ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا از جایی غیر از OVH/Hezner سرور می خرید؟

rsm
September 5th, 2012, 04:41
تا جایی که من می بینم این دوتا هاستینگ خیلی بزرگ و معتبر اروپایی هستن که هم پینگ خوبی به ایران دارند و هم پهنای خوب با قیمت خیلی مناسبی دارند و هم تعداد زیادی ریسلر ایرانی دارند. البته همه این مزیت هایی که گفتم نسبیه و شاید شما دلایلی خوبی برای انتخاب نکردن این دو داشته باشید. در این صورت لطفا دلایل تون رو با دقت و مشروح اینجا بیان کنید. امیدوارم این تاپیک به دور از حاشیه حاوی نکات مفیدی برای همه باشه.

Hostpolis
September 5th, 2012, 04:48
تا جایی که من می بینم این دوتا هاستینگ خیلی بزرگ و معتبر اروپایی هستن که هم پینگ خوبی به ایران دارند و هم پهنای خوب با قیمت خیلی مناسبی دارند و هم تعداد زیادی ریسلر ایرانی دارند. البته همه این مزیت هایی که گفتم نسبیه و شاید شما دلایلی خوبی برای انتخاب نکردن این دو داشته باشید. در این صورت لطفا دلایل تون رو با دقت و مشروح اینجا بیان کنید. امیدوارم این تاپیک به دور از حاشیه حاوی نکات مفیدی برای همه باشه.

1- هتزنر دیتاسنتر بزرگ و معتبری حساب نمیشه و اصلا در رنکینگهای بین المللی جایی نداره. OVH بزرگترین ارائه دهنده سرورهای budget و economic هست و نه enterprise grade.
2- پهنای باند خوب رو لطفا تعریف کنید.
3- استفاده از سرور دلیلی داره برای فردی که اجاره کرده. شما پینگ پائین رو به عنوان یکی از دلایل معرفی کردید خودتون که ممکن هست برای دهها دلیل باشه ولی فاکتور های دیگه ای مثل امنیت اطلاعات، قوانین داخلی، بازار مصرف، نوع سرویس، نوع سخت افزار و غیره هم موثر هست. به طور مثال در هتزنر به هیچ عنوان کار call termination که یکی از پر سود ترین فعالیت های میزبانی هست رو نمیشه انجام داد.

سعی کنید اول فعالیت و هدفتون رو توصیف کنید و بعد به دنبال شبکه و برق و در وهله آخر سخت افزار و قیمت باشید.

rsm
September 5th, 2012, 04:56
Hostpolis عزیز

من این جا دارم عقیده یک مصرف کننده نوعی رو می پرسم درباره دوتا هاستینگی که (چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم) بخش بزرگی از مصرف کننده های ایرانی به طرف آنها می روند. بنابراین فکر نمی کنم اینکه خود من دنبال چه جور سروری هستم ربطی به قضیه داشته باشد. بحثی هم روی «رنکینگ های بین المللی» و سایر buzzword های بیزنس ندارم. فکر نمی کننم لازم باشه تاکید کنم که من هیچ تعصب یا علاقه خاصی به این دوتا دیتاسنتر ندارم.

البته کسانی هم هستند که به دلایل مختلف این دو گزینه را انتخاب نمی کنند. دوست دارم دلایل این دوستان رو بشنوم نه کلی گویی های هاستینگ هایی که این دو تا رو رقیب خودشان می دانند یا فقط می خواهند خودی نشان دهند. پس امیدوارم در این تاپیک شاهد جبهه گیری و رپرتاژآگهی و اسپم امضا نباشیم.

خوشحال می شوم اگر شما هم دلایل متقاعدکننده ای برای انتخاب نکردن این دو دارید (از منظر یک مصرف کننده ایرانی البته) به روشنی بیان کنید. مثلا اگر فاکتورهایی رو که این دو تا دیتاسنتر ضعف نسبی دارند لیست کنید خیلی بهتر به این تاپیک کمک کرده اید.

DATAFARM.IR
September 5th, 2012, 05:39
هتزنر:

در لوکیشن آلمان دنبال سرور بودیم...

1-دنبال جایی می‌گشتیم که هم پینگ پایینتر به ایران داشته باشد، و هم پینگ کمتری نسبت به 8.8.8.8
2-دنبال جایی می‌گشتیم که کیفیت پورت بهتری رو داشته باشد.
3-دنبال جایی می‌گشتیم که از سخت‌افزار مخصوص سرور(Server Grade) استفاده کند(هارد دیسک، پردازنده، برد و...).
4-دنبال جایی می‌گشتیم که بهانه‌ای برای گیر دادن نداشته باشند.

البته در آخر یافتیم...
-----------------------------------------------------------------

او وی ایچ:

نیاز به یک سرور در لوکیشن فرانسه یا انگلیس داشتیم(داریم)، خوشبختانه هیچ‌وقت اول سرویس نمی‌گیریم تا بعدش کاربر تاوان تست ما رو بخواد بده، با تحقیقاتی که کردیم...

1-نیاز به سرویسی نداشتیم، که ساپورت مثل یک شرکت دولتی هرزمان که میلش کشید پاسخ تیکت بده...
2-نیاز به سرویسی نداشتیم، که برای یک اسپم پدر صاحب بچه رو در بیاره!
و...

البته در آخر انگلیس و فرانسه را به دن‌کیشوت(!) بخشیدیم، و راهی یک دیتاسنتر معتبر امریکایی خواهیم شد.

پاینده باشید...

Hostpolis
September 5th, 2012, 08:10
Hostpolis عزیز

من این جا دارم عقیده یک مصرف کننده نوعی رو می پرسم درباره دوتا هاستینگی که (چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم) بخش بزرگی از مصرف کننده های ایرانی به طرف آنها می روند. بنابراین فکر نمی کنم اینکه خود من دنبال چه جور سروری هستم ربطی به قضیه داشته باشد. بحثی هم روی «رنکینگ های بین المللی» و سایر buzzword های بیزنس ندارم. فکر نمی کننم لازم باشه تاکید کنم که من هیچ تعصب یا علاقه خاصی به این دوتا دیتاسنتر ندارم.

البته کسانی هم هستند که به دلایل مختلف این دو گزینه را انتخاب نمی کنند. دوست دارم دلایل این دوستان رو بشنوم نه کلی گویی های هاستینگ هایی که این دو تا رو رقیب خودشان می دانند یا فقط می خواهند خودی نشان دهند. پس امیدوارم در این تاپیک شاهد جبهه گیری و رپرتاژآگهی و اسپم امضا نباشیم.

خوشحال می شوم اگر شما هم دلایل متقاعدکننده ای برای انتخاب نکردن این دو دارید (از منظر یک مصرف کننده ایرانی البته) به روشنی بیان کنید. مثلا اگر فاکتورهایی رو که این دو تا دیتاسنتر ضعف نسبی دارند لیست کنید خیلی بهتر به این تاپیک کمک کرده اید.

فکر میکنم (یکی از) بی نیاز ترین شرکت در این انجمن برای آگهی و رپرتاژ یا اسپم، شرکت ما باشه. عرضی که در پست بالا کردم بخشی تکنیکال و بخشی تجاری اما فاقد جنبه تبلیغاتی بود. خط آخر بیانگر این مورد هست. این پیشنهاد به مصرف کننده ایرانی بود و نه مستقیم به شما.

همونطور که خودتون عنوان کردید بخش بزرگی از مصرف کننده های ایرانی به دنبال سرور از این دو دیتاسنتر هستند. چرایی این مسئله فقط رقابت برای قیمت هست و دلیل دیگه ای نداره. این دو شرکت قیمت های فوق العاده ای دارند که همه شرکت های رقیب رو که سرویس های mid market میدند رو متحیر کرده.

به عنوان مصرف کننده ایرانی که 11 سال پیش به دنبال تهیه سرور اختصاصی بودم (طبیعتا وقتی که این دو شرکت فعالیت بین اللملی نداشتند) فاکتور سخت افزار و پشتیبانی و تحریم برای ما مهم بود. نه مجازی سازی مطرح بود و نه شبکه های پرو کسی. اکثر شرکت هایی که همزمان با ما شروع کردند یا قبل از ما مثل پارس دیتا، میزبان، آریانیک و ایران هاست، همگی از آمریکا و کانادا سرویس میگرفتند و میگیرند. طبیعتا the planet که بخشی از softlayer شده اولین گزینه ایرانی ها بود فقط به دلیل سخت افزار. فاکتور تحریم (بعد از اخراج ایرنا و چند شرکت هاستینگ ایرانی از جمله هاست ایران) همه از the planet فراری شدند و دنبال iweb (امثال ایران هاست) و ev1 و 1&1 (امثال پایا هاست) رفتند. شرکت هایی مثل میزبان هم که حضور فیزیکی در دیتاسنتر آمریکایی داشتند سعی کردند در آمریکا باقی بمونند.

طبق فرمایش شما، اگر صرفا به دنبال پینگ و پهنای باند برای استدلال باشیم به جایی نمیرسیم. برای لود صفحه وب 6 ثانیه استاندارد زمان لازم هست. با تکنولوژیهای فعلی، بیشتر این فاکتور تاثیر پذیرنده از طراحی و معماری نرم افزار و خود سرور هست تا شبکه و پینگ.

امیدوارم اینبار عرایض من رو مقرضانه نبینید. صرفا به دنبال این هستم که قبل از اینکه دنبال پاسخ های مبتنی بر استفاده یا عدم استفاده از این دو دیتاسنتر باشید، دیدتون رو اصلاح کنید. چند مورد رو در نظر داشته بگیرید:

1- شرکت های بزرگ میزبانی وب ایران (عمدتا) از هتزنر و OVH سرویس نمیگیرند.
2- پینگ و قیمت پهنای باند فاکتورهای کیفی برای میزبانی وب (هاستینگ) نیستند. با توجه به لینک های جدیدی که کشیده میشه و بیشمار کنسرسیومی که برای کشیدن فایبر اپتیک سالانه تاسیس میشند سرعت در اینترنت بصورت همگن در میاد و خیلی بیشتر از این میشه که مصرف کننده بخواد لود صفحه رو حس کنه)
3- بحث پر فروش بودن هتزنر و OVH فقط در این انجمن هست و حکایت کفش چینی در ایران رو داره. این رقابت قیمتی هست و بس. (متوسط اجاره بهای سرورهای شرکت های بزرگ میزبانی وب در ایران که بنده باهاشون کار می کنم و شناخت دارم حدود 400 دلار ماهانه هست)
4- فاکتورهای انتخابی در طول زمان تغییر میکنند همونطور که بالا اشاره کردم. دیروز تحریم بود. امروز سرعت و پورت برای شبکه مجازی، فردا ممکن هست همه انتخاب کاربران ایرانی محدود به ایران باشه ممکن هم هست با برداشتن سوبسید تله کام در اتحادیه اروپا قیمت دیتاسنترهای اروپایی برای ایرانیان دیگه مقرون به صرفه نباشه.

مجددا عرض میکنم عرایض بنده رو مقرضانه نبینید. صرفا جهت اصلاح دید خوانندگان این تاپیک هست و چه بسا انتقال کمی از مسائل روز دنیا.

mehrshad.ho
September 5th, 2012, 08:34
هتزنر همه جوره مورد تاییده چه از لحاظ پورت، قیمت، پشتیبانی، آپ تایم
اگه این ویژگی هارو نداشت توی این انجمن همه طرفش نمی رفتند پس بعضی صحبت های بالا اصلا مورد تایید نیست چون هترنز امتحان خودش رو پس داده

Hostpolis
September 5th, 2012, 08:37
هتزنر همه جوره مورد تاییده چه از لحاظ پورت، قیمت، پشتیبانی، آپ تایم
اگه این ویژگی هارو نداشت توی این انجمن همه طرفش نمی رفتند پس بعضی صحبت های بالا اصلا مورد تایید نیست چون هترنز امتحان خودش رو پس داده

همکار محترم، صحبت هایی که مورد تائیدتون نیست رو لطفا می فرمائید تا حداقل اگر بر اساس استناد علمی یا فنی هست ما هم یاد بگیریم؟

MihanTech
September 5th, 2012, 09:02
چناب هاست پلیس متاسفم که هر چقدر هم تلاش کنید ، چون همه از این دو دیتا سنتر سرور دارن ، جبهه میگیرن و اصلا حرف منطقی تو کلشون نمیره .
دوستان به صورت علمی و فنی بحث کنید که چرا این دو دی سی بهتره یا چرا کیفیت خوبی نداره !

این یعنی چی از همه نظر ؟ همه نظر یعنی چی ؟ یا باز کنید قضیه رو ! یا پست ندید !

danitfk
September 5th, 2012, 10:32
OVH , Hetzner هر دو از اروپای غربی هستند اگر هم 100% بهترین دیتاسنتر بودند ( 1% هم اینطور نیست ) باز نیاز به خرید از آمریکای شمالی / آسیا بود ..
سخت افزاری که دیتاسنتر هتزنر برای Root Servers استفاده می کنند کجا سخت افزاری هایی که Softlayer / XLHost ارائه می کنند کجا.
همه چیز که قیمت و اجاره سرور نیست .. هزینه کولو در دیتاسنتر هتزنر اصلا به صرفه نیست !

rsm
September 5th, 2012, 14:51
1- شرکت های بزرگ میزبانی وب ایران (عمدتا) از هتزنر و OVH سرویس نمیگیرند.
2- پینگ و قیمت پهنای باند فاکتورهای کیفی برای میزبانی وب (هاستینگ) نیستند. با توجه به لینک های جدیدی که کشیده میشه و بیشمار کنسرسیومی که برای کشیدن فایبر اپتیک سالانه تاسیس میشند سرعت در اینترنت بصورت همگن در میاد و خیلی بیشتر از این میشه که مصرف کننده بخواد لود صفحه رو حس کنه)
3- بحث پر فروش بودن هتزنر و OVH فقط در این انجمن هست و حکایت کفش چینی در ایران رو داره. این رقابت قیمتی هست و بس. (متوسط اجاره بهای سرورهای شرکت های بزرگ میزبانی وب در ایران که بنده باهاشون کار می کنم و شناخت دارم حدود 400 دلار ماهانه هست)
4- فاکتورهای انتخابی در طول زمان تغییر میکنند همونطور که بالا اشاره کردم. دیروز تحریم بود. امروز سرعت و پورت برای شبکه مجازی، فردا ممکن هست همه انتخاب کاربران ایرانی محدود به ایران باشه ممکن هم هست با برداشتن سوبسید تله کام در اتحادیه اروپا قیمت دیتاسنترهای اروپایی برای ایرانیان دیگه مقرون به صرفه نباشه.

مجددا عرض میکنم عرایض بنده رو مقرضانه نبینید. صرفا جهت اصلاح دید خوانندگان این تاپیک هست و چه بسا انتقال کمی از مسائل روز دنیا.

ممنون می شوم این موارد رو باز کنید چون اینها دقیقا محل سوال هستند:

1. چرا نمی گیرند؟
2. خب فاکتورهای مهمی که این دو تا درش ضعف دارند چیست؟
3. این فوروم یک اتوریته در زمینه هاستینگ ایرانی است درست مثل خیابان جمهوری که اتوریته در محصولات الکترونیکی است! اینکه این دو هاستینگ در اینجا مطرح هستند ایرادی بر این دو نیست. اینکه شرکت های بزرگ میزبانی وب در ایران چکار می کنند ربطی به این تاپیک ندارد. سوال من از اعضای این فروم است نه مشتریان پولدار شرکت های بزرگ ایرانی.
4. من درباره امروز سوال می کنم نه درباره آینده نامعین.

rsm
September 5th, 2012, 15:02
OVH , Hetzner هر دو از اروپای غربی هستند اگر هم 100% بهترین دیتاسنتر بودند ( 1% هم اینطور نیست ) باز نیاز به خرید از آمریکای شمالی / آسیا بود ..

ممکنه بفرمایید چرا؟

j4b3r
September 5th, 2012, 15:10

1. چرا نمی گیرند؟
3. این فوروم یک اتوریته در زمینه هاستینگ ایرانی است درست مثل خیابان جمهوری که اتوریته در محصولات الکترونیکی است! اینکه این دو هاستینگ در اینجا مطرح هستند ایرادی بر این دو نیست. اینکه شرکت های بزرگ میزبانی وب در ایران چکار می کنند ربطی به این تاپیک ندارد. سوال من از اعضای این فروم است نه مشتریان پولدار شرکت های بزرگ ایرانی.
با اجازه جناب Hostpolis
1. چون کیفیت سخت افزار و ساپورت مناسی ندارند.
( من مدتی برای یکی از شرکت های که جزو 10 تا شرکت هاستینگ هست کار میکردم . مشکلی برای سرور hetzner پیش اومد و نیاز به KVM بود 14 ساعت بعد KVM تحویل دادند)
از نظر سخت افزار هم جای بحثی نیست.
مهمترین اولویت این دیتاسنتر قیمت ارزون سرورها هست
با بخش فروش http://www.colt.net در مورد خرید سرویسی بحث داشتم و دقیقا به مسئله هتزنر اشاره شد و فرمودند ما هتزنر رو دیتا سنتر حساب نمیکنیم.
هاستینگ ارزش ریسک کردن نداره
وقتی سرور ی با هارد 5400 rpm میگیرید هاردی که شاید برای سیستم خود هم نگیرید .
ایا توقع دارید کیفی مناسبی داشته باشه؟
2. فاکتور ها مهم که این دو ضعیف هستند:
الف) مهم ترین فاکتور ساپورت هست
ب) سخت افزار نا مناسب
امروز وقتی نیاز به سرورهای ****** و **** هست و کاربر اپتایم بالایی مدنظرش نیست
قطعا این دو دیتاسنتر بهترین انتخاب هست.

Hostpolis
September 5th, 2012, 19:58

1. چرا نمی گیرند؟

فکر میکنم همکاران دیگه این مورد رو پوشش دادند. ولی کمی بیشتر روی یک سری موارد تاکید میکنم

هر شرکتی بعد از کار کردن با یک شرکت دیگه رابطه تجاری محکمی ایجاد میکنه که طبیعتا این رابطه بعضا بلند مدت و شکست ناپذیر هست و به شکل پارتنرشیپ در میاد (حکایت مشتری قدیمی)
شرکت های بزرگ تر میزبانی به جهت اینکه تمرکز روی کیفیت دارند و نه قیمت نیاز به سرویس ها و پیشتیبانی بیشتری دارند. پشتیبانی فنی یکی از این شاخص ها هست. امنیت یکی دیگه از این فاکتور ها هست.
بطور مثال، اکثر مشترکین شرکتی مثل پارس دیتا شرکت های تجاری، دولتی و ... هستند که از سرویس ایمیل استفاده میکنند. حالا اگر آی پی های دیتاسنتری مثل هتزنر به دلیل اسپم یا هر نوع سوء استفاده دیگه ای black list شده باشه طبیعتا مشکل ارسال ایمیل وجود خواهد داشت. با توجه به تفاهم نامه های جدید هم Listing service ها دیگه صرفا آی پی رو لیست نمیکنند و کل بلوک /24 رو ابتدا لیست میکنند و اگر از مرز 1% کل تخصیص بگذره کل بلوک تخصیص یافته رو لیست میکنن. کمترین میزان تخصیص /21 هست که میشه 2000 آی پی. این یک فاجعه هست برای شرکتی که کار میزبانی می کنه و مشترکینش.

تعریف شما رو از authority بودن این انجمن قبول ندارم چرا که این انجمن وقتی authority خواهد بود که افرادی که تخصص بیشتری دارند و یا نمایندگان شرکت های بزرگتر هم اینجا حضور داشته باشند. تراکنش مالی هیچ کدوم از این شرکت هایی که در این انجمن هستند شاید به سالی 100 میلیون تومان نرسه. این authority ایجاد نمیکنه. اکثر کاربران این انجمن فروشنده و واسطه هستند و خودشون صاحب سرمایه و تخصص مرتبط نیستند.

در مورد امروز و فردا بحث من تخمین و پیشبینی آینده نبود. بلکه روند مثال سیاسی/اقتصادی/کیفی و ... باعث میشه که انتخاب افراد در گذر زمان تغییر کنه.

redhat10
September 5th, 2012, 21:01
هدف باعث میشه که سمت نشانه گیری مشخص بشه

شما قراره با بهترین هزینه سرویس به مشتریان ارائه بدید
شما قراره بهترین کیفیت هاستینگ را ارائه بدید
شما قراره بهترین پینگ نصبت به ایران داشته باشید
شما قراره به شرکتهای دولتی سرویس دهی کنید

آیا جواب همه این بهترین ها به عنوان مثال سافت لایر است؟

Hostpolis
September 5th, 2012, 21:27
هدف باعث میشه که سمت نشانه گیری مشخص بشه

شما قراره با بهترین هزینه سرویس به مشتریان ارائه بدید
شما قراره بهترین کیفیت هاستینگ را ارائه بدید
شما قراره بهترین پینگ نصبت به ایران داشته باشید
شما قراره به شرکتهای دولتی سرویس دهی کنید

آیا جواب همه این بهترین ها به عنوان مثال سافت لایر است؟

در صورتیکه مخاطب شما من هستم باید عرض کنم که بنده هیچ گونه جهت گیری نسبت به هیچ دیتاسنتری نکردم چرا که اول از همه به نفع شخص خودم نیست.

مواردی که شما مطرح میکنید اصولا در تناقض هست.

هر شرکتی (هتزنر یا سافت لیر) بازار هدف و مارکت سگمنت داره. در قسمت اول و دوم عرایضم عنوان کردم که هتزنر و OVH برای budget service هستند و Softlayer و امثالهم برای midmarket. شرکت هایی مثل rackspace هم برای enterprise مارکت.

بنابراین بهترین کیفیت (اینترپرایز) با بهترین هزینه (budget) جمع بسته نمیشه.

پینگ هم شاخص مهمی نیست مگر برای streaming application یا game server که بیشتر روی UDP کار میکنند.

صاحب پست علت عدم انتخاب رو سوال کردند و نه دلیل انتخاب دیتاسنتری مثل سافت لیر رو.

امیدوارم صحبت هام کمی واضح تر شده باشه.

redhat10
September 5th, 2012, 21:52
دقیقا
همه صحبت های شما تایید میشه
دقیقا هر کاری و هر مشتری یک خواسته از سرویسی که تهیه میکنه میتونه داشته باشه برای همین مورد است که صدها دیتاسنتر وجود داره
و هر کس بسته به نیاز و شرایط موجود تصمیم به یک انتخاب میگیره

گاهی برخود پرسنل و ساپورت برای یک مشتری از همه موارد دیگه مهمتر است و در برخی موارد قوانین دیتاسنتر و محل باعث انتخاب میشه و ...

بطور مثال بنده بیشتر تمایل دارم با شما همکاری در کانادا داشته باشم تا با iweb هر چند مقداری تفاوت بین کیفیت ها وجود داشته باشد

تصور بنده هم این بود که چرا دیتاسنتر هتزنر یا ovh را با توجه به افر های وسوسه کننده انتخاب نمیکنید
با چرا با این آفر ها این دو دیتاسنتر را انتخاب نمیکنید معادل باشه

که دلیلش میتونه تفاوت خواسته ها از یک دیتاسنتر باشه

HyperServer
September 5th, 2012, 22:14
با سلام خدمت شما...

پاسخ شما خیلی ساده هست - البته این پاسخ از دید علمی و فنی نیست ...بحث از لحاظ علمی و فنی رو سایر همکاران تا حدودی اشاره داشتند و در صورت نیاز خودم هم اشاره خواهم داشت.

دلیل : جایی که ارزون باشه (و همه تازه کارها از اون جا سرویس بگیرند) ... جای شرکت های بزرگ نیست ! :) ...

اصلی ترین دلیل انتخاب کاربران این انجمن برای این 2 دیتاسنتر فقط و فقط و فقط برای اولین بار بحث قیمت هست و بس ! زیرا 95% تازه کار هستند و قیمت اصلی ترین فاکتور هست...
همونطور هم که می بینید در این انجمن تعداد فروشنده ها به صورت تصاعدی داره از خریدارها بیشتر میشه !!!
بازار برای VPSهای ارزون قیمتی که فقط فاکتور قیمت مهم هست و صرفا برای اکانت=_ینگ مورد استفاده هست اشباع شده

در مورد Hetzner که اصلا حرف نمیزنم !!!! دیتاسنتری هست که بیش از 50% سرورهاش در اجاره ایرانی هست ...و خود همین این سوال رو ایجاد میکنه که چرا افرار غیر ایرانی کمتر این دیتاسنتر رو انتخاب می کنند ؟

پاسخ :

در وب سایت Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet (http://www.webhostingtalk.com) اسم Hetzner رو سرچ کنید ...
من برخی نتایج رو تا صفحه 10 براتون میزارم...

Hetzner changing HDD's from Faulty to Faulty ones - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1185151&highlight=Hetzner)
Hetzner lost my server! - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1185038&highlight=Hetzner)
Review Hetzner Datacenter - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1180771&highlight=Hetzner)
My hetzner experience - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1183930&highlight=Hetzner)
Packet loss on hetzner vServer kvm - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1183407&highlight=Hetzner)
etzner's support goes worst extremely (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1181429&highlight=Hetzner) - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1183407&highlight=Hetzner)
Alternative to Hetzner and OVH - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1188764&highlight=Hetzner)
Bad Hetzner Support - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1186541&highlight=Hetzner)
Server going offline everyday. Hetnzer support is not helpful. Any ideas? - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1188104&highlight=Hetzner)
Yet another Hetzner review - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1187597&highlight=Hetzner)

در لینک آخر، ابتدای متن جالب هست !

Mine was a true love story just a few days ago, but now is a story of mixed feelings, I'm a bit confused. Everything was really good until I desperately needed support for the first time in 8 months from Hetzner

سرورهای Hetnzer کلاس Desktop هستند ... به همین دلیل اصلا من اسم سرور رو برای مواردی که این شرکت ارائه میکنه قبول ندارم ! فضایی هم که در اون سرور نباشه اسم دیتاسنتر نمیشه روش گذاشت ! (البته به تازگی 2 مورد Server از نوع E3 اضافه کرده !)

به صورت کلی ریشه تفاوت کلاس سرور و دسکتاپ به دلیل زمان و فشاری هست که روی سیستم وارد میشه...به همین دلایل این 2 کلاس متفاوت هستند...
سرورها می بایست 24 ساعته 7 روز هفته و 365 روز سال در دسترس باشند...که خود این واقعا کیفیت بالایی رو می طلبه ...

شرکت Hetzner از پردازنده های Desktop، مادرردهای ASUS برای کاربرد خانگی و از همه موراد فاجعه بار تر هاردهای Desktop که اغلب موارد 5400 rpm هستند استفاده میکنه ... !
کامپیوتر خانگی ماکسیموم 8 ساعت ...نه 12 ساعت ....نه 18 ساعت در روز روشن هست ! اصلا فرض کنیم 24 ساعت....اما در این 24 ساعت داره چه کاری انجام میده ؟ کاربران این انجمن که اکثرا کارشون این هست و روزانه 18 ساعت پای کامپیوتر هستند....90% کارشون مرور وب هست و اتصال به RDP...شب ها هم مثلا میزارن برای دانلود !
در نهایت بعد از هر اتفاقی ....در صورت ایجاد مشکل برای هر قطعه (به غیر از هارد دیسک) یه هر شکل یا با تعمیر ....یا جایگرینی مشکل حل میشه ...دان تایم سیستم شما اهمیت چندانی نداره !
اگر هارد هم در بدترین حالت بسوزه ....90% مواقع اطلاعات ارزش حیاتی ندارند...
اگر هم مهم باشه ...فقط شخص استفاده کننده متضرر میشه نه کس دیگه !

اما همه این سوالات و شرایط رو بر روی سرور در نظر بگیرید ...

آیا واقعا جای ریسک وجود داره ؟!

امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم.

ehsansystem
September 5th, 2012, 22:30
یک دلیل هم هست که من میگم :

بعضی ها هستند که ممکنه از ovh و ht سرور داشته باشند
و برای بالا بردن راندمان کارشون از جاهای دیگه هم بگیرن

پس برای تجارت بهتر باید از جاهای دیگه هم بگیرن

alborzhost
September 5th, 2012, 23:26
1- هتزنر دیتاسنتر بزرگ و معتبری حساب نمیشه و اصلا در رنکینگهای بین المللی جایی نداره. OVH بزرگترین ارائه دهنده سرورهای budget و economic هست و نه enterprise grade.
2- پهنای باند خوب رو لطفا تعریف کنید.
3- استفاده از سرور دلیلی داره برای فردی که اجاره کرده. شما پینگ پائین رو به عنوان یکی از دلایل معرفی کردید خودتون که ممکن هست برای دهها دلیل باشه ولی فاکتور های دیگه ای مثل امنیت اطلاعات، قوانین داخلی، بازار مصرف، نوع سرویس، نوع سخت افزار و غیره هم موثر هست. به طور مثال در هتزنر به هیچ عنوان کار call termination که یکی از پر سود ترین فعالیت های میزبانی هست رو نمیشه انجام داد.

سعی کنید اول فعالیت و هدفتون رو توصیف کنید و بعد به دنبال شبکه و برق و در وهله آخر سخت افزار و قیمت باشید.

حالا مزیتش نسبت به سرور های برخی از دیتاسنتر های شخصی این هستش که هر 2 ماه یک بار نمیگن شبکه جدید داریم و تمامی سرور ها باید منقل شه و آی پی ها تغییر میکنن !
پهنای سرور های او وی اچ فکر نکنم از دیتاسنتر های دیگه کم باشه تستی که بنده روی دانلود تست فایل داشتم بیشتر از 50 مگابایت در ثانیه تونستم جواب بگیرم
نوع سخت افزار هم فکر نکنم زیاد بد باشه ! سرور های سوپر میکرو هستش که بیشتر ارائه دهنده های کلو مثل بعضی ها از اون استفاده میکنن !

به نظر من آپتایم عالی , شبکه کاملا اتوماتیک , پورت بسیار قوی , پینگ پایین از مزیت های دیتاسنتر او وی اچ هست حالا هر کی هر چی میخواد بگه اونی که مصرف کننده هست متوجه هستش
در ضمن اگر افت کیفیت روی برخی از سرور های او وی اچ هست دلیل بر اینه که دوستان 100 تا وی پی اس بار کردن روی یک سرور

موفق باشید

Techno Pars
September 5th, 2012, 23:43
فکر کنم مباحث کلی را دوستان مطرح کردند.
متاسفانه اساسی ترین مشکل Hetzner استفاده از سخت افزار نامناسب هست.
به طور مثال:

http://www.webhostingtalk.ir/f34/57810/index2.html

مورد دوم شبکه نامناسب این دیتاسنتر هست.یادمه یه زمانی اصلا نمیشد روی نتورک این دیتاسنتر مجازی سازی برپا کرد.
پشتیبانی هم که در حد افتضاح هست.
OVH هم تا حدودی مثل همین دیتاسنتر هست.
من واقعا موندم این دوستان چطوری VPS با ۹۰۰۰ تومان یا کمتر ارائه میکنند !!!
سیستمی که زیر بار مجازی سازی میره مگه میشه که هاردش ساتا با rpm اینقدر کم باشه؟ تازه حالا فرض کنید Raid Controller ای هم در کار نباشه !!

Techno Pars
September 5th, 2012, 23:50
حالا مزیتش نسبت به سرور های برخی از دیتاسنتر های شخصی این هستش که هر 2 ماه یک بار نمیگن شبکه جدید داریم و تمامی سرور ها باید منقل شه و آی پی ها تغییر میکنن !
پهنای سرور های او وی اچ فکر نکنم از دیتاسنتر های دیگه کم باشه تستی که بنده روی دانلود تست فایل داشتم بیشتر از 50 مگابایت در ثانیه تونستم جواب بگیرم
نوع سخت افزار هم فکر نکنم زیاد بد باشه ! سرور های سوپر میکرو هستش که بیشتر ارائه دهنده های کلو مثل بعضی ها از اون استفاده میکنن !

به نظر من آپتایم عالی , شبکه کاملا اتوماتیک , پورت بسیار قوی , پینگ پایین از مزیت های دیتاسنتر او وی اچ هست حالا هر کی هر چی میخواد بگه اونی که مصرف کننده هست متوجه هستش
در ضمن اگر افت کیفیت روی برخی از سرور های او وی اچ هست دلیل بر اینه که دوستان 100 تا وی پی اس بار کردن روی یک سرور

موفق باشید

من به نظر شما احترام میگذارم.اما من تا حالا ندیدم دیتاسنتری آی پی هاش عوض بشه.
کلا به دو صورت پرووایدر ها میتونن آی پی بگیرند که برای یک دیتاسنتر یک راه به صرفه تر هست.
اگر شما تغییر آی پی می بینید به علت این شاید باشه که مستثیما از خود دیتاسنتر سرویس نمی گیرید.
اکثر پرووایدرهای ارزون قیمت این روزگار یا از خود دیتاسنتر ها آی پی میگیرند(با swip ویا هر روش دیگه ای) و یا از LIR ها آی پی می گیرند (به صورت اجاره ای) و بعد از کوچ به جای دیگه به مشکل میخورند.

Hostpolis
September 5th, 2012, 23:58

موفق باشید

کلا به دو صورت پرووایدر ها میتونن آی پی بگیرند که برای یک دیتاسنتر یک راه به صرفه تر هست.
اگر شما تغییر آی پی می بینید به علت این شاید باشه که مستثیما از خود دیتاسنتر سرویس نمی گیرید.
اکثر پرووایدرهای ارزون قیمت این روزگار یا از خود دیتاسنتر ها آی پی میگیرند(با swip ویا هر روش دیگه ای) و یا از LIR ها آی پی می گیرند (به صورت اجاره ای) و بعد از کوچ به جای دیگه به مشکل میخورند.

در مورد تغییر آی پی طرف صحبت ایشون ما هستیم. البته فکر میکنم به جای تیکه و طعنه ایشون میتونن مواردی که دارند رو مستقیم با ما در میان بگذارند.

شاید از موارد دیگه که از همین بحث نتیجه گیری بشه بحث SLA هست. دیتاسنترهایی که برای کاربرشون ارزش قایل هستند زمانی که قطعی دارند یا مشکلات مختلفی که کاربرشون رو تحت تاثیر قرار میده بروز میکنه، با التزام به قوانین SLA که دارند به مشتری سرویس رایگان میدند. فکر میکنم این مورد رو هم باید همکار alborzhost مد نظر قرار بدند.

HyperServer
September 6th, 2012, 00:01

اشون شاید منظور دیگه ای داشتند

افرادی هستند که با صداقت میگن که کیج دارند و سرور ارائه میکنند...در مراحل اولیه کاری از شبکه دیتاسنتر استفاده می کنند و IP ها به نام دیتاسنتر هست...در مرحله های بعدی از providerهای دیگه سرویس می گیرند و شبکه اختصاصی خودشون رو راه اندازی می کنند...به همین دلیل مجبور می شن ... IPهای فعلی رو واگذار کنند و خودشون IP تهیه کنند...
اما عده ای هم همین رک و کیج رو می گیرند اما میگن دیتاسنتر راه اندازی کردیم ! ...اما سرورهای خودشون vlan بندی نشده و آی پی ها فی امان الله در اختیار کاربر قرار میگیره...screenshot هم موجود هست...

و یا اینکه از نرم افزار بر روی سرور به جای تهیه router استفاده می کنند :)

pishtazweb
September 6th, 2012, 01:27
شرکت ما هم از هتزنر سرور داره هم از جن شرکت معروف امریکایی و هم هلندی
در حالت کلی هتزنر هر چه باشد مانند سرور دیتا سنرت های بزرگ امریکا نمیتوان روی ان حساب کرد
دلیل اصلی تمایل ایرانی ها به این دیتا سنتر ارزونی است و تحریم کاملا بهانه است
قیمتهای سرورهای مجازی را نگاه کنید؟ایرانی ها زیاد به کیفیت توجه نمیکنند و انتظار بهترین کیفیت با کمترین هزینه را دارند که غیر ممکن است
در حالت کلی اگر قیمت دلار به این شت افزایش نمی یافت مطمئنا هتزنر اینقدر در بین ایرانی ها عزیز نمی شد

s.w.a.t
September 6th, 2012, 02:45
فکر میکنم عنوان تاپیک اصلاح بشه و بشه چرا فقط از OVH/Hezner سرور می خرید بهتر باشه :)

Techno Pars
September 6th, 2012, 03:01
فکر میکنم عنوان تاپیک اصلاح بشه و بشه چرا فقط از ovh/hezner سرور می خرید بهتر باشه :)
اینو خوب اومدی :))

شرکت ما هم از هتزنر سرور داره هم از جن شرکت معروف امریکایی و هم هلندی
در حالت کلی هتزنر هر چه باشد مانند سرور دیتا سنرت های بزرگ امریکا نمیتوان روی ان حساب کرد
دلیل اصلی تمایل ایرانی ها به این دیتا سنتر ارزونی است و تحریم کاملا بهانه است
قیمتهای سرورهای مجازی را نگاه کنید؟ایرانی ها زیاد به کیفیت توجه نمیکنند و انتظار بهترین کیفیت با کمترین هزینه را دارند که غیر ممکن است
در حالت کلی اگر قیمت دلار به این شت افزایش نمی یافت مطمئنا هتزنر اینقدر در بین ایرانی ها عزیز نمی شد
چرا مشتری دنبال سرویس ارزونه؟ به نظر من یکی از دلایلش اینه که متاسفانه سرویس خوب و با کیفیت ندیده ! تا وقتی هم که عرضه نشه نمیبینه. اینش تقصیر من و شمای فروشنده است !
حکایت جنس چینی شده ! همه از جنس چینی بدشون میاد در حالی که باید از قوانینی که اجازه نمیده جنس چینی با کیفیت عرضه بشه یا تاجری که وارد کننده هست بدشون بیاد.
هتزنر اصلا سرویس دهنده ارزونی نیست نسبت به امکاناتش.
حساب کنید شما بخواهید پورت ۱ گیگابیت و ریدکنترلر و تعدادی آی پی به یک سرور در ظاهر ارزون اضافه کنید.حتی با احتساب کسر ۱۹٪ مالیات هم باز هم گرونه.
با همین بودچه میشه سرورهای خیلی بهتری در usa و uk پیدا کرد.

rezai78
September 10th, 2012, 23:19
سخت افزار نسبتا ضعیف و پشتیبانی بسیار ضعیف