PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در خرید دامین ثبت شده!!

SajjadM2
September 12th, 2012, 01:05
سلام من یک دامین میخواستم ثبت کنم دیدم از قبل ثبت شده ولی اعتبارش تمام شده حالا باید چیکار کنم کسی میتونه کمک کنه؟ راهی هست؟

Only4U
September 12th, 2012, 02:52
سلام من یک دامین میخواستم ثبت کنم دیدم از قبل ثبت شده ولی اعتبارش تمام شده حالا باید چیکار کنم کسی میتونه کمک کنه؟ راهی هست؟

تا 80 روز وقت داره هنوز :)
یعنی بعد از زمان انقضا 60 تا 80 روز بعدش (بسته به جایی که دامین توش ثبت شده) شما میتونی ثبت کنی تو این مدت خود طرف میتونه تمدید کنه
موفق باشی

SajjadM2
September 12th, 2012, 03:30
تا 80 روز وقت داره هنوز :)
یعنی بعد از زمان انقضا 60 تا 80 روز بعدش (بسته به جایی که دامین توش ثبت شده) شما میتونی ثبت کنی تو این مدت خود طرف میتونه تمدید کنه
موفق باشی

ممنون از کمکتون اما اگر میخواست تمدید کنه تمدید کرده بود! :53:

parsspace
September 12th, 2012, 03:54
دومین بعد از انقضاء ۳ دوره رو طی میکنه
۱ - دوره ای که دومین منقضی شده و صاحب دومین اجازه داره تمدید کنه که حدود ۲۰ روز الی ۱ ماه هست
۲ - دوره ای که باز هم صاحب دامین میتونه دومین رو تمدید کنه ولی باید بهای بیشتری بپردازه
۳ - دوره ای که دومین در حال آزاد شدن هست و هیچ کس نمیتونه اونو ثبت یا تمدید کنه

اگه دامنه دارای ارزش باشه ممکنه مرجع ثبت کننده به صورت خودکار ۱ سال دامنه را با حساب خودش تمدید کنه به امید اینکه بتونه با هزینه بیشتر با صاحب دامنه بفروشه.