PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجام یک سری تنظیمات هزینش هم میدم ! درباره سرور

armhar
September 9th, 2012, 07:34
سلام من یه سرور مجازی دارم و به تازگی یه سرور اختصاصی هم خریدم . سرور مجازی رو برای خود سایت استفاده میکنم . می خوام یه سری آموزش و تنظیمات برام انجام بدین . هزینه هم پرداخت می کنم .
این کار هاییه که میخوام یکی از شما لطف کنین انجام بدین

سرور اختصاصیم که ویندوز هستش میخوام فایل هاش vip (منظورم اینه که دانلود نیاز به یوزر نیم و پس داشته باشه) بشه . بتونم ببینم کیا دارن دانلود می کنن . یه یوزر همزمان نتونه از دو آی پی فایل برداره . یه دامنه ای هم به سرور اختصاصیم وصل کنم . هزینه این کار چقدر هست ؟

danitfk
September 9th, 2012, 08:00
سلام ؛
ویندوز سرور 2003 دارید یا 2008؟

armhar
September 9th, 2012, 08:07
هنوز نصب نشده با توجه به سرورم شما بگین من درخواست کدوم ویندوز و چند بیتی رو داشته باشم ؟
هزینه ؟
مشخصات
Core i3-2100 3.1GHz
Processor : Core i3-2100 3.1GHz (2xCores, HT)
Memory : 4GB DDR3
Hard Drive : 2TB SATA2, ILO

danitfk
September 9th, 2012, 08:12
Windows Server 2008 R2 64Bit بریزید بهتر هست.
نسخه Standard یا Enterprise مانور بهتری میشه داد.
ولی اگر میخواید ویندوز بگیرید بهتره سرور مجازی / نیمه اختصاصی باشه.
چون هزینه لایسنس ویندوز هم باید بپردازید.

armhar
September 9th, 2012, 08:20
فایل هام زیاده نیاز به سرور اختصاصی دارم . الان این سایت هایی که vip شدن اکثرا چه روشی رو انتخاب می کنن . شما خودتون پیشنهاد سیستم عامل دیگه ای رو دارین ؟

danitfk
September 9th, 2012, 08:27
سیستم عامل لینوکس + وب سرور nGinX کانفیگ شده 100% پرفورمنس بهتری نسبت به ویندوز سرور + IIS7.5 / IIS 6 داره.
مخصوصا برای فایل هاستینگ

armhar
September 9th, 2012, 08:31
پس الان بگم لینوکس نصب کنه ؟ دقیقا کدوم نسخه ؟ شما چه قدر هزینه میگیرین بابت تنظیمات اولیه ( همونایی که اول گفتم ) ؟

danitfk
September 9th, 2012, 08:34
پس الان بگم لینوکس نصب کنه ؟ دقیقا کدوم نسخه ؟ شما چه قدر هزینه میگیرین بابت تنظیمات اولیه ( همونایی که اول گفتم ) ؟
شما یکبار میگید سرور اختصاصی یه بار سرور مجازی
اگر سرور مجازی هست ویندوز ؛ اگر اختصاصی لینوکس
فقط برای کاربران خودمون این تنظیمات رو انجام میدم.

armhar
September 9th, 2012, 08:46
اصلا تاپیک من رو خوندین ؟ من می گم جدیدا یه سرور اختصاصی گرفتم که نیاز به یه سری تنظیمات دارم که بلد نیستم . هر کی می تونه مشکلم رو حل کنه هزینه ش رو هم می دم . اگه واسه کاربرای خودت فقط سرویس می دی چرا این تاپیک رو پاسخ دادی ؟

sa_sh41
September 9th, 2012, 09:10
نصب نرم افزار هایی نظیر
gcc gcc-c++ flex bison make bind bind-libs bind-utils openssl openssl-devel perl quota perl-libwww-perl nano ntp screen libaio perl-Time-HiRes ntpdate wget libcom_err-devel libcurl-dev gd vixie-cron rsync
راه اندازی سرویس cron
تنظیم زمان سرور

نصب دایرکت ادمین
انجام تنظیماتی جهت افزایش سرعت ssh
نصب فایروال
انجام تنظیمات php و mysql
نصب سرویس های ایمیل
نصب secure_htaccess
نصب انتی ویروس
نصب zend optimizer یا zend guard بسته به نسخه php
نصب ioncube
فعالسازی soap