PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سرعت . سرور چت ورم

pc.rootall
September 11th, 2012, 16:27
سلام دوستان عزیز من یه مشکلی دارم یه سرور اختصاصی گرفتم برای چت روم 32 گیگ رمش هست کا اشتباه بزگری بود گرفتم :d

من یه سرور از ایران داشتم رمش 2 بود واقعا عالی کم می اورد اگه 20 تا سرور 32 هم باهاش مقایسه میکردی نمیتونست جاشو پر کنه . حیف قعطیش بالا بود

الان من تویه سرور جدیده مشکل سرعت دارم مشکل از سرور از چی میتونه باشه

ایا میشه سرعتش رو برد بالا ؟

RoobinaServer
September 11th, 2012, 16:32
سلام دوستان عزیز من یه مشکلی دارم یه سرور اختصاصی گرفتم برای چت روم 32 گیگ رمش هست کا اشتباه بزگری بود گرفتم :d

من یه سرور از ایران داشتم رمش 2 بود واقعا عالی کم می اورد اگه 20 تا سرور 32 هم باهاش مقایسه میکردی نمیتونست جاشو پر کنه . حیف قعطیش بالا بود

الان من تویه سرور جدیده مشکل سرعت دارم مشکل از سرور از چی میتونه باشه

ایا میشه سرعتش رو برد بالا ؟

سرور شما از کدام دیتاسنتر در ایران بود ؟

ببینید هزار و 1 دلیل میتونه داشته باشه سرورتون

بیشتر توضیح بدید سرور سیپنل هست ؟ دایرکت ادمین هست ؟ چند تا هاست روشه و ... پورتش چنده ؟ پردازندش چند هست ؟ از کدام دیتاسنتر ؟

در کل بهتره یه کانفیگر سرور شما را چک بکنه.

saeedxxx
September 11th, 2012, 16:37
میتونه همون پینگ پایینتر در ایران باعث احساس افزایش سرعت شده باشه براتون... ولی اگر مشکل سرعت و افتش براتون شدیده احتمال زیاد کانفیگ درستی نداره سرور (چه کنترل پنل و وب سرور، چه تنظیمات خود سرور)

majidisaloo1
September 11th, 2012, 16:47
بسنگی داره شما از چی کم میادین احتمالا شما از نظر پینگ کم میارین
و دچار مشکل کرده درسته؟

pc.rootall
September 11th, 2012, 16:52
کنترل پنل دایرکت ادمین . سن تو اس .5.6. سی پی یو |ntel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz

پورت 100 مگ

دیتا هترنز دیتاسنتر هتزنر (Hetzner