PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به فضای زیاد دارم - چه هاستی را انتخاب کنم؟

poda19
September 9th, 2012, 13:16
سلام
من وبسایتی دارم که کاربران تعداد زیادی فایل با حجم کم را بین خودشون به اشتراک میگذارن. فکر می کنم برای شروع حدود 20-30 گیگ فضا برای آپلود و نگهداری فایل ها احتیاج داشته باشم و شاید بعدا تا 50-60 گیگ هم برسه.
1-برای همچین کاری باید چه نوع هاستی رو انتخاب کنم؟ آیا باید هاست های معمولی با حجم زیاد بگیرم یا باید هاست فایل بگیرم؟
2-وبسایت من استفاده زیادی از php و mysql داره. آیا هاست فایل این قابلیت هارو داره یا فقط برای ذخیره سازی به کار میره؟
3-قیمت های هاست های ایرانی با قابلیت های بسیار محدودی که ارائه می کنند واقعا نجومی و وحشتناکه. 5 سایت برتر که در سایت webhostingtop.org معرفی شدن، قیمت ماهیانه همه شون زیر 6$ در ماه هست. مثلا justhost امکانات فوقالعاده و فضای نامحدود و دامین،ایمیل،ftp و... نامحدود را با قیمت 3.75$/month عرضه می کنه (من استفاده نکردم و نمی دونم که حقیقت داره یا نه ولی به نظر نمیاد دروغ باشه). آیا بهتره که از هاست های خارجی به جای هاست های ایرانی که قیمت های گزاف با کمترین امکانات رو می دن استفاده کنم؟
با تشکر

fasterhost
September 9th, 2012, 14:46
1. بهتره از هاست دانلود استفاده کنید تا بعدا مشکلی براتون پیش نیاد مثلا اگه به هاست معمولی فشار بیاد قطعا میبندنش
2.بستگی داره. در حالت عادی نه امکان نداره اما از فروشنده بپرسید تازه مگه قیمت هاست معمولی برای یه سایت چنده؟
3.اول اینکه فضای نامحدود نمیدن! مثلا چند گیگ به شما میدن با امکان اورسل که بدرد آپلود نمی خوره تازه اجازه استفاده به عنوان هاست دانلودم نمیدن شما از فروشنده ی ایرانی بگیری بهتره اما کیفیت هاست ارزون چیه به نظرتون؟!!!!!:-& البته قبلش یه تست بگیرید کیفیتو بسنجید

Metalik
September 9th, 2012, 14:49
vps بگیرید

RoobinaServer
September 9th, 2012, 15:15
هاست وب خوب خریداری کنید
و سرورم جازی در کنارش با هارد sas البته برای شروع sata هم خوبه

دنبال ارزانی نباشید در امضای بنده یه نمونش خط آخر نوشتم

یا حق

lived
September 9th, 2012, 15:54
هاستینگ خوب تهیه کنید و یک سرور با حجمی که میخواهین که هزینه هاتون رو بیارید پایین و اطلاعاتتون هم جاش مطمئن باشه و فردا نیاید ببینید میزبانتون جمع کرده رفته
فقط توصیه من اینه از بچه های قدیمی وب هاستینگ خرید کنید که مطمئن باشید اطلاعاتتون از بین نره( فریب افرادی که قیمتهای پایین میدن و معلوم نیست از کجا اومدن رو نخورید)

poda19
September 9th, 2012, 16:11
با تشکر از پاسخ هاتون
اگر بخوام vps بگیرم برای نگهداری فایل ها و هاست هم برای خود سایت، چطور باید فایل هایی که کاربران آپلود کردن رو بین این دو انتقال بدم؟ با php و ftp؟
**edit: الان سرچ کردم و دیدم باید با NFS این کار رو بکنم؟ آیا هاستی سراغ دارید که بشه روی اون از NFS استفاده کرد؟
آیا انتقال بین دو سرور باعث مصرف شدن ترافیک می شه یا نه؟
با تشکر

ilight
September 9th, 2012, 17:15
با تشکر از پاسخ هاتون
اگر بخوام vps بگیرم برای نگهداری فایل ها و هاست هم برای خود سایت، چطور باید فایل هایی که کاربران آپلود کردن رو بین این دو انتقال بدم؟ با php و ftp؟
**edit: الان سرچ کردم و دیدم باید با NFS این کار رو بکنم؟ آیا هاستی سراغ دارید که بشه روی اون از NFS استفاده کرد؟
آیا انتقال بین دو سرور باعث مصرف شدن ترافیک می شه یا نه؟
با تشکر

اگر دسترسی ssh دارید از sftp یا mirror یا روش هایی شبیه این استفاده کنید،
اگر ندارید روی سرور مقصد اسکریپت انتقال ftp نصب کنید و منتقل کنید.