PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بلاک شدن سرور هتزنر

scary-x2
September 5th, 2012, 10:39
سلام دوستان

سرور هتزنر من 48 ساعت هست که بلاک شده

فقط آی پی و سابنت بلاک نشده . کل سرور بلاک شده

به نظرتون چقدر طول میکشه تا باز کنند؟

AvalinHost
September 5th, 2012, 11:19
اگر فرم مربوط به بازکرد ip رو سریع ارسال کنید نهایتا 1 ساعته باز میشه.

scary-x2
September 5th, 2012, 11:29
اگر فرم مربوط به بازکرد ip رو سریع ارسال کنید نهایتا 1 ساعته باز میشه.

آقای خسروی گفتن که مشکل آی پی ها رو حل کردن

ولی پرداخت نمیدونم چی چی به دستشون نرسیده . گفت دوباره امروز پرداخت کردم

به نظرتون تا کی به دستشون میرسه و سرور باز میشه ؟

راهی نیست که تا به دستشون برسه بیان باز کنن ؟

f.etemadian
September 5th, 2012, 11:31
سلام دوستان

سرور هتزنر من 48 ساعت هست که بلاک شده

فقط آی پی و سابنت بلاک نشده . کل سرور بلاک شده

به نظرتون چقدر طول میکشه تا باز کنند؟

بستگی داره کجا بلاک شده باشه و دلیلشون چی بوده؟ بعضی ها برای درخواست removal شون هم کلی پروسه باید طی شه. اما بیشنر از 24 ساعت نمیشه.

scary-x2
September 5th, 2012, 11:44
بستگی داره کجا بلاک شده باشه و دلیلشون چی بوده؟ بعضی ها برای درخواست removal شون هم کلی پروسه باید طی شه. اما بیشنر از 24 ساعت نمیشه.

4 تا آی پی بلاک داشتیم به علت ابیوز نت اسکن

که مشکل آی پی ها رو آقای خسروی میگن حل کردن . مشکل پرداخت مثل اینکه بوده . و امروز گفتن دوباره پرداخت زدن . زمان تایید پرداخت چقدره ؟

AvalinHost
September 5th, 2012, 11:55
اگه با visa باشه نهایتا 2 دقیقه ولی اگه حواله باشه بین 1 الی 7 روز طول میکشه.

danitfk
September 5th, 2012, 12:01
مهدی صادقانه بگو :d

چه حسی داری بهت گفتم بیا هتزنر بخریم ؟
من کشیدم بیرون از اینجا ، تو چرا نکشیدی؟
:112::71:

RoobinaServer
September 5th, 2012, 12:07
آقای خسروی گفتن که مشکل آی پی ها رو حل کردن

ولی پرداخت نمیدونم چی چی به دستشون نرسیده . گفت دوباره امروز پرداخت کردم

به نظرتون تا کی به دستشون میرسه و سرور باز میشه ؟

راهی نیست که تا به دستشون برسه بیان باز کنن ؟
شما ماه پیشم مشکل پرداخت داشت سرورت عجب

scary-x2
September 5th, 2012, 12:10
مهدی صادقانه بگو :d

چه حسی داری بهت گفتم بیا هتزنر بخریم ؟
من کشیدم بیرون از اینجا ، تو چرا نکشیدی؟
:112::71:

تو تنها کشیدی کنار . من شاهین هم پشتم اومده بود . جواب اونو کی میداد ؟ از سرور هم که چیزی بارش نیست :d

البته هتزنر بد نیست . مشکل اینه که خسروی واسه ما ابیوز نمیفرستاد . درجا بلاک میشدیم

scary-x2
September 5th, 2012, 12:12
شما ماه پیشم مشکل پرداخت داشت سرورت عجب

من ماه پیش مشکل پرداخت نداشتم !!!!

f.etemadian
September 5th, 2012, 12:27
4 تا آی پی بلاک داشتیم به علت ابیوز نت اسکن

که مشکل آی پی ها رو آقای خسروی میگن حل کردن . مشکل پرداخت مثل اینکه بوده . و امروز گفتن دوباره پرداخت زدن . زمان تایید پرداخت چقدره ؟

خیلی درخواست removal دادم اما پرداختی نداشته، نمی دونم چه چیزی رو ایشون پرداخت کردن. به هر حال مهم ترین چیز همون درخواست حذف هستش. مدت زمان پرداخت هم بستگی به نوع پرداخت داره، در بهترین حالت کمتر از یک ساعت و در بیشترین حالت بین 2-3 روز کاری

موفق باشید.

RoobinaServer
September 5th, 2012, 12:56
یه مشکلی بود ولی یادم نیست فکر کنم از جناب کوهی داشتید درسته ؟ که منتقل کردند :-?

والله برای منم سواله جناب خسروی پرداخت میکنن نمیره ظاهرا برای جناب موسوی هم دفعه قبل مستر زدند نرفت آخر فاکتور از قبل پرداختی اوکی شد که سرورها باز شد. من موندم جریانش چیه مستر مشکل داره مگه هتزنر ؟:39:(ما چون حواله میزنیم همش خبر ندارم از این موضوع)

smartieuser
September 5th, 2012, 13:14
البته هتزنر بد نیست . مشکل اینه که خسروی واسه ما ابیوز نمیفرستاد . درجا بلاک میشدیم

سلام

با توجه به اینکه شما سرور رو به صورت رابطه ای خریده بودید Abuse هارو برای فرد خریدار ارسال میکردیم و نه شما، برای شما فقط یک مورد ارسال نشده بود اون هم به دلیل پر شدن تعداد روزانه میل سرور بود که مشکل حل شده.
از طرقی فقط سرور شما و فرد دیگه ای بلاک شده که ابتدا مشکل Abuse اعلام شده بود و ما این مورد رو به صورت مستقیم پیگیری کردیم که سریع تر مشکل حل بشه.

موضوع هم سر این بود که توی Statment های قبلی گفته شده مشکل حل شده اما باز همون مورد پیش اومده.

من موندم شما که مستقیم از خود من میپرسید و میگید چی شد، چی شد دیگه تاپیک باز کردنش چیه آخه !

با احترام
محمد خسروی

scary-x2
September 5th, 2012, 13:17
یه مشکلی بود ولی یادم نیست فکر کنم از جناب کوهی داشتید درسته ؟ که منتقل کردند :-? والله برای منم سواله جناب خسروی پرداخت میکنن نمیره ظاهرا برای جناب موسوی هم دفعه قبل مستر زدند نرفت آخر فاکتور از قبل پرداختی اوکی شد که سرورها باز شد. من موندم جریانش چیه مستر مشکل داره مگه هتزنر ؟:39:(ما چون حواله میزنیم همش خبر ندارم از این موضوع) بله از آقای کوهی داشتیم که آقای کوهی هم از آقای خسروی خریده بود . بنده فکر کردم خودشون مستقیم خریدند که بعدش ما مستقیم با آقای خسروی هماهنگ میکنیم ماه قبل هم دقیقا همین مشکل رو داشتیم که 4 تا آی پی بلاک داشتیم . بدون اینکه ابیوزی برامون ارسال بشه . و زدن سابنت رو بستن نمیدونم چرا باید بدون ابیوز ما بلاک بشیم . آقای خسروی گفتن من ابیوز رو به کوهی میدادم . ولی اون براتون نفرستاده . ولی بعدش که قرار شد مستقیم به خود من هم بفرسته باز نفرستادن و یک آی پی دیگه بلاک دادیم

scary-x2
September 5th, 2012, 13:20
سلام

با توجه به اینکه شما سرور رو به صورت رابطه ای خریده بودید Abuse هارو برای فرد خریدار ارسال میکردیم و نه شما، برای شما فقط یک مورد ارسال نشده بود اون هم به دلیل پر شدن تعداد روزانه میل سرور بود که مشکل حل شده.
از طرقی فقط سرور شما و فرد دیگه ای بلاک شده که ابتدا مشکل Abuse اعلام شده بود و ما این مورد رو به صورت مستقیم پیگیری کردیم که سریع تر مشکل حل بشه.

موضوع هم سر این بود که توی Statment های قبلی گفته شده مشکل حل شده اما باز همون مورد پیش اومده.

من موندم شما که مستقیم از خود من میپرسید و میگید چی شد، چی شد دیگه تاپیک باز کردنش چیه آخه !

با احترام
محمد خسروی

چون شما به من نگفتی که چقدر طول میکشه تا پرداخت تایید بشه و سرور باز بشه

گفتم از همکارا بپرسم شاید تجربه داشته باشن

من الان 2 روزه به مشتری ها میگم فردا باز میشه . هر روز فردا میشه ولی باز نمیشه !

حداقل یه تایم بدید من بدونم چیکار کنم . لااقل از سرور دیگه بهشون سرور بدم اگه به همین زودی باز نمیشه

itjavani
September 5th, 2012, 14:31
یه مشکلی بود ولی یادم نیست فکر کنم از جناب کوهی داشتید درسته ؟ که منتقل کردند :-?

والله برای منم سواله جناب خسروی پرداخت میکنن نمیره ظاهرا برای جناب موسوی هم دفعه قبل مستر زدند نرفت آخر فاکتور از قبل پرداختی اوکی شد که سرورها باز شد. من موندم جریانش چیه مستر مشکل داره مگه هتزنر ؟:39:(ما چون حواله میزنیم همش خبر ندارم از این موضوع)

ما که ویزامون رو در اکانت قراردادیم. اتوماتیک خودشون از حساب میکشند. موردی هم نبوده ! یکبار هم مشکل پرداختی نبوده.
اگر کارت خالی باشه . داستان از اینجا شروع میشه! وگرنه مشکلی با پروسز ویزا نداشتند تا به الان!

RoobinaServer
September 5th, 2012, 14:34
ما که ویزامون رو در اکانت قراردادیم. اتوماتیک خودشون از حساب میکشند. موردی هم نبوده ! یکبار هم مشکل پرداختی نبوده.
اگر کارت خالی باشه . داستان از اینجا شروع میشه! وگرنه مشکلی با پروسز ویزا نداشتند تا به الان!

میگم یه چیزی جالبه برام

شما الان خیلی راحت مشخصات کارت را گذاشتید در پنلتن و اونها هزینه را ماهانه خودشون کسر میکنند

حالا اگر فروشنده ایرانی بود مشخصات کارت عابر بانکتون رو میدادید هر ماه خودش برداره ؟ /:)

AvalinHost
September 5th, 2012, 15:42
میگم یه چیزی جالبه برام

شما الان خیلی راحت مشخصات کارت را گذاشتید در پنلتن و اونها هزینه را ماهانه خودشون کسر میکنند

حالا اگر فروشنده ایرانی بود مشخصات کارت عابر بانکتون رو میدادید هر ماه خودش برداره ؟ /:)

کارتی که ادد میشه هیچ کدوم از مشخصاتش رو هتزنر نداره و مستقیما در دیتابیس موسسه مالی که هتزنر باهاش قرارداد داره ادد میشه.

RoobinaServer
September 5th, 2012, 15:46
کارتی که ادد میشه هیچ کدوم از مشخصاتش رو هتزنر نداره و مستقیما در دیتابیس موسسه مالی که هتزنر باهاش قرارداد داره ادد میشه.

خب درسته ولی منظور من اطمینان بود به هر حال بدون درخواست پرداخت مشتری از حسابش کم میشه.البته موضوع تاپیک چیز دیگه هست با عرض پوذش از استارتر

ادامه نمیدم که اسپم نشه.

یا حق

RoobinaServer
September 7th, 2012, 15:27
یه سری جریانات شنیده بودم در مورد نحوه پرداختشون (جناب کوهی) فکر کنم سرورتون بدهی داشته و پرداخت های قبل را قبول نکردن که در این صورت هم فاکتور مجدد میخوره برای پرداخت (حالا هر کسی رجستر کرده باشه مهم پنل فعلی و اعتبار پنل فعلی میباشد اگر یه سرور باشه یا دو تا مثلا دیتاسنتر اینجور مواقع سرور را ساس میکنه اما اگر جندین سرور باشد چون دیتاسنتر میدونه مشتری خبر داره که پرداخت نکنه برای بقیه سرورهاش مشکل ایجاد میشه دیتاسنتر خیالش راحته که حتما پرداخت میکنه و سرور را نمیبنده - این مشکل برای ما تو یه سرور انتقالی از ... به وجود آمده بود اتفاقا که دوبار فاکتور داشتیم در یک ماه و پرداخت قبلی پنل قبلی رد شده بود که ساسپند نشد و پرداخت کردیم مجدد.)

««این تجربه ای بود که براتون گفتیم و نظری در مورد هیچ کدام از دوستان چه جناب خسروی چه جناب کوهی نبود.»»

یا حق