PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرعت در سرور هتزنر

avalhost
September 9th, 2012, 03:00
سلام

یه چند وقتی که احساس میکنم سرعت سرور کم شده و وقتی هم که از هاست ترکر ریزالت میگیرم واقعا سرعت رسپانس (Response Size) خیلی کمه با اینکه سرعت شبکه 1 گیگ هست الان شما لینک زیر رو نگاه کنید متوجه موضوع میشید

http://host-tracker.com/check_res_ajx/11186125-0/
به پشتیبانی تیکت زدیم جواب دادن که خروجی wget رو اعلام کنید

100%[====================================>] 1,073,741,824 80.9M/s in 14s

2012-09-09 02:30:21 (75.8 MB/s) - 78.46.50.100/1GB.iso (http://78.46.50.100/1GB.iso)

FINISHED --2012-09-09 02:30:21--
Downloaded: 1 files, 1.0G in 14s (75.8 MB/s)

Regards.

بعد از اینکه این رو فرستادیم گفتن که سرعت داخل شبکه ای خیلی خوبه و به نظر میرسه مشکل از خارج از شبکه هست

حالا به نظر شما دوستان عزیز که تجربه بیشتر از من دارید، مشکل میتونه از چی باشه از هارد یا تنظیمات سرور یا ... ؟ (البته خودشون گفتن که تنظیمات میتونه عامل کندی باشه)

RoobinaServer
September 9th, 2012, 03:45
تنظیمات میتونه باشه

avalhost
September 9th, 2012, 04:33
میشه دقیق تر بحث رو باز کنید دقیقا از کدوم تنظیمات ...؟ Apache, CSF یا ...

avalhost
September 9th, 2012, 13:25
امروز که بنده داشتم چندتا از وب هاستینگ های ایرانی رو آنالیز میکردم دیدم که بقیه هم شرایط به همین منوال هست یعنی رسپانس سایز بین 20 تا 30 کیلوبایت که البته خیلی کمه (وب هاستینگ هایی که در هتزنر هستند) سایت وب هاستینگ اولین هاست رو که دیدم بین 240 تا 300 رسپانس داشت میخواستم از مدیرشون بپرسم که کار خاصی انجام دادن و اینکه ما رو برای ارائه خدمات بهتر راهنمایی کنند.

MagicVps.Com
September 9th, 2012, 15:24
امروز که بنده داشتم چندتا از وب هاستینگ های ایرانی رو آنالیز میکردم دیدم که بقیه هم شرایط به همین منوال هست یعنی رسپانس سایز بین 20 تا 30 کیلوبایت که البته خیلی کمه (وب هاستینگ هایی که در هتزنر هستند) سایت وب هاستینگ اولین هاست رو که دیدم بین 240 تا 300 رسپانس داشت میخواستم از مدیرشون بپرسم که کار خاصی انجام دادن و اینکه ما رو برای ارائه خدمات بهتر راهنمایی کنند.

دوست عزیز اگر اشتباه نکنم هرچی کمتر باشه بهتر هست و نشان دهنده اینه که سریعتر داره لود میشه

RoobinaServer
September 9th, 2012, 15:32

راهنمای کنیم ؟اگر به اون هاستینگ که میگفتید کلا از خوشحالی فکر کنم خودکشی میکرد :)

دوست من شما بیچاره کن سرور رو هر بلایی میتونی سرش بیار مطمئن باش از 300 بالاترم میره :- |
به قول این دوستمون :

http://www.freesmile.ir/smiles/396320_shout.gif http://www.freesmile.ir/smiles/720_dash1.gif

عزیز هرچی پائینتر باشه بهتره نه بالاتر:53:

موفق باشید یا حق

Maya
September 9th, 2012, 15:38
از این سرور چه استفاده هایی میخواهید بکنید؟
اگر استفاده ای مثل هاستینگ دارید من توصیه می کنم ملاک شما بیشتر response time باشد.
با تشکر

avalhost
September 9th, 2012, 16:22

موفق باشید یا حق

منظور من Kb/s بود چون تا اونحایی که میدونم هرچی بیشتر باشه بهتره میتونید لینک زیر رو هم ببینید که توضیح کامل داده

http://www.shoutmeloud.com/check-your-web-hosting-performance-with-host-tracker.html

pc.rootall
September 9th, 2012, 18:21
سلام دوستان منم چند روزی میشه از هتزنر سرور اختصاصی 32 گیگ گرفتم ولی سرعتش کمه من بیشتر بخاطر چت روم استفاده میکنم ولی سرعتش کمه از تنظیمات کانفینگ میتونه باشه یا مشکل از سروره یا دیتا :53:

AvalinHost
September 9th, 2012, 21:12
راهنمای کنیم ؟اگر به اون هاستینگ که میگفتید کلا از خوشحالی فکر کنم خودکشی میکرد :)

دوست من شما بیچاره کن سرور رو هر بلایی میتونی سرش بیار مطمئن باش از 300 بالاترم میره :- |
به قول این دوستمون :

موفق باشید یا حق

مرسی، الان بنده خودکشی کردم.... !

AvalinHost
September 9th, 2012, 21:13
سلام دوستان منم چند روزی میشه از هتزنر سرور اختصاصی 32 گیگ گرفتم ولی سرعتش کمه من بیشتر بخاطر چت روم استفاده میکنم ولی سرعتش کمه از تنظیمات کانفینگ میتونه باشه یا مشکل از سروره یا دیتا :53:

مشکل شما از کانفیگ هست.

AvalinHost
September 9th, 2012, 21:15
Response time مهمتر هست و باید زیر یک ثانیه باشد.
اونی که شما میگی بستگی به حجم صفحه اول سایت داره و هرچقدر حجم صفحه اول سایت بیشتر باشه اون عدد قاعدتا (باتوجه به پورت سرور و زیر فشار نبودن اون) بیشتر میشه.

AvalinHost
September 9th, 2012, 21:18
یک نکته دیگه اینکه در host-tracker هم معمولا بستگی به سرورهای اون Location ها هم داره و به همین دلیل هست که اعداد متفاوته.

avalhost
September 10th, 2012, 00:17
یک نکته دیگه اینکه در host-tracker هم معمولا بستگی به سرورهای اون Location ها هم داره و به همین دلیل هست که اعداد متفاوته.

این رو میدونستم

Response time مهمتر هست و باید زیر یک ثانیه باشد.
اونی که شما میگی بستگی به حجم صفحه اول سایت داره و هرچقدر حجم صفحه اول سایت بیشتر باشه اون عدد قاعدتا (باتوجه به پورت سرور و زیر فشار نبودن اون) بیشتر میشه.

اینو نمیدونستم که بستگی به سایز صفحه سایت داره خیلی ممنون از راهنمایی (قضیه رو فهمیدم حالا)