ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه در ایرنیک

mohamad-h
September 4th, 2012, 21:57
دوستان یه دامنه رو به هندلر خودم در ایرنیک انتقال دادم و هزینششو هم (7200 تومن) پرداخت کردم اما هنوز دامین به پنل من منتقل نشده نوشته در انتظار تأئید مدارک
چه مدارکی میخوان ؟ به کجا باید بفرستم ؟

X2Maxer
September 4th, 2012, 22:00
اسکن کارت ملی و شناسنامه + درخواست انتقال دامنه
به ایمیلشون info@nic.ir

mohamad-h
September 4th, 2012, 22:08
اسکن کارت ملی و شناسنامه + درخواست انتقال دامنه
به ایمیلشون info@nic.ir

IPM/IRNIC .ir ccTLD registry - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software (http://ticketing.nic.ir)

داستان این چیه پس ؟

X2Maxer
September 4th, 2012, 22:12
IPM/IRNIC .ir ccTLD registry - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software (http://ticketing.nic.ir)

داستان این چیه پس ؟

مشخصه سیستم پشتیبانیشون.

درضمن یادتون باشه درخواست انتقال دامنه باید کتبی باشه بعد اسکن کنید اگه دوست داشتید نمونه این درخواست رو براتون ارسال می کنم.

mohamad-h
September 4th, 2012, 23:13
مشخصه سیستم پشتیبانیشون.

درضمن یادتون باشه درخواست انتقال دامنه باید کتبی باشه بعد اسکن کنید اگه دوست داشتید نمونه این درخواست رو براتون ارسال می کنم.

ممنون میشم

mohamad-h
September 4th, 2012, 23:15
درخواست رو به سیستم پشتیبانی بفرستم ؟

X2Maxer
September 4th, 2012, 23:19
براتون پیوست کردم.

X2Maxer
September 4th, 2012, 23:21
درخواست رو به سیستم پشتیبانی بفرستم ؟

بله دیگه دوسته عزیز.

mohamad-h
September 4th, 2012, 23:36
عزیز ظاهرا متوجه منظور من نشدید ، دامنه رو از یکی به پنل خودم انتقال دادم ! رمز انتقالشو هم گرفتم هزینشو هم پرداخت کردم
لازمه من درخواست کتبی بدم ؟ مدارک رو ضمیمه کردم و فرستادم

X2Maxer
September 4th, 2012, 23:40
عزیز ظاهرا متوجه منظور من نشدید ، دامنه رو از یکی به پنل خودم انتقال دادم ! رمز انتقالشو هم گرفتم هزینشو هم پرداخت کردم
لازمه من درخواست کتبی بدم ؟ مدارک رو ضمیمه کردم و فرستادم
این مدارکی که گفتم باید اون شخصی که می خواد دامنه رو به پنل شما انتقال بده ارسال کنه.

mohamad-h
September 4th, 2012, 23:45
این مدارکی که گفتم باید اون شخصی که می خواد دامنه رو به پنل شما انتقال بده ارسال کنه.

فکر نمیکنم نیاز باشه آخه ایشون نماینده هستن