ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال وجه از یک ریسلری دایرکتی به یک ریسلری دیگر

firstline
September 7th, 2012, 09:17
با سلام
من یه ریسلری دومین resselerclube دایرکتی از یک شرکت ایرانی گرفتم و فعال هم هست و داخلش هم 100$ اعتبار داره
بنا به دلایلی میخوام بدون واسطه از resselerclube نمایندگی بگیرم (میخوام یه هاست بگیرم، اگه مستقیم بگیرم حدود 50$ ارزونتر واسم محاسبه میشه)
یک اکانت در resselerclube ایجاد کردم و باید 99$ اکانت رو شارژ کنم
1- چجوری میتونم از اکانت اولیه که اعتبار داره ، 100 دلار را به اکانت جدید منتقل کنم؟
2- بهتره که کشور رو چه کشوری انتخاب کنم؟
3- اگه کشور را ایران انتخاب کنم و از سرویس مثلا هاستینگ بین المللی (International - USA) استفاده کنم مشکلی از بابت تحریم پیش نمیاد؟
4- بابت وریفای حساب چه مدارکی میخواد؟ من که یه اکانت ایجاد کردم بجز اسم و ایمیل چیزی نمیخواست.
با تشکر

amirizadi
September 7th, 2012, 09:30
نمیشه انتقال داد عزیز
چون حساب قبلی شما حساب زیر مجموعه هست و اعتبار شما نزد فروشنده هست - نه ریسیلر کلاب

ولی پلان جدید از خود ریسیلر کلاب هست و این 2 کلا جدا از یکدیگر هستند
بهترین کار اینه که با توجه به اینکه تحریمی از سمت ریسیلر کلاب برای ایران وجود نداره اطلاعات دقیق خودتون را بدید

چون بارها شده که دیدم به خاطر اطلاعات غلط و اراءه ادرس های نادرست از کشورهای دیگر پنل دچار مشکل شده است

firstline
September 7th, 2012, 11:26
با سلام
خیلی ممنون
در سایت ریسلر کلاب فرقی نمیکنه که ما از سرویس کدوم کشورش استفاده کنیم؟ (مثلا برای خرید هاست هم میشه از هاستینگ هند، آمریکا، انگلیس، برزیل و.. استفاده کرد)
آیا اون شرکت واسطی که من ازش ریسلری گرفتم میتونه اون حساب جدیده را شارژ کنه؟
با تشکر

amirizadi
September 7th, 2012, 11:49
بله
اگر بتوانند پرداخت ارزی براتون انجام دهند بله

اگر نه میتوانید هزینتون را بک بزنید ( که البته اگر قبول کنند )

و به شخص دیگری بدید که براتون پرداخت را انجام بدن