ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک هاست واقعا خوب !!! (خسته شدن از هاست های نصفه نمیه )

drhannibal
September 3rd, 2012, 17:33
سلام

من تجربه خرید 2 هاست رو دارم ،

هاست اولم واقعا بد بود یک سال واقعا اذیت کرد ! هاست دومم که الان چند ماهی هست دارمش تا چند روز پیش خوب بود و فقط گاهی مشکل کوچیک پیدا میکرد مثلا سوختن ای پی و ... ، اما الان اون هم بسیار بد شده !

حالا می خوام بدونم این هاست های شرکت های معروف که گران تر هم هستن آیا این مشکلات رو ندارن ؟

یعنی میشه یه هاستی پیدا کرد که مرد و مردونه یک سال کار کنن و روزانه ماکسیمم 200 تا 400 نفر بازدید رو تحمل کنند |؟!

psfa
September 3rd, 2012, 17:35
من گیت فا | هاست ویندوز – هاست لینوکس – سرور مجازی – سرور اختصاصی – ثبت دامنه (http://www.gatefa.com) رو پیشنهاد می کنم

DellQ
September 3rd, 2012, 17:35
یعنی میشه یه هاستی پیدا کرد که مرد و مردونه یک سال کار کنن و روزانه ماکسیمم 200 تا 400 نفر بازدید رو تحمل کنند

جک میگید؟
تقصیر خودتون هست از این افراد هاست میگیرید که کار بلد نیستن

drhannibal
September 3rd, 2012, 17:39
من گیت فا | هاست ویندوز – هاست لینوکس – سرور مجازی – سرور اختصاصی – ثبت دامنه (http://www.gatefa.com) رو پیشنهاد می کنم

این رنج قیمت نشون دهنده کیفیت هاست نیست ؟

خب همین فضا توی یه هاست معروف تر قیمتش خیلی بیشتره !

MehrPC
September 3rd, 2012, 17:40
ربطی نداره هر شرکتی ممکنه یه روز براش مشکل پیش بیاد

رو راست : توی این کار هیچ تضمینی وجود نداره

بهتره با جایی کار کنی که اگه مشکل پیش میاد غیب نمیشن و تلفن رو جواب میدن وگرنه حتی ******، رجیران هاست دی ال میهن وب هاست که کل گوگل شده تعریفشون هم گاهی اوقات مشکل دارند

X2Maxer
September 3rd, 2012, 17:41
اگه می خواید یک میزبانی عالی و بدون دردسر داشته باشید از hostdl.com سرویس بگیرید.

drhannibal
September 3rd, 2012, 17:43
جک میگید؟
تقصیر خودتون هست از این افراد هاست میگیرید که کار بلد نیستن

شما بفرمایید توی انتخاب هاست چطور باید عمل کرد...

danitfk
September 3rd, 2012, 17:45
سلام ؛
میزان حجم پردازش و اشغال کردن حافظه رم سایتتون چقدر هست؟

sales data
September 3rd, 2012, 17:46
دیتاارقام (http://dataargham.com)(شرکت داده ارقام پارس)
ارائه خدمات میزبانی وب لینوکس بر مبنای کنترل پنل سی پنل

خصوصیات :
1- آپ تایم بالا در دیتاسنتر معتبر
2- خرید از یک شرکت معتبر
3- کنترل پنل محبوب و دوست داشتنی سی پنل
4- شرکت ثبت شده و دارای سابقه کار چند ساله و دفتر و امکان حضور در دفتر شرکت فراهم است
5- سرور دارای انتی ویروس و فایروال های سخت افزاری و نرم افزار میباشد
6- بک اپ گیری به صورت روزانه ، هفتگی ، ماهیانه برروی سرور جدا در دیتاسنتر دیگر میباشد و بک اپ ها در مواقع متفاوت به داخل کشور منتقل میشود
7- تجربه شیرین با یک شرکت معتبر را خواهید داشت .
8- پشتیبانی قوی و به روز پشتیبانان شرکت باعث رشد شما میشود
9- استفاده از منابع قوی و گفتاری

همکاری با شما موجب افتخار ماست
دیتاارقام
021-44461577

danitfk
September 3rd, 2012, 17:48
دوستان آفر ندید بخش آموزشیـه i-)

DellQ
September 3rd, 2012, 17:49
شما بفرمایید توی انتخاب هاست چطور باید عمل کرد...

همیشه با شرکت ها کار کنید

فرنود گستر شرق (http://mashhadvps.org)

drhannibal
September 3rd, 2012, 17:53
ربطی نداره هر شرکتی ممکنه یه روز براش مشکل پیش بیادربطی نداره هر شرکتی ممکنه یه روز براش مشکل پیش بیاد

رو راست : توی این کار هیچ تضمینی وجود نداره

بهتره با جایی کار کنی که اگه مشکل پیش میاد غیب نمیشن و تلفن رو جواب میدن وگرنه حتی ******، رجیران هاست دی ال میهن وب هاست که کل گوگل شده تعریفشون هم گاهی اوقات مشکل دارند

خب چطور میشه این مورد رو فهمید !

ببینید هاست فعلی من خیلی سریع تیکت هارو جواب میده ، غیب هم نمیشه اما خب الان دیگه ناراضی شدم ! قیمتی هم هاست نداره و ارزشی هم نداره که رابه را تیکت بازکنم و همش اعتراض کنم و اعصاب خودمم خورد کنم.

واقعا خب می خوام بدون مشکل یه سال هاست خوب داشته باشم ،

قبل از اینکه هاست بخرم ، یه هاست رایگان داشتم توی بایت هاست ، مرد و مردونه جواب میداد ! وقتی بازدیدم رفت بالا و شد 8 کاربر آنلاین دیگه ساسپندم کرد مجبور شدم هاست بخرم.

حالا با این اتفاقی که توی هاست جدیدم افتاد دیگه 2 کاربر آنلاین هم ندارم !!

یعنی داشتم یه حساب 2 2 تا 4 تا میکردم ، دیدم همون هاست رایگان شاید به نفعم بود و شاید اشتباه کردم !

drhannibal
September 3rd, 2012, 18:00
سلام ؛
میزان حجم پردازش و اشغال کردن حافظه رم سایتتون چقدر هست؟

سلام دوست عزیز

نمیدونم این رو چطور باید محاسبه کرد.

بازدید روزانه بین 200 تا 400 بود (بعد از ارور dns که گوگل بهم داد شده روزی 30 تا ) ، یک وبلاگ شخصی هست و فکر نمیکنم پردازش خیلی زیادی لازم داشته باشه.

rezaonline.net
September 3rd, 2012, 18:00
از همون بایت هاست ، هاست پولیشونو بگیر دیگه .

MehrPC
September 3rd, 2012, 18:01
خیلی ها تا براشون مشکل پیش میاد در میرن تا آب ها از آسیاب بیوفته توی انجمن اگه سرچ کنی میبینی حتی شرکت ها هم یه دفعه بستند و رفتند
بهتره مشکل رو با جایی که هاست داری حل کنی البته اگه در دسترس هست

danitfk
September 3rd, 2012, 18:04
سلام دوست عزیز

نمیدونم این رو چطور باید محاسبه کرد.

بازدید روزانه بین 200 تا 400 بود (بعد از ارور dns که گوگل بهم داد شده روزی 30 تا ) ، یک وبلاگ شخصی هست و فکر نمیکنم پردازش خیلی زیادی لازم داشته باشه.

ماهیانه 30 - 50 هزار تومان میتونید هزینه کنید؟
بهترین گزینه خرید سرور اختصاصی Kim 2G هستش ..
هارد 1 ترابایت - پورت 100 مگابیت - پهنای باند نامحدود - رم 2 گیگابایت - پردازنده اینتل اتم یا سلرون 1.6 گیگاهرتز که میتونید پنل رایگان نصب کنید ؛
البته اگر تا حدودی مدیریت سرور میدونید !

mahdy2
September 3rd, 2012, 18:05
سلام
یعنی میشه یه هاستی پیدا کرد که مرد و مردونه یک سال کار کنن و روزانه ماکسیمم 200 تا 400 نفر بازدید رو تحمل کنند |؟!
سلام
خیر نمیشه!!!

بنده فروشنده و .... نیستم. چندی سالیه که خودم و دوستانم برای کاربردهای مختلف از هاست شرکتهای مختلف استفاده کردیم و نتیجه نهایی اینکه فقط به یک چیز میشه امید داشت!!! پشتیبانی حرفه ای و 24 ساعته

چون سرور به هزار و یک علت به مشکل ممکنه بر بخوره. یهو چند ماه آپتایم رو می بینی بالای 95 درصده. بعد از شانس شما یک مشکل فنی یا حقوقی پیش میاد...... پشتیبانی خوب اینجا خودشو نشون میده که ظرف چند ساعت یک تدبیری می اندیشه
پشتیبانی تعطیل خودش بعد از چند ساعت میفهمه چی شده و ممکنه حتی ندونه که در مقابل مشکل پیش آمده باید چه خاکی بر سر بریزه
فکر نکنید هر جا نوشتن شرکت!!! حتما حداقل 4-5 نفر کار میکنن. برخی شرکتها یک یا 2 نفر بیشتر نیستن که مخصوصا در ایام تعطیلات اگر تیکت بزنید، کسی نیست جوابگو باشه!!!

گول سایت و ادعاهای داخلش رو نخورید. خیلی هم نمیشه روی قیمت بالا اطمینان داشت که هر کسی قیمتش بالاست حتما خوبه
یکی از شرکتهای نسبتا معروف وجود داره که گاها تیکت رو 24 ساعت بعد جواب میده :71:

بهترین پیشنهادی که من می تونم بکنم اینه که ازشون یک سایت فعال که روی همون سروری هست که می خوان بفروشن بگیرید. چند روز به طور مداوم آپتایمش رو چک کنید و از سایتهای هم می تونید کمک بگیرید
از مدیران سایتهایی که از این شرکت سرویس دارن بپرسید پشتیبانی چطوره و هر تیکت رو چقدر طول میکشه جواب بدن؟
یا در ایام تعطیلات اصلا جوابگو هستند یا خیر؟

psfa
September 3rd, 2012, 18:07
این رنج قیمت نشون دهنده کیفیت هاست نیست ؟

خب همین فضا توی یه هاست معروف تر قیمتش خیلی بیشتره !
من دارم 6 ماهه استفاده می کنم از سرویس هاشون از همه نظر عالیه

sarwhost
September 3rd, 2012, 18:16
با سلام
پشتیبانی 24 ساعته
بکاب روزانه رو 4 عدد سرور جدا
اپتایم 99/99
از دیتاسنتر محبوب و با کیفیت جهان xlhost
سبد خرید - سرو ای تی /سروای تی /sarvit/sarv-it/sarwhost/سروهاست (http://sarv-it.ir/portal/cart.php?gid=1)

drhannibal
September 3rd, 2012, 18:17
از همون بایت هاست ، هاست پولیشونو بگیر دیگه .

ماهی $15 زیاده (30 گیگ هم فضا داره که به دردم نمیخوره)

ماهیانه 30 - 50 هزار تومان میتونید هزینه کنید؟
بهترین گزینه خرید سرور اختصاصی Kim 2G هستش ..
هارد 1 ترابایت - پورت 100 مگابیت - پهنای باند نامحدود - رم 2 گیگابایت - پردازنده اینتل اتم یا سلرون 1.6 گیگاهرتز که میتونید پنل رایگان نصب کنید ؛
البته اگر تا حدودی مدیریت سرور میدونید !

برای یک وبلاگ شخصی با این بازدید فرض 300 بازدید در روز قیمتش به نظرم زیاد میشه.

البته با این اتفاق که افتاده (حالا به هر دلیلی ) بازدیدم اصلا دیگه معلوم نیست به میانگین 200 سابق هم بگرده ! برای بار دوم گوگل امتیاز هامو گرفته ایندکس ها صفحه اول نمیاد هیچ صفحه 100 هم نمیاد !

خیلی بد خورده توی ذوقم.

البته مشخصه ، به اصطلاح همون قدر که پول بدی آش میخوری ، اما با این بازدید فعلی پرداخت این مقدار هزینه به نظر معقول نیست.

چیزی که خودم توی فکرم بود ماکس سالی 100 تومن هست.

بازم ممنونم از توجهتون

shivahost
September 3rd, 2012, 18:23
شیوا هاست را امتحان کنید پشیمان نمی شوید..... تا به حال هیچ مشتری ما را ترک نکرده.

mem2in
September 3rd, 2012, 18:27
آدرس سایت رو بفرست

mh_suport
September 3rd, 2012, 19:03
مبین هاست - سبد خرید (http://www.mobinhost.com/client/cart.php?gid=1)

rezaonline.net
September 3rd, 2012, 19:20
اینجا بخش آموزشیه ! چرا همه جنساتونو پلاس کردید اینجا:71:

خدمت استارتر محترم : دوست خوبم ، هیچ جا آپتایم 100 درصد نداره!
من دو ساله از میهن وب هاست استفاده میکنم توی این مدت مشکلاتی داشتن اما خب این دلیل نمیشه هیچ سایت بدون مشکل باشه !
شما اگر میخواید سایتتون بدون مشکل باشه پیشنهادم استفاده از هاست های سرورهای کلود هست .
سرویسهای ابری میتونن کیفیت بهتری رو ارائه بدن اما هزینه چند برابره

موفق باشید

aligoli
September 3rd, 2012, 20:03
همیشه با شرکت ها کار کنید

فرنود گستر شرق (http://mashhadvps.org)

عزیز این شرکت خودتونه ؟

DellQ
September 3rd, 2012, 20:15
عزیز این شرکت خودتونه ؟

بله

lover_irani
September 3rd, 2012, 21:05
والا من اینقدر هاست های مختلف با اسمو دفترو شرکتو شماره ثبتو هرچی بگید استفاده کردیم هرکدوم فقط از خودشون تعریف میکنند تا یک مشکلی پیش میاد یا غیبشون میزنه یا دلیل های بنی اسرائیلی میارن ! کاش یک تاپیکی جایی واسه دسته بندی و رتبه دهی به هاست های ایرونی نه اون کله گنده ها که پول اسمشون رو میگیرند از همین هاست هایی که سایر دوستان دارن ارائه میدن بود که خریدار واقعا" با اطلاعات کامل انتخاب خودش رو میکرد نه با شعار و اما اگر..

p30delta
September 4th, 2012, 01:00
هاستینگ آبان نیک در خدمت شماست ...
:53:

www.abannic.com

delta
September 4th, 2012, 01:53
کسانی که از سروریس های ما استفاده میکنند معنی واقعی هاست رو درک کردند..( کسی اگر هست از سرویسهای ما ناراضی باشه همینجا بگه 500 هزارتومان نقدی میریزم حسابش)=;
1 گیگ هاست سی پنل با کیفیت از آن نوعاش... با پهنای باند نامحدود ماهانه 5 هزار تومان...سرور قدرتمند ابری کلود هست.. =;

bax998
September 12th, 2012, 14:55
منم تجربه زیادی توی خرید هاست داشتم 8-}
از هاست 2 تومنی نامحدود بگیر تا هاست 100 مگ ماهی 15 تومن
اگه میخوای خیالت یه عمر راحت باشه از شرکت ها بگیر
من الان 2 ساله از آشیانه هاست گرفتم
از لحاظ امنیتی و آپ تایم حرف نداره
پشتیبانیش هم مشکل داشت که الان خیلی خوب شده
قیمت هاش یکم بالاس ولی واقعاً ارزشش داره:o)

persiantools
September 12th, 2012, 14:58
بزرگترین هاستینگ ایران
پورتال, نرم افزار پشتیبانی آنلاین, سرور اختصاصي, ميزباني وب, CMS, ثبت دامنه (http://parsdata.com)

mehrdadzavar
September 13th, 2012, 22:28
شرکت میهن وب هاست که من خودم چند تا سایت حرفه ای دانلود رو روش میزبانی کردم خیلی بهتره امتحان کنید لذت داره بدون قطعی و استفاده از هارد های پر سرعت نسبت به سایر شرکت ها
برای رفتن به سایت میهن وب هاست کلیک کنید (http://my.mihanwebhost.com/aff.php?aff=1308)
نظر رو در همین تیکت اطلاع دهید

armin_21
September 13th, 2012, 22:42
برای رفتن به سایت میهن وب هاست کلیک کنید (http://my.mihanwebhost.com/aff.php?aff=1308)

یعنی حتماً از لینک شما استفاده کنند :-w

BESTTECH
September 14th, 2012, 10:30
نت افراز