویس جاوا مراجعه کنید تا این برنامه چت در سیستم عامل مولتی یوزر ایجاد کند .
taghi.karimi
September 14th, 2012, 12:32
در همه ویندوزها امکان انجام این مورد را داریم
برای مشاهده قیمت و پاسخ به هرگونه سوال در خدمتیم
danitfk
September 14th, 2012, 13:02
با برنامه SandBoxie میتونید تا 60 برنامه اجرا کنید روی یک یوزر ( دسکتاپ )
hero0o
September 14th, 2012, 13:34
اینجا مشکل از سرور نیست این هست که برنامه که اجرا میشود one time هست و اجازه اجرا مجدد در صف برنامه های سیستم عامل را ندارد
اگر اطلاع داشته باشید سیستم عاملهای چند برنامه ای مثل ویندوز و لینوکس ها این قابلیت رو دارند . شما باید به برنامه نویس جاوا مراجعه کنید تا این برنامه چت در سیستم عامل مولتی یوزر ایجاد کند .
مشکل من اینه که با vnc میخوام به یک دسکتاپه دیگه متصل شم :(
mehrshad.ho
September 14th, 2012, 13:45
مشکل من اینه که با vnc میخوام به یک دسکتاپه دیگه متصل شم :(
با تست به جایی نرسیدید ؟
hero0o
September 14th, 2012, 13:46
برنامه ی مشابه vnc نیست؟:(:(
hero0o
September 14th, 2012, 13:48
با تست به جایی نرسیدید ؟
نه داداش ممنون از تستون تو یاهو بتون پیام دادم ک سرور رو آف کنید:-