ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر xlhost با منابع کاملا اختصاصی

sarwhost
September 12th, 2012, 19:48
با سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران گرامی
با توجه به تصمیماتی که گرفته شدسرورهای زیر از دیتاسنتر با کیفیت xlhost امریکا قابل ارائه میباشد
این سرور تازه سفارش داده شده و تضمین کیفیت بدون اورسل و لیمیت کاملا منابع اختصاصی و واقعی ارائه میشود
`پنل vmware
دوستان برای سفارش سروری با منابع که در نظر دارن میتوانند با ما در تماس باشند
اطلاعات تماس
09354140160
s.sarvit@yahoo.com
server 1
RAM : 256
HDD : 25gig
CPU : 1core
dc : usa / xlhost
*14,000تومان ماهانه
سبد خرید - سرو ای تی /سروای تی /sarvit/sarv-it/sarwhost/سروهاست (http://sarv-it.ir/portal/cart.php?gid=9)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
server 2
RAM : 512
HDD : 30gig
CPU : 1core
*19,000تومان ماهانه
سبد خرید - سرو ای تی /سروای تی /sarvit/sarv-it/sarwhost/سروهاست (http://sarv-it.ir/portal/cart.php?gid=9)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
server 3
RAM : 1GB
HDD : 80gig
CPU : 2core
*34,000تومان ماهانه
server 4
RAM : 2GB
HDD : 120gig
*45,000تومان ماهانه
server 5
RAM : 3GB
HDD : 150gig
*55,000تومان ماهانه
server 6
RAM : 4GB
HDD : 180gig
CPU : 3core
*68,000تومان ماهانه

sazsaz
September 12th, 2012, 23:03
سرو هاست بدون شك يكي از بهترين هاي هاستينگ و فروش سرور مي باشد
من كه ازشون پنل دارم 100 درصد راضي هستم
اميدوارم شما هم از ايشون سرور بگيريد تا اولا پشتيباني را بدونيد چي هست و بعد كيفيت را تجربه كنيد
ايشون تاييد تاييد مي شن

RoobinaServer
September 12th, 2012, 23:52
تایید میشوند از همکاران خوب ما هستند :)

یا حق

sarwhost
September 13th, 2012, 20:46
باتشکر از دوستان

parsa_server
September 14th, 2012, 15:47
بنده ار ایشون سرور برداشتم کاملا راصی هستم تایید میشن

sarwhost
September 14th, 2012, 20:45
با تشکر
فروش همچنان ادامه دارد

majidisaloo1
September 15th, 2012, 21:29
تایید میشه ایشون
از همکاران خوب ما هستند

morteza.pr
September 16th, 2012, 22:14
سلام و عرض ادب

چند وقتي هست كه دارم با سرو اي تي كار ميكنم و ازشون پنل دارم ؛ الحق كارشون درسته و پرچمشون بالاست

تيم فوق العاده اي دارن و همينجا خسته نباشيد ميگم بهشون

يا علي

mehrshad.ho
September 16th, 2012, 22:19
همکار گرامی تایید میشن

lineoffire
September 16th, 2012, 23:30
ما که ازشون یه بار گرفتیم برامون پنل وصل کردن کلا ارور پی بکم کردن نصفشو ندادن کسی خواست پلسک بگیره ازشون نگیره بهتره
قصد تخریب ندارم اما من که راضی نبودم هرجا گیر میکردن میگفتن شما دانش ندارین؟!!!
آخه مگه مسئول دانش منی شما؟
سرور تو سایت microsoft نره به دانش من ربط داره؟

sarwhost
September 16th, 2012, 23:44
ما که ازشون یه بار گرفتیم برامون پنل وصل کردن کلا ارور پی بکم کردن نصفشو ندادن کسی خواست پلسک بگیره ازشون نگیره بهتره
قصد تخریب ندارم اما من که راضی نبودم هرجا گیر میکردن میگفتن شما دانش ندارین؟!!!
آخه مگه مسئول دانش منی شما؟
سرور تو سایت microsoft نره به دانش من ربط داره؟

دقیقا شمارو یادمه و هیچ وقته یادم نمیره
تازه سرور میدیدین حتی بلد نبودین چطور به سرور ریموت کنین
خلاصه بازنگاتون با تیکتاتون و.... مارو بیچاره کردین
اون وقتم گفتم الانم میگم برا شما خیلی خیلی زوده سرور بگیرید
کسی که فرق پسک با سی پنل یا فرق لینوکس با ویندوزو نمیدونه از همه خنده دار تر کسی که میخواد رو صفحه دسکتاب به جای اون صفحه ابی عکس بزاره دیگه انتظاری بیش از این نمیره
موفق و پیروز باشید

lineoffire
September 17th, 2012, 01:02
جالبه شما بودین میگفتین وب سایت پنل رو 2003 نصب نمیشه بعد ک نصب کردم گفتین آره میشه اما بهتره رو 2008 باشه
آگه صحت داشت حرفتون که من بلد نبودم ریموت شم پس کی بهتون گفت که تو سایت مایکروسافت نمیره؟
بعد بجای اینکه مشکل رو حل کنین بیخیال شدین و پی بک رو پیشنهاد کردین!
اگه کارتون رو درست انجام میدادین چرا باید ازتون ناراضی میبودم؟
شما پلسک نمیدونستید لایسنسش چه قدره میگفتین کرک کنین حله کرک کردتونم دیدیم که هیچیش کار نمیکرد کانفیگ پنل یعنی کار کنه نه اینکه بیای به من بگی برو کانفیگش کن دوباره اون موقعی که داری تحویل میدی بگو فقط نصب نه اینکه به فکر جیب خودت باشی و سرورتو بفروشی تمام پیاماتونم دارم اگه مایلی بگو برات بفرستم که بیشتر یادت بیا.
بعد کی میخواست رو صفحه عکس بندازه؟
خوب والا حرفو در میارین آخه بچه سه ساله هم تنظیماتی که برا کند نکردن سرور هست رو بلده احتمالا با بچه های شرکتتون اشتباه گرفتین

sarwhost
September 17th, 2012, 01:09
شما میتونید تو بخش انتقادات این انجمن اقدام به انتقاد از ما کنید و عکساتونو بزارید
واقعا متاسفم دوستانی عزیز مثل شما میخوان بیا تو کار هاستینگ
راستی اینجا هرچقدر پست بزنید پستاتون زیاد نمیشه
اگر شاگرد قبول میکنید افتخار بدید بییایم از علمتون استفاده کنیم استاد

lineoffire
September 17th, 2012, 01:26
من تازه کارم تجربم کمه قبول اما بی علمم نیستم که بیام حرفایی بالا تر از سطح خودم بزنم بعد نتونم جمع کنم دوست گرامی
هیچکی حرفه ای به دنیا نمیاد اما آدم خوبه کاری که نمیتونرو انجام نده من نخواستم بیام تو کار هاستینگ لا اقل الانا نمیام تا به علمش دست پیدا کنم
یه پروژه دانشجویی بود که کلی چیز ازش یاد گرفتم و هاست ها هم برا دوستام میخواستم.
افزایش پست به درد من نمیخوره من که نمیخوام جیبم رو پر کنم!!!

sarwhost
September 17th, 2012, 01:34
حرفاتون باهم نمیخوره
کی بود میگفت نمایندگی دامنه رایگان بدیدحتما میخواستین فی سبیل الله دامنه بدید به دوستاتون
انقدر منو اذیت کردینا هیچ کدوم از حرفاتون یادم نممیره
هم تو این انجمن هم توی مشتریهای خودمون هم پلسک هم وب سایت پنل نصب کردیم برای دوستان الانم دارن بدون مشکل کار میکنن
اگه میتونید برید سایت وب سایت پنل میبینید که چی نوشته
اولین کسی هم که اموزش نصب وب سایت پنل رو به صورت ویدئوو کامل ارائه داد با اجازتون ما بودیم
خودتون دارین اعتراف میکنین که مبتدی هستین
واقعا نباید ناراحت بشید وقتی بهتون یکی میگه اقا برو فعلا یکم مطالعه کن بعد بیا سمت خرید سرور این حرفا

lineoffire
September 17th, 2012, 01:48
من الانشم میگم مبتدیم نگفتم حرفه ای ام اما در نظر شما حرفه ای و مبتدی چیه خدا میدونه خوب پنل دامنه میخواستم چون تعدادمون زیاد بود میخواستیم ارزونتر برامون تموم شه
دیگه نصب وب سایت پنل چی هست که آموزشم بخواد خود سایتش بقول خودتون همه چیو گفته دیگه!!!
شما ما رو معتل کردین دو سه روز اگه کار انجام میدادین درست دیگه اذیتش چی بود؟
در هر حال گذشت و تجربه خوبی برام شد تا همینطوری از کسی خرید نکنم الانم خدارو شکر افراد با تجربه ای پیدا کردم استادای گرامی که یاد دادن بهم اخلاق حرف اول و آخر رو میزنه.
the end