سلام
یکی از دوستانم از شرکت معتبر وی پی اس ویندوز گرفته و از طریق کنترل پانل وی پی اس رو خاموش کرده . بعد روشن کردن دیگه سایتش بالا نمی یاد
فکر می کنید مشکل از چیه و چیکار باید بکنه ؟
baghebahar
September 10th, 2012, 19:53
سلام
یکی از دوستانم از شرکت معتبر وی پی اس ویندوز گرفته و از طریق کنترل پانل وی پی اس رو خاموش کرده . بعد روشن کردن دیگه سایتش بالا نمی یاد
سلام
به احتمال زیاد سیستم عامله بوت نشده
اگر کنسول دارید میتونید راحت شک کنید...
faq
September 10th, 2012, 19:56
سلام
ویندوز بالا میاد ؟
Mihan-VPS
September 10th, 2012, 20:08
شایدم سی پی سرور مشکل پیدا کرده یا چیز دیگه ایی .. بهتره به مدیر سرورتون بگید
dertgtr
September 10th, 2012, 20:09
بله ویندوز بالا میاد سایتش هم پینگ میده فکر کنم wampp یا xampp باید ریستارت بشه درسته ؟
faq
September 10th, 2012, 20:52
بله ویندوز بالا میاد سایتش هم پینگ میده فکر کنم wampp یا xampp باید ریستارت بشه درسته ؟
ری استارت کنید آیکونش باید سفید بشه
آدرس سایت هم پ.خ کنید
dertgtr
September 10th, 2012, 21:15
از iis7 استفاده می کنه این رو باید ریستارت کنه؟
iman00
September 10th, 2012, 21:21
من يك چيزي ميگم شايد همون حرف نزنم بهتر باشه ولي گفتنش ضرر نداره
من هم يك سرور داشتم همين طوري بود هر كاري ميكردم روشن نميشد وقتي هم روشن مي شد عرض 20 دقيق بعد خاموش مي شود بعد كه تحقيق كردم فهميدم حمله Ddos شده بود
dertgtr
September 10th, 2012, 21:39
من يك چيزي ميگم شايد همون حرف نزنم بهتر باشه ولي گفتنش ضرر نداره
من هم يك سرور داشتم همين طوري بود هر كاري ميكردم روشن نميشد وقتي هم روشن مي شد عرض 20 دقيق بعد خاموش مي شود بعد كه تحقيق كردم فهميدم حمله Ddos شده بود
آره انگار سرور اس کیو ال خاموش میشه ! بعد اینکه شما این رو گفتید متوجه شدیم ! یعنی دارن دی داس می کنن ؟ دارم ویندوز 2008 رو دوباره نصب می کنم شاید هم درست شد.
iman00
September 10th, 2012, 21:51
قبل از اينكه ويندوز تون عوض كنيد اول يك فاريوال خوب هم نصب كنيد بعد اگر ديدين درست نشد ويندوز عوض كنيد
info@sjk.ir
September 21st, 2012, 14:35
ویندوز نصب هستش یا لینوکس؟
چون اگر لینوکس هستش ممکن هست حالت استارت آپ را غیر فعال کرده باشه که بعد بوت مجدد خودکار بالا نمیاد
dertgtr
September 21st, 2012, 14:58
ممنون از همه دوستان حل شد مشکل از اس کیو ال سرور بود