توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید vps از خارج
Sina-Emperator
September 5th, 2012, 23:23
سلام به همگی دوستان.
میخواستم بدونم چه کشورهایی هستند که به اطلاعاته سرور ها حساس نیستند منظورم اطلاعاتی مانند فیلم های هالیوودی، آلبوم موسیقی یا کرک نرم افزار ها و غیره... ( البته به جز ایران ;) )
چون همون طور که همتون میدونید سرور های زیادی مثله اشتراک فایل ها همگی تعطیل شدن و جریمه شدن از طرف مقامات به علت کپی رایت ها.
میخوام یک vps بخرم که داخلش کلی کرک و فیلم و موسیقی و این چیزا بریزم ولی نمیخوام یک موقع بعد از مدتی تمامه هزینه هایی که کردم از بین بره و سرورم رو دان کنند.
خواهشن دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن و 100% مطمئن هستن که در کشور هایی که میگن ،این موارد مشکل ساز نیست نظراتشون رو بگن. ( اگر سرویس دهنده ی خوب و قابل اطمینانی هم در اون کشور سراغ دارین وب سایتشون رو بگین حتما )
ممنون از همگی.
RoobinaServer
September 6th, 2012, 00:50
سلام به همگی دوستان.
میخواستم بدونم چه کشورهایی هستند که به اطلاعاته سرور ها حساس نیستند منظورم اطلاعاتی مانند فیلم های هالیوودی، آلبوم موسیقی یا کرک نرم افزار ها و غیره... ( البته به جز ایران ;) )
چون همون طور که همتون میدونید سرور های زیادی مثله اشتراک فایل ها همگی تعطیل شدن و جریمه شدن از طرف مقامات به علت کپی رایت ها.
میخوام یک vps بخرم که داخلش کلی کرک و فیلم و موسیقی و این چیزا بریزم ولی نمیخوام یک موقع بعد از مدتی تمامه هزینه هایی که کردم از بین بره و سرورم رو دان کنند.
خواهشن دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن و 100% مطمئن هستن که در کشور هایی که میگن ،این موارد مشکل ساز نیست نظراتشون رو بگن. ( اگر سرویس دهنده ی خوب و قابل اطمینانی هم در اون کشور سراغ دارین وب سایتشون رو بگین حتما )
ممنون از همگی.
با سلام
سرویس دهنده خارجی پیدا نمیکنید که گیر نده اما میشه سرویس دهنده هایی که کمتر گیر بدن و کمتر حساس باشن (نمیشه 100% گفت یه زمانی گیر نخواهند داد ممکن هست از چندین جای معتبر شکایت بخوره) گفت :
hetzner
اینم آدرس سایت : Hetzner Online AG (http://www.hetzner.de/)
اگر مستقیم نخواستید خرید کنید ما براتون انجام میدیم.
روبینا سرور (هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.com/)
یا حق
tizparvaz
September 6th, 2012, 01:09
با سلام
سرویس دهنده خارجی پیدا نمیکنید که گیر نده اما میشه سرویس دهنده هایی که کمتر گیر بدن و کمتر حساس باشن (نمیشه 100% گفت یه زمانی گیر نخواهند داد ممکن هست از چندین جای معتبر شکایت بخوره) گفت :
Redstation UK - Dedicated server and colocation services (http://www.redstation.co.uk)
Hetzner Online AG (http://www.hetzner.de)
رد استیشن هم هست من به مشتری های زیادی مثل شما سرور مجازی از این جا دادم و هرگز (4 ماه گذشته) ابیوز کپی رایت نداشتیم
novinvps.com
September 6th, 2012, 03:29
رد استیشن هم هست من به مشتری های زیادی مثل شما سرور مجازی از این جا دادم و هرگز (4 ماه گذشته) ابیوز کپی رایت نداشتیم
ولی برای بنده تا دلتون بخواد داره میاد ! تازگی هم اینطور شده
تورنت ... و چیزهای دیگه
tizparvaz
September 6th, 2012, 03:38
ولی برای بنده تا دلتون بخواد داره میاد ! تازگی هم اینطور شده
تورنت ... و چیزهای دیگه
سلام
عزیز جان تورنت بله ، من همین امشبم داشتم اول اینکه کمتر از 5 دیقه جواب ابیوز دادیم و مشکلی پیش نیومد
دوم اینکه فک نمیکنم این موضوع ربطی به تورنت داشته باشه کمتر دیتاسنتری هست که به تورنت کار نداشته باشه
novinvps.com
September 6th, 2012, 03:40
حرف ابییوز کپی رایت زدید و من نقل قول پست شما کردم در پست قبلیم ! که تورنت هم میتونه حاوی فایل های کپی رایت و یا غیر کپی رایت باشه !
دوم اینکه فک نمیکنم این موضوع ربطی به تورنت داشته باشه کمتر دیتاسنتری هست که به تورنت کار نداشته باشه
DATAFARM.IR
September 6th, 2012, 04:06
سلام به همگی دوستان.
ممنون از همگی.
ساده بگم
پس از یافتن یک سرور که کاری با فایل نداره، حتماً فضای بکاپ فراموش نشود...
هیچموقع روی حرکت بیرونی حساب نکنید(آیا ببندند آیا نبندند)
مهمترین راه پیشرفت بکاپ است و لاغیر...
Sina-Emperator
September 6th, 2012, 10:09
ساده بگم
پس از یافتن یک سرور که کاری با فایل نداره، حتماً فضای بکاپ فراموش نشود...
هیچموقع روی حرکت بیرونی حساب نکنید(آیا ببندند آیا نبندند)
مهمترین راه پیشرفت بکاپ است و لاغیر...
ممنون برای راهنمایی.
Sina-Emperator
September 6th, 2012, 10:15
دوستان شنیدم روسیه کاری به اطلاعات و کپی رایت مربوط به این مواردی که گفتم نداره.
آیا درسته؟
و دیگه اینکه به جز Hetzner و RedStation که گفتید دیگه نیست؟
و یک سؤاله دیگه. آیا هنگام خرید از این ارائه دهنده ها مثله Hetzner، اگر بخواهیم با اکانت Paypal پرداخت کنیم ، حتما باید اکانت Paypal به نام خودمون باشه یا اینکه اشخاص دیگه هم میتونن پرداخت کنن برای ما؟
danitfk
September 6th, 2012, 10:22
از Server4You هم میتونبد استفاده کنید ؛
لوکیشن اروپا ؛ البته با هویت ایرانی نمیتونید خرید کنید.
قیمت و سخت افزار سروراش عالی هست.
مخصوصا اینکه از پردازند های AMD و سرورای Fujitsu استفاده می کنن.
البته برای میزبانی سایت خیلی حرفه ای نیست ، بیشتر مناسب گیم سرور هست.
اما خیلی از شرکت ـای ایرانی از سرورای این سرویس دهنده برای سرور هاستینگ استفاده می کنند.
به vServer هاش یه سروی بزنید.
http://www.server4you.com/vserver/index.php
irlogo
September 6th, 2012, 11:13
در همه این دیتاسنتر هایی که توسط همکاران عزیز ذکر شده است
شما یک هاست بگیرید و یک فیلم کپی رایت دار آپلود نمایید
اطلاع بدهید و بنده به سنتر Abuse می کنم دیتاسنتر نهایتا 24 ساعت به ادمین زمان خواهد داد تا فایل ها پاک شوند در غیر این صورت آی پی نال روت می شود.
itjavani
September 6th, 2012, 11:46
دیتاسنترهای نام برده همگی حساس هستند.فعلا شما میبایست بدنبال سروراز روسیه و لوگزامبورگ باشید.
از این دو لوکیشن فعلا ما موردی ندیدیم.
Sina-Emperator
September 6th, 2012, 11:54
در همه این دیتاسنتر هایی که توسط همکاران عزیز ذکر شده است
شما یک هاست بگیرید و یک فیلم کپی رایت دار آپلود نمایید
اطلاع بدهید و بنده به سنتر Abuse می کنم دیتاسنتر نهایتا 24 ساعت به ادمین زمان خواهد داد تا فایل ها پاک شوند در غیر این صورت آی پی نال روت می شود.
پس یعنی میفرمایید فقط تا زمانی میشه روی اینها حساب کرد که کسی اطلاع رسانی نکنه به دیتا سنتر درسته؟
اگر واقعا در رابطه با مسائل کپی رایت انقدر دیتا سنتر ها حساس هستند پس وب سایت هایی مثله P30download یا mihandownload با قرار دادن نرم افزار، انیمیشین و هزار چیزه دیگه که همشون کپی رایت دارن و ثبته قانونی دارن ، اینا دیگه کپی رایت رو به معنای واقعی زیر پاشون له کردن چطور الان چندین ساله دارن به راحتی بدون هیچ گونه اختلالی به کارشون ادامه میدن؟
Sina-Emperator
September 6th, 2012, 23:13
کسی نیست جواب بده؟
Sina-Emperator
September 8th, 2012, 14:46
واقعا جای تشکر و قدر دانی هست از مسئولان این سایت و فروشندگان محترم.
فقط و فقط به فکره فروش خودشون هستن و هر جا که تاپیکی برای خریدی باشه همین جور آفر میدن ولی اگر کسی سؤال داشته باشه ازشون خبری نیست.
دیگه نمیدونن که مشتری از کسی خرید میکنه که ببینه فروشنده فعال هست و کمک میکنه و کارش اینه نه از کسی که فقط و فقط توی تاپیک های خرید و فروش پیداش میشه.