ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل تست سرعت دانلود دیتاسنتر:redstation

kingserver
September 7th, 2012, 16:49
سلام علیکم
من یک سرور تهیه کردم امروز تحویل گرفتم
سرعت دانلود سرور رو تست کردم
از سایت:speedtest.net

تست اول:
http://www.speedtest.net/result/2165035948.png

تست دوم:
http://www.speedtest.net/result/2165055417.png

با نرم افزار دانلود مینجر تست می کنم سرعت دانلود 12 مگابایت بیشتر نمیره از لینک های زیر

لینک اول:http://cachefly.cachefly.net/2000mb.test
لینک دوم:http://ovh.net/files/10Gb.dat

عکس دانلود سرعت 12 مگابایت:
8335

خوب من الان سرعت رو از طریق سرور مجازی ویندوز سرور 2003 تست کردم
1- جرا با دانلود مینجر 12 مگ سرعت میده؟
2- با مورورگر گوگل چروم هم تست کردم سایت speedtest.net که سرعت اصلی سرور رو نشون میداد

faranetwork
September 7th, 2012, 17:02
دوست عزیز همه میدونن redstation پورت خوبی نداره

AlmaHost
September 7th, 2012, 17:06

میشه شما چند نفر از این " همه " را معرفی کنید؟!

البته جاش اینجا نیست دوست عزیز که فرستاده فرستادید که براتون از ما سرویس تهیه کنند :) و اگر به قول خودتون که "همه" میدونند چرا شما تهیه کردید ...

ولی البته اگر پورتش خوب نبود الان سایتهای دانلود بزرگ ایرانی رو میزبانی نمیکرد! ;)

@استارتر
مشخصات سرورتون رو اعلام کنید و آیا raid 200 استفاده میکنید یا raid 700 یا hba ؟
در مو

RoobinaServer
September 7th, 2012, 17:08
سلام علیکم
من یک سرور تهیه کردم امروز تحویل گرفتم
سرعت دانلود سرور رو تست کردم
از سایت:speedtest.net

تست اول:
http://www.speedtest.net/result/2165035948.png

تست دوم:
http://www.speedtest.net/result/2165055417.png

با نرم افزار دانلود مینجر تست می کنم سرعت دانلود 12 مگابایت بیشتر نمیره از لینک های زیر

لینک اول:http://cachefly.cachefly.net/2000mb.test
لینک دوم:http://ovh.net/files/10Gb.dat

عکس دانلود سرعت 12 مگابایت:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/8335-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-redstation-axtets-png

خوب من الان سرعت رو از طریق سرور مجازی ویندوز سرور 2003 تست کردم
1- جرا با دانلود مینجر 12 مگ سرعت میده؟
2- با مورورگر گوگل چروم هم تست کردم سایت speedtest.net که سرعت اصلی سرور رو نشون میداد

سلام احتمال خیلی زیاد از raid 200 استفاده میکنید که در این دیتاسنتر حتما باید 700 باشه و 30 پوند بیشتر بدید تا کیفیت پورت و سرور به خوبی احساس بشه.

متاسفانه این دیتاسنتر مدلش اینجوریه و 99% دوستان اطلاعی ندارند و وقتی خرید کردند یا ناچارا دور هزینه ای که کردند خط بکشن و برن جای دیگه یا هزینه raid 700 را بدن.

یا حق

saeedxxx
September 7th, 2012, 17:14
اینکه حتما باید Raid 700 باشه. دلیلش چیه؟

نوع خاصی از هارد استفاده میشه تو این دیتاسنتر؟

AlmaHost
September 7th, 2012, 17:14
متاسفانه این دیتاسنتر مدلش اینجوریه و 99% دوستان اطلاعی ندارند و وقتی خرید کردند یا ناچارا دور هزینه ای که کردند خط بکشن و برن جای دیگه یا هزینه raid 700 را بدن.

نداشتن اطلاع 99%درصد دوستان رو گردن دیتاسنتر نَیندازی دوست عزیز :) دیتاسنتر از قبل اعلام میکند که RAID H200 یا HBA متاسفانه با vmware performence خوبی ارائه نمیدهد. ولی 99% کاربران فکر میکند که دیتاسنتر دروغ میگوید و قصد گرفتن پول اضافی دارد... درصورتی که اشتباه میکنند ... :)

موفق باشید

kingserver
September 7th, 2012, 17:33
میشه شما چند نفر از این " همه " را معرفی کنید؟!

البته جاش اینجا نیست دوست عزیز که فرستاده فرستادید که براتون از ما سرویس تهیه کنند :) و اگر به قول خودتون که "همه" میدونند چرا شما تهیه کردید ...

ولی البته اگر پورتش خوب نبود الان سایتهای دانلود بزرگ ایرانی رو میزبانی نمیکرد! ;)

@استارتر
مشخصات سرورتون رو اعلام کنید و آیا raid 200 استفاده میکنید یا raid 700 یا hba ؟
در مو

H200 Raid Controller - Raid 1 (Free) هست برروی هارد
به خاطر رید این مشکل هست؟

s.w.a.t
September 7th, 2012, 17:37
H200 Raid Controller - Raid 1 (Free) هست برروی هارد
به خاطر رید این مشکل هست؟

باسلام
بله احتمال زیاد مشکل از RAID میباشد! درصورتی که توانایی پرداخت هزینه دارید بگید براتون H700 نصب کنند. ولی به دلیل Reconfigure کردن RAID و درست کردن Volume جدید اطلاعات شما ازبین میرود.

kingserver
September 7th, 2012, 17:45
باسلام
بله احتمال زیاد مشکل از RAID میباشد! درصورتی که توانایی پرداخت هزینه دارید بگید براتون H700 نصب کنند. ولی به دلیل Reconfigure کردن RAID و درست کردن Volume جدید اطلاعات شما ازبین میرود.

ممنون اگر رید هارد رو ارتقا ندم و کاربر های سرور مجازیم زیاد بشن ایا مشکل ساز خواهد شد برای سرعت دانلود کاربر ها؟
من داخل مجازی ساز vmware پورت رو نگاه کردم 100mb زده

RoobinaServer
September 7th, 2012, 17:47
نداشتن اطلاع 99%درصد دوستان رو گردن دیتاسنتر نَیندازی دوست عزیز :) دیتاسنتر از قبل اعلام میکند که RAID H200 یا HBA متاسفانه با vmware performence خوبی ارائه نمیدهد. ولی 99% کاربران فکر میکند که دیتاسنتر دروغ میگوید و قصد گرفتن پول اضافی دارد... درصورتی که اشتباه میکنند ... :)

موفق باشید
خب این 99% جزو خوانندگان نیستند عزیز(از خریداران ایرانی)

فقط تاپیکی از رد میبنن یا میبینن کسی میفروشه میخرن تحقیق نمیکنن.

گردن دیتاسنتر ننداختیم مدل سخت افزاریشونه خب و اطلاع هم دادن تو سایتشون هرکسی خواست بخره نخواست هم نخره.

RoobinaServer
September 7th, 2012, 17:48
ممنون اگر رید هارد رو ارتقا ندم و کاربر های سرور مجازیم زیاد بشن ایا مشکل ساز خواهد شد برای سرعت دانلود کاربر ها؟

پورت 100 هست دیگه سرور مجازی به مشتریان به صورت محدود میتوانید بدید برای کارهای خیلی معمولی یا ...

خودتون یه حساب کتاب کنید ببینید با 12 مگ سرعت دانلود چه قدر میتوانید سرور بدید متناسب نیاز مشتریاتون ()

s.w.a.t
September 7th, 2012, 17:54

بله قطعا با پایین بودن Perfomnrece مواجه خواهید شد.
اگر سرور با پورت 1گیگ تهیه کرده اید به دیتاسنتر تیکت بدید تا پورت رو چک کنند.

RoobinaServer
September 7th, 2012, 17:54
اینکه حتما باید Raid 700 باشه. دلیلش چیه؟

نوع خاصی از هارد استفاده میشه تو این دیتاسنتر؟
خود دیتاسنتر هم گفته تو این مدل raid 200 ، vmware performence خوبی نیست.

برای مجازی سازی و فروختن سرور با کیفیت این نوع raid 700 نیازه حتمی هست.

kingserver
September 7th, 2012, 17:56
پیغام دیتاسنتر

Thank you for your response.

I can confirm that the cable has been tested at 1Gbps, the server has been powered on and the DRAC is now accessible.

If you are having issues with the OS connecting at 1Gbps, this is an application layer issue and will be chargeable to investigate - please let us know how you wish to proceed.

s.w.a.t
September 7th, 2012, 17:59
پیغام دیتاسنتر

عکسی که اینجا ضمیمه کردید به دیتاسنتر بدید و بگید که cable رو هم چک کنند. و اگر vmware شما در حالت auto negotiate قرار داد بگید که در این حالت پورت رو 100تشخیص داده است طبق تصویر.
موفق باشید

MagicVps.Com
September 7th, 2012, 17:59

شما سرور با پورت 100 گرفتید یا پورت 1 گیگ کدومش

kingserver
September 7th, 2012, 18:01
شما سرور با پورت 100 گرفتید یا پورت 1 گیگ کدومش

من سرور را با پورت 1گیگ گرفتم

عکسی که اینجا ضمیمه کردید به دیتاسنتر بدید و بگید که cable رو هم چک کنند. و اگر vmware شما در حالت auto negotiate قرار داد بگید که در این حالت پورت رو 100تشخیص داده است طبق تصویر.
موفق باشید

الات تیکت می کنم دیتاسنتر

tizparvaz
September 7th, 2012, 18:31
8339

سلام
از اونجایی که ما بسیار از این دیتاسنتر راضی هستیم و قصد اضافه کردن سرورهامون و تقریبا میخوایم فقط با این دیتاسنر کار کنیم و ممکنه اینجا کاربرای عادی باشن که این تصویر دانلود رو ذهنیتشون برای خرید سرور مجازی تاثیر بذاره این عکس ضمیمه شد
شما دوست عزیز ار raid h700 استفاده کنید و از قدرت رد استیشن لذت ببرید :)
این تست روی سرور 10 گیگ هست اما ویندوزی که داخلش تست شده پرت 1 گیگ داره

tizparvaz
September 7th, 2012, 18:33

از دید ایشون دیتاسنتر میخوای فقط ovh
از دید ما و همه بدترین و مسخره ترین دیتاسنتر فقط ovh
تو این انجمن در باره بهترین دیتاسنترهم صحبت کنید ایشون یه بامبولی توش در میارن :) و در نهایت ovh رو تایید میکنن

پ.ن - یک هفته نیست وی پی اس های ما و پولی که بابت سرور OVH دادیم به فنا رفت
حرفشونم اینه که دیتاسنتر سرور و بسته چون سرور شما تو بخشیه که میخواد پورتشرو به 10 گیگ ارتقا بده شما بگید وقتی من پول سرور و دادم بعد 2 هفته این اتفاق میوفته اصلا میشه به همچین جایی گفت دیتاسنتر

kingserver
September 7th, 2012, 18:34
سلام
از اونجایی که ما بسیار از این دیتاسنتر راضی هستیم و قصد اضافه کردن سرورهامون و تقریبا میخوایم فقط با این دیتاسنر کار کنیم و ممکنه اینجا کاربرای عادی باشن که این تصویر دانلود رو ذهنیتشون برای خرید سرور مجازی تاثیر بذاره این عکس ضمیمه شد
شما دوست عزیز ار raid h700 استفاده کنید و از قدرت رد استیشن لذت ببرید :)
این تست روی سرور 10 گیگ هست اما ویندوزی که داخلش تست شده پرت 1 گیگ داره

ببینم دیتاسنتر مشکل رو چه جوری حل میکنه اگر نشد ارتقا میدیم
بله پشتیبانی خود دیتاسنتر بسیار عالی عمل می کنه و سریع مشکل رو بر طرف می کنه
فعلا که از پشتیبانی راضی بودم
کیفیت سرور هم خوب بوده

kingserver
September 7th, 2012, 19:31
Thank you for your response.

We can run diagnostics on your server for you.

The diagnostics is free within office hours(9.00-17.00 Monday- Friday) if you would like this run out of office ours this accrue a fee of £50+ VAT.

Please can you confirm if you would like us to do this for you and when you would like it run.

Kind Regards,
Rachel Hawkes
Support Desk Technician

اینم از جواب دیتاسنتر
ادم چی میتونه بگه اخه!

s.w.a.t
September 7th, 2012, 19:36
اینم از جواب دیتاسنتر
ادم چی میتونه بگه اخه!

باسلام
به شما گفتن که تا یک ساعت دیگر این تست رایگان هست! که روی سرور شما انجام میشود. به دیتاسنتر بگید که فکر میکنم مشکل از cable باشه. اون رو برید چک بکنید!
موفق باشید

kingserver
September 7th, 2012, 19:39
باسلام
به شما گفتن که تا یک ساعت دیگر این تست رایگان هست! که روی سرور شما انجام میشود. به دیتاسنتر بگید که فکر میکنم مشکل از cable باشه. اون رو برید چک بکنید!
موفق باشید

ممنون چه کابلی رو بگم چک کنن؟

kingserver
September 7th, 2012, 19:42
I apologise for the response I gave, this was an error.

In regards to if you have to pay tax on a purchase, the answer is no.

A level 2 engineer is currently checking your port and is going to see if swapping the cable allows the 1GB port.

I will update this ticket once they have done this for you.

اخرین پاسخ دریافتی

RoobinaServer
September 7th, 2012, 19:45
Hi smail

I apologise for the response I gave, this was an error.

In regards to if you have to pay tax on a purchase, the answer is no.

A level 2 engineer is currently checking your port and is going to see if swapping the cable allows the 1GB port.

I will update this ticket once they have done this for you.

خب عذر خواهی کردن که بابات این مشکل
در
کل گفته که صبر کنید داره برسی میکنه بخش مهندسی 2 وقتی به جوابی رسیدن به شما میگن و تیکتی که زدید آپدیت میکنن

----

thank you
Please also test the network cable

kingserver
September 7th, 2012, 19:55
Thank you for your patience.

The level 2 engineer has now swapped the cable and it should be all working correctly now.

Please let me know if this is showing correct at your end.

در حال تعویض کابل

s.w.a.t
September 7th, 2012, 19:58
در حال تعویض کابل

باسلام
گفتند که cable تعویض شد. چک کنید! و بهشون اعلام کنید که مشکل حل شده است یا خیر

kingserver
September 7th, 2012, 20:36
باسلام
گفتند که cable تعویض شد. چک کنید! و بهشون اعلام کنید که مشکل حل شده است یا خیر

تست کردم مشکل حل نشد اعلام کردم دیتاسنتر

kingserver
September 7th, 2012, 20:41
Thank you for the update.

I have passed this on to our level 2 engineers who will be incontact as soon as they can.

Kind Regards,
Rachel Hawkes
Support Desk Technician

خوب این پیغام دیافت کردم و همچنان منتظرم

Hostpolis
September 7th, 2012, 20:45
با یک سروری که از شما پورت قوی تر داره و با استفاده از نرم افزار IPERF تست کنید.

speedtest و یا cachefly هیچ کدوم استاندارد تست پورت نیستند. IPERF تنها نرم افزاری هست که در دیتاسنترها بکار میره.

سرعت دانلود رابطه مستقیم با سرعت پورت نداره بلکه با حجم ترافیک رابطه داره.

kingserver
September 7th, 2012, 21:38
Appologies for the error, it should now be running at full speed.

We will need to disconnect the cable as it requires a new one. The cable installed is a temporary one for testing.

One of our engineers will conduct this evening for you and update this ticket for you.

Kind Regards,
Andrew Murphy

پیغام دیتاسنتر بعد از حل شدن مشکل

پغیام من بعد از حل شدن مشکل به دیتاسنتر

Hi
The problem was solved
124 Meg download speeds are excellent
My first love redstation
Thank you

سرعت دانلود پورت رد استین از چند لینک مستقیم
عکس ضمیمه شد
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/8341-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-redstation-love1-png
من که از سرعت بسیار راضی هستم

saeedxxx
September 7th, 2012, 21:43
میتونید یه تصویر هم از همون لینک های صفحه اول که تست کرده بودید بذارید؟

مثل:

http://cachefly.cachefly.net/2000mb.test
و...

kingserver
September 7th, 2012, 21:59
8346

میتونید یه تصویر هم از همون لینک های صفحه اول که تست کرده بودید بذارید؟

مثل:

http://cachefly.cachefly.net/2000mb.test
و...

عکس ضمیمه شد سرعت 99مگ

HyperServer
September 7th, 2012, 22:25
دکتر مبین پارسیان تشریف بیارن ببینن که پورت REDSTATION کلا خوب نیست !

با 200 گیگ backbone که اکثرا شرکت های معتبر هستند کمتر از این رو باید شک کرد.

شخصا خوشحال هستم که مشکلتون برطرف شد. :)

kingserver
September 7th, 2012, 22:38
دکتر مبین پارسیان تشریف بیارن ببینن که پورت REDSTATION کلا خوب نیست !

با 200 گیگ backbone که اکثرا شرکت های معتبر هستند کمتر از این رو باید شک کرد.

شخصا خوشحال هستم که مشکلتون برطرف شد. :)

متشکرم از اینکه سعی داریید مشکلات همکاران و مشکلات دیگه را حل کنید و ..........

goldll
September 11th, 2012, 01:14
الان شما با همون h200 با این سرعت دانلود کردین؟ و اینکه هاردتون چیه و چه ریدی استفاده کردین؟
ممنون

goldll
September 11th, 2012, 02:16
یه سوال دیگه؟
من دارم یک سرور با 2 تا هارد ssd رید 0 میگیرم، اگه h200 باشه می تونم از حداکثر پورتم (1 گیگ) استفاده کنم؟
و اینکه آیا h200 باعث می شه سرعت خواندن و نوشتن روی هارد کم بشه؟ الان با این هارد و نوع رید باید با سرعت حداقل 500MB/s فایل ها خوانده بشن، حالا این h200 این مقدار رو کم می کنه؟
vmware هم نصب خواهد شد.
ممنون

kingserver
September 11th, 2012, 08:09
الان شما با همون h200 با این سرعت دانلود کردین؟ و اینکه هاردتون چیه و چه ریدی استفاده کردین؟
ممنون

یه سوال دیگه؟
من دارم یک سرور با 2 تا هارد ssd رید 0 میگیرم، اگه h200 باشه می تونم از حداکثر پورتم (1 گیگ) استفاده کنم؟
و اینکه آیا h200 باعث می شه سرعت خواندن و نوشتن روی هارد کم بشه؟ الان با این هارد و نوع رید باید با سرعت حداقل 500MB/s فایل ها خوانده بشن، حالا این h200 این مقدار رو کم می کنه؟
vmware هم نصب خواهد شد.
ممنون

سلام Raid1 هست هارد ها و R200

goldll
September 11th, 2012, 21:19
یه سوال دیگه؟
و اینکه آیا h200 باعث می شه سرعت خواندن و نوشتن روی هارد کم بشه؟ الان با این هارد و نوع رید باید با سرعت حداقل500MB/s فایل ها خوانده بشن، حالا این h200 این مقدار رو کم می کنه؟
vmware هم نصب خواهد شد.
ممنون

kingserver
September 12th, 2012, 22:51
یه سوال دیگه؟
و اینکه آیا h200 باعث می شه سرعت خواندن و نوشتن روی هارد کم بشه؟ الان با این هارد و نوع رید باید با سرعت حداقل500mb/s فایل ها خوانده بشن، حالا این h200 این مقدار رو کم می کنه؟
vmware هم نصب خواهد شد.
ممنون

سلام علیکم
تو ضمینه سرعت دانلود یا رید عوض کردن تجربه حرفه ای ندارم نمینونم نظری بدم

HugeServer
September 12th, 2012, 22:55
سلام علیکم
h200 انتخاب کنید هارد هاتون رید میشه یعنی اینکه یکی از هارد ها بکاپ و یکی هم میتونی استفاده بکنی که فک نکنم به درد شما بخوره
تو ضمینه سرعت دانلود یا رید عوض کردن تجربه حرفه ای ندارم نمینونم نظری بدم

Raid is not backup :)

Always make backups of your data - even if you have a Raid controller! - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1191178)

در Raid 1 عمل mirroring انجام میشه.