PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گیر های Redstation؟

mobin96
September 8th, 2012, 15:10
سلام به تمامی دوستان

می خواستم بدونم دیتاسنتر Redstation به چه چیز هایی گیر میده؟
و اینکه برخورد دیتاسنتر با ddos چیه؟

با تشکر

30tGame
September 8th, 2012, 15:36
تمامی دیتاسنتر ها با دیداس مشکل دارند!!!!!!

mohamad-h
September 8th, 2012, 15:56
port scan - spam - فایل های وارز ( البته در صورتی که ابیوز بیاد )
دیگه نمیدونم فکر کنم همینا

MagicVps.Com
September 8th, 2012, 16:19
سلام به تمامی دوستان

می خواستم بدونم دیتاسنتر Redstation به چه چیز هایی گیر میده؟
و اینکه برخورد دیتاسنتر با ddos چیه؟

با تشکر

مثل اکثر دیتا سنترها دی داس اتک و هک بهش گیر میدن

مورد بعدی کپی رایت هست که باز توی اکثردیتا سنترها رعایت میشه و البته تا زمانی که شکایتی نشه کسی کاری نداره اینجا هم به همین شکله

rezai78
September 10th, 2012, 22:46
اگه مثلا یکی از سایت های سرور هک شد و روش پورت اسکن و ... انجام بگیره انوقت دیتاسنتر قبول میکنه؟

wanener
September 15th, 2012, 21:09
اگه مثلا یکی از سایت های سرور هک شد و روش پورت اسکن و ... انجام بگیره انوقت دیتاسنتر قبول میکنه؟
دوست من هر سرور که هک بشه و مثلا روش پورت اسکن انجام بشه و یا اینکه به تروجان الوده بشه
برای شما ابیوز میاد که وقتی بهتون اطلاع میدیم بایستی ظرف 24 ساعت اقدام لازم رو انجام داده و به تیکت ما پاسخ بدید . در غیر این صورت پورت سرور ساسپند میشه

peyman0742
October 2nd, 2012, 16:08
مثل تمام دیتاسنترهای دیگه آیپی بلاک میشه پاسخ میدید

رویال نتورک
October 2nd, 2012, 16:47
طبق تجربه ای که خودم داشتم ابیوز پورت اسکن اومد و سرور رو بستن تیکت زدیم که مشکل رو فهمیدیم و رفع میکنمی لطفآ سرور رو باز کنید!
سرور باز کردنشون 2 روز طول کشید!!!
به نظر بنده طرف این دیتاسنتر نرید بهتره
Raid سخت افزاری سرور هاش هم برای شما مشکل ساز میشه،همان طور که برای ما شد

peyman0742
October 2nd, 2012, 16:55
Raid 1 بگیرید مشکلتون برطرف میشه

رویال نتورک
October 2nd, 2012, 19:10
دوست عزیز Raid 1 داشتیم که مشکل داشت

AlmaHost
October 2nd, 2012, 19:44
سلام
قوانین ابیوز این دیتا سنتر
در صورت ارسال ابیوز به کاربر ایشان موظف است به ابیوز پاسخ دهد تا بیست و چهار ساعت .
تا به حال هیچ سروری مسدود نشده بیش از چند ساعت مگر اینکه بعضی از دوستان یا اصلا جواب ندادن یا وقتی گفتن حل شده مشکل و دیتا سنتر هم قبول کرده در مرحله اول ، حتی زحمت پیگری را نکشیده بودند و به عبارتی حقیقت را عنوان نکرده بودند و مجدد دیتا سنتر درخواست رسیدگی کرده
بابت رید هم چندین بار توضیح داده شده و حتی در هنگام سفارش راهنمایی کرده ایم
Raid H200--0 Our 1: رایگان بوده اما برای مجازی سازی روی هارد های ساس پیشنهاد نمیشود و فقط روی سرور های تک پردازنده است و با یک آپگرید ساده همه چیز ایده آل میشود
H700 - 0 Our 1 : روی سرور های تک پردازنده سی پوند هزینه دارد اما روی سرور های دو پردازنده رایگان است و هیچ مشکلی گزارش نشده
در صورت بروز هر گونه پرسش میتوانید مطرح کنید تا شفاف پاسخگو باشیم
موفق وپیروز

n4ser
October 2nd, 2012, 23:00
ما که سرورانگلیس داریم و راضی هستیم تو این چند ماهه حتی یک باز ابیوز نیومده رد استیشن بهترین دیتاسنتر تو همه دیتا سنتر ها هست کیفیت بالای داره

mobin96
October 2nd, 2012, 23:38
از تمامی اساتید برای شرکت در این تاپیک ممنونم،
با یه جمع بندی کلی از نوشته های دوستان اطلاعات زیادی دستگیرم شد.
اساتید محترم اگر مطلب دیگری در مورد این دیتاسنتر مونده لطفا بگید تا بقیه هم بهره ببرند،
دیگر کسانیکه با این دیتاسنتر کار می کنند و مظنه ی گیر دادن های این دیتاسنتر دستشون اومده لطفا در تاپیک شرکت کنند.
با تشکر

peyman0742
October 3rd, 2012, 15:23
والا من فعلا راضی هستم Raid 1 هم هست خدا رو شکر مشکلی نداشتم انشاالله که مشکلی پیش نمیاد کیفیت فوق العاده است