ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه popup برای محصولات بصورت معمولی یا آژاکس

سید محمد حسینی
September 13th, 2012, 11:23
سلام دوستان عزیز و مهندسین گرامی

دوستان کسی میتونه کمک کنه تا ببینیم میتونیم صفحه popup برای محصولات با تکنولوژی جی کوئری یا آژاکس درست کنیم , به این صورت که توضیح محصول زیاده پس ما لینکی با عنوان توضیح بیشتر میزاریم و وقتی کاربر روش کلیک کرد بدون بسته شدن صفحه توضیحات بیشتر بصورت آژاکس یا ... ظاهر شه.

مثل این سایت : http://www.tarhine.com/cart.php
البته این سایت از جاوا اسکریپت استفاده کرده که درست کردنش ساده هست ولی من میخوام آژاکس یا جی کوئری باشه چون امنیتش بالاست و تمام مرورگرها ساپورتش می کنن.

سید محمد حسینی
September 13th, 2012, 16:45
سلام مجدد
بیش از 4 ساعت هست که اینو گذاشتم ولی هیچکی جواب نداد
تو این 4 ساعت بیکار نبودم
و خودم با جی کوئری که فوق العاده هست درست کردم.
اینجا میزارم تا بقیه هم استفاده کنند.
ساخت پنجره های Popup با جی کوئری | مدرسه وب ایران | آموزش طراحی وب سایت (http://mihanlearn.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-popup-%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C/)

یه مقدار تغییرات لازمه:
js ها رو تو پوشه خودش در قالب بریزین
css رو با یه نام stylepopup.css تغییر نام بدین در پوشه اصلی قالب بریزین
بقیه عکسها بدرد نمی خوره فقط عکس modal-gloss.png بازم بریزین توی همان شاخه اصلی
توی header قبل از تگ </head> کدهای زیر رو بزارین :
<script src="templates/{$template}/js/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="templates/{$template}/js/jquery.reveal.js" type="text/javascript"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="templates/{$template}/stylepopup.css" />

بعد از <body> هم متنها تون رو جایگزین کنین و با کدهای زیر بزارین :
<!--popup -->
<div id="myModal" class="reveal-modal">
<h4>تست پنجره جدید</h1>
<p>تست متن</p>
<a class="close-reveal-modal">&#215;</a>
</div>

آخرین مرحله کد زیر رو در قسمت تعریف محصول --- توضیحال محصول بزارید و تمام
<a href="#" data-reveal-id="myModal">توضیح بیشتر</a>

خیلی خیلی قشنگ شد.

گلایه از دوستان و مهندسین عزیز : کسانی مثه من که میان اینجا و نیاز به راهنمایی و کمک دارن، دستشون رو بگیرید. ( ذکات علم ، نشر آن است )