ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ساخت قالب با فتوشاپ

tazevared
September 8th, 2012, 23:33
سلام.
من چرا وقتی با فتوشاپ قالب رو میسازم کاملا سمت چپ قرار میگیره؟
چیکار کنم بیاد وسط صفحه؟

ms313
September 9th, 2012, 01:06
ببخشيد با فتوشاپ قالب ميسازيد سمت چپ قرار مي گيره؟
منظورتون psd هستش يا با اسلايد تكه بندي مي كنيد اون وقت از تگ center استفاده كنيد تو يه div.

Dr.Hamid
September 9th, 2012, 01:36
اگه منظورتون موقع سیو کردن psd به صورت html/image هست، باید سایز قالب استاندارد باشه (عرض 1350 پیکسل به بالا )
در ضمن این روش زیاد خوب نیست چون قالب بصورت tableless در نمیاد باید اول تصاویر برش بخورند و بعد کد نویسی بشند. موفق باشید

tazevared
September 9th, 2012, 09:31
خب شما روش بهتری دارید به جز اینکه با فتوشاپ اسلایس بندی کنم و به صورت html/image ذخیره کنم؟

GraphX
September 9th, 2012, 09:54
خب شما روش بهتری دارید به جز اینکه با فتوشاپ اسلایس بندی کنم و به صورت html/image ذخیره کنم؟

پیشنهاد می کنم از پایه به صورت tableless کد نویسی کنی و هر لایه رو به صورت مجزا و به صورت دستی سیو کنی

tazevared
September 9th, 2012, 09:58
خب من والا از هر کسی یه چیز یاد گرفتم هیچکس به من کامل یاد نداد که چطور قالب رو بسازم.
اگه شما بتونید این قسمتش رو بگید بازم ممنون میشم:d

Dr.Hamid
September 9th, 2012, 10:20
اول باید بصورت گرافیکی قالب رو طراحی کنی.
1: سایر مناسب در نظر گرفته به
2: جزئیات و همه بخش های مختلف به صورت لایه باز (جدا از هم باشند) : مثلا لوگو با هدر ادقام نشه و به هم نچسبه و کلا هر جزئی برای خودش جدا باشه.
(برای اینکه بخش لایه ها شلوغ نشه برای هر جزء اسم مناسبی انتخاب کن و با استفاده از گروه بندی به کار نظر و ترتیب بده.

حلا میرسیم به کد نویسی، کلیه اجزائی رو که با اسم مشخصی طراحی کردی با همون اسم ذخیره کن. ( برای هر جزء باید این مشخصات رو داشته باشی :
"کد رنگ" "سایز" برای همین وقتی میخوای کد نویسی کنی باید فتوشاپ بقل دستت باز باشه :d .

حالا با استفاده از Html/CSS میتونی کد نویسی کنی (نرم افزار Adobe Dreamweaver CS5 ) و هر جزء رو اونجایی که باید قرار بگیره قرار بدی.

کار زمان بری هست و فقط با صبر و حوصله میتونی حرفه ای بشی.

موفق باشی

tazevared
September 9th, 2012, 10:28
خب بقیش چی؟ :D
یعنی من به صورت image/html سیو نکنم؟
اگه نکنم چیکار کنم :d

GraphX
September 9th, 2012, 10:32
خب بقیش چی؟ :D
یعنی من به صورت image/html سیو نکنم؟
اگه نکنم چیکار کنم :d

خیر سیو نکن