PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم اکانتینگ برای سرور vip

behrouz
September 10th, 2012, 15:27
سلام دوستان
من سرور ویندوز و وب سرور IIS دارم.
من میخواستم دانلود از پوشه ای خاص رو بصورت VIP و مستلزم داشتن یوزر و پسورد معتبر کنم ... اینجا از هر کی پرسیدم جواب درست حسابی نداد ولی بالاخره خودم تونستم اینکار رو بکنم.
من تونستم نصف راه رو برم و باز کردن لینک های فولدر رو مستلزم داشتن یوزر و پسورد کنم.
از طریق مسیر زیر :
IIS > Web Sites > yoursite > example (Folder) > Properties >Directory Security > Authentication and access control

در اونجا تیک Enable anonymous access رو برداشتم و تیک Basic authentication رو گذاشتم و داخل فیلد Realm هم کلمه password رو برای یاد آوری کاربر گذاشتم.
و دقیقاً به همون چیزی که میخواستم رسیدم و تونستم لینک های http رو مستلزم پسورد کنم.

که امیدوارم آموزش بالا به درد بقیه دوستان هم بخوره ولی الان مشکلی که دارم نداشتن سیستمی برای درست کردن اکانت برای کاربرانم هست که محدودیت زمانی هم داشته باشه.
اگر دوستانی که بلدند کمکی کنند ممنون میشم و این هم آموزش کاملی برای دوستانی میشه که میخوان سایتشون رو VIP کنند میشه.:-*

p30speed
September 10th, 2012, 19:09
دوست عزیز برنامه تا حالا ندیدیم برای اینکار.
بهترین کار استفاده از نرم افزارهای Ftp که به راحتی مدیریت می شوند.
چه اشکالی داره از پورت ftp مشتری استفاده کند؟

behrouz
September 10th, 2012, 20:07
دوست عزیز برنامه تا حالا ندیدیم برای اینکار.
بهترین کار استفاده از نرم افزارهای Ftp که به راحتی مدیریت می شوند.
چه اشکالی داره از پورت ftp مشتری استفاده کند؟
با تمام احترام ، مشکلش اینه که از 10 تا سایت 10 تاشون دارن از این سیستم استفاده میکنند و کسی از ftp استفاده نمیکنه. پس حتماً راهی هست.

AmirHosein
September 10th, 2012, 22:31
با تمام احترام ، مشکلش اینه که از 10 تا سایت 10 تاشون دارن از این سیستم استفاده میکنند و کسی از ftp استفاده نمیکنه. پس حتماً راهی هست.
اگر از وینز استفاده کنید روی پروتکل http هم کار میکنه ;)

rpserver
September 10th, 2012, 23:06
میتونید از آپاچی بهمراه مد radius استفاده کنید . طبیعتا با استفاده از مد رادیوس میتوانید از یک سیستم اکانتینگ قوی مثل Ibsng برای مدیریت اکانت ها استفاده کنید

behrouz
September 11th, 2012, 00:25
دوستان من اینقدر ها وارد نیستم ، کسی میتونه با دریافت هزینه برام اوکی کنه ؟

ali2k
September 11th, 2012, 00:28
حتما میخواید روی سرور win باشه ؟
روی سرور لینوکس (هاست اشتراکی یا vps یا ...) اگر بخواهید با سیستم فروش آنلاین اکنت (درگاه بانکی) + ایجاد اتوماتیک اکنت + انقضا اتوماتیک اکنت ها + سیستم ارسال ایمیل و اس ام اس زمان انقضا به مشتری = 400 هزارتومان

faq
September 11th, 2012, 00:36
سلام دوستان
من سرور ویندوز و وب سرور IIS دارم.
من میخواستم دانلود از پوشه ای خاص رو بصورت VIP و مستلزم داشتن یوزر و پسورد معتبر کنم ... اینجا از هر کی پرسیدم جواب درست حسابی نداد ولی بالاخره خودم تونستم اینکار رو بکنم.
من تونستم نصف راه رو برم و باز کردن لینک های فولدر رو مستلزم داشتن یوزر و پسورد کنم.
از طریق مسیر زیر :
IIS > Web Sites > yoursite > example (Folder) > Properties >Directory Security > Authentication and access control

در اونجا تیک Enable anonymous access رو برداشتم و تیک Basic authentication رو گذاشتم و داخل فیلد Realm هم کلمه password رو برای یاد آوری کاربر گذاشتم.
و دقیقاً به همون چیزی که میخواستم رسیدم و تونستم لینک های http رو مستلزم پسورد کنم.

که امیدوارم آموزش بالا به درد بقیه دوستان هم بخوره ولی الان مشکلی که دارم نداشتن سیستمی برای درست کردن اکانت برای کاربرانم هست که محدودیت زمانی هم داشته باشه.
اگر دوستانی که بلدند کمکی کنند ممنون میشم و این هم آموزش کاملی برای دوستانی میشه که میخوان سایتشون رو VIP کنند میشه.:-*

همچین چیزی پیدا شد ما خریداریم

abod_black
September 19th, 2012, 18:55
حتما میخواید روی سرور win باشه ؟
روی سرور لینوکس (هاست اشتراکی یا vps یا ...) اگر بخواهید با سیستم فروش آنلاین اکنت (درگاه بانکی) + ایجاد اتوماتیک اکنت + انقضا اتوماتیک اکنت ها + سیستم ارسال ایمیل و اس ام اس زمان انقضا به مشتری = 150 هزارتومان

نمونه کار دارید؟ یعنی تا حالا این سیستم رو جایی اجرا کردید؟

ali2k
September 19th, 2012, 19:12
نمونه کار دارید؟ یعنی تا حالا این سیستم رو جایی اجرا کردید؟

اسکریپت فروش اکنت VIP برای سایت های دانلود آماده شد امکانات:

1- گذاشتن user & pass روی هر فولدر جهت دانلود فایل های داخل آن (یعنی وقتی شما لینک دانلود داخل سایتتان میگذارید اول user & pass میپرسه اگر درست بود اجازه دانلود میده)
2- ایجاد user & pass بصورت خودکار پس از پرداخت آنلاین
3- امکان فروش اکنت های زمان دار (یک ماهه ، سه ماهه یا هر زمان دلخواه ...)
4- ایجاد و انقضا اتوماتیک اکنت ها
5- پرداخت آنلاین جهت خرید اکنت و تحویل آنی پس از پرداخت به مشتری
6- امکان استفاده از درگاه بانک های (سامان ، پارسیان ، ملت ، پاسارگاد ، سرمایه ، زرین پال ، جی پال) برای دریافت پول :دی
7- ارسال ایمیل و اس ام اس به مشتری در زمان انقضا سرویس
8- خبرنامه ایمیل + اس ام اس
9- مدیریت دستی کاربران (حذف ، اضافه ، تغییر رمز)
10- گزارش فروش کامل ...

جهت مشاهده دمو + شرایط خرید پیغام خصوصی بدهید.

poriya_hashie
September 19th, 2012, 19:14
میشه یکم توضیح بدید؟
من وینز رو سرچ کردم چیزی پیدا نکردم!!!

vps-baran.ir
September 19th, 2012, 19:34
اسکریپت فروش اکنت VIP برای سایت های دانلود آماده شد امکانات:

1- گذاشتن user & pass روی هر فولدر جهت دانلود فایل های داخل آن (یعنی وقتی شما لینک دانلود داخل سایتتان میگذارید اول user & pass میپرسه اگر درست بود اجازه دانلود میده)
2- ایجاد user & pass بصورت خودکار پس از پرداخت آنلاین
3- امکان فروش اکنت های زمان دار (یک ماهه ، سه ماهه یا هر زمان دلخواه ...)
4- ایجاد و انقضا اتوماتیک اکنت ها
5- پرداخت آنلاین جهت خرید اکنت و تحویل آنی پس از پرداخت به مشتری
6- امکان استفاده از درگاه بانک های (سامان ، پارسیان ، ملت ، پاسارگاد ، سرمایه ، زرین پال ، جی پال) برای دریافت پول :دی
7- ارسال ایمیل و اس ام اس به مشتری در زمان انقضا سرویس
8- خبرنامه ایمیل + اس ام اس
9- مدیریت دستی کاربران (حذف ، اضافه ، تغییر رمز)
10- گزارش فروش کامل ...

جهت مشاهده دمو + شرایط خرید پیغام خصوصی بدهید.

جناب آقای ali2k کاملا تایید میشن

اسکریپت های ساخته شده توسط ایشون هم از نظر امنیت و هم از نظر کیفیت حرف اول رو میزنه

قیمت هاشون هم مناسبه

info@sjk.ir
September 21st, 2012, 14:08
سلام
نه اسکریپت نیاز داره نه اف تی پی. سایت خودمم هست میتونید نگاه کنید
سامانه جامع کشاورزی (http://www.sjk.ir)

فقط نیاز به سرور جدا دارید. این قضیه مشکلی براتون نداره؟ یعنی نه اینکه دوتا سرور بخواد ولی با این سرور الانتون نمیشه این کارو کرد