PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نصب نیوک 8.2 در سرور

downp30
September 10th, 2012, 15:11
سلام
دوستان من یک مشکلی با nuck 8.2 دارم....الان سرور من اختصاصی هست بعد مجازی شده ئ الان سن توس , whm نصب هست 64 بیتی.....حالا می خواستم بگم که وقتی نیوک 8.2 رو نصب می کنم و
php_flag register_globals on#
رو به

php_flag register_globals on
تبدیل می کنم این ارور مییاد:

500 internal Server Error

Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

با بفیه cms ها مشکلی نداره و با نیوک 8.3 هم مشکلی نداره ولی فقط با 8.2 مشکل داره لطفا بفرمایید مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟

faq
September 10th, 2012, 15:20
دستی نصب کنید
در انجمن نیوک بگردید پیدا میکنید آموزش نصب دستی نیوک

downp30
September 10th, 2012, 15:33
دستی نصب کنید
در انجمن نیوک بگردید پیدا میکنید آموزش نصب دستی نیوک

ممنون دوست عزیز ولی نبود هرچه گشتم...اما اینم باید بگم که ببینید من اصلا نمی تونم نصب کنم یعنی همون موقع که این گزینه رو # رو ازش بر می دارم و وارد اینستال میشم هم توی اینستال و هم توی خود سایت ارور بالا رو میده...چیکار کنیم؟

alidini
September 10th, 2012, 16:33
سلام شما باید وارد تمامی فایل های .htaccess بشید و توی همشون register_globals off رو بکنید register_globals on و فقط یکی نیست چند تا از register_globals off برو توی .htaccess (http://www.webhostingtalk.ir/) وتو اون کنترل F بزن و تو کادر باز شده بنویس register_globals همه نوشته ها رو که اولشون اینه میاره بعد همشون رو on کن

hostarya
September 10th, 2012, 16:43
فایلی که زمینه کردم رو اپلود کنید در روت و فولدور اینستال اپلود کنین
و register_globals خودش اتوماتیک مشکلش حل میشه8386

downp30
September 10th, 2012, 16:46
سلام شما باید وارد تمامی فایل های .htaccess بشید و توی همشون register_globals off رو بکنید register_globals on و فقط یکی نیست چند تا از register_globals off برو توی .htaccess (http://www.webhostingtalk.ir/) وتو اون کنترل F بزن و تو کادر باز شده بنویس register_globals همه نوشته ها رو که اولشون اینه میاره بعد همشون رو on کن

با سلام دوست عزیز فقط php_flag register_globals on بود توی htaccess. . که اونم اوکی بوده .... اما فرقی نکرد بازم....ببینید مموری لیمایتت رو نباید تغییری بدیم؟الان 128 هست...الان نمی دونم والا دیگه چیکار کنم... این آدرس دوستان http://zirzaminia.com/
500 internal server ارور میده دوستان.....

alidini
September 10th, 2012, 18:49
خوب این ارور که تو سایتتونه ربطی به
register_globals نداره دیگه الان مشکل از کانفیق سرورتون هست بازم میگم توی فایل htaccess. یدونه register_globals on نیست چند تا هست که بیشترشون off هستن باید همشون on بشن منم چند روز پیش همین مشکل رو داشتم.

info@sjk.ir
September 21st, 2012, 14:39
register_globals را در htaccess روشن کنی درست میشه