توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه میشه از vps بک اپ گرفت؟
star25
September 13th, 2012, 18:21
سلام من داخل سرور اختصاصی سه تا وی پی اس دارم
اگه بخوام از یکی از اونا بک اپ بگیرم باید چکار کنم؟
novintak2
September 13th, 2012, 18:27
چیو می خوایی بکاپ بگیری
novintak2
September 13th, 2012, 18:29
چه چیزیو می خوایین بکاپ بگیرین
star25
September 13th, 2012, 18:34
کل اطلاعات وی پی اس
یعنی هرچی داخل اون وی پی اس هست را بک اپ بگیرم
که اگه به مشکل بر خورد دوباره بتونم استفاده کنم
MagicVps.Com
September 13th, 2012, 18:36
سلام من داخل سرور اختصاصی سه تا وی پی اس دارم
اگه بخوام از یکی از اونا بک اپ بگیرم باید چکار کنم؟
از طریق وی سنتر میتونید بک اپ بگرید همچنین از طریق ایمپورت واکسپورت روی یک سرورمجازی هم میتونید این کار انجام بدین
star25
September 13th, 2012, 18:38
از طریق وی سنتر میتونید بک اپ بگرید همچنین از طریق ایمپورت واکسپورت روی یک سرورمجازی هم میتونید این کار انجام بدین
من از VMware vSphere Client
استفاده می کنم
یعنی بک اپ بگیرم باید یه وی پی اس دیگه بسازم تا اطلاعات روی اون وی پی اس ذخیره بشه؟
این بک اپ وی پی اس کجای سرور اختصاصی ذخیره میشه؟
MagicVps.Com
September 13th, 2012, 18:39
چیو می خوایی بکاپ بگیری
چه چیزیو می خوایین بکاپ بگیرین
خوب روشیه برای افزایش پستو رسیدن به 100پست این بار چندم هست که.میبینم اینطوری یک متن دو دفعه میفرستید توی پستها مدیران این مورد ببیند حتما برخورد میکنند دیگه خود دانی
MagicVps.Com
September 13th, 2012, 18:46
استفاده می کنم
یعنی بک اپ بگیرم باید یه وی پی اس دیگه بسازم تا اطلاعات روی اون وی پی اس ذخیره بشه؟
اگر وی سنتر نصب باشه و 2تا سرور اختصاصی داخلش اد شده باشه میبتونیدبصورت سرور مبدا و مقصد بک اپ بگرید و منتقل کنید
اگر هم وی سنتر ندارید بصورت مستقیم میشه روی یک ویپیاس کهبا VMware vSphere Client وصل شدین به سرور بعد وی پی اس مورد نظرار خاموش میکنید و بعد از طریق منو اکسپورت مکنید با دو پسوند OVA , OVF (هر دو پسوند امکانش هست میتونید انتخاب کنید) میتونید ذخیره کنید روی ویپیاسی که باش وصل شدین به سرور اصلی بعد از اونجا میتونید روی سرور مورد نظر ایمپورت کنید یا اینکه اون فایل اپلود کنید و هرجا که بعدا نیاز بود ازش استفاده کنید
RoobinaServer
September 13th, 2012, 18:47
استفاده می کنم
سلام
بکاب کلی اگر میخواید از سرور مجازی بگیرید که به مشکل خورد سریعا بازیابی یا بهتر بگم رستور کنید بهتر هست اسنپشات تهیه کنید.
کلیک راست رو سرور بکنید بخش اسنپشات و یک اسنپشات ایجاد کنید هر موقع هم خواستید رستور کنید به همین روش عمل کرده به جای ساخت اسنپشات جدید از اسنپشات منیجر اسنپشات خود را انتخاب و go را کافیه بزنید.
روش زیر هم نوعی دیگر هست که میشه با تمپلت تهیه کردن (OVA-OVf) به راحتی روی سرور مجازی دیگر در سرور اختصاصی دیگر تهیه کرد و نگه داری کرد روش اسنپشات محل ذخیره سازی داخل همان هارد سرور میباشد (داخل پوشه همان سرور مجازی در datastore)
اگر وی سنتر نصب باشه و 2تا سرور اختصاصی داخلش اد شده باشه میبتونیدبصورت سرور مبدا و مقصد بک اپ بگرید و منتقل کنید
اگر هم وی سنتر ندارید بصورت مستقیم میشه روی یک ویپیاس کهبا VMware vSphere Client وصل شدین به سرور بعد وی پی اس مورد نظرار خاموش میکنید و بعد از طریق منو اکسپورت مکنید با دو پسوند OVA , OVF (هر دو پسوند امکانش هست میتونید انتخاب کنید) میتونید ذخیره کنید روی ویپیاسی که باش وصل شدین به سرور اصلی بعد از اونجا میتونید روی سرور مورد نظر ایمپورت کنید یا اینکه اون فایل اپلود کنید و هرجا که بعدا نیاز بود ازش استفاده کنید
یا حق
AvalinHost
September 13th, 2012, 19:25
سلام
بکاب کلی اگر میخواید از سرور مجازی بگیرید که به مشکل خورد سریعا بازیابی یا بهتر بگم رستور کنید بهتر هست اسنپشات تهیه کنید.
کلیک راست رو سرور بکنید بخش اسنپشات و یک اسنپشات ایجاد کنید هر موقع هم خواستید رستور کنید به همین روش عمل کرده به جای ساخت اسنپشات جدید از اسنپشات منیجر اسنپشات خود را انتخاب و go را کافیه بزنید.
روش زیر هم نوعی دیگر هست که میشه با تمپلت تهیه کردن (OVA-OVf) به راحتی روی سرور مجازی دیگر در سرور اختصاصی دیگر تهیه کرد و نگه داری کرد روش اسنپشات محل ذخیره سازی داخل همان هارد سرور میباشد (داخل پوشه همان سرور مجازی در datastore)
یا حق
پیشنهاد میکنم از اسنپشات استفاده نکنید چون بعدها برای هارد سرور مشکل ساز میشه براتون.
بهترین راه همون اکسپورت و ایمپورت هست.
RoobinaServer
September 13th, 2012, 19:38
پیشنهاد میکنم از اسنپشات استفاده نکنید چون بعدها برای هارد سرور مشکل ساز میشه براتون.
بهترین راه همون اکسپورت و ایمپورت هست.