توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایزو ویندوز برای پورت 10 گیگ
tizparvaz
September 7th, 2012, 01:42
سلام
دوستان ایزو ویندوز میخوام سرور 2003 یا 2008 که پرت 10 گیگ ساپورت کنه اگر واسه دانلود بدبد ممنون میشم
MagicVps.Com
September 7th, 2012, 03:50
سلام
دوستان ایزو ویندوز میخوام سرور 2003 یا 2008 که پرت 10 گیگ ساپورت کنه اگر واسه دانلود بدبد ممنون میشم
کسی که سرور ازش خربدین اون هم دنبالش بود پیدا نکرده
درخواست ایزو ویندوز 2003 (ساپورت 10 گیگ کارت شبکه) (http://www.webhostingtalk.ir/f41/49258)
در کل فکرنمیکنم همچین چیزی باشه که ایزو مخصوص پورت 10 گیگی باشه توی ویندزو کارت شبکه هرچی شناسایی بشه همونه و ربطی به ایزو فکر نکنم داشته باشه البته شایدهم من اشتباه دارم میکنم
در کل توی حالت معمول کارت شبکه ویپیاس روی حالت e1000 یا همون پورت 1 گیگ میشه انتخاب کرد یک حالت دیگر هست میشه انتخابکرد برای پورت 10 گیگی که پورت 10 گیگی ساپورت کنه که ظاهرایکی از همکارن گزاشته بود روی این حالت که فکرمیکنم سرعت اپلود در حد کیلو بایت شده بود که مجدد از این حالت خارج کرد و روی همون e1000 گزاشت از امگا هاست امار بگرید ایشون سرور 10 گیگی دارن و تا جای که یادمه به اینصورت عمل کرد