سلام
یه سرور windows server 2008 r2 می خوام با رم یک و سرعت مناسب و بدون قطعی
می خوام اون رو به عنوان سرور پایگاه دادم استفاده کنم فشار روی سرور زیاده و می خوام پایگاه داده رو از سایت اصلی جدا کنم دوستان پیشنهاد بدید انگلیس یا آمریکا فرق نمی کنه
و اینکه cpu لیمیت نشده باشه
amirfateh
September 12th, 2012, 12:58
سلام،
لطفا اطلاعات بیشتری ارائه بفرمایید، چقدر منابع (سی پی یو، رم، هارددیسک) نیاز دارید
وضعیت ترنزکشن به چه صورت هست در هر لحظه چه تعداد درخواست به sql server ارسال می شود. و حجم درخواست ها، همینطور دیتابیس ها چقدر هست.
باتشکر،
فاتح
amirfateh
September 12th, 2012, 13:01
سلام،
لطفا اطلاعات بیشتری ارائه بفرمایید، چقدر منابع (سی پی یو، رم، هارددیسک) نیاز دارید
وضعیت ترنزکشن به چه صورت هست در هر لحظه چه تعداد درخواست به sql server ارسال می شود. و حجم درخواست ها، همینطور دیتابیس ها چقدر هست.
باتشکر،
فاتح
البته رم که فرمودید که با توجه به ماهیت sql server و درخواست سرعت مناسب شما 1 gig رم بسیار کم هست. مگر اینکه بار بسیار کمی روی sql server باشد.
بصورت کلی مایکروسافت برای sql server 2008 R2 ، 4 گیگابایت رم پیشنهاد می دهد.
سیستم عامل رو هم در نظر نگرفتیم البته
mohsen-unique
September 12th, 2012, 13:11
سلام،
باتشکر،
فاتح
من همین سیستم رو روی یه vps با رم یک اجرا کردم مشکلی نداشت فقط دوتا مشکل بود توی اون یکی اینکه cpu لیمیت بود و سرعت vps کم بود و دیگری پورت سرور بود که قطعی داشت
یه برنامه ی ClearBox Control Centre هم روی سرور نصب هست
loginvps.com
September 12th, 2012, 13:19
سلام
می خوام اون رو به عنوان سرور پایگاه دادم استفاده کنم فشار روی سرور زیاده و می خوام پایگاه داده رو از سایت اصلی جدا کنم دوستان پیشنهاد بدید انگلیس یا آمریکا فرق نمی کنه
سلام از آمریکا فرانسه و انگلیس میتونم میزبانی شما رو داشته باشم
آپتایم 99.99 رو تضمین میدم
سی پی یو unlimited در صورت اینکه حیلی فشار نیارید به سرور که حق بقیه ...
پورت 1 گیگابیت dedicated
پشتیبانی 24 ساعته
پنل ریبوت رایگان
یاهو : loginvps
قیمتها در سایت موجود هست
لاگین وی پی اس - سبد خرید (http://www.loginvps.com/support/cart.php)
سلام
سلام با پینگ زیر 180 و آپتایم تضمینی از آلمان - فرانسه - هلند در خدمتیم
تمامی تنظیمات رایگان انجام میشه
سلام
برای اینکار سرعت هارد ، امنیت اطلاعات شما ، همچنین میزان پردازنده و همینطور که گفتید لیمیت نبودن آن اهمیت دارد
برای سرویس شما پورت 10 گیگ اهمیت چندانی نخواهد داشت اما به دلیل ویژگی های خاض سرور پیشنهاد من این سرویس هست به علت استفاده از هارد ساس به همراه رید 1 که باعث امنیت اطلاعات شما میشه که حتی اگر هارد سرور دچار مشکل بشه اطلاعات شما بدون هیچ مشکلی باقی میمونه همچنین هارد ساس سرعت بیشتری نسبت به نوع ساتا دارد که رید بودن آن نیز بر این سرعت می افزاید
Gold - 3
CPU : 2400Mhz
R.A.M : 1024 M
H.D.D : 35 G
BW : Unlimited
هزینه ماهانه در این آفر 35.000 =50% - 70.000
pond = 15 - 50% = 7.5 هزینه ثابت ماهانه در این آفر
https://order.cybersnake.co.uk/templates/Cyber%20Snake/images/cart.png (http://irwebco.com/cart.php?a=add&pid=98)
http://www.webhostingtalk.ir/f15/58252/
amirfateh
September 12th, 2012, 15:42
هر چند سئوالات اصلی بنده را پاسخ ندادید،
اما هم سرور محازی و هم سرور اختصاصی به شما پیشنهاد می دهم:
- Cpu: core i3 3.06 GHZ
-Ram: 4 GB ECC Register 1333 MHz DDR3
-H.D.D:500 GB SATA2 Enterprise 7200RPM
-Port:1GBps
-Traffice:5TB
ماهیانه 80$
دیتاسنتر : synptica یا iweb
موقعیت دیتاسنتر : کانادا
دیتاسنتر : synaptica یا iweb
ماهیانه 30$
منابع سرور محازی عنوان شده برای سرور مجازی رزرو می شود،به عبارت دیگر منابع با ماشین های مجازی دیگر به اشنراک گذاشته نشده است .در نتیجه شما از تمام منابعی اختصاص داده شده بودن تاثیر پذیری از سایر ماشین های مجازی بهره خواهید برد.
باتشکر،
فاتح
taghi.karimi
September 12th, 2012, 15:56
درود
رم : 1024 مگابایت
هارد : 80 گیگابایت
سی پی یو : 1 هسته کامل ( در صورت مصرف 100% و مداوم به 2500 مگاهرتز چنج خواهد شد)
پورت شبکه : 1گیگابیت و 2گیگابیت
ترافیک : نامحدود
سیستم عامل ویندوز 2008 ار2
منابع اختصاصی
ماهیانه 33000 تومان
سوالی بود در خدمتیم
mohsen-unique
September 13th, 2012, 00:12
هر چند سئوالات اصلی بنده را پاسخ ندادید،
اما هم سرور محازی و هم سرور اختصاصی به شما پیشنهاد می دهم:
- Cpu: core i3 3.06 GHZ
-Ram: 4 GB ECC Register 1333 MHz DDR3
-H.D.D:500 GB SATA2 Enterprise 7200RPM
-Port:1GBps
-Traffice:5TB
ماهیانه 80$
دیتاسنتر : synptica یا iweb
موقعیت دیتاسنتر : کانادا
دیتاسنتر : synaptica یا iweb
ماهیانه 30$
منابع سرور محازی عنوان شده برای سرور مجازی رزرو می شود،به عبارت دیگر منابع با ماشین های مجازی دیگر به اشنراک گذاشته نشده است .در نتیجه شما از تمام منابعی اختصاص داده شده بودن تاثیر پذیری از سایر ماشین های مجازی بهره خواهید برد.
باتشکر،
فاتح
شرمنده من حواسم نبود...
این دیتابیس برای یه سایت هست که روزانه بین 700 تا 800 بازدید داره و البته برنامه هایی هم روی سیستم کاربران هست که با این دیتا بیس کار می کنن
حجم تبادل اطلاعات در روز بین 200 تا 300 مگابایت هست.
خود سایت تراکنش های زیادی نداره ولی برنامه هایی که روی سیستم کاربران هستن و از طریق یک وب سرویس با دیتابیس اصلی در ارتباط هستن تراکنش های زیادی دارند و در آینده قراره دستگاه های موبایل هم از طریق این وب سرویس با پایگاه داده ارتباط برقرار کنن
این کل استفاده ی من از دیتابیس هست
RoobinaServer
September 13th, 2012, 00:20
سلام حتما انگلیس ؟ از اروپا سرویس نمیخواید ؟
چه قدر میخواهید هزینه کنید حداکثر ؟ توانایی هزینه سرور اختصاصی دارید برای این کاری که میخواید؟
MagicVps.Com
September 13th, 2012, 02:34
سلام حتما انگلیس ؟ از اروپا سرویس نمیخواید ؟
چه قدر میخواهید هزینه کنید حداکثر ؟ توانایی هزینه سرور اختصاصی دارید برای این کاری که میخواید؟
[HyperServer] فروش استثنایی سرورهای مجازی از انگلستان و امریکا با 50% تخفیف ویژه و Double BW ! (http://www.webhostingtalk.ir/f15/51727)
برای پردازنده هم میتونم آپگرید با تخفیف ویژه در نظر بگیرم.
amirfateh
September 13th, 2012, 13:50
شرمنده من حواسم نبود...
این دیتابیس برای یه سایت هست که روزانه بین 700 تا 800 بازدید داره و البته برنامه هایی هم روی سیستم کاربران هست که با این دیتا بیس کار می کنن
حجم تبادل اطلاعات در روز بین 200 تا 300 مگابایت هست.
خود سایت تراکنش های زیادی نداره ولی برنامه هایی که روی سیستم کاربران هستن و از طریق یک وب سرویس با دیتابیس اصلی در ارتباط هستن تراکنش های زیادی دارند و در آینده قراره دستگاه های موبایل هم از طریق این وب سرویس با پایگاه داده ارتباط برقرار کنن
این کل استفاده ی من از دیتابیس هست
دوست خوبم با توجه به توضیحاتی که در پست های قبلی دادم و با توجه به مواردی توضیح دادین.
پیشنهاد بنده سرور فیزیکی یا مجازی حداقل با 2 هسته سی پی یو 1 گیگاهرتزی و 4 گیگابایت رم هست.
حالا شاید با رم کمتر شروع کنید مشکلی پیش نیاید اما با توجه به توضیحاتی که فرمودید و افزایش ترنزکشن در آینده نزدیک، بازهم رم 4 گیگ رو بهتون پیشنهاد می کنم.
البته می تونید اگر برای هزینه کردن مانعی دارید، ابتدا سرور مجازی با 2 گیگ رم تهیه کنید (البته بصورت اختصاصی منابع حتما باشند) اگر لازم شد منابع رو افزایش بدین
درود از دیتا سنتر Redstation با پورت اصلی سرور 10 گیگابیتی در خدمتتون هستیم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/48949/
از دیتا سنتر Equinix LA1-Los Angeles امریکا با پورت 1 گیگ اختصاصی در خدمتتون هستیم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/54685/
در ضمن ما یه سری تخفیفات داریم به مناسبت طراحی جدید سایتمون
تخفیف به این صورت هست که از تاریخ :
13/06/91 تا 15/06/91 30% تخفیف کد تخفیف Kakohost30p
16/06/91 تا 20/06/91 20% تخفیف کد تخفیف Kakohost20p
21/06/91 تا 25/06/91 10% تخفیف کد تخفیف Kakohost10p
sadegh74
September 19th, 2012, 20:37
CPU: dual xeon 5620
Ram: 1 GB
HDD: 100 GB sas
BW: Unlimit