این اسکریپت رو چند سال پیش خودم نوشتم و سایت بازی آنلاین استراتژیک تریباس (http://www.tribos.ir) راه اندازی کردم ! و این سایت رو بعد از چند مدت فروختم ! و حالا میخوام اسکریپت این بازی رو به صورت بدون کد شده و سورس کامل بازی را به فروش بزارم !
البته باید بگم که این اسکریپت قدیمی نیست و من باز هم روش کار کردم و یه سری جاهاشو مثل باگ هایی که داش به طور کامل فیکس کردم و باید اینم اشاره کنم که اسکریپت به صورت سورس به شما ارسال میشه !
قیمت : 200 هزار تومان
تحویل در بیشترین زمان : 5 ساعت
برای خرید با من تماس بگیرید
yahoo : im_held
email : iman@khabazi.biz
danitfk
September 13th, 2012, 23:30
استفاده از منابعِ سرور این اسکریپت چطور هست؟
مثل تراوین دیتابیس سنگینی داره؟
guerillamethod
September 14th, 2012, 00:56
دیتابیس تو 1 سال حجمش میشه فوقش 100 مگابایت
و این اسکریپت رو میتونید تو یک سرور معمولی هم استفاده کنید
lizard.tiny2006
September 14th, 2012, 09:42
سلام
چه تضمینی هست که اسکریپت بدون باگ و کامل هست؟
lizard.tiny2006
September 14th, 2012, 09:45
با توجه به عکس که گذاشتید مشخص هست که ورژن بازی شما قدیمی هست! تفاوت بین عکس شما و نسخه فعلی سایت زمین تا آسمون هست
اگه نسخه جدید رو دارید بنده خریدارم
blog
September 14th, 2012, 11:11
این همیننسخه موجود سایت اصلیه
MihanTech
September 14th, 2012, 18:58
این بازی کار برنامه نویسان ایرانی نیست !!!!!
MihanTech
September 14th, 2012, 19:54
Tribos - O jogo de browser sobre a era medieval (http://www.tribos.com.pt/)
guerillamethod
September 14th, 2012, 21:27
نسخه فعلی فقط ادیت دیزاین شده و میتوانید از منو و موتور بازی به سادگی متوجه این موضوع بشوید ...
+ اینکه سیستم خرید آنلاین ( درگاه بانک ملت ) برای خرید اعتبار برای بازیکنان هم در این نسخه راه اندازی شده است !
و اینم بگم اگر شما این اسکریپت را دارید و میگید کار ایرانی نیست و .. من ساکن آلمان هستم و یک ایرانی هستم و با شرکت های زیادی کار کردم ... و دوست دارم اگر شما دارید این اسکریپت رو به منم معرفی کنید تا من هم دانلودش کنم و استفاده کنم ...
guerillamethod
September 14th, 2012, 21:28
و به نظر من این اسکین ای که این اسکریپت داره بسیار جالب هست
و کاملا شبیه Die Stämme - Das Browsergame im Mittelalter (http://www.die-staemme.de/) هست !
ولی موتور بازی زمین تا اسمان فرق داره
guerillamethod
September 15th, 2012, 02:09
8474
این هم یک اسکین دیگر که اگر بخواهید براتون رو بازی بارگیری میکنم که هزینش 50 هزار تومان است
lizard.tiny2006
September 15th, 2012, 09:50
سلام
قالب دوم رو چند تا اسکرین شات از صحنه های بازیش رو بزار
اگه ارزونتر میدب من میخوام
guerillamethod
September 15th, 2012, 14:41
سلام
قالب دوم رو چند تا اسکرین شات از صحنه های بازیش رو بزار
اگه ارزونتر میدب من میخوام
قالب دوم فقط گرافیکشو ساختم هنوز کامل نشده
کامل شد میتوانم براتون آپدیت کنم ...
guerillamethod
September 15th, 2012, 21:32
کسانی که دمو از بازی میخواهند لطفا پیغام خصوصی بدن تا براشون دمو رو ارسال کنم...
lizard.tiny2006
September 15th, 2012, 22:20
سلام
اسکین جدید که آماده شد اطلاع بدید
دموی فعلی رو هم پ.خ کنید. ممنون
guerillamethod
September 15th, 2012, 22:23
سلام
اسکین جدید که آماده شد اطلاع بدید
دموی فعلی رو هم پ.خ کنید. ممنون
دمو براتون ارسال شد !
اسکین جدیدش هم فکر کنم 1/2 ماه دیگر کامل بشه چون زیاد وقت نمیکنم که کار کنم روش
guerillamethod
September 19th, 2012, 16:23
دمو آنلاین :
http://khabazi.biz/mmo
نام کاربری : zest
رمز عبور : 123456
guerillamethod
September 26th, 2012, 16:57
دوستان عزیز
خیلی ها سوال میکنند که این بازی تراوین است ... اینجا جواب این دوستان رو میدم که کلا این بازی چه موتور چه سورس اون کاملا با تراوین فرق دارد و این یک بازی کاملا جدید است...
guerillamethod
October 7th, 2012, 02:54
آپ ///
guerillamethod
October 8th, 2012, 21:23
نسخه جدید در راه است ...
mdake.com
October 9th, 2012, 14:58
ببینید دوستان این اقا ***ه ... ایمان خبازی ***ه چرا؟ چون این سایت رو تا حالا به 3 نفر فروخته که اصلیشون من باشم!!
باور نمی کنید این سایتو ببینید بازی آنلاین استراتژیک تریباس (http://www.tribos.ir)
من اسکریپت و قالب و دامین همه چیزو کامل با هم ازش خریدم 800 هزار تومن ازش نوشته و امضا هم گرفتم که دیگه به کسی نفروشه .. ولی دیدم دست از ***یش ور نداشت ..
درسته ایشون ایران نیست و فکر میکنه میتونه از هر راهی ***ی کنه ولی نوشته و امضا ازش هست ... هفته دیگه برم تهران صد در صد واسه این یه نفر از فتا اقدام میکنم .. یکی دیگه از شاکی هاشم بهم زنگ زده بود چند وقت پیش ...
دوستان هرکی میخواد این سیستمو حتی 100 هزار تومن ازش بخره بدونه که اشتباه محض کرده .. چون سیستم به چند نفر فروخته شده .. پس نه خودتون بخرید نه بذاری دوستاتون بخرن چون هرچی پول بدید از کیستون رفته ... دامین اصلیشم دسته منه ...
guerillamethod
October 9th, 2012, 21:45
ببینید دوستان این اقا ***ه ... ایمان خبازی ***ه چرا؟ چون این سایت رو تا حالا به 3 نفر فروخته که اصلیشون من باشم!!
باور نمی کنید این سایتو ببینید بازی آنلاین استراتژیک تریباس (http://www.tribos.ir)
من اسکریپت و قالب و دامین همه چیزو کامل با هم ازش خریدم 800 هزار تومن ازش نوشته و امضا هم گرفتم که دیگه به کسی نفروشه .. ولی دیدم دست از ***یش ور نداشت ..
درسته ایشون ایران نیست و فکر میکنه میتونه از هر راهی ***ی کنه ولی نوشته و امضا ازش هست ... هفته دیگه برم تهران صد در صد واسه این یه نفر از فتا اقدام میکنم .. یکی دیگه از شاکی هاشم بهم زنگ زده بود چند وقت پیش ...
دوستان هرکی میخواد این سیستمو حتی 100 هزار تومن ازش بخره بدونه که اشتباه محض کرده .. چون سیستم به چند نفر فروخته شده .. پس نه خودتون بخرید نه بذاری دوستاتون بخرن چون هرچی پول بدید از کیستون رفته ... دامین اصلیشم دسته منه ...
یا من فارسی خوب بلند نیستم یا شما ...
من سایت tribos.ir رو بهتون فروختم ! حق اسکریپت رو بهتون نفروختم که دوست عزیز...
من برای زحمتی که کشیدم دارم پول میگیرم و شما هم با 800 تومان که خودتون میدونید 800 تومان ندادید ... به هر حال این اسکریپت رو من میفرشم و شما هم این حق رو ندارید که بگید میتوانم یا نمیتونم ...
این اسکریپت رو کلی تغییر داده شده و کلی باگ هاش فیکس شده و با نسخه ای که شما دارید زمین تا اسمان فرق داره ...
guerillamethod
October 9th, 2012, 21:47
برای شما هم بد نشد که این رو به یه نفر دیگه 10 برابر فروختید .... در جریان هستیم دوست عزیز
mdake.com
October 10th, 2012, 01:02
یا من فارسی خوب بلند نیستم یا شما ...
من سایت tribos.ir رو بهتون فروختم ! حق اسکریپت رو بهتون نفروختم که دوست عزیز...
من برای زحمتی که کشیدم دارم پول میگیرم و شما هم با 800 تومان که خودتون میدونید 800 تومان ندادید ... به هر حال این اسکریپت رو من میفرشم و شما هم این حق رو ندارید که بگید میتوانم یا نمیتونم ...
این اسکریپت رو کلی تغییر داده شده و کلی باگ هاش فیکس شده و با نسخه ای که شما دارید زمین تا اسمان فرق داره ...
تو خودت رفتی این اسکریپت رو از روی یه سایت بنده خدا ***یدی .. بعد میگی برنامه نویسی کردی؟؟ جوک نگو بابا .. خوشبختانه نوشته و امضا و اثر انگشتت موجوده که گفتی من کامل اسکریپت و دامین تریباس رو به این اقا فروختم و حق دست بردن توش و استفاده و فروش دیگشو ندارم .. من این روزا رو میدیدم که اون دست خطو امضا رو ازت گرفتم پسر جان ... الانم اگه فک میکنی میتونی بفروشی اوکی بفروشش ..
ولی من اینجا اعلام میکنم این سیستم ***یه .. و هرکسی حتی اگه 10 هزارتومنم بابت این سیستم بده ضرر کرده چون منو یه نفر دیگه پشت این سیستمیم و کلا گذاشته سرمون..
حالا اگه دوست دارید سایتایی که میارید بالا با این سیستم و روش جون می کنیدو بازدید میارید روش به اسونی ***** بشه .. اوکی بیاید و 800 چوق بدید به اقای *** و سیستمو بخرید ازشون کاملا خوشحال که سیستم اختصاصی دارید .. ولی بعدشم میبینید ...
اگر دوستان خواهان خرید تریباس هستند من خودم قصد فروشش رو دارم .. هم دامین اصلی .. هم اسکریپت + امتیاز کامل اسکریپت با نوشته همین خبازی که گفته حق فروششو دیگه نداره .. اگر کسی میخواد بخره بیاد و تریباس واقعی رو بخره ..
خبازی هم تا چند روز دیگه ادب میشه .. البته فعلا دلش خوشه که ایران نیست .. ولی روزایی رو دارم واسش میبینم که ..... :65:
MihanTech
October 10th, 2012, 03:08
ایشون برنامه نویسی سیستم نیستن بابا . اسکریپت سایت مرجع داره . شناسنامه داره . نام سازنده داره !
سرچ کنید سایت فروشنده رو همه چیز میاد دستتون
ایشون یه سایت گیم داره ، بعد زد تو کار هاستینگ . کسی که زیر اپن کارت میزنه برنامه نویسی شده توسط فلانی دیگه جمعش کن بره دیگه .
کلا ایشون برنامه نویسی بلد نیستن .
جدا از همه ، سیستم بزرگی مثل این رو اگر یک شخص به تنهایی نوشته باشه ، هیچ چیز اسکریپت قابل اطمینان نیست !
MagicVps.Com
October 10th, 2012, 03:37
تو خودت رفتی این اسکریپت رو از روی یه سایت بنده خدا ***یدی .. بعد میگی برنامه نویسی کردی؟؟ جوک نگو بابا .. خوشبختانه نوشته و امضا و اثر انگشتت موجوده که گفتی من کامل اسکریپت و دامین تریباس رو به این اقا فروختم و حق دست بردن توش و استفاده و فروش دیگشو ندارم .. من این روزا رو میدیدم که اون دست خطو امضا رو ازت گرفتم پسر جان ... الانم اگه فک میکنی میتونی بفروشی اوکی بفروشش ..
ولی من اینجا اعلام میکنم این سیستم ***یه .. و هرکسی حتی اگه 10 هزارتومنم بابت این سیستم بده ضرر کرده چون منو یه نفر دیگه پشت این سیستمیم و کلا گذاشته سرمون..
حالا اگه دوست دارید سایتایی که میارید بالا با این سیستم و روش جون می کنیدو بازدید میارید روش به اسونی ***** بشه .. اوکی بیاید و 800 چوق بدید به اقای *** و سیستمو بخرید ازشون کاملا خوشحال که سیستم اختصاصی دارید .. ولی بعدشم میبینید ...
اگر دوستان خواهان خرید تریباس هستند من خودم قصد فروشش رو دارم .. هم دامین اصلی .. هم اسکریپت + امتیاز کامل اسکریپت با نوشته همین خبازی که گفته حق فروششو دیگه نداره .. اگر کسی میخواد بخره بیاد و تریباس واقعی رو بخره ..
خبازی هم تا چند روز دیگه ادب میشه .. البته فعلا دلش خوشه که ایران نیست .. ولی روزایی رو دارم واسش میبینم که ..... :65:
دوست عزیز شما که نوشته و دست خط ایشون دارید خوب اسکن بزارید اینجا هرکس دید متوجه میشه حق با شماست یا با ایشون بجای اینکه هی خودت اذیت کنی و هی بگی امتیازش فقط به شما فورخته اینطوری هم مشخص میشه کی راست میگه و کی دورغ میگه
hasun
October 10th, 2012, 11:56
کار 2 تاتون اشتباه بوده !
خریدار عزیز : آخه 800ت پول دلالی خالیش هم نبوده که ازت گرفته ! خودت که توو کار بازی آنلاین هستی خدا رو شکر . به نحوی بز خری کردی .
فروشنده عزیز : و هم کار فروشنده اشتباه بوده که سر قول و قرارش نمونده و اگر واقعاً مهر و امضا کرده که این کارش کلاهبرداریه .
نتیجه خرید و فوش با قیمت نامعقول معمولاً همین میشه .
mdake.com
October 10th, 2012, 18:23
دوستان ما اون چیزی که به عهدمون بود گفتیم بهتون .. حالا میخواید ازشون خرید کنیید مهم نیس برید پولتون رو بریزید دور ... من همونطور که گفتم دست خط و نوشته دارم ازش رو همونم دارم اقدام میکنم .. اینجا هم نمی تونم بذارم چون هر سو استفاده ایی ممکنه بشه ازش ..
guerillamethod
October 10th, 2012, 21:15
من همانطور که در پست قبلی گفتم. 1. من سایت تریباس با اسکریپت و بهت فروختم .
2. این اسکریپت و کاملا تغییر دادم و کلی تغییرات داره و یه جور هایی اصلا با نسخه ای که شما دارید فرق داره .
3. برو هر کاری دوست داری بکن ! این حرف هایی هم که میزنی معلومه هیچی ازت بر نمیاد و فقط حرفی و اینم بگم که داری میسوزی چونکه فقط و فقط این اسکریپت و بز خری کردی و حالا که میبینی دارم میفروشم میترسی که نتونی همون بزخری هم که کردی بتونی بفروشی ! نه من با 100 هزار تومان پول دار میشم نه با 800 هزار تومان که خودت هم میدونی چقدر دادی 800 تومان هم نبود... هر یورو 4000 هزار تومانه لول ... اگر هم زیاد دادو بیداد میخوایی بکنی یه کاری میکنم که آتیش بگیری...
کار 2 تاتون اشتباه بوده !
خریدار عزیز : آخه 800ت پول دلالی خالیش هم نبوده که ازت گرفته ! خودت که توو کار بازی آنلاین هستی خدا رو شکر . به نحوی بز خری کردی .
فروشنده عزیز : و هم کار فروشنده اشتباه بوده که سر قول و قرارش نمونده و اگر واقعاً مهر و امضا کرده که این کارش کلاهبرداریه .
نتیجه خرید و فوش با قیمت نامعقول معمولاً همین میشه .
این بازی و من برای شهرداری تهران ساخته بودم ! قرار دادش هم هست به مبلغ 60 میلیون تومان ! ولی وسط قرار داد اونا نظرشون برگشت و قرار داد منتفی شد .
من همانطور که در پست قبلی گفتم. 1. من سایت تریباس با اسکریپت و بهت فروختم .
2. این اسکریپت و کاملا تغییر دادم و کلی تغییرات داره و یه جور هایی اصلا با نسخه ای که شما دارید فرق داره .
3. برو هر کاری دوست داری بکن ! این حرف هایی هم که میزنی معلومه هیچی ازت بر نمیاد و فقط حرفی و اینم بگم که داری میسوزی چونکه فقط و فقط این اسکریپت و بز خری کردی و حالا که میبینی دارم میفروشم میترسی که نتونی همون بزخری هم که کردی بتونی بفروشی ! نه من با 100 هزار تومان پول دار میشم نه با 800 هزار تومان که خودت هم میدونی چقدر دادی 800 تومان هم نبود... هر یورو 4000 هزار تومانه لول ... اگر هم زیاد دادو بیداد میخوایی بکنی یه کاری میکنم که آتیش بگیری...
این بازی و من برای شهرداری تهران ساخته بودم ! قرار دادش هم هست به مبلغ 60 میلیون تومان ! ولی وسط قرار داد اونا نظرشون برگشت و قرار داد منتفی شد .
جمع کن بابا کاسه کوزتو .. یادته اون روز که میخواسی بفروشی سر دامنه گیر بودی اون صاب دامه اصلیه میگفت بهش بدهی داری زنگ نمیزدی بهش ؟؟ تو سابقت مشخصه حالا میری فرم درست میکنی که این بازی رو واسه شهرداری زدی .. :)) شهرداری بیاد بازی نال شده خارجی بگیره ازت ؟؟؟ :)) دیدی که چهل صد تا نمونه خارجیش رو شده ..
اون دست نوشتتو که خودت خوب یادته نه؟ همون بستته .. فقط بذار شنبه برم تهران الان مسافرتم .. اون وقت میبنی دستم خالیه یا پر ..
از الانم هرچی بگی مهم نیس واسم .. فقط جایی ببینم داری کلاه میذاری سر کسی با این بازی دخالت میکنمو طرفو روشن میکنم .. تا اینکه بالاخره یه روز که اومدی ایران در خدمتت باشیم :75:
guerillamethod
October 10th, 2012, 22:58
جمع کن بابا کاسه کوزتو .. یادته اون روز که میخواسی بفروشی سر دامنه گیر بودی اون صاب دامه اصلیه میگفت بهش بدهی داری زنگ نمیزدی بهش ؟؟ تو سابقت مشخصه حالا میری فرم درست میکنی که این بازی رو واسه شهرداری زدی .. :)) شهرداری بیاد بازی نال شده خارجی بگیره ازت ؟؟؟ :)) دیدی که چهل صد تا نمونه خارجیش رو شده ..
اون دست نوشتتو که خودت خوب یادته نه؟ همون بستته .. فقط بذار شنبه برم تهران الان مسافرتم .. اون وقت میبنی دستم خالیه یا پر ..
از الانم هرچی بگی مهم نیس واسم .. فقط جایی ببینم داری کلاه میذاری سر کسی با این بازی دخالت میکنمو طرفو روشن میکنم .. تا اینکه بالاخره یه روز که اومدی ایران در خدمتت باشیم :75:
در این راه موفق و پیروز باشید ... برات آرزو موفقیت هم میکنم
فردا هم این بازی و از اینکه بسوزی پابلیک میکنم ! :d
سورس بازی هم هرچی که هست به خودم مربوطه !!!
alif118
October 13th, 2012, 15:52
این اقای ایمان که میبینید یک *** حرفه ای هست که در حال حاظر از کشور هم خارج شده تا از دسترس متشاکیاش دور باشه
این اسکریپت نه توسط ایشون ساخته شده نه توسط ایشون مدیریت شده ایشون فقط *** هستن و همین
این اسکریپت رو به چندین نفر هم فروختن من این اسکریپت رو دارم صاحب و تو سعه دهنده اصلی اسکریپت رو میشناسم
این ادم رو هیچ چیزی حساب نکنید ایشون از هر لحاظ یه *** حرفه ایه یکی از متشاکیای ایشون هم من هستم و علیه ایشون هم پرونده ایجاد کردم
هرکی این اسکریپت رو خواست بگه من رایگان میدم بهش :)
mdake.com
October 13th, 2012, 17:03
من هم خوشبختانه امروز با مراجعه به فتا پرونده رو باز کردم و مستندهایی که داشتم خدمتشون دادم .. گفتن که ادرس یا تلفنی چیزی داری ازش گفتم نه متاسفانه به دلیل ***ی های زیاد فرار کرده
گفت فرارش که مهم نیس اصلا ما خودمون میدونیم چیکار کنیم .. خوشبختانه کار داره مراحل خودشو طی میکنه .. هرکیم این *** ازش ***ی کرده بره سریعا فتا و پرونده بسازه واسش نندازد پشت گوش و بگید سگ خورد .. اگه سگ بخوره بهتر از این ***ه ...
guerillamethod
October 13th, 2012, 22:23
این اقای ایمان که میبینید یک *** حرفه ای هست که در حال حاظر از کشور هم خارج شده تا از دسترس متشاکیاش دور باشه
این اسکریپت نه توسط ایشون ساخته شده نه توسط ایشون مدیریت شده ایشون فقط *** هستن و همین
این اسکریپت رو به چندین نفر هم فروختن من این اسکریپت رو دارم صاحب و تو سعه دهنده اصلی اسکریپت رو میشناسم
این ادم رو هیچ چیزی حساب نکنید ایشون از هر لحاظ یه *** حرفه ایه یکی از متشاکیای ایشون هم من هستم و علیه ایشون هم پرونده ایجاد کردم
هرکی این اسکریپت رو خواست بگه من رایگان میدم بهش :)
اگه رایگانشون داری بزار اینجا همه دانلود کنند دیگه !!!
داستان سازی نکنید !! لطفا
guerillamethod
October 13th, 2012, 22:27
من هم خوشبختانه امروز با مراجعه به فتا پرونده رو باز کردم و مستندهایی که داشتم خدمتشون دادم .. گفتن که ادرس یا تلفنی چیزی داری ازش گفتم نه متاسفانه به دلیل ***ی های زیاد فرار کرده
گفت فرارش که مهم نیس اصلا ما خودمون میدونیم چیکار کنیم .. خوشبختانه کار داره مراحل خودشو طی میکنه .. هرکیم این *** ازش ***ی کرده بره سریعا فتا و پرونده بسازه واسش نندازد پشت گوش و بگید سگ خورد .. اگه سگ بخوره بهتر از این ***ه ...
فراری ؟؟ ها ها !
من بخاطر پولی که از تو گرفتم بیام از کشور فرار کنم ؟ داستان سازی نکنید اینقدر !
با یه آیدی بیا حرف بزن ... به هر حال من اصراری ندارم اگه کسی خواست پیغام بده به مبلغی که اول تاپیک گفتم بهش میفروشم ... شما هم با پلیس فتاتون موفق باشید خوبه این فتا cia نیستند .. :^o:65:
guerillamethod
October 13th, 2012, 22:29
تو خودتو بکشی هیچ کاری نمیتونی بکنی چونکه این اسکریپت اصلا کاملا تغییر کرده اگه دوست داشتی تغییراتشو برای بفرستم ببینی ؟اگه هم خواستی نسخه جدیدشو بخری پیغام بده عزیزم :-* چون شما یه بار خریدی تخفیفم بهت میدم !
اگه آدم احم ق 100 هزار تومان 200 هزار تومان تو چقدر پول میشه ؟؟؟ اگه حساب کنی میبینی که 200 هزار تومان میشه 52 یورو ... خودتو گیر آوردی یا منو ؟
mdake.com
October 13th, 2012, 23:38
تو خودتو بکشی هیچ کاری نمیتونی بکنی چونکه این اسکریپت اصلا کاملا تغییر کرده اگه دوست داشتی تغییراتشو برای بفرستم ببینی ؟اگه هم خواستی نسخه جدیدشو بخری پیغام بده عزیزم :-* چون شما یه بار خریدی تخفیفم بهت میدم !
اگه آدم احم ق 100 هزار تومان 200 هزار تومان تو چقدر پول میشه ؟؟؟ اگه حساب کنی میبینی که 200 هزار تومان میشه 52 یورو ... خودتو گیر آوردی یا منو ؟
بیخیال دیگه .. پروندت در جریانه .. پات برسه ایران یه دیدار حضوری با هم خواهیم داشت .. حالا به هرکی دوست داری بفروش :-*
Tumrusx
October 14th, 2012, 01:42
با سلام منم مدیریت سایت تومروس هستم بازی انلاین تراوین
بهترین راه حل برای همیشه ازاد سازی انحصاری هست
دانلود بذارید تا کسی نخره
مثل بازی تراوین که تو اینترنت میبنی من به نوبه خودم کسترش دادم و پخش کردم که کسی از این طریق کاهبرداری نکنه
اگه هم یه وقت فایلی فروخته می شود فایلی هست که طرف کار کرده و باگ های اسکرپیت رو رفع کرده که اونم بعد خریداری به صورت رایگان در اختیار همه گذاشته می شود
tumrus.org
baranblog
October 15th, 2012, 01:09
سایت مرجع کدوم سایته که برای دانلود گذاشته؟
Tumrusx
October 15th, 2012, 03:00
سایت مرجع کدوم سایته که برای دانلود گذاشته؟
سلام اگه منظور ما هستیم تو گوگل یدونه اسکریپت تومروس بزنی همه جا هست
guerillamethod
October 19th, 2012, 01:11
با سلام منم مدیریت سایت تومروس هستم بازی انلاین تراوین
بهترین راه حل برای همیشه ازاد سازی انحصاری هست
دانلود بذارید تا کسی نخره
مثل بازی تراوین که تو اینترنت میبنی من به نوبه خودم کسترش دادم و پخش کردم که کسی از این طریق کاهبرداری نکنه
اگه هم یه وقت فایلی فروخته می شود فایلی هست که طرف کار کرده و باگ های اسکرپیت رو رفع کرده که اونم بعد خریداری به صورت رایگان در اختیار همه گذاشته می شود
tumrus.org
شرمنده فعلا قصد انتشارش رو ندارم
HOSin1000
October 17th, 2013, 10:24
سلام کسی اسکریپت بازی تریباس قدیمی پراز باک بدرد نخوره داره. که گذاشته برای دانلود رایگان. ان لینگ بزارید. باتشکرازشما.
HOSin1000
November 4th, 2013, 20:54
سلام اسکریپت کامل تریباس فقط یه سوال دارم. چه قدر هزینه اش شما می فروشید.باتشکر.
fanix
November 5th, 2013, 00:07
سلام اسکریپت کامل تریباس فقط یه سوال دارم. چه قدر هزینه اش شما می فروشید.باتشکر.