PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vps - پیشنهاد و کیفیت استثنایی انگلیس ، آلمان و آمریکا با تخفیف نقدی 10 تا 70 درصدی نقدی و تخفیف 50 تا 100درصدی لایسنس و ماژولها

wanener
September 9th, 2012, 11:56
با سلام

برای دریافت آخرین پیشنهادهای ویژه ما را در توئیتر دنبال کنید : https://twitter.com/Rasanegar

با تهیه سرور جدید در دیتاسنتر XLHOST ارائه سرویس ها مجددا آغاز شد.

واحد سرورهای اختصاصی و مجازی رسانگار بار دیگر تصمیم به ارائه سرویس سرور مجازی با منابع اختصاصی روی پلتفرم مجازی سازی ESX نموده است.
این سرویسها با پشتیبانی بسیار قدرتمند رسانگار ارئه خواهد شد .
مالکیت تمامی سرورها مستقیما با رسانگار بوده و به علت عدم وجود رابطه مالی ، فنی روی هیچ کدام از سرویسهای رسانگار پایداری واقعی را تجربه خواهید نمود

فقط اگر به دنبال بهترین سرویس و کیفیت هستید در این تاپیک پست ارسال نمائید - برای دریافت ارزان ترین قیمتها میتوانید به برخی دیگر از فروشندگان در این تالارها مراجعه نمائید

با توجه به اینکه پاسخ گویی کاربران در یاهو فقط پس از درج سوال شما در این تاپیک یا ارسال تیکت در پورتال کاربران رسانگار صورت خواهد پذیرفت صرفا در صورتی که پاسخ خود ظرف 1 ساعت از ارسال تیکیت دریافت نکردید پیام ارسال نمائید .
مشاهده پلن ها و اطلاعات سرویس : سرور مجازی اختصاصی - VPS - VDS - رسانگار (http://www4.rasanegar.com/services/vps)
پورتال کاربران : صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار (http://portal.rasanegar.com)
تماس در یاهو با : srv.rasanegar

برای مشاهده پلن ها لطفا به آدرس زیر مراجعه نمائید

www4.rasanegar.com/services/vps

سرور مجازی اختصاصی - VPS - VDS - رسانگار (http://www4.rasanegar.com/services/vps.html)

شرایط و قوانین استفاده از سرورهای مجازی اختصاصی:

[*=right]قطعی سرویس حاصل از رعایت نکردن شرایط سرویسها بدون عودت هزینه خواهد بود
[*=right]جهت دریافت خدمات پشتیبانی درخواست خود را از طریق پورتال کاربران ارسال نمائید ، در ساعات اداری درخواست شما در کمتر از 30 دقیقه و در ساعات غیر اداری و ایام تعطیل بصورت دوره ای پاسخ داده خواهد شد .
[*=right] امنیت سرور بر عهده کاربران می باشد - لذا تنظیمات آنتی ویروس و بلوک کردن سرویسها بصورت پیشفرض روی سرورهای ویندوزی انجام گردیده است و پیشنهاد می شود پورتهایی نظیر پورت Spam و پورتهای غیر کاربردی نیز روی سرورهای لینوکس ، یونیکس ، میکروتیک کاملا با دقت بررسی و بسته شود در صورت عدم رعایت این موضوع و دریافت اخطارهای دیتا سنتر که به علت ویروسی بودن سیستم شما و حمله تروجان ها از طریق سرور شما ، بعد از اطلاع رسانی سرور شما معلق خواهد شد و در صورت عدم پاسخ ظرف 24 ساعت سرور حذف خواهد شد
[*=right]پیکربندی سرویس های جانبی روی سرور تحویل داده شده بر عهده کاربر می باشد و در صورت درخواست برای نصب یا کانفیگ ، کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر درخواست را اجرا و یا راهنمائی لازم خواهند نمود و هیچ گونه تضمینی در خصوص پاسخ به سوالات مربوط به سرویسهای نصب شده توسط کاربر ارائه نخواهد شد (بنا به درخواست مشتری کنسول تحت وب و تحت ویندوز ارائه خواهد شد)
[*=right]کاربر مجاز به تغییر دادن تنظیمات شبکه نبوده، در صورت مشاهده و ایجاد اختلال در ارائه سرویس ، سرویس بلادرنگ معلق و در صورت عدم پاسخگویی ظرف 4 ساعت حذف خواهد شد .
[*=right]حجم تخصیص یافته هارد دیسک قابل جایگزینی با رم و منابع پردازشی نبوده و سرویسهای میکروتیک نیز فقط فضای نصب سیستم عامل اختصاص داده می شود. (1گیگابایت)
[*=right]پشتیبان گیری از اطلاعات بر عهده خود کاربر بوده در صورت بروز هرگونه مشکل در سرور و یا هارد دیسک های آن مسئولیت اطلاعات صرفا بر عهده کاربران می باشد.
[*=right]در تمامی سرویسها Port-scan ممنوع بوده ، در صورت مشاهده و ABUSE از دیتا سنتر برای بار اول مبلغ 10000 تومان جریمه و در صورت مشاهده مجدد سرویس حذف خواهد شد و هیچ مبلغی عودت داده نمی شود.

wanener
September 9th, 2012, 16:52
اولین آفر امروز !

RS or HZ or VHS-2

RAM: 512MB Dedicated
HDD: 50GB
# IP : 1
Port : Shared on a Dedicated 1000Mbps
BW: Unlimited fair usage
Network UpTime : 99.99%

ماهیانه 18000 تومان
با تخفیف : 12.500 تومان

wanener
September 10th, 2012, 14:14
فروش سرویس ادامه دارد
آفر زیر نیز از امروز ارائه خواهد شد

RS or HZ or VHS-2

RAM: 256MB
HDD: 25GB
Port : Shared on a Dedicated 1000Mbps

ماهیانه با تخفیف : 8000 تومان

wanener
September 15th, 2012, 12:57
سرویس جدید اضافه شد !

RS or HZ or VHS-3

RAM: 1024MB Dedicated
HDD: 75GB
Port : 1Gbps
BW: Unlimited
ماهیانه با تخفیف : 20.000 تومان

loginvps.com
September 15th, 2012, 13:03
با سلام

شرایط و قوانین استفاده از سرورهای مجازی اختصاصی:

[*=right]نصب و کانفیگ سرویسها روی سرور بر عهده کاربر می باشد Unmanaged Server و در صورت درخواست مشتری برای نصب یا کانفیگ ، کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر درخواست را اجرا و راهنمائی خواهند نمود و هیچ گونه تضمینی در خصوص پاسخ به سوالات مربوط به سرویسهای نصب شده توسط کاربر ارائه نخواهد شد . (بنا به درخواست مشتری کنسول تحویل داده می شود)
[*=right]بعد از تحویل سرور کاربر حق تغییر دادن تنظیمات شبکه را نداشته ، در صورت مشاهده و ایجاد اختلال در ارائه سرویس سرور مجازی بلادرنگ معلق و در صورت عدم پاسخگویی ظرف 4 ساعت حذف خواهد شد . (در صورت نیاز به اعمال تغییرات با کارشناسان پشتیبانی واحد سرورهای مجازی تماس حاصل نمائید) .
[*=right]بعد از تحویل سرور امنیت بر عهده کاربران می باشد - اما تنظیمات آنتی ویروس و بلوک کردن سرویسها بصورت پیشفرض روی سرورهای ویندوزی انجام گردیده است و پیشنهاد می شود پورتهایی نظیر پورت Spam و پورتهای غیر کاربردی نیز روی سرورهای لینوکس ، یونیکس ، میکروتیک کاملا با دقت بررسی و بسته شود در صورت عدم رعایت این موضوع و دریافت اخطارهای دیتا سنتر که به علت ویروسی بودن سیستم شما و حمله تروجان ها از طریق سرور شما ، بعد از اطلاع رسانی سرور شما معلق خواهد شد و در صورت عدم پاسخ ظرف 24 ساعت سرور حذف خواهد شد
[*=right]فضای دیسک (HDD) قابل جایگزینی با رم و منابع پردازشی نبوده و سرویسهای میکروتیک و نیز فقط فضای نصب سیستم عامل اختصاص داده می شود.
[*=right]پشتیبان گیری از اطلاعات بر عهده خود کاربر بوده در صورت بروز هرگونه مشکل در سرور مسئولیت اطلاعات صرفا بر عهده کاربران می باشد.
[*=right]لیــچ فقط به صورت شخصی آن هم با اطلاع مدیر سیستم مجاز است . در غیر این صورت بشدت برخورد سرویس حذف و هیچ مبلغی عودت داده نمی شود. و در تمامی سرویسها اسکن کردن پورت ممنوع میباشد که حتما باید رعایت شود ، در صورت مشاهده و ABUSE از دیتا سنتر برای بار اول مبلغ 10000 تومان جریمه و در صورت مشاهده مجدد سرویس حذف خواهد شد و هیچ مبلغی عودت داده نمی شود.
[*=right]در صورت بروز هر گونه مشکل درخواست خود را از طریق پورتال کاربران اطلاع دهید ، در ساعات اداری درخواست شما در کمتر از 30 دقیقه و در ساعات غیر اداری و ایام تعطیل بصورت دوره ای پاسخ داده خواهد شد . در صورتی بروز مشکل و قبل از اینکه مشکل خود را تیکت نمائید و پاسخی دریافت نکنید موضوع را در انجمن مطرح نمائید ، سرویس شما قطع و حذف خواهد شد و از طریق همان تاپیک پاسخ شما ارائه خواهد شد .
[*=right]قطعی سرویس حاصل از رعایت نکردن شرایط سرویسها بدون عودت هزینه خواهد بود
[*=right]در صورت سفارش و پرداخت سرویس در پورتال کاربران تمام شرایط ارائه سرویس را قبول دارید !

خدایی با یه نگاه میشه فهمید قوانینمو کپی کردی 8-} No problem

wanener
September 15th, 2012, 15:46
دوست عزیز این متن قابل قیاس با متنی که شما ارائه کردید نیست !
اون حتی حداقل ادبیات کلاس پنجم هم رعایت نشده !
متون شبیه به هم هست ؟
قوانین شبیه به هم هستند ؟
این که متن ابتدایی و شماره گذاری شبیه باشه دلیل بر کپی نیست !
علی ایها الحال قوانین شیوه نمایش قوانین تغییر داده خواهد شد

wanener
September 15th, 2012, 17:04
قیمت سرویس ها بروز رسانی و نهایی شد
سروهای آلمان و انگلیس به شرح زیر می باشد

RS or HZ or VHS-3

RAM: 1024MB Dedicated
HDD: 75GB
BW: Unlimited
ماهیانه با تخفیف : 18.500 تومان

RS or HZ or VHS-2

RAM: 512MB Dedicated
HDD: 50GB
BW: 400GB Monthly
ماهیانه با تخفیف : 12.000 تومان

RS or HZ or VHS-2

RAM: 256MB
HDD: 25GB

ماهیانه با تخفیف : 8000 تومان

جهت سفارش از کد تخفیف 33PVPS استفاده نمائید
لینک سفارش سرورهای انگلیس : سبد خرید - راهکارهای سازمانی رسانگار (http://portal.rasanegar.com/cart.php?gid=22)
لینک سفارش سروهای آلمان : سبد خرید - راهکارهای سازمانی رسانگار (http://portal.rasanegar.com/cart.php?gid=1)

loginvps.com
September 15th, 2012, 21:14
دوست عزیز این متن قابل قیاس با متنی که شما ارائه کردید نیست ! کاملا کپی کردی و متن رو جاهایی رو تغییر دادی
اون حتی حداقل ادبیات کلاس پنجم هم رعایت نشده ! خب یه بچه راهنمایی میاد از کلاس پنجمی کپی میگیره !
متون شبیه به هم هست ؟ آره متن شما کپی متن من هست (به استناد مدارک پیوست)
قوانین شبیه به هم هستند ؟ آره کپی کردین از تاپیک بنده
این که متن ابتدایی و شماره گذاری شبیه باشه دلیل بر کپی نیست ! تعداد سطرح ها ، تمامی گفته های من در تاپیک و همه چیز کپی هست
علی ایها الحال قوانین شیوه نمایش قوانین تغییر داده خواهد شد

شرمنده همکار محترم و مدیران شرمنده ایشون چون جلو نوشته هات علامت سوال هست یعنی جواب می خوای دیگه ؟ ( رو چشم)

8509متن کلا که کپی شده این چیزیه که دیگه نمیشه تکذیبش کرد ولی لازم شد من جواب شما کلاس راهنایی هارو بدم (البته خودتون خواستید )
عزیزم من این متنو از 0 تا آخر خودم نوشتم مطمئنن تو یک نگاه هم متوجه میشم که کپی کردید و اشلال نداره من زمان خودمون چوپان درغگو و تصمیم کبری رو خوندیم این چیزارو راحت تشخیص میدیم

شماره 1 - نصب بر عهده کاربر = نصب بر عهده مشتری ------ Unmanaged رو کردین Unmanaged Server ----------- شما پرانتز آخر رو ببینید که جای حرفی نمونه ( بنا به درخواست مشتری کنسول داده می شود)
اینم که نوشتید: کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر درخواست ............ بابا ایناشم رو که ورداشتید دیگه چی می گید ؟

من شماره 1 رو تقریبا کالبد شکافی کردم دیگه بقیه کاربرای خودشون متوجه میشن شما حتی جاهایی که من متن رو Bold کردم شما عین همونو کپی کردین او قسمتی که مربوط به لیچ میشه رو ببینید. خوب بد کپی نکن تا بهت گیر ندن

کاربرا دیگه نتیجه گیری بر عهده خود شما :66: من وقت ندارم بخواهم توضیح به شما کلاس راهنمایی ها بدم.

ParsianVPS_SR
September 15th, 2012, 21:25
آقای بهلولی [loginvps.com] تائید میشن و با سابقه کار بیشتر و بهتر ;)

من نمیدونم : ولی کسی که به کسی میگه بچه ابتدایی خودش و اسکن کنه بهتره ....

در کل : ادب مرد به ز دولت اوست...

با تشکر...

wanener
September 16th, 2012, 09:11
شرمنده همکار محترم و مدیران شرمنده ایشون چون جلو نوشته هات علامت سوال هست یعنی جواب می خوای دیگه ؟ ( رو چشم)

8509متن کلا که کپی شده این چیزیه که دیگه نمیشه تکذیبش کرد ولی لازم شد من جواب شما کلاس راهنایی هارو بدم (البته خودتون خواستید )
عزیزم من این متنو از 0 تا آخر خودم نوشتم مطمئنن تو یک نگاه هم متوجه میشم که کپی کردید و اشلال نداره من زمان خودمون چوپان درغگو و تصمیم کبری رو خوندیم این چیزارو راحت تشخیص میدیم

شماره 1 - نصب بر عهده کاربر = نصب بر عهده مشتری ------ Unmanaged رو کردین Unmanaged Server ----------- شما پرانتز آخر رو ببینید که جای حرفی نمونه ( بنا به درخواست مشتری کنسول داده می شود)
اینم که نوشتید: کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر درخواست ............ بابا ایناشم رو که ورداشتید دیگه چی می گید ؟

من شماره 1 رو تقریبا کالبد شکافی کردم دیگه بقیه کاربرای خودشون متوجه میشن شما حتی جاهایی که من متن رو Bold کردم شما عین همونو کپی کردین او قسمتی که مربوط به لیچ میشه رو ببینید. خوب بد کپی نکن تا بهت گیر ندن

کاربرا دیگه نتیجه گیری بر عهده خود شما :66: من وقت ندارم بخواهم توضیح به شما کلاس راهنمایی ها بدم.

دوست من
باز هم میگم شما متون رو بخونید اگر تشابه قابل ذکر بود بعد عناوین Bold شده رو به نمایش بگذارید
اگر بخواهید اینطور حساب کنید
عنوان لیچ و هارد دیسک رو شما از جای دیگه کپی کردید این که عناوین کپی هستند من خودم هم به اون اشاره کردم اما ! اگر متن رو یکسان می بینید بفرمائید !
این که شما به خونخواهی بلند شدید جالبه !! کسی که عین متن رو کپی میکنه با کسی که به خودش زحمت میده اون رو بسته به قوانین ، نیاز و ادبیات خودش تغییر بده متفاوته ! پس بیهوده زحمت نوشتن به خود ندهید

wanener
September 16th, 2012, 09:15
آقای بهلولی [loginvps.com] تائید میشن و با سابقه کار بیشتر و بهتر ;)

من نمیدونم : ولی کسی که به کسی میگه بچه ابتدایی خودش و اسکن کنه بهتره ....

در کل : ادب مرد به ز دولت اوست...

با تشکر...

آقای با ادب که ادبتون به از دولتون است !
حداقل ادب اینه که کسی رو که برای دفاع از خودش اومده پست زده رو بیهوده تائید! نکنید اون هم توی تاپیک فروش دیگران !

ضمننا من خاطر ندارم جایی گفته باشم بچه ابتدایی !
در اون حتی حداقل ادبیات کلاس پنجم هم رعایت نشده !

loginvps.com
September 16th, 2012, 12:25
آقای با ادب که ادبتون به از دولتون است !
حداقل ادب اینه که کسی رو که برای دفاع از خودش اومده پست زده رو بیهوده تائید! نکنید اون هم توی تاپیک فروش دیگران !

ضمننا من خاطر ندارم جایی گفته باشم بچه ابتدایی !
در اون حتی حداقل ادبیات کلاس پنجم هم رعایت نشده !
من کسی نیستم که بخوام تاپیک کسی رو خراب کنم
کسانی که این متن رو می خونن بدونن که ربطی به سیستم فروش یا عدم صلاحیت این همکار محترم نیست و این جوابی که میدم صرفا برای شفاف سازی قسمتی که از نظر من کپی برداری شده می باشد . اگر دوستمون میخوان یه تاپیک جداگانه بزنند تا مطلب رو جای دیگه بیان کنم اگر میخوان همینجا ادامه بدن و براشون مشکلی پیش نمیاد برای من فرقی نداره ، :67:
خب بنظز شما کلاس پنجم یعنی بچه راهنمایی !
آقای ادبیات دان من دوباره شماره 2 رو براتون تحلیل میکنم

جواب تاپیک قبلی:

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/8509-vps-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AB%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%86%D9%82%D8%AF%DB%8C-10-%D8%AA%D8%A7-70-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-50-%D8%AA%D8%A7-100%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%B3-%D9%88-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%D9%87%D8%A7-2-pngمتن کلا که کپی شده این چیزیه که دیگه نمیشه تکذیبش کرد ولی لازم شد من جواب شما کلاس راهنایی هارو بدم (البته خودتون خواستید )

خوب من جواب شمارو اینجا دادم و شما نپذیرفتید و اینی که این پایین هست رو فرستادید. :112:

دوست من
باز هم میگم شما متون رو بخونید اگر تشابه قابل ذکر بود بعد عناوین Bold شده رو به نمایش بگذارید
اگر بخواهید اینطور حساب کنید
عنوان لیچ و هارد دیسک رو شما از جای دیگه کپی کردید این که عناوین کپی هستند من خودم هم به اون اشاره کردم اما ! اگر متن رو یکسان می بینید بفرمائید !
این که شما به خونخواهی بلند شدید جالبه !! کسی که عین متن رو کپی میکنه با کسی که به خودش زحمت میده اون رو بسته به قوانین ، نیاز و ادبیات خودش تغییر بده متفاوته ! پس بیهوده زحمت نوشتن به خود ندهید

نه بابا زحمتی نیست :70:

کاربرای عزیز بند 6 و 7 رو که میبینید خط نخورده و چیزی کپی نکردن واسه اینه که چند روز پیش اضافه کرده بودم
بند شما 4 من رو 2 قسمت کردن و به بند شماره 5 خودشون اضافه کردند
بند شماره 6 ایشون با شماره 5 بنده کلا عین مطلب کپی شده همینطور قسمت آخر بند های شماره 1 که در پرانتز گذاشتم
در قسمتی که نوشتم: اسکن پورتها ممنوع میباشد من Bold کردم ایشون هم کم نذاشتن.

بقیه موارد رو کاربرای خودتون ببنید
به عکس پایید دقت کنید
نوشته اولی نوشته کپی شده توسط رسانگار wanener و نوشته پایینی با حاشیه سفید نوشته اصلی خودم هست، کی میگه کپی نیست ؟:^O

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/8518-vps-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AB%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%86%D9%82%D8%AF%DB%8C-10-%D8%AA%D8%A7-70-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-50-%D8%AA%D8%A7-100%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%B3-%D9%88-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%D9%87%D8%A7-copy-jpg

wanener
September 16th, 2012, 13:59
من کسی نیستم که بخوام تاپیک کسی رو خراب کنم
کسانی که این متن رو می خونن بدونن که ربطی به سیستم فروش یا عدم صلاحیت این همکار محترم نیست و این جوابی که میدم صرفا برای شفاف سازی قسمتی که از نظر من کپی برداری شده می باشد . اگر دوستمون میخوان یه تاپیک جداگانه بزنند تا مطلب رو جای دیگه بیان کنم اگر میخوان همینجا ادامه بدن و براشون مشکلی پیش نمیاد برای من فرقی نداره ، :67:
خب بنظز شما کلاس پنجم یعنی بچه راهنمایی !
آقای ادبیات دان من دوباره شماره 2 رو براتون تحلیل میکنم

جواب تاپیک قبلی:

خوب من جواب شمارو اینجا دادم و شما نپذیرفتید و اینی که این پایین هست رو فرستادید. :112:

نه بابا زحمتی نیست :70:

کاربرای عزیز بند 6 و 7 رو که میبینید خط نخورده و چیزی کپی نکردن واسه اینه که چند روز پیش اضافه کرده بوده
بند شما 4 من رو 2 قیمت کردن و به بند شماره 5 خودشون اضافه کردند
بند شماره 6 ایشون با شماره 5 بنده کلا عین مطلب کپی شده همینطور قسمت آخر بند های شماره 1 که در پرانتز گذاشتم
در قسمتی که نوشتم: اسکن پورتها ممنوع میباشد من Bold کردم ایشون هم کم نذاشتن.

بقیه موارد رو کاربرای خودتون ببنید
به عکس پایید دقت کنید
نوشته اولی نوشته کپی شده توسط رسانگار wanener و نوشته پایینی با حاشیه سفید نوشته اصلی خودم هست، کی میگه کپی نیست ؟:^O

8518

از شما دعوت کردم دوباره مطالعه کنید
متاسفم !
کل قوانین بازنویسی خواهد شد !

loginvps.com
September 16th, 2012, 16:00
از شما دعوت کردم دوباره مطالعه کنید
متاسفم !
کل قوانین بازنویسی خواهد شد !

ببین داداش شما وقتی وارو بچه پنجم ابتدائی فرض می کنید پس متاسف هم نباشید
وقتی می گید کل قوانین رو دوباره بازنویسی می کنید یعنی قبول دارید کپی کردید ؟ (عکس هم بالا موجوده می تونید ببینید)
من حرفی ندارم همون اولش هم به شوخی به دید همکاری یه چیزی گفتم اما رفتار شما در ادامه جالب نبود
از متن که هیچ از کل سایت هم کپی بشه من حرفی ندارم ولی درجه اول احترامه که مهمه ، می تونستید بگید آره کپی کردم یه جاهایی رو تغییر دادم بهترش کردم تمام (اگه میخواستین جواب بدین)
ولی شما یه جملاتی گفتین که آدم رو وادار به جواب کردید ، جواب که نه به قول خودتون دفاع از خود /:)

آرزوی موفقیت برای شما همکار گرامی و تمامی همکاران .

wanener
September 16th, 2012, 16:25
ببین داداش شما وقتی وارو بچه پنجم ابتدائی فرض می کنید پس متاسف هم نباشید
وقتی می گید کل قوانین رو دوباره بازنویسی می کنید یعنی قبول دارید کپی کردید ؟ (عکس هم بالا موجوده می تونید ببینید)
من حرفی ندارم همون اولش هم به شوخی به دید همکاری یه چیزی گفتم اما رفتار شما در ادامه جالب نبود
از متن که هیچ از کل سایت هم کپی بشه من حرفی ندارم ولی درجه اول احترامه که مهمه ، می تونستید بگید آره کپی کردم یه جاهایی رو تغییر دادم بهترش کردم تمام (اگه میخواستین جواب بدین)
ولی شما یه جملاتی گفتین که آدم رو وادار به جواب کردید ، جواب که نه به قول خودتون دفاع از خود /:)

آرزوی موفقیت برای شما همکار گرامی و تمامی همکاران .

من حتی یک واو از پاسخ هایی که به شما دادم رو عوض نکردم
من بعد از پست شما که به تلافی کپی 100 درصد دوست دیگه ( که پستش رو هم حذف کردم ) فرستاده بودید این پست رو دادم و در اون هم اشاره کردم که کپی و تغییر داده شده
در عالم دوستی کسی توی همون تاپیک به اون صورت مطرح نمیکنند مثل اون دوستمون که با هم در یاهو صحبت کردیم و سریعا حذف کردم پست ها رو
در ضمن ادبیات توی این قوانین شما به هیچ عنوان مورد تائید ما نبوده و به صلاحدید خودمان قوانین کپی شده شما رو به نحوی عوض کردیم که کپی مطلق نباشه و طبق قاعده و روش خود ما نوشته شده باشه
پس ناراحت نشید اگر میاد در خصوص قوانین ما اظهار نظر میکنید برای قوانین شما عبارت دبستانی یا هر عبارت دیگه رو به کار ببریم ، اگر در تاپیک خود شما بود حق 100درصد با شما بود !

ویرایش : من هم متقابلا برای شما آرزوی موفقیت دارم

loginvps.com
September 16th, 2012, 23:47
من حتی یک واو از پاسخ هایی که به شما دادم رو عوض نکردم
من بعد از پست شما که به تلافی کپی 100 درصد دوست دیگه ( که پستش رو هم حذف کردم ) فرستاده بودید این پست رو دادم و در اون هم اشاره کردم که کپی و تغییر داده شده
در عالم دوستی کسی توی همون تاپیک به اون صورت مطرح نمیکنند مثل اون دوستمون که با هم در یاهو صحبت کردیم و سریعا حذف کردم پست ها رو
در ضمن ادبیات توی این قوانین شما به هیچ عنوان مورد تائید ما نبوده و به صلاحدید خودمان قوانین کپی شده شما رو به نحوی عوض کردیم که کپی مطلق نباشه و طبق قاعده و روش خود ما نوشته شده باشه
پس ناراحت نشید اگر میاد در خصوص قوانین ما اظهار نظر میکنید برای قوانین شما عبارت دبستانی یا هر عبارت دیگه رو به کار ببریم ، اگر در تاپیک خود شما بود حق 100درصد با شما بود !

ویرایش : من هم متقابلا برای شما آرزوی موفقیت دارم

شرمنده ها یه چیزی می نویسی که باید جوابتونو بدیم ، (در اون هم اشاره کردم که کپی و تغییر داده شده) این متنی داخل پرانتز یعنی اومدی از بنده الگو برداری کردی
شما که ادبیات منو قبول نداری پس چرا خیلی جاها رو عین متن من کپی برداری کردید ؟ (مگه نمی گید که ادبیات بنده مورد تایید شما نیست ؟ ) :))
(پس ناراحت نشید اگر میاد در خصوص قوانین ما اظهار نظر میکنید برای قوانین شما عبارت دبستانی یا هر عبارت دیگه رو به کار ببریم) ناراحت نمیشم که شما از بنده کپی برداری کردید بعد یه جورهایی تغییر دادید که رد گم کنی باشه بعد به نوشته من میگید عبارت دبیرستانی ناراحت میشم ( کافر همه را به کیش خود پندارد) . جالبه کپی کردید بعد واسه اینکه خیلی تابلو نباشید متن تغییر دادی بهت که میگن ، واسه رد گم کنی چنین پاسخ هایی میدید.
باز هم میگم اگه بخوای ادامه بدی جوابتونو میدم .

wanener
September 17th, 2012, 00:01
شرمنده ها یه چیزی می نویسی که باید جوابتونو بدیم ، (در اون هم اشاره کردم که کپی و تغییر داده شده) این متنی داخل پرانتز یعنی اومدی از بنده الگو برداری کردی
شما که ادبیات منو قبول نداری پس چرا خیلی جاها رو عین متن من کپی برداری کردید ؟ (مگه نمی گید که ادبیات بنده مورد تایید شما نیست ؟ ) :))
(پس ناراحت نشید اگر میاد در خصوص قوانین ما اظهار نظر میکنید برای قوانین شما عبارت دبستانی یا هر عبارت دیگه رو به کار ببریم) ناراحت نمیشم که شما از بنده کپی برداری کردید بعد یه جورهایی تغییر دادید که رد گم کنی باشه بعد به نوشته من میگید عبارت دبیرستانی ناراحت میشم ( کافر همه را به کیش خود پندارد) . جالبه کپی کردید بعد واسه اینکه خیلی تابلو نباشید متن تغییر دادی بهت که میگن ، واسه رد گم کنی چنین پاسخ هایی میدید.
باز هم میگم اگه بخوای ادامه بدی جوابتونو میدم .

جواب ....... است.
موفق باشید

loginvps.com
September 17th, 2012, 00:06
جواب ....... است.
موفق باشید

آره به نفعتونه چیزی نگید .
همچنین شما : موفق باشید

wanener
September 17th, 2012, 00:52
آره به نفعتونه چیزی نگید .
همچنین شما : موفق باشید

لطفا پستهای خارج از موضوع خود حذف نمائید

ParsianVPS_SR
September 17th, 2012, 04:02
:) موضوع ادامه پیدا کنه | چیزی رو میکنم که نباید بکنم | بدرود

بک آپ مردم و بدید | یادت اومد ؟ | ;)

wanener
September 17th, 2012, 09:05

عزیز من ! خدا رو شکر هنوز یک نفر از سرویسهای ما حتی وقتی که مشکل وجود داشته و تلاش کردیم رضایت رو جلب کنیم ناراضی نبوده و سرویسش رو به خاطر کیفیت انصراف نداده !!! حتی یک نفر .
حتما ادامه بدید !
البته کاسه داغ تر از آش یا ..... که میگن شمائید فکر کنم !

vp_server
September 17th, 2012, 11:17

ایشون خیلی آدم درست و با شخصیتی هستند!
خدا رو شکر این سایت جای انتقاد رو هم گذاشته تا جلوی پست های بی مربوط رو بگیره
موفق باشید!

wanener
September 17th, 2012, 11:31
از پشتیبانی شما از رسانگار قدرانی میکنم.
فکر کنم اینگونه پست هایی که دوستان منتقد ارسال میکنند بتونه به انتخاب مشتریان در این تاپیک کمک بسزایی بکنه !

Cold
September 17th, 2012, 12:17
تایید میشند ایشون

من برای یکی از دوستانم سرور تهیه کردم ازشون

تا الان هم از کیفیت ، سرعت هارد و پورت و همه چیز راضی بودم

سرور المان مشکلی براش پیش اومد که تقصیر ایشون هم نبود اما ایشون زیر 24 ساعت سرویس جایگزین تحویل دادن از انگلستان

واقعا دوستانی که قصد خرید از انگلستان رو دارند ایشون رو پیشنهاد میکنم

پ.ن : فکر نمیکنم 4 تا خط قوانین اینقدر مهم باشه ، اگه قرار به گیردادن به کپی بود الان تاپیک 90% دوستان باید توش همین بحث می بود

wanener
September 17th, 2012, 12:29
تایید میشند ایشون

من برای یکی از دوستانم سرور تهیه کردم ازشون

تا الان هم از کیفیت ، سرعت هارد و پورت و همه چیز راضی بودم

سرور المان مشکلی براش پیش اومد که تقصیر ایشون هم نبود اما ایشون زیر 24 ساعت سرویس جایگزین تحویل دادن از انگلستان

واقعا دوستانی که قصد خرید از انگلستان رو دارند ایشون رو پیشنهاد میکنم

پ.ن : فکر نمیکنم 4 تا خط قوانین اینقدر مهم باشه ، اگه قرار به گیردادن به کپی بود الان تاپیک 90% دوستان باید توش همین بحث می بود

از پشتیبانی و توجه نظر شما هم واقعا سپاس گذارم
همیشه باعث خوشحالی و افتخار هست که دوستان از سرویس های ما رضایت کامل دارند
موضوع قوانین هم متاسفانه همانند یه مثلی هست که یادم نمیاد دقیقا چی بود ! فقط میدونم یه مثل خیلی باحاله که در عملکرد این دوستمون 100 دردص مصداق پیدا میکنه !
حالا دوستان میتونن فراخور حال خود این مثل ها رو بگن .:67:
یکم دل بازدید کنندگان شاد بشه !

mahdi2009
September 18th, 2012, 18:51
سلام اگر امکان افزایش هارد هست لطف کنید هزینه اضافی هارد 100 و 200 رو بفرمایید روی سرورهای رم 1 گیگ و همچنین هزینه افزایش رم. برخورد با فعالیت وارز (ت.و.ر.ن.ت و ...) چطور خواهد بود؟ لطف کنید پهنای باند واقعی افر رم یک گیگ رو هم بفرمایید .

تشکر.

srv.rasanegar
September 19th, 2012, 10:29
سلام اگر امکان افزایش هارد هست لطف کنید هزینه اضافی هارد 100 و 200 رو بفرمایید روی سرورهای رم 1 گیگ و همچنین هزینه افزایش رم. برخورد با فعالیت وارز (ت.و.ر.ن.ت و ...) چطور خواهد بود؟ لطف کنید پهنای باند واقعی افر رم یک گیگ رو هم بفرمایید .

تشکر.
با سلام
روی سرورهای آلمان و انگلیس افزایش هارد دیسک با هزینه 40 درصد برای 2 برابر شده هارد دیسک تعریف شده است (حداکثر مقدار هارد دو برابر پلن می باشد )
افزایش رم به معنی ارتقا سرویس می باشد . و کل منابع شما به سرویس بالاتر ارتقا پیدا خواهد نمود

mahdi2009
September 19th, 2012, 11:43
با سلام
روی سرورهای آلمان و انگلیس افزایش هارد دیسک با هزینه 25 درصد برای 2 برابر شده هارد دیسک تعریف شده است
افزایش رم به معنی ارتقا سرویس می باشد . و کل منابع شما به سرویس بالاتر ارتقا پیدا خواهد نمود

پس ممنون میشم قیمت سرویس بالاتر رو بفرمایید چون افری وجود نداره. هارد 150 با رم 2 گیگ برای این پنل مشخصات سیپیو و تعداد هسته رو هم بفرمایید. در مورد وارز بودن یا نبودن هم یک توضیحی بدین.
تشکر.

wanener
September 19th, 2012, 12:46
سرویس ها قطعا وارز نیستن !
چون کلا فروش سرویس وارز ممنوعه ! و دیتا سنترهای خوب هم هیچ وقت وارز نمی شوند .

قسمت سرویس درخواستی شما :

CPU: Xeon X3470
1500Mhz of 2Core - 3600Mhz Shared
RAM: 2048MB Dedicated
HDD: 200GB nonRaid (7GB SSD+193GB SAS 7200)
BW: 1500GB Monthly

55هزارتومان با تخفیف 33 درصدی ماه اول تقریبا 36.5 هزار تومان می باشد
با توجه به تاریخ سفارش شما (امروز) برای ماه اول شما فقط هزینه 11 روز را پرداخت خواهید نمود و از ماه آینده بصورت کامل و 30 روزه محاسبه خواهد شد (مبنای صدور صورتحساب سیستم ما ابتدای ماه میلادی می باشد ) - تخفیف سرویس برای این ماه و ماه آینده محسابه میگردد و بعد از آن به قیمت عادی باز خواهد گشت

microbit
September 19th, 2012, 19:16
سلام امکان ارائه هارد بیشتر برای سرویس انگلیس با رم 1 گیگ هست؟
مبلغی اضافه میشه؟

subzero1370
September 19th, 2012, 21:27
ایشون به شدت تایید میشن بنده به شخصه 3 سرور از ایشون دارم کیفیت و پشتیبانیه عالیشون رو جایی ندیده بودم:67::67::67::67:

srv.rasanegar
September 19th, 2012, 21:41
سلام امکان ارائه هارد بیشتر برای سرویس انگلیس با رم 1 گیگ هست؟
مبلغی اضافه میشه؟
بله همانطور که در تاپیک قبلی گفته شد امکان 2 بربر کردن هارد سرور با 40 درصد هزینه بیشتر می باشد

srv.rasanegar
September 20th, 2012, 09:52
ایشون به شدت تایید میشن بنده به شخصه 3 سرور از ایشون دارم کیفیت و پشتیبانیه عالیشون رو جایی ندیده بودم:67::67::67::67:

از توجه نظر شما سپاس گذاریم

aras194
September 20th, 2012, 15:46
سلام

من هم از پشتیبانی و سرویس ایشون راضی هستم.
امیدوارم خدماتشون به همین شکل ادامه داشته باشه.

با درود

microbit
September 20th, 2012, 18:48
عزیز جان تخفیف ها فقط برای ماه اول هست؟ یا دایمی؟

srv.rasanegar
September 22nd, 2012, 12:04
عزیز جان تخفیف ها فقط برای ماه اول هست؟ یا دایمی؟

سلام روی سرورهای آلمان تخفیف دائمی ( تا زمان تمدید سرور ) بوده و روی سرورهای انگلیس تخفیف برای ماه اول می باشد

mahs
October 18th, 2012, 14:50
دوست عزیز، شما هنوز سرور از redstation ارائه میکنید؟ (لطفا اطلاع رسانی کنید)
در ضمن اصلا ننوشتید که چه ویندوزهایی ارائه میکنید! (2008 و 2003) هر دو را ارائه میکنید؟
در مورد قیمت هم من واقعا گیج شدم. منظورم برای سرور انگلیسه. برای رم 512 ماه اول 12 هزار تومان پرداخت کنم و از ماه دوم 24 هزار تومان! اگه امکان داره برای سرور انگلیس هم تخفیف دائمی در نظر بگیرید. حالا نه 12 هزار و نه 24 هزار یک چیزی بینش ولی بصورت دائمی باشه!
سوال دیگه اینکه من الان قصد دارم سرورم رو انتقال بدم و مدت زمانم تو جای کنونی رو به پایانه. چقدر طول میکشه شما سرور رو با ویندوز به من تحویل بدین؟
طریقه پرداخت ماهانه چطوره؟ درگاه پرداخت دارید؟

aras194
October 18th, 2012, 16:27
سلام روی سرورهای آلمان تخفیف دائمی ( تا زمان تمدید سرور ) بوده و روی سرورهای انگلیس تخفیف برای ماه اول می باشد

و البته بهتر بود که این رو از اول ذکر میکردید.

wanener
October 20th, 2012, 11:08
سروهای انگلیس به شرح زیر می باشد

RS-VHS-3

RAM: 1024MB
HDD: 7G SSD+43HDD
ماهیانه : 35.000 تومان

RS-VHS-4

RAM: 2048MB
HDD: 7GB SSD +70G HDD
ماهیانه : 60.000 تومان

wanener
January 9th, 2013, 16:47
با تهیه سرور جدید در دیتاسنتر xlhost ارائه سرویس ها مجددا آغاز شد.

wanener
January 10th, 2013, 09:29
با سلام
فروش سرور های مجازی ادامه دارد

wanener
January 18th, 2013, 18:55
سلام
فروش سرویسها با تهیه سرور جدید دوباره از سر گرفته شد
سرور اختصاصی مجازی رسانگار - رسانگار (http://www4.rasanegar.com/services/vps.html)

MehrganWeb
February 23rd, 2013, 12:37
سلام
سرور مجازی ازشون تهیه کردم
خیلی سریع تحویل دادن به ما
واقعا در پاسخ گویی به مشتری حرفه ای هستن
مشاوره ای که به ما در این ضمینه دادند خیلی کارایی داشته
امیدوارم همیشه موفق باشند و تجربه به یاد ماندی با این شرکت داشته باشیم
آرزوی موفقیت :x

wanener
February 23rd, 2013, 12:54
با سلام
فروش سرویسها از آمریکا و ویژه شرکتهای هاستینگ مجددا آغاز شد
جهت اطلاع ار قیمت ها به لینک زیر مراجعه نمائید
سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت بسیار بالا | ویندوز ، لینوکس و میکروتیک | آمریکا ، آلمان ، انگلستان ، فرانسه ، کانادا | VPS , VDS | - رسانگار (http://www4.rasanegar.com/services/vps.html?pk_campaign=webhostingtalk.ir&pk_kwd=http%3A%2F%2Fwww.webhostingtalk.ir%2Ff15%2F 58091%2F)
با احترام