توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایمیل ها اسپم میشوند
saleh0n
September 5th, 2012, 01:42
دوستان من با آموزش ها به پلیک نصب کردم الن وقتی باهاش میل میزنم میل ها اسپم میشه
کسب میتونه راهنمایی کنه؟
dertgtr
September 5th, 2012, 01:45
ای پی سرور شما =؟ تا تو بلک لیست ها چک کنم
saleh0n
September 5th, 2012, 01:50
188.165.162.206
تنظیمات خاصی نداره؟
میشه آی دی یاهوتون رو بدین؟
dertgtr
September 5th, 2012, 02:21
ای پی شما سالمه و بلوکه نیست . از ovh اسپانیا هم هست و Gambling
اشکال یا از دومین سرور شما ست یا تنظیمات سرور یا ارسال نامتعارف ایمیل
saleh0n
September 5th, 2012, 02:23
همون تنظیمات سرور رو میتونید راهنمایی کنید؟ ممنون میشم اگه بتونید بهم کمک کنید
f.etemadian
September 5th, 2012, 11:37
در حال حاضر روی ip سرور شما ptr رکورد تعیین نشده. به دینتاسنتر یه رکورد بدید تا روی ip ست کنند.
saleh0n
September 5th, 2012, 15:08
در حال حاضر روی ip سرور شما ptr رکورد تعیین نشده. به دینتاسنتر یه رکورد بدید تا روی ip ست کنند.
ممنون میشم کامل تر توضیح بدین دقیقا منظورتون از اینکه به دیتا سنتر رکورد یدم چیه؟
f.etemadian
September 6th, 2012, 10:57
این PTR رکورد بیشترین تاثیر رو روی ارسال ایمیل داره.
اگر وارد این لینک شوید:
reverse ip lookup,reverse lookup for domain,reverse dns lookup (http://my-addr.com/reverse-lookup-domain-hostname/free-reverse-ip-lookup-service/reverse_lookup.php?addr=188.165.162.206&x=19&y=16)
می بینید که IP سرور شما هیچ دومینی رو بر نمی گردونی شما باید روی دومین اصلی خودتون یه A record ایجاد کنید و به دیتاسنتر هم بدید، در نهایت هم می تونید از طریق همین لینک بالا چک کنید که ست شده یا نه.
یکی از اولین کارهایی که بعد از تحویل سرور باید انجام بدید همینه.
موفق باشید.
saleh0n
September 6th, 2012, 14:38
این PTR رکورد بیشترین تاثیر رو روی ارسال ایمیل داره.
اگر وارد این لینک شوید:
reverse ip lookup,reverse lookup for domain,reverse dns lookup (http://my-addr.com/reverse-lookup-domain-hostname/free-reverse-ip-lookup-service/reverse_lookup.php?addr=188.165.162.206&x=19&y=16)
می بینید که IP سرور شما هیچ دومینی رو بر نمی گردونی شما باید روی دومین اصلی خودتون یه A record ایجاد کنید و به دیتاسنتر هم بدید، در نهایت هم می تونید از طریق همین لینک بالا چک کنید که ست شده یا نه.
یکی از اولین کارهایی که بعد از تحویل سرور باید انجام بدید همینه.
موفق باشید.
شرمنده ولی بازم متوجه نشدم یعنی من توی دامینی که به این آی پی (در هنگام نصب پلسک) ست کردم باید توی dns setting ریکورد بزنم ؟ ptr? بعد هم به دیتاسنتر بدم همون دامینو؟
میشه یه عکس از مال خودتون بذارین؟
f.etemadian
September 8th, 2012, 10:30
شرمنده ولی بازم متوجه نشدم یعنی من توی دامینی که به این آی پی (در هنگام نصب پلسک) ست کردم باید توی dns setting ریکورد بزنم ؟ ptr? بعد هم به دیتاسنتر بدم همون دامینو؟
میشه یه عکس از مال خودتون بذارین؟
متاسفانه نمی تونم تصویر بگذارم. ببینید شما می تونید یک دامنه را در نظر بگیرید مثلن yourdomain.com ، حالا باید برید تو پلسک و قسمت DNS Setting همین دامنه و مثلن رکورد IP.yourdomain.com رو ایجاد کنید (A رکورد) و به دیتاسنتر بگید که PTR record آی پی سرور رو به IP.yourdomain.com ،اساین کنند. بگی PTR رکوزد خودشون متوجه میشن.