توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تمدید و ترنسفر دامنه در onlinenic
sshiran
December 16th, 2009, 22:20
با سلام خدمت دوستان عزیز کسی از آنلاین نیک پنل داره میخوام یک دامنه که قفل شده ترنسفر بشه روی پنل ایشون و تمدید بشه .:104:
قیمت تمدید رو هم محبت کنید.
ترجیحا با سابقه درخشان و یا شرکت ثبت شده .:77:
bijans
December 16th, 2009, 22:36
دوست عزیز ما دایرکت آی داریم. هزینه ی انتقال و تمدید 1 ساله جمعاً 8400 تومان.
sshiran
December 16th, 2009, 22:39
ممنون ، خودم دارم direct I آنلاین نیک میخوام چون دومین قفل شده نمیشه ترنسفر کرد رو directI یا و....
4dmin
December 16th, 2009, 23:08
سامانه نيك ديده بودم داره
irlogo
December 17th, 2009, 17:48
از آنلاین نیک به پنل های دیگر "عملا" امکان پذیر نیست
دامنه را باید تمدید نمایید تا بتوانید شارژ کنید !
sshiran
December 18th, 2009, 12:40
موضوع ایجوری هست که دوستم از یکی دومین ثبت کرده ( آنلاین نیک ) اینجور که معلومه طرف با cc ***ی اقدام به ثبت کرده و الان کل دومین های ثبت شده توسط ایشون بسته شده حتی رسیلر خودش و الان موندیم که چیکار کنیم و طی مکاتبه ای که با آنلاین نیک داشتم برای انتقال دامنه بروی پنل خودم اما چون دامنه قفل شده امکانش نیست . برای همین میخوام ببینم کسی هست که پنل از آنلاین نیک داشته باشه که با آنلاین نیک حرف بزنیم منتقل کنه رو پنل ایشون بعد مراحل طی بشه؟!
منتظر جواب دوستان هستم ممنون
irlogo
December 19th, 2009, 19:06
آنلاین نیک این حرفا حالیش نمی شه
abbas_majan
March 29th, 2010, 18:43
عملا اين كار امكان پذير نيست مگر اينكه طرف مبلغ را به حساب بانكي انلاين نيك واريز كنه + 20 دلار جريمه و اطلاع بده تا پنل رسيلر اصلي باز ميشه
در اين صورت رسيلر اصلي مي توه دومينتون و آنلاك كنه و رمز انتقال رو بهتون بده و به هر جايه ديگه اي خواستين انتقال بدين
shafiei7
March 29th, 2010, 18:52
انتقال به پانل انلاین نیک 8500 تومان
OnlineNIC ID: 387280
abbas_majan
March 29th, 2010, 19:03
انتقال به پانل انلاین نیک 8500 تومان
OnlineNIC ID: 387280
آقاي شفيعي اگر پست ها را كامل خوانده باشيد استارتر فرمود كه رسيلر اصلي در آنلاين نيك پنلش رو با CC ***ي يا هك شده شارژ كرده و مسلما بعد از
چند روز گندش در مياد و آنلاين نيك پنل رسيلر اصلي را suspend مي كنه و پنل دومين ها را هم Block مي كنه تا موقعي كه رسيلر اصلي مبلغي كه با
CC ***ي پنلش رو شارژ كرده رو + 20 دلار جريمه به حساب بانكيشون واريز كنه تا پنل رسيلر را باز كنند در غير اين صورت امكان هيچ گونه انتقالي