توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : VPS & Host برای کاربران حرفه ای
onhost
December 14th, 2009, 22:55
OnHost.ir
HDD.40 GB
Ram 256 MB
BW 250 GB
server 2003 widows
port 100MB
20000 تومان ماهیانه
24 ساعت تست رایگان
به Onhost.ir سر بزنید و مقایسه کنید .
OnVps.ir -- سرور مجازی (Vps) , هاستینگ (Host) , دامین (Domain) , طراحی حرفه ای وب سایت (Web Design) (http://www.OnHost.ir)
OnVps.ir -- سرور مجازی (Vps) , هاستینگ (Host) , دامین (Domain) , طراحی حرفه ای وب سایت (Web Design) (http://www.OnVps.ir)
من فعلا مشکلی ندارم با worldstream ،تمام data center ها هر کدام مشکل خاص خودشونو دارن
smartieuser
December 16th, 2009, 16:07
تمام data center ها هر کدام مشکل خاص خودشونو دارن
این که دلیل نمیشه آخه !
این همه آدم تست کردن گفتن بده شما بگو خوبه ! :d
دیتاسنترهایی هم هستن که مشکل بزرگشون فقط ناراحت بودن مشتری هست ! من یکی از سرورهام تو آلمان دان شد برای 12 مین ! ریست کردم از پنل درست شد. ایمل زده بود گفته دلیل دان تایم رو بگید تا بررسی کنیم !
Aria
December 16th, 2009, 16:08
من فعلا مشکلی ندارم با worldstream ،تمام data center ها هر کدام مشکل خاص خودشونو دارن
سلام.
برادر شما اسم هاستینگ خودتون رو به "حرفه ای" معرفی کردید و در ضمن، در مورد سرویس دهی به مردم، این نظر شما نیست که مهم هست، کیفیت سرویس و امکانات مورد اصلی میشه!
پس کلمه "من فعلاً مشکلی ندارم" یک کلمه کاملاً غیر حرفه ای هست و هیچ وقت موفقیت پشت سرش نخواهد بود چون سرور شما واسه سایت های شخصی شما نیست که مشکل داشتن یا نداشتن شخص شما مهم باشه. ;)
من به شما اخطار دوستانه به صورت پیقام خصوصی ارسال کردم که شما اونطور با من برخورد کردید ....!
در هر حال، امیدوارم دقت کنید در سرویس دهی تا بتونید اعتبار کسب کنید در این بازار.
با تشکر.
akbar123sat
December 16th, 2009, 16:46
سلام.
برادر شما اسم هاستینگ خودتون رو به "حرفه ای" معرفی کردید و در ضمن، در مورد سرویس دهی به مردم، این نظر شما نیست که مهم هست، کیفیت سرویس و امکانات مورد اصلی میشه!
پس کلمه "من فعلاً مشکلی ندارم" یک کلمه کاملاً غیر حرفه ای هست و هیچ وقت موفقیت پشت سرش نخواهد بود چون سرور شما واسه سایت های شخصی شما نیست که مشکل داشتن یا نداشتن شخص شما مهم باشه. ;)
من به شما اخطار دوستانه به صورت پیقام خصوصی ارسال کردم که شما اونطور با من برخورد کردید ....!
در هر حال، امیدوارم دقت کنید در سرویس دهی تا بتونید اعتبار کسب کنید در این بازار.
با تشکر.
ما ایرانی ها اصولا همینطوری هستیم اولش یه چیزی رو داغش میکنم مثلا ورد استریم بعد همه میرن از اونجا میخرن 1000000 تا نمایندگی هم پیدا میشه بعدش یه دفعه همه میان میگن این به درد نمیخوره مثلا بریم از گیگا بگیریم چهار روز دیگه هم یه داستان دیگه . اصولا هر شرکتی معایب و محاسنات خودش رو داره . ولی با این رویه هم موافق هستم که یه سرو سامانی به این فروم بدیم هر روز هر کی نباد بگه من حرفه ای هستم . یه وی پی اس بگیره بشه حرفه ای . یه رسیلر بگیره و ....
متاسفانه این بحص زیاد تکرار شده و مدیران سایت عکس العمل مناسبی نداشتن همش شده اسپم بازی و یکی باید بشینه اونها رو پاک کنه تو هر قسمتی میری داره خرید و فروش میشه یه جور دلال خونه داره میشه و داره از حالت تخصصی در میاد . فقط لازمه بگی من فلان مشکل رو دارم هزار نفر میان پست میزنن بیا از ما سرویس بگیر تا مشکلت حل بشه .
Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet (http://www.webhostingtalk.com) یه سری بزنید متوجه میشید منظور من چیه
mohebali
December 16th, 2009, 17:44
منم موافقم
من چند بار یه پیشنهادی دادم که سطح انجمن هارو تقسیم کنن به 3 تا
که ره کی حرفه ای هست جدا بشه با اونی که میگه حرفیه ای هست
Shc
December 16th, 2009, 18:47
منم موافقم
من چند بار یه پیشنهادی دادم که سطح انجمن هارو تقسیم کنن به 3 تا
که ره کی حرفه ای هست جدا بشه با اونی که میگه حرفیه ای هست
دوست عزیز میشه لطف کنید چجوری باید کاربران را از نظر حرفه ای و غیر حرفه ای سوا کرد.
یعنی چه کاربری حرفه ای و چه کاربری غیر حرفه ایه.سومیش ...؟
Aria
December 16th, 2009, 19:30
سلام.
موضوع منحرف شد ... لطفاً تاپیک جدید بزنید.
مدیران لطفاً اسپم ها رو پاک کنند.
با تشکر.
onhost
December 17th, 2009, 09:32
سلام.
با تشکر.
سلام.
مشتری من راضی هست نه شما،اگه احساس کنم مشتری ناراحته حتما این کارو می کنم.
واسه حرفه ای که گفتید ،هر کس از data center مثل شما سرویس بگیره حرفه ای ؟؟؟
مثلا سایت شما حتی باز نمی شه ! اونوقت اون می شه حرفه ای ؟
اینم یادت باشه سایت مثل لباس ادمه واسه تبلیغ سعی کن درستش کنید و امیدوارم شما هم موفق باشید در کارتون.
onhost
December 17th, 2009, 14:25
من هم با نظر شما برای جدا کردن سرویس دهندگان حرفه ای و غیر حرفه ای موافقم.
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
معمولا کسانی که خیلی حرف می زنند و بیشتر وقتشونو با spam واسه اینو اون صرف می کنند غیر حرفه ای هستند ،
را ه های زیادی هست واسه تشخیص ..
متاسفانه بشتر افراد برای این که سرویس های خودشونو نشون بدهند با spam دیگران رو زیر سوال می برند .