PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دایرکت ادمین با اکثر اسکریپت ها

irbesthost
September 4th, 2012, 11:43
با سلام به تمام دوستان من یه سوال دارم که خیلیم برام مهمه
می خواستم بدونم چرا دایرکت ادمین با تمام اسکریپت ها مشکل داره مثلا این stravianx.com/up اینجا این اسکریپت فقط یه فایله و هیچ مشکلی نداره رو تمام سرورام خیلی خوب کار میکنه ولی رو دایرکت ادمین که اتفاقا همین دیروز نصبش کردم رو سرورم اصلا کارایی نمیده ارور الکی میده با این وجود که هیچ اروری نداره حالا چی کار کنم
همچنین دایرکت ادمین با تمام اسکریپت های تراوین از ورژن 2.5 تا 4.1.2 گرفته با همشون مشکل داره حالا باید چه کار کنم دستوری داره تو اس اس اچ یا همچین چیزی که این مشکلو درست کنه
دایرکت ادمینم جدید ترین ورژنه و اصل هم هست ولی نمیدونم چرا با اکپر اسکریپت ها مشکل داره ممنون لطفا راهنمایی کنید

asrhosting
September 4th, 2012, 11:50
php درست کانفینگ نشده .
پرمیشن ها تنظیم نیست .

PORE
September 4th, 2012, 12:17
فکر کنم اگه suphp رو روش درست کانفیگ بکنید هیچ وقت مشکلی پیش نیاد

saeedxxx
September 4th, 2012, 12:28
به طور کلی دایرکت ادمین پس از نصب جهت اینکه با اکثر اسکریپت ها (مثل اسکریپت های بازی یا وردپرس و جوملا و ...) سازگاری کامل داشته باشه باید کانفیگ بشه!

kambizmabdi
September 4th, 2012, 13:21
به طور کلی دایرکت ادمین پس از نصب جهت اینکه با اکثر اسکریپت ها (مثل اسکریپت های بازی یا وردپرس و جوملا و ...) سازگاری کامل داشته باشه باید کانفیگ بشه!

با سلام من هم با نظر دوست بسیار عزیزم سعید جان موافق هستم .باید کانفیک بشه.من کافیک کردم دیگه مشکلی نداشت.
irbesthost
September 4th, 2012, 17:17
دوستان میشه بگید چه حوری کانفیج کنم چیو کانفیج کنم ؟
من اولین بارمه با دایرکت ادمین کار میکنم تاحالا همش سی پنل بودن

irbesthost
September 5th, 2012, 10:00
هیچ کس نیست اینجا منو راهنمایی کنه ؟

agarb98
September 5th, 2012, 10:03
دوست عزیز از هرکسی گرفته بودید بهش اطلاع میدادید که کانفیگ کنه دوست عزیز

تا به مشکل برنخورید وگرنه با هیچ اسکریپتی مشکل نداره دایرکت ادمین

مشکل قطعا از کانفیگ شماست

ariansafaei
January 4th, 2013, 19:38
با سلام ببخشید که دوباره تاپیک قدیمیو میارم بالا ولی این مشکل هنوزم حل نشده و الان میخام بدونم دقیقا چه جوری باید کانفیج کنم پی اچ پی و سو پی اچ پی رو ؟
دقیقا مشکل از همیناس ولی چه جوری کانفیح کنم ؟
اگه میشه کمکم کنید خیلی ممنونتون میشم این پشتیبانی وی پی اس که اسمشونم نمیارم فوق العاده پشتیبانی بد و بدرد نخوری دارن اصلا فک نکنم بلد باشن وی پی اسم بسازن میدن یکی دیگه براشون بسازه
:d