PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی پورت اشتراک

VatanDC
September 10th, 2012, 00:01
با سلام

دوستان عزیز من می خوام کاری کنم روی سرورهای مجازیم که بتونم روی اونها پورت اشتراک باز کنم روی سرور ویندوز
به این صورت که مثلا تو یک درایو خاص دستری کاربران رو از سیستم شخصی به اون درایو رو باز کنم به این صورت :
تو اکسپولور مای کامپیوتر ( آدرس بارش ) ادرس ای پی +// بزنه ازش یوزر نیم وپسورد که تعیین کردیم رو بخواد بعد از وارد کردن دسترسی اون فایل رو باز کنه
می خواستم بدونم چه طور باید این کار رو بکنم ، دقیقا یه سیستم مثل کافی نت ها ولی این سری ارتباط به سرور

VatanDC
September 10th, 2012, 23:40
دوستان عزیز کسی نمیتونه کمک کنه ؟ ؟ ؟

ali2k
September 10th, 2012, 23:43
روی ویندوز فولدر رو انتخاب کنید و sharing روش فعال کنید سپس توی لیست یوزر ها انتخاب کنید کدام یوزر میتونه با چه دسترسی ازش استفاده کنید ... ساختن یوزر هم که مثل یوزر های ویندوزه....

payam_shzbax
September 11th, 2012, 00:07
workgroup یکسان بزار و کاری که ali2k گفت رو انجام بده

VatanDC
September 12th, 2012, 00:56
روی ویندوز فولدر رو انتخاب کنید و sharing روش فعال کنید سپس توی لیست یوزر ها انتخاب کنید کدام یوزر میتونه با چه دسترسی ازش استفاده کنید ... ساختن یوزر هم که مثل یوزر های ویندوزه....
خوب وقتی این رو فعال می کنم باید روی کامپیوتر شخصی چه چیزی رو کجا بنویسم که دسترسی باز بشه ؟ ؟ ؟ و ازم یوزر و پسورد بخواد ، چون هرچی میزنم وارد مرورگر میشه !!!! می خوام مثل یه فولدر معمولی تو کامپیوترم بازش کنم

ali2k
September 12th, 2012, 01:07
اینجوری میشه آدرس:

\\ip\sharename
توی run یا مرورگر بزنی مثل فولدر باز میشه (اگر پسورد داشته باشه میپرسه بعد باز میشه)

VatanDC
September 12th, 2012, 16:22
اینجوری میشه آدرس:

توی run یا مرورگر بزنی مثل فولدر باز میشه (اگر پسورد داشته باشه میپرسه بعد باز میشه)

اتوماتیک من رو میبره تو مرورگر نمیدونم چرا !!!!!

VatanDC
September 13th, 2012, 22:21
دوستان عزیز کسی نتونست کمک کنه

VatanDC
September 15th, 2012, 17:23
واقعا کسی نمیدونه ؟ ؟ ؟ ؟

VatanDC
September 24th, 2012, 18:58
یعنی فروم به این بزرگی هیچ کسی نبود جواب سوال من رو بدونه ؟ ؟ ؟