PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور مستقیم از خارج به صرفه تره یا خرید از واسطه های در ایران ؟

behnam289
September 13th, 2012, 22:03
با سلام

من یک سوالی دارم سرور vps یا vds را مستقیم از سایت های خارج بخریم بهتره یا اینکه از دوستان داخل ایران ؟

برای مثلا قیمت های وی پی اس را که لا نرخ ارز به پول ایران بر گردانیم گرون تر در میاد !
مثلا رم 256 میشه 100 هزار تومن .(به یورو)
حالا واقعا قضیه چیه ؟ کدومش به صرفه تره
وقتی من یک وی پی اس با رم 256 با قیمت چند برابر میخرم کارایی هم به همون اندازه چند برابر هست /؟

danitfk
September 13th, 2012, 22:13
سلام ؛
vps اگر از ایرانی ها بگیرید بهتره ، چون پشتیبانی فارسی دارند و دلیلی هم نداره که از خاجی ها بخرید.
بستگی داره از کجا بخرید.

websazha
September 13th, 2012, 22:16
با سلام

من یک سوالی دارم سرور vps یا vds را مستقیم از سایت های خارج بخریم بهتره یا اینکه از دوستان داخل ایران ؟

برای مثلا قیمت های وی پی اس را که لا نرخ ارز به پول ایران بر گردانیم گرون تر در میاد !
مثلا رم 256 میشه 100 هزار تومن .(به یورو)
حالا واقعا قضیه چیه ؟ کدومش به صرفه تره
وقتی من یک وی پی اس با رم 256 با قیمت چند برابر میخرم کارایی هم به همون اندازه چند برابر هست /؟

از همکاران عزیز تهیه کنید به صرفه تر و مناسب تر هست کیفیت تا حدودی (بسته به این از کدام همکاران تهیه کنید) مناسب تر خواهد یکی از دلایل در راه خدا کار کردن همکاران هست و دیگر پایین آوردن قیمت برای حس رقابت که جز درد سر برای سرویس دهندگان چیز خاص دیگه ای ندارد.

behnam289
September 13th, 2012, 22:28
خوب من دوست دارم دیگه از همکاران خرید نکنم که این تایپک را زدم!!!8-}

من میخوام یک نفر یک راهی جلوی پای ما بزاره تا از یک دیتا سنتر معتبر وی پی اس خوب و با کیفیت تر بخریم.؟ از کجا بخریم ؟ ادرس سایت را بزارید

0060
September 13th, 2012, 22:32
درود

تسلط به زبان انگلیسی
امکان پرداخت ارزی

اگه این دو تا رو دارید مستقیم بگیرید
اگه یکیشو هم ندارید از سایتهای معتبر ایرانی بگیرید

پ ن : قیمتهای بالا به خاطر ساپورت و کیفیت بالای سرورها هست و ارزشی که برای وقتشون قائل هستن نه مثل بازار ایران که اکثرا فقط فکر در اوردن هزینه سرور هستن

atro
September 13th, 2012, 22:40
خارج بهتره . اون هم خرید از اروپا یا امریکا
ترجیحا با هندی ها معامله نکن تو هیچی.
زبونت رو قوی کن راحت میتوین ازشون راهنمایی هم بگیری.
از ایران هم راه داره پول زیاد هزینه کنی از یک جای معتبر خرید کنی که ادرس ثابت + تلفن ثابت + قرارداد کتبی + سابقه خوب + و... خیلی فاکتورهای دیگه رو داشته باشه که فردا روزی به مشکل نخوری.
متاسفانه هنوز یک بابایی پیدا نشده که در ایران تمام این مشخصاتی رو که گفتم باهم داشته باشه . ولی در بین اروپاییها و یا حتی امریکاییها هستند منتت رو هم میکشند.
;)

behnam289
September 13th, 2012, 23:12
بحث اصلا سر پرداخت پولش و تسلط به زبان انکلیسی نیست
با این دو مورد مشکلی ندارم

فقط من مشکلم اینه که جایی معتبر نیاز دارم.

از کجا بخریم ؟ که برای vps به صرفه باشه

novintak2
September 13th, 2012, 23:18
بهترین پیشنهاد اینه که یک بار خودت بری خرید کنی ازشون

1- حساب ارزی پایپال نداری
2- ایران تحریمه
3 - جرات داری تو پایپال پول بریز
4 - ریختی رفت برو بک کن پولتو

خلاسه دل شیر می خواهدو مرد کهن

من دوست جون جونیم صرافه جرات حساب پایپال رو نداره

ولی برو خرید یکم حال کنی

0060
September 13th, 2012, 23:20
بحث اصلا سر پرداخت پولش و تسلط به زبان انکلیسی نیست
با این دو مورد مشکلی ندارم

فقط من مشکلم اینه که جایی معتبر نیاز دارم.

از کجا بخریم ؟ که برای vps به صرفه باشه

چه لوکیشنی مد نظرتون هست

محدودیت هزینه دارید یا نه

razavihost
September 13th, 2012, 23:24
ید کنی که ادرس ثابت + تلفن ثابت + قرارداد کتبی + سابقه خوب + و... خیلی فاکتورهای دیگه رو داشته باشه که فردا روزی به مشکل نخوری.
متاسفانه هنوز یک بابایی پیدا نشده که در ایران تمام این مشخصاتی رو که گفتم باهم داشته باشه . ولی در بین اروپاییها و یا حتی امریکاییها هستند منتت رو هم میکشند.
;)

کجای دنیا اینارو میدن !

majidisaloo1
September 13th, 2012, 23:50
نگاه کن خود خارجی ها از ایرانی ها میخرد سرور مجازی رو چون هم مفت میخرن و هم طرف واسشون دلا خم میشه و از سمت دیگه من دیدم حتی به خارجی ها رایگان هم میدن به خاطر کاسش که طرف از من سرویس داره ببین کجاییه.....
سرور اختصاصی هم که دیتا سنتر های خرجی نماینده ندارند
اگه از واسطه بخری ارزون تر در میاد اما این کار رو نکن چون خیلی وقت ها دلیلی داره که ارزون میده مثل دلار و یورو ی هکی و... که بعدا برات دردسر میشه و اگه مشتقیم بخری بهتره برات از نظر من

novinline
September 13th, 2012, 23:57
خوب من دوست دارم دیگه از همکاران خرید نکنم که این تایپک را زدم!!!8-}

من میخوام یک نفر یک راهی جلوی پای ما بزاره تا از یک دیتا سنتر معتبر وی پی اس خوب و با کیفیت تر بخریم.؟ از کجا بخریم ؟ ادرس سایت را بزارید

با سلام

دیتا سنتر امریکا XLHOST با ایرانی ها هم مشکلی ندارند راحت خرید کنید و استفاده کنید
Virtual Private Servers | VPS Servers - VPS Server Hosting (http://www.xlhost.com/hosting/virtual-private-servers/)
موفق باشید

atro
September 14th, 2012, 00:09
کجای دنیا اینارو میدن !

لطفا قسمت اول صحبت من رو برش نفرمایید !
توجه کنید ببینید به غیر از این دوستان عزیز چه کسانی خارج از این فروم کار میکنند و مشکلی هم تا حالا نداشتند. ... .

mehdi.gh
September 14th, 2012, 00:10
تو ایران خودمون خیلی شرکت ها هستن که معتبر هستن و اگه هزینه پشتیبانی بدین راحت هستین
و اگه از خارج خاستین تهیه کنید از دیتاسنتر هایی خرید کنید که خودشون vps ارایه میدن
که گرون در میاد مثل xlhost
ولی بهتره که از ایران خرید کنید !!!!

danitfk
September 14th, 2012, 00:12
:67:
به آفرهای ما از دیتاسنتر XLHOST سر بزنید.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/58303/

behnam289
September 14th, 2012, 01:11
نگاه کن خود خارجی ها از ایرانی ها میخرد سرور مجازی رو چون هم مفت میخرن

ببینید من قبل از اینکه بخوام سرور خارجی بخرم باید بدونم دلیل ارزون تر بودن سرور ایرانی چه

آخه مگه ایرانی که میاد سرور اختصاصی میخره چه کاری خاصی روش انجام میده که ارزون میشه

:67:
به آفرهای ما از دیتاسنتر XLHOST سر بزنید.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/58303/

با عرض ماذرت من یک سوال از شما دارم دوست عزیز

در آفر شما این قیمت برای رم یک گیگ بود:

With 360GB HDD : 15$ = 36,000Toman [Available:3]
With 500GB HDD : 20$ = 48,000Toman [Available:3

قیمت وی پی اس یک گیگ در xlhost 39$ هست. و حتی قیمت سرور های اختصاصی که جور درنمیاد با این قیمت ها
اما ما هرچه گشتیم ارزون ترین چیز در 29xlhost$ بود

خوب شما چه آفری خریدید ازxlhost ؟

danitfk
September 14th, 2012, 01:14
ببینید من قبل از اینکه بخوام سرور خارجی بخرم باید بدونم دلیل ارزون تر بودن سرور ایرانی چه
آخه مگه ایرانی که میاد سرور اختصاصی میخره چه کاری خاصی روش انجام میده که ارزون میشه
با عرض ماذرت من یک سوال از شما دارم دوست عزیز
در آفر شما این قیمت برای رم یک گیگ بود:
With 360GB HDD : 15$ = 36,000Toman [Available:3]
With 500GB HDD : 20$ = 48,000Toman [Available:3
قیمت وی پی اس یک گیگ در xlhost 39$ هست. و حتی قیمت سرور های اختصاصی که جور درنمیاد با این قیمت ها
اما ما هرچه گشتیم ارزون ترین چیز در 29xlhost$ بود
خوب شما چه آفری خریدید ازxlhost ؟
آفر از سرورهای اختصاصی خودمون هست ، مستقیم از XLHost نیست !

bax998
September 14th, 2012, 01:15
وی پی اس با دلار بخوای بگیری گرون تر درمیاد باهات :67:

behnam289
September 14th, 2012, 01:28
آفر از سرورهای اختصاصی خودمون هست ، مستقیم از XLHost نیست !

خوب حالا چرا خود xlhost گرون تر میده ؟

سرور های خودش خیلی بهتره ؟چهنای باند بیشتری داره ؟؟؟ در کل میخوام بدونم چرا این قدر قیمت xlhost بیشتره

majidisaloo1
September 14th, 2012, 01:38

دلیل میخواستین برین توی این تاپیک استارترش هم خودمم توضیح دادم داخلش که چرا ارزون هست
http://www.webhostingtalk.ir/f118/58216/

اما بازم خوب و بد داره توصیه میکنم تاپیک رو مشاهده کنید

danitfk
September 14th, 2012, 01:54
چون از سیستم عامل های 100% اورجینال استفاده می کنن.
اونجا مصرف کننده ها پای سرور هزینه می کنند.
به خاطر اعتبار / تیم پشتیبانی قیمت بالاتری میگیرند.

majidisaloo1
September 14th, 2012, 01:57
به خاطر اعتبار / تیم پشتیبانی قیمت بالاتری میگیرند.

توی ایران پشتیبانی ساعتی ادمین 150 هزار تومان میباشد و در خارج از ایران 50$ میشه گفت ایران گرون تر هم هست