PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : KVM یا Xen ؟ چرا؟

rsm
September 5th, 2012, 02:42
برای سرور مجازی با مشخصات ثابت،

به عنوان فروشنده:
KVM ست آپ می کنید یا Xen؟ چرا؟

به عنوان خریدار:
KVM را ترجیح می دهید یا Xen؟ چرا

لطفا دلایل تان را با دقت ذکر کنید :57:

لطفا از بحث های جانبی یا انتخاب گزینه های دیگر مجازی سازی خودداری کنید تا بتوانیم تاپیک بدردبخوری داشته باشیم.

DATAFARM.IR
September 5th, 2012, 03:13
برای سرور مجازی با مشخصات ثابت،

به عنوان فروشنده:
KVM ست آپ می کنید یا Xen؟ چرا؟

به عنوان خریدار:
KVM را ترجیح می دهید یا Xen؟ چرا

لطفا دلایل تان را با دقت ذکر کنید :57:

لطفا از بحث های جانبی یا انتخاب گزینه های دیگر مجازی سازی خودداری کنید تا بتوانیم تاپیک بدردبخوری داشته باشیم.

واقعیتش نمیشه گفت کدوم بهتر هست ولی موردی مقایسه می‌کنیم:

1- عمومی‌تر بودن xen
2- پایداری سرور مادر xen (بعلت توان تعدیل فشار وارده از سمت سرورهای مجازی)
3- سازگاری با ویندوز xen (چون سرعت هارد بسیار بالاتری از kvm دارد)
4- سازگاری با لینوکس kvm (چون سرعت هارد در این مجازی‌ساز بدون رید نرم‌افزاری حدود 22هزارمگابایت بر ثانیه برای کش و با رید نرم‌افزاری حدود 550 مگابایت بر ثانیه برای بافر هست)
5- سهمیه بندی منابع xen (چون تمامی منابع حتی پردازنده نیز قابلیت سهمیه‌بندی است، ولی در kvm این مورد خیلی ضعیف هست)
6- مجازی‌سازی kvm (در این مجازی ساز شما تمامی منابع حتی برند پردازنده نیز قابل مشاهده نیست و به عقیده بنده که ارائه‌کننده xen هم هستم، kvm واقعا برتر عمل کرده)

ضعف هردو: این دوسیستم برای میزبانی ویندوز به هیچ وجه مناسب نیستند، چون برنامه تولز برای هیچ‌کدام وجود ندارد.

کلام آخر: درصورتی که نیاز به لینوکس و میکروتیک دارید، kvm از هر مجازی‌سازی بهتر عمل خواهد کرد.

===========================

بعنوان یک خریدار:
درصورتی که از لینوکس استفاده کنم: kvm
درصورتی که از میکروتیک استفاده کنم: xen
درصورتی که از ویندوز استفاده کنم: vmware

پاینده باشید.http://smiley.motorz.ir/yahoo/1.gif

rsm
September 5th, 2012, 05:26
مرسی عزیز برای این پست فوق العاده مختصر و مفید.