توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخاست سرور اختصاصی با رم 2 تا 4 گیگ
yebordi
September 9th, 2012, 00:32
سلام
من به دنیال سرور اختصاصی ارزان قیمت هستم
رم 2 تا 4 گیگ
هارد 1 تا 2 ترا
پورت 100
سیستم عامل لینوکس
dreamdata
September 9th, 2012, 01:18
سلام.
سرور از آمریکا با قیمت حدود 120 هزار تومان.
danitfk
September 9th, 2012, 01:21
از جوان سرور Kim2G تهیه کنید.
پورت 100 / 1 اشتراکی.
هارد 1 ترا.
رم 2 گیگ.
پردازنده اینتل اتم/سلرون 1.6+Ghz
قیمت هم فکر کنم زیر 45.000 تومان.
itjavani
September 9th, 2012, 01:58
در خدمتیم...
http://www.webhostingtalk.ir/f11/52200/
P-CO
September 9th, 2012, 02:27
Core 2 Quad Q6600 (9.6GHz total on 4 cores) 1066 MHz FSB 8MB L2 cache
4GB DDR2 RAM
1TB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drive
100Mbps Connection
5IPs
هزینه ی ماهانه : 125000 تومان
زنده باشید
yebordi
September 9th, 2012, 02:50
از جوان سرور Kim2G تهیه کنید.
پورت 100 / 1 اشتراکی.
هارد 1 ترا.
رم 2 گیگ.
پردازنده اینتل اتم/سلرون 1.6+Ghz
قیمت هم فکر کنم زیر 45.000 تومان.
در خدمتیم...
http://www.webhostingtalk.ir/f11/52200/
l
من به اولین نفری که تیکت دادم ایشون بود ولی مشکل من اینه که سرور فعلی من هم کیم سوفی هست و متاسفانه فرانتورک سرورهای فرانسه رو گفته نمی تونه تمدید کنه ! سرور رو باید منتقل کنم و خودم هم تجربه ای ندارم
danitfk
September 9th, 2012, 02:59
اگر سیستم عامل ویندوز بخواید میتونم سرور نیمه اختصاصی با هارد 1 ترا ( نیمه اختصاصی ) یا هارد 2 ترا ( اختصاصی ) ساتا 3 اینترپرایس ارائه کنم.
ولی اگر تاکید روی اختصاصی و لینوکس هست.. :d
yebordi
September 9th, 2012, 03:14
گرامیان کامل تر توضیح می دم
من در حال حاظر خودم یه سرور اختصاصی با سیستم عامل لینوکس از کیم سوفی دارم که از فرانتورک گرفته بودم و نمی دونم به چه دلیلی مشکل پیدا کردند و قصد تمدید ندارند
قصد انتقال این سرور رو دارم . هیچ فایلی روش نیست حتی 20 مگ ! یه سروره لیچره که تازه راه اندازی شده و هنوز 1 دونه یوزر هم نداره ... هزینه انتقال رو هم می دم .. این تعرفه رو کسی موجود داره ؟
قیمت سرور اختصاصی همون 45 هزار است ؟
چقدر بابت انقال می گیرید ؟ سرور لینوکسی هست و پنل کلوسکو روش نصبه و دیتابایسش و کل فایل هاش 20 مگ هم نیست !
Cpu: Intel Atom or celeron 1.20+ GHz
HDD: 1TB
Ram: 2 GB
BW: Unlimited on 100Mbps Uplink
Self Managed
Ftp Backup : 100 G
یه سرور اختصاصی ساده یا کمی از این بالاتر میخوام برای شروع کارم
danitfk
September 9th, 2012, 03:18
سرور اختصاصی مثل قیمت کیمسوفی هیچ کجا پیدا نمی کنید.
اما از ایکس ال هاست میتونید با 2-3 برابر قیمت تهیه کنید .
کیفیت هم به مراتب خیلی بالاتر.
yebordi
September 9th, 2012, 03:20
جالبه که خودم ویزا کارت اختصاصی به نام خودم دارم و خودمم می تونم تهیه اش کنم ولی منتقلش نمی تونم کنم
danitfk
September 9th, 2012, 03:23
مشکل از پرداخت قبلی هست که انجام شده . ( ارز هکی بوده )
yebordi
September 9th, 2012, 03:27
درو اقعا اصل ماجرا اینه :
من یه سرور اختصاصی Kimsufi دارم که تو پنل یه شرکت ایرانی هست که قصد تمدید سرورهاش رو نداره و قصد دارم مستقیما از OVH و kimsufi تهیه کنم ولی متاسفانه تجربه در انتقال ندارم
یه سایت لیچر روی این سرور نصبه که هنوز افتتاح نشده
سیستم عامل لینوکس
پنل کلوکسو روش نصبه
حدود فقط 20 مگ فایل که مربوط به خد پلاگین است !
هیچ یوزر هم ندازه
هزینه انتقال رو می دم سایت رو منتقل کنید
لطفا پیشنهاد بدید
j4b3r
September 9th, 2012, 10:59
با سلام
آخرش نفهمیدم او وی اچ و کیم سوفی می خواین یا از هر جا؟
در هر صورت از XLHost می تونم این سرور ها رو ارائه بدم:
---
Core 2 Quad Q8200 (9.32GHz total on 4 cores) 1333 MHz FSB 4MB L2 cache
2GB DDR2 RAM
160GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s
5000GB Transfer
100Mbps Connection
5xIP
ماهانه: 97.000 تومان
---
Core 2 Quad Q6600 (9.6GHz total on 4 cores) 1066 MHz FSB 8MB L2 cache
4GB DDR2 RAM
250GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drive
5000GB Transfer
100Mbps Connection
5xIP
ماهانه: 111.000 تومان
---
هارد 1 ترابایت: 14.000 تومان
هارد 2 ترابایت: 21.000 تومان
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید.
آی دی یاهو: gatefacom2
ارسال تیکت:گیت فا - ارسال تیکت (http://members.gatefa.com/submitticket.php)
موفق باشید.:53:
samansystems
September 9th, 2012, 11:05
با cpu core i3
هارد يک ترا
رم 4 گيگ تو ديتاسنتر تبيان يا افرانت (به انتخاب خودتون) ماهانه 195 هزار تومان
yebordi
September 9th, 2012, 18:02
با سلام به
برادران من هم به سرور نیاز دارم و هم به انتقال
انتقال رو معمولا در صورت خرید سرور مسئولین چون فایلها هیچ حجمی نداره رایگان انجام می دند
اینکه 2 تا تاپیک بازکردم در یه تاپیک درخاست سرور کردم و در یه تاپیک دیگه درخاست انتقال دلیلش اینه که من ویزا کارت فیزیکی به نام خودم دارم و در صورتی که کسی پیدا نشه سرور مورد نظرم رو داشته باشه خودم هم می تونم به صورت مستقل پرداخت کنم ولی تجربه انتقال سرور به سرور رو ندارم از این روی 2 تاپیک باز شد
برای ماه اول چون یوزر خیلی کم خواهد بود یه سرور سبک تو مایه های کیمسوفی میخ وام برای ماه های بعد همه چیز بستگی به تعداد یوزر داره و مطمئن قضیع فرق می کنه
RezaFH
September 10th, 2012, 02:30
دوست عزیز، اگر قرار بر این هست که شما هر ماه سرور عوض کنید
بهتره برای شروع از سرو مجازی استفاده کنید
اما اگر قرار نیست این اتفاق بیافته، بهتره از اول سرور قوی تهیه و استفاده کنید
yebordi
September 10th, 2012, 03:52
سلام گرامی
تشکر بابت پاسخت
خیر من قصد داشتم فقط یکبار سرور تعویض کنم این تعویضی که می بینید اجباری و از سوی شرکت فعلی است که عضوشم
قصد داشتم و دارم 1 الی 2 ماه روی سرور سبک باشم به محض اینکه مینیموم یوزر رو جمع کنم به سرور قوی تری خواهم رفت
mariean
September 10th, 2012, 10:46
با سلام
با رم 3 و هارد 1 اینترپرایس از هتزنر المان در سرور ایکسی10 و بقیه منابع کاملان اختصاصی ...
1024 - VDS
· پردازنده : Intel® Core™i7-3930k-Hexacore
· اختصاص داده شده :800 مگاهرتز CORE 2
· حافظه رم : 1024 مگابایت
· فضای هارد : 100 گیگابایت
· پورت ارتباطی شبکه : 1 گیگابیت
· پهنای باند : 750 گیگ · نصب کاملا رایگان ویندوز 2003و 2008 و OS Mikrotik
· سیستم عامل ویندوز سرور· قیمت ماهیانه : 15.000 تومان پلان ویژه
· وی دی اس های فوق برای ماه دوم 10 هزار تومن به مبلغ آن اضاف میشود + 512 مگابایت رم·
سرعت دانلود 30 مگابیت تضمین شده.
VDS - 2048
· پردازنده : Intel® Core™i7-3930k-Hexacore
· اختصاص داده شده : 1000 مگاهرتز CORE 2
· حافظه رم : 2048 مگابایت
· فضای هارد : 100 گیگابایت
· پورت ارتباطی شبکه : 1 گیگابیت
· پهنای باند : 1000 گیگ
· نصب کاملا رایگان ویندوز 2003و 2008 و OS Mikrotik
· سیستم عامل ویندوز سرور· قیمت ماهیانه : 18.000 تومان پلان ویژه
· وی دی اس های فوق برای ماه دوم 12 هزار تومن به مبلغ ان اضاف میشود
· سرعت دانلود 30 مگابیت تضمین شده.
نومنه افرهامون
+ هارد 1 اینترپرایس 64 مگ بافر 85 میتونم سرور رو تحویل بدم در صورتی که نوع وی پی اس بالا از افرها استفاده کنید ماه اول از تخفیف 40% که دارن میتونید بهره ببرید برای شروع کارتون
با تشکر
j4b3r
September 10th, 2012, 10:55
با سلام به
برادران من هم به سرور نیاز دارم و هم به انتقال
انتقال رو معمولا در صورت خرید سرور مسئولین چون فایلها هیچ حجمی نداره رایگان انجام می دند
اینکه 2 تا تاپیک بازکردم در یه تاپیک درخاست سرور کردم و در یه تاپیک دیگه درخاست انتقال دلیلش اینه که من ویزا کارت فیزیکی به نام خودم دارم و در صورتی که کسی پیدا نشه سرور مورد نظرم رو داشته باشه خودم هم می تونم به صورت مستقل پرداخت کنم ولی تجربه انتقال سرور به سرور رو ندارم از این روی 2 تاپیک باز شد
برای ماه اول چون یوزر خیلی کم خواهد بود یه سرور سبک تو مایه های کیمسوفی میخ وام برای ماه های بعد همه چیز بستگی به تعداد یوزر داره و مطمئن قضیع فرق می کنه
OVH و Kimsufi ؟؟
یه نگاه به اینجا بندازید:
فرانتورک چی شد ؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f41/57952)
هنوز وقتش نشده این دیتاسنتر رو بیخیال بشیم؟ حتما باید خارجی ها ما رو تحریم کنند؟ ما نمی تونیم؟!
نه سرورها کیفیت داره! نه پورت! نه پشتیبانی! اون هم از مسائل مالی! اون وقت باز هم درخواست هاش توی انجمن باز میشه! جالبه...
dreamdata
September 10th, 2012, 11:08
OVH و Kimsufi ؟؟
یه نگاه به اینجا بندازید:
فرانتورک چی شد ؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f41/57952)
هنوز وقتش نشده این دیتاسنتر رو بیخیال بشیم؟ حتما باید خارجی ها ما رو تحریم کنند؟ ما نمی تونیم؟!
نه سرورها کیفیت داره! نه پورت! نه پشتیبانی! اون هم از مسائل مالی! اون وقت باز هم درخواست هاش توی انجمن باز میشه! جالبه...
متاسفانه هر بلایی سر کاربر ( مشتری ) میاد به خاطر آگاهی کمشه ! کسی که آگاهیش از ی موضوعی بالا باشه حتما در انتخاب و تصمیم گیری مربوط به اون موضوع خوب عمل میکنه.
nima73
September 10th, 2012, 11:31
درود
یعنی چون ماه گذشته یکی از فروشندگان سرورهای هتزنر مشکل پرداخت پیدا کرده بود و دیتاسنتر تمام سرورها را خاموش کرده بود و داشت هاردها را فرمت میکرد مشکل دیتاسنتر و هتزنری بود که شماها دارید از اون آفر میدید ؟
مشکل ایرانی و پول و پرداخت چه ربطی به دیتاسنتر و خوب و بد بودن اون داره ؟ همین آمریکائیها خودشان دارند اعلام میکنند ایرانی ها تحریم هستند و با ایرانی مشکل دارند چرا بیخیال اونها نمیشید ؟
من نمیگم این دیتاسنتر خوب یا بد هست ولی اینکه ایرانی مشکل درست کنه و اونها ساکت بمانند حتما از نظر شما اون دیتاسنتر بهترین دیتاسنتر دنیا هستش
dreamdata
September 10th, 2012, 11:51
درود
یعنی چون ماه گذشته یکی از فروشندگان سرورهای هتزنر مشکل پرداخت پیدا کرده بود و دیتاسنتر تمام سرورها را خاموش کرده بود و داشت هاردها را فرمت میکرد مشکل دیتاسنتر و هتزنری بود که شماها دارید از اون آفر میدید ؟
مشکل ایرانی و پول و پرداخت چه ربطی به دیتاسنتر و خوب و بد بودن اون داره ؟ همین آمریکائیها خودشان دارند اعلام میکنند ایرانی ها تحریم هستند و با ایرانی مشکل دارند چرا بیخیال اونها نمیشید ؟
من نمیگم این دیتاسنتر خوب یا بد هست ولی اینکه ایرانی مشکل درست کنه و بخواهد با پول دلار و یورو دز دی پول سرورها را بده و اونها ساکت بمانند حتما از نظر شما اون دیتاسنتر بهترین دیتاسنتر دنیا هستش
طبق قوانین بحث شما الان بی ربط هست نسبت به در خواست استارتر تاپیک - یا از کاربران دو اکانته هستید یا تازه عضو شدید . بزارید کمی تجربتون بالاتر بره بعد اظهار نظر کنید - پست منم الان بی ربطه اما خوب الان اکه به شما گفته نشه تو همه تاپیک ها میخواید برید بحث الکی راه بندازید - لطفا راجع به مسائلی که در موردش اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید -
پ.ن : سرور های المان برند سرور نیستند ( همون سیستم توی خونتون هست روش هارد گذاشتن اسمشو گذاشتن سرور باور ندارید ؟ ) برید مدل سی پی یو تون رو سرچ کنید میبینید زده Desktop CPU ... یعنی سیستم پی سی !
در مورد اخلاق هم بسیار بسیار بسیار اخلاق آمریکایی ها بهتر از اروپایی ها هستش ( در واقع عادت کردند خیلی خوش برخورد باشند چون کارشون پیش نمیره - باید مشتری رو جذب کنند )
شما در جریان نیستید توی فروم بوده که روز جمعه آی پی های سرور های بچه ها رو مثلا بلوک میکنند و میگند تا دوشنبه صبر کنید باز میکنیم - این یعنی چی ؟ یعنی تشریفتون رو ببرید ی جا دیگه - به اندازه کافی ما رو پولدار کردید - مثل giga international !
nima73
September 10th, 2012, 12:16
طبق قوانین بحث شما الان بی ربط هست نسبت به در خواست استارتر تاپیک - یا از کاربران دو اکانته هستید یا تازه عضو شدید . بزارید کمی تجربتون بالاتر بره بعد اظهار نظر کنید - پست منم الان بی ربطه اما خوب الان اکه به شما گفته نشه تو همه تاپیک ها میخواید برید بحث الکی راه بندازید - لطفا راجع به مسائلی که در موردش اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید -
پ.ن : سرور های المان برند سرور نیستند ( همون سیستم توی خونتون هست روش هارد گذاشتن اسمشو گذاشتن سرور باور ندارید ؟ ) برید مدل سی پی یو تون رو سرچ کنید میبینید زده Desktop CPU ... یعنی سیستم پی سی !
در مورد اخلاق هم بسیار بسیار بسیار اخلاق آمریکایی ها بهتر از اروپایی ها هستش ( در واقع عادت کردند خیلی خوش برخورد باشند چون کارشون پیش نمیره - باید مشتری رو جذب کنند )
شما در جریان نیستید توی فروم بوده که روز جمعه آی پی های سرور های بچه ها رو مثلا بلوک میکنند و میگند تا دوشنبه صبر کنید باز میکنیم - این یعنی چی ؟ یعنی تشریفتون رو ببرید ی جا دیگه - به اندازه کافی ما رو پولدار کردید - مثل giga international !
جناب یعنی بحث شما مربوط به موضوع بود ؟ استارتر آفر سرور از فرانسه و کیم سوفی را خو.است و شما بحث را به کیفیت سرور کشاندید و ...
خود من همین الان از فرانتورک دو تا سرور دارم که یکیش مشکل داره و اون یکی روشن هستش
البته طبیعی هست که شما در کل بیشتر تجربه دارید ولی مطمئنا صداقت لازم را ندارید .
بحث اینکه مشتری چی به سرش میاد و یا چه دیتاسنتری را انتخاب میکنه چه ربطی به درخواست استارتر داره ؟
نه ovh فرانسه مال پدری من هستش و نه طرفدار اون ولی اگه همین کیم سوفی اگر نبود امثال شما راحتتر میتونستید سرور مجازی با رم یک گیگ و هارد صد گیگ را با قیمت چند برابری سرور اختصاصی اون با دو گیگ رم و هارد یک ترا بفروشید .
پس لطفا به جای بحث بی اساس آفر درست بدید
خود من اومدم درخواست آفر بدم برای دو گیگ و 16 گیگ که دیدم این تاپیک هست و گفتم اگر کسی آفری داده باشه من هم از همان آدم خرید میکنم که بحث بیجای شما را دیدم .
در مورد آمریکایی ها هم من یک ریسلر داشتم که البته به جای سرور مجازی بهم داده بودند که توقیف شد تنها به دلیل اینکه دامنه .ir روی اون داشتم و دو سال قبل هم بلوهاست فقط به خاطر همین ایرانی بودنم سایت ما را ساسپند کرد و با هزار بدبختی تونستیم بکاب بگیرم .
قرار هم نیست برم خواستگاری دختر اونها که دنبال اخلاق و منش اونها باشم ، آمریکاییها با ما مشکل دارند و طبیعی هستش
اینجا تو همین انجمن هزار نفر از دست هتزنر نالان هستند باید بگیم بد هستش ؟
خواهش میکنم کمی منطقی باشید ، استارتر نمیتونه بیاد اول کاری چند صد هزار هزینه کنه و به نصبت قیمت همین کیم سوفی عالی هستش .
من که تو 6 ماه گذشته کاملا راضی بودم و برای همین دوباره دنبال همان هستم
شما هم بهتر اونچه که خواستند را نه اونچه دارید را ارائه کنید .
مولتی یوزر بودن بنده را هم اگر باشم مدیرها با یک جستجو ساده ip میتونند تشخیص بدن و فروشنده نیستم که بخوام چند تا یوزر بسازم برای تبلیغات
بخشی از حرف شما که فرمودید مشتری هر چی به سرش بیاد حقش هست شامل تمام مشتریان این دیتاسنتر میشد...
j4b3r
September 10th, 2012, 12:45
dreamdata عزیز، همکار گرامی...
از قدیم گفتن نرود میخ آهنین در سنگ...
ما ایرانی ها تا خودمون تجربه نکنیم هیچ حرفی رو قبول نمی کنیم. هر چی هم یه نفر بگه، با خودمون می گیم حتما برای طرف یه سودی داره که این حرف رو میزنه.
حالا این هم قصه ش همینه. (جالبه که Hetzner رو خود آلمانی ها DataCenter حساب نمی کنند! این حرفم از خودم نیست.)
OVH و Kimsufu هم که دیگه همه می دونند. دیتاسنتر دولتی! بخوام مثال بزنم، دقیقا شبیه برخورد کارمندهای بانک ملی و رفاه! در مقابل رفتار کارمندهای بانک پاسارگاد یا اقتصاد نوین با مشتری هست.
این بحث رو لطفا شما ادامه ندید تا انشاالله استارتر آفر مناسبی پیدا کنند.
از استارتر عزیز هم عذرخواهی می کنم.
موفق باشید.:53: