توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارائه هاست رایگان رو دارم اونم با cpanel
index.mailbox
September 6th, 2012, 12:48
سلام، فکر ارائه هاست رایگان رو دارم اونم با cpanel
از شما درخواست هم فکری دارم، نظر شما لطفا! :70: در مورد چگونگی هم یه توضیحی بدید! من فقط دیدم توی whmcs یه گزینه داره برای رایگان بودن فقط همین I-)
mem2in
September 6th, 2012, 18:55
اگر با WHMCS تنها میشد هاست cpanel رایگان داد که همه اینکاره بودن :d
کلی دردسر داره
index.mailbox
September 6th, 2012, 19:51
ظاهرا که این امکان رو براش گذاشتن / پس این بخش free برای پلن ها و دامنه که قررار دادن منظور چی هست؟
arkahost
September 6th, 2012, 21:54
اگر با WHMCS تنها میشد هاست cpanel رایگان داد که همه اینکاره بودن :d
کلی دردسر داره
:d:d:d:d
mem2in
September 7th, 2012, 01:07
ظاهرا که این امکان رو براش گذاشتن / پس این بخش free برای پلن ها و دامنه که قررار دادن منظور چی هست؟
whmcs یک برنامه مدیریتی هست
همانطور که میتوانید با کمک whmcs سرویسی را که در اختیار دارید بفروشید می توانید همان را رایگان ارائه دهید
حالا اگر توی تنظیم کردن برای ارائه سرویس رایگان مشکل دارید بفرمایید
index.mailbox
September 7th, 2012, 02:22
متوجه هستم اون سرویسی رو که پنل مخصوصه خودش رو داره ولی چطور cpanel رو رایگان ارائه میدن؟!
index.mailbox
September 7th, 2012, 14:42
چه استقبال بی نظیری شد @-) / یعنی کسی در این مورد چیزی نمیدونه! :))
index.mailbox
September 7th, 2012, 20:36
واقعا کسی در مورد ارائه cpanel بصورت رایگان چیزی نمیدونه؟!:^O
قزوین هاست
September 7th, 2012, 23:27
من میدونم.اگر توضیح کلی و جامع بخواید تلفنم داخل سایت هست.تماس بگیرید.
مختصر:شما یک سرور میگیرید و روش سی پنل نصب میکنید.نال شده یا پولی که نال شده هر لحظه امکان داره سرورتون +سی پنل بسته بشه و همه ازتون شاکی میشن.یا اینکه به خاطر رضای خدا هزینه لایسنس هم بدین.
اگر فکر میکنید سودی نصیبتون میشه که مراحل بالا رو طی کنید
index.mailbox
September 8th, 2012, 00:16
من میدونم.اگر توضیح کلی و جامع بخواید تلفنم داخل سایت هست.تماس بگیرید.
مختصر:شما یک سرور میگیرید و روش سی پنل نصب میکنید.نال شده یا پولی که نال شده هر لحظه امکان داره سرورتون +سی پنل بسته بشه و همه ازتون شاکی میشن.یا اینکه به خاطر رضای خدا هزینه لایسنس هم بدین.
اگر فکر میکنید سودی نصیبتون میشه که مراحل بالا رو طی کنید
میبخشیدا من این چرا سرور؟ حتما باید سرور خشک برا خودمون بگیریم؟ خوب من ریسیلری دارم با سی پنل فکر کنم همین کافی باشه!
شما بگید حتما باید سرور خریداری کنم من بی خیاله قضیه میشم:))
ms313
September 8th, 2012, 00:20
نه نياز به whcm اينا نيست به سرور هم نياز نيست تو همين سايت بزن هاست رايگان با سي پنل ميدم همه هجوم ميارن سرتون.:D
فرقي نداره ريسلري باشه يا سرور.
پ.ن: تو اين انجمن ارايه هاست رايگان خلاف قوانين هستش.
index.mailbox
September 8th, 2012, 00:43
نه نياز به whcm اينا نيست به سرور هم نياز نيست تو همين سايت بزن هاست رايگان با سي پنل ميدم همه هجوم ميارن سرتون.:D
فرقي نداره ريسلري باشه يا سرور.
مشتری های من جای دیگه ای هستن / میخوام هاست بدم 50 مگ به مدت 1 ماه / حالا میشه بیشتر توضیح بدید
hostarya
September 8th, 2012, 01:07
عزیز تو سی پنل باید اول پکیج تعریف کنی بعد بری اکانت باز کنی بدی مشتری هات این دیگه سوال نداشت یا شما مشکل دیگه دارین بگین تا بگم بهتون
index.mailbox
September 8th, 2012, 01:11
عزیز تو سی پنل باید اول پکیج تعریف کنی بعد بری اکانت باز کنی بدی مشتری هات این دیگه سوال نداشت یا شما مشکل دیگه دارین بگین تا بگم بهتون
چه ربطی به رایگان بودن داست؟ میشه رایگان تعریف کرد پلن ولی دامنه میخواد، چطور دامنه رایگان ایجاد کنیم! مثل yourname.domain.com
hostarya
September 8th, 2012, 01:16
اونو خب تو دامنه خوتون ساب دامین بزنین یا از دامنه رایگان .tkاستفاده کنین
index.mailbox
September 8th, 2012, 01:25
خوب برای من قابل درک نیست این قضیه
چطور میشه که ساب دومین اتو و منحصر برای هر کاربر ساخته بشه؟
Talahost.Com
September 8th, 2012, 02:32
هاست های پولی با اون همه تجربه زیر فشار مشکلات غیب میشند حالا شما می خواهید رایگان هاست بدید و هیچ اطلاعاتی ندارید؟
index.mailbox
September 8th, 2012, 11:18
هاست های پولی با اون همه تجربه زیر فشار مشکلات غیب میشند حالا شما می خواهید رایگان هاست بدید و هیچ اطلاعاتی ندارید؟
آقا فقط 2900 تومن فقط 2900 تومن حاضر نیستن بپردازن میرن از wamp و هاست رایگان استفاده میکنن! من هزینه کردم هیچ مشتری هم ندارم! شاید باید طعم سی پنل رو بچشن و استارت بزنیم واسشون!
mizbanaval
September 8th, 2012, 19:08
سلام
قبل شما 1000 نفر این فکرو کرده بودند ولی پشیمون شدند حتما دلیلی داشته
بهتر نیست یکم بیشتر تحقیق کنید ؟
من فک کنم ازون تصمیماست که دیشب خوابیدین امروز میخاین راه بندازید
دوستانه میگم بیشتر تخقیق کنید
این مورد یادتون باشه تجربه نشون داده ملت دنبال چیز مفت هستن زود کلی یوزر میان واستون این کم کم زیاد میشه اونوقت نیاز به سرور اختصاصی و کلی مکافات ...
به هر حال نمیدونم دقیقا میخاین چیکار کنین تصمیم با شماست
موفق باشید
habiballahafg
September 8th, 2012, 20:31
برای سخت اسکریپت ارایه هاستینگ رایگان به همراه س پانل باید اگه خودتون زبان برنامه نویسی بلد هستید بسازید و یا به شرکت بدهید که براتون بسازه شما باید در ابتدا ساب دامین دهی را ایجاد کنید میتونید از این سایت الگو بگیرید newhost.ir
vali be nazare man in kar ra nakonid chon be host ghavi va ya server niazmand hastid
2 in ke bayad licence cpanel begirid ke un ham ba iran moshkel dare
3 kasi be samtesh nemiad chon hame age bekhand bar ruye sub domain site ijad konand miran bar ruye service weblog ha in kar ra anjam midahand chon hosele sare kar ba in guneh host ra nadarand
index.mailbox
September 8th, 2012, 23:07
سلام
قبل شما 1000 نفر این فکرو کرده بودند ولی پشیمون شدند حتما دلیلی داشته
بهتر نیست یکم بیشتر تحقیق کنید ؟
من فک کنم ازون تصمیماست که دیشب خوابیدین امروز میخاین راه بندازید
دوستانه میگم بیشتر تخقیق کنید
این مورد یادتون باشه تجربه نشون داده ملت دنبال چیز مفت هستن زود کلی یوزر میان واستون این کم کم زیاد میشه اونوقت نیاز به سرور اختصاصی و کلی مکافات ...
به هر حال نمیدونم دقیقا میخاین چیکار کنین تصمیم با شماست
موفق باشید
1000 نفر رو فعلا میبینم که چی در لین مورد نشنیدن
شایدم نمیخوان چیزی بگن!
index.mailbox
September 8th, 2012, 23:14
برای سخت اسکریپت ارایه هاستینگ رایگان به همراه س پانل باید اگه خودتون زبان برنامه نویسی بلد هستید بسازید و یا به شرکت بدهید که براتون بسازه شما باید در ابتدا ساب دامین دهی را ایجاد کنید میتونید از این سایت الگو بگیرید newhost.ir
vali be nazare man in kar ra nakonid chon be host ghavi va ya server niazmand hastid
2 in ke bayad licence cpanel begirid ke un ham ba iran moshkel dare
3 kasi be samtesh nemiad chon hame age bekhand bar ruye sub domain site ijad konand miran bar ruye service weblog ha in kar ra anjam midahand chon hosele sare kar ba in guneh host ra nadarand
فکر نمیکنم انقدر هم دست نیافتنی باشه
index.mailbox
September 10th, 2012, 21:03
آها فهمیدم چرا کسی جواب نمیده، آخه دلار از 2600 هم رد شده :))
http://www.webhostingtalk.ir/f41/58231/#post539337
sniper000man
September 10th, 2012, 22:14
عزیز چند وقت پیش یه نفر اینجا هاست رایگان 100 مگ خواست همه ریختن سرش من بهش گفتم اشکالی نداره بیا بدم
عوض دستت درد نکنه برامون شد دردسر
یه روز لایسنس تحریم شده بود اقا شما نول شده استفاده میکنید
یه روز هاستو پر شل کرده میخواد سرور هک کنه کلی دنگ و فنگ خیلی تحمل کردم ولی اخرش بستم به نظر من خوبه که خلاف قوانینه
rezai78
September 10th, 2012, 22:18
دانش فنی اولیه نیاز داره
باید بتونید انواع اسکریپت هارو نصب کنید تا بتونید پشتیبانی بدهید
اما به نظر من دادن هاست رایگان!
طرف یه هاست میگیره از شما و یه ddos انجام میده انوقت ایپی سرور بسته میشه
پیشنهاد نمیشه