توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور مجازی از روسیه !
alborzgostar
September 13th, 2012, 21:59
سلام
سرور اختصاصی روسیه هم تهیه شد فروش ویژه هم با قیمت مناسب زیاد توضیح نمیدم سوالی بود بپرسید
cpu:Core 2 Quad
Memory:64MB
Disk Space:10GB
Network Port:100mbps
Ip address:1
Traffic:50GB
با تمام احترامی که برا شما و اعتبارتون و خصوصا سابقه فعالیتتون قاعلم ، ولی خداییش این قیمتا اونم با پورت 100مگ ،، یکم خیلی خیلی زیاد نیست ؟ نکته دوم : فکر کنم یکساله قیمتاتون ثابت باشه.
m3hdi
September 13th, 2012, 23:54
با تمام احترامی که برا شما و اعتبارتون و خصوصا سابقه فعالیتتون قاعلم ، ولی خداییش این قیمتا اونم با پورت 100مگ ،، یکم خیلی خیلی زیاد نیست ؟ نکته دوم : فکر کنم یکساله قیمتاتون ثابت باشه.
یکم خیلی خیلی زیاد ؟!
قیمت ارز رو در جریانش هستید ؟!
alborzgostar
September 14th, 2012, 00:40
سلام
در جریان ارز نیستید نه؟ دلار 2500 تومنی!! سرور های روسیه سرورهای hetzner نیستند !! قیمت بالایی دارند
بله 1 ساله ثابته
0060
September 14th, 2012, 01:05
درود
روسیه سرور دارم ولی واقعا پایداری نداره ! ( از یه شرکت دیگه ) نمیدونم کلا سرورهای روس اپتایم مناسبی نداره یا مشکل از جای دیگه هست ...شما تضمین پایداری سرور رو میدید ؟
این دیتاسنتر روسی به اسپم حساسه ؟ برای ارسال خبرنامه نیاز دارم
hostorder
September 14th, 2012, 01:15
خیلی گرونه اونم پورت 100 نه 1000
alborzgostar
September 14th, 2012, 01:23
درود
روسیه سرور دارم ولی واقعا پایداری نداره ! ( از یه شرکت دیگه ) نمیدونم کلا سرورهای روس اپتایم مناسبی نداره یا مشکل از جای دیگه هست ...شما تضمین پایداری سرور رو میدید ؟
شما پایداری تو چی میبینید در روز کلی timeout داشته باشید؟ یا هر XX روز چند دقیقه قطع بشه ؟
پورت سرور اصلی 100 هست هزینه پهنای باند بالا هست
ای پی اضافه هر ای پی 1 یورو
alborzgostar
September 14th, 2012, 01:25
این دیتاسنتر روسی به اسپم حساسه ؟ برای ارسال خبرنامه نیاز دارم
قوانین جدید این انجمن نمیدونم اظلاعات بیشتر در این مورد پ.خ بدید
alborzgostar
September 14th, 2012, 01:27
خیلی گرونه اونم پورت 100 نه 1000
دوست عزیز سرور المان نیست که روسیه هست کمتر کسی سرور اختصاصی برای وی پی اس تهیه میکنه ! مشتری خاص داشتم تهیه کردم برید سرچ کنید از خود دیتا سنتر های روسی دام ارزونتر میدم
danitfk
September 14th, 2012, 01:34
آفر در کل خیلی عالیه ! :)
معدود سرویس دهنده ای از روسیه سرویس میده ؛ قیمت ها هم نگاه کردم مناسب هست ( گران نیست ) ما عادت به سرویس زیره 20تومن داریم !
0060
September 14th, 2012, 01:42
شما پایداری تو چی میبینید در روز کلی timeout داشته باشید؟ یا هر XX روز چند دقیقه قطع بشه ؟
پورت سرور اصلی 100 هست هزینه پهنای باند بالا هست
ای پی اضافه هر ای پی 1 یورو
دان شدن های بیش از 12 ساعت ! یک یا چند بار در طول ماه ... فکر کنم مدت زیادی هست که از روسیه وی پی اس میدید قبلا فکر کنم توی سایتتون دیدم این مدت آپتایم سرور ها چطور بوده ؟
پروت تضمینی vps ?
قصد خرید دارم لطفا واضح جواب سوالهارو بدید :)
alborzgostar
September 14th, 2012, 01:50
timeout بیش از 12 ساعت ! یک یا چند بار در طول ماه ... فکر کنم مدت زیادی هست که از روسیه وی پی اس میدید قبلا فکر کنم توی سایتتون دیدم این مدت آپتایم سرور ها چطور بوده ؟
پروت تضمینی vps ?
قصد خرید دارم لطفا واضح جواب سوالهارو بدید :)
یه ای پی برای تست پ.خ کردم
بله قبلا از دیتا سنتر تهیه مشید الان سرور دست خودمون هست