PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سیستم مدیریتی برای سایت فیلم

SajjadM2
September 3rd, 2012, 16:11
سلام دوستان کسی سیستم مدیریت مخصوص سایت فیلم میشناسه؟ یا کسی جایی بفروشه ؟ ممنون بگه مشابه ( tinymoviez.in )

اسپم نکنید و سیستم هایی مثل وردپرس رو نگین! یک سیستم خصوص این کار میخواهم

siingle_boy
September 3rd, 2012, 16:31
این ایدی رو ادد کن میتونه برات اوکی کنه
siingle_boy@yahoo.com

poriya_hashie
September 3rd, 2012, 16:47
دوست عزیز من همین قالب رو برای وردپرس پیدا کردم برای سیستم هم بهترین وردپرس هست
وگرنه باید هزینه کنید براتون اختصاصی بسازند

DaryaHost
September 3rd, 2012, 16:52
جوملا هم خوبه عزیز

SajjadM2
September 3rd, 2012, 16:59
اون قالب html هست که به عنوان وردپرس منتشر شده!!!! و چندین وبسایت دیدم مشابه این و فکر کنم 100% جایی این سیستم رو میفروشن

it87
September 3rd, 2012, 17:00
سلام دوستان کسی سیستم مدیریت مخصوص سایت فیلم میشناسه؟ یا کسی جایی بفروشه ؟ ممنون بگه مشابه ( tinymoviez.in )

با وردپرس میتونی راحت راه اندازی کنی

SajjadM2
September 3rd, 2012, 17:04
خ... که نیستم میدونم با وردپرس میشه چرا اسپم میکنید؟

بالا رو خوندید باز این رو گفیتن؟

( اسپم نکنید و سیستم هایی مثل وردپرس رو نگین! یک سیستم خصوص این کار میخواهم )

poriya_hashie
September 3rd, 2012, 17:06
اون قالب html هست که به عنوان وردپرس منتشر شده!!!! و چندین وبسایت دیدم مشابه این و فکر کنم 100% جایی این سیستم رو میفروشن

به جای اینکار از وردپرس استفاده کنید هزینه ای که میخوایید کنید رو بدید براتون قالب طراحی کنند با بهترین امکانات

اسکریپت به احتمال 100% اختصاصی فکر میکنم باشه

SajjadM2
September 3rd, 2012, 17:08
دستتون درد نکنه خوبه که گفتم نگین وردپرس ماشالله به پشت کار اسپم دهیتون من خودم وردپرس کار میکنم و میدونم میشه ! عجب

it87
September 3rd, 2012, 17:11

themeforest رو بگرد !

poriya_hashie
September 3rd, 2012, 17:13
دستتون درد نکنه خوبه که گفتم نگین وردپرس ماشالله به پشت کار اسپم دهیتون من خودم وردپرس کار میکنم و میدونم میشه ! عجب

قصد بنده اسپم نبود اما چیزی که شما میخوایید باید بدید براتون اختصاصی طراحی کنند اگر از هزینش بر میایید پ.خ بدید بهتون شخصی رو معرفی کنم
اما اگر دنبال این هستید این اسکریپت رو رایگان یا در حد 100 تومان گیر بیارید اشتباه میکنید قصد بنده راهنمایی بود موق باشید

SajjadM2
September 3rd, 2012, 17:17
نه دوست عزیز میگم شاید این سیستم آماده در سایت خارجی برای فروش باشه و یا ایرانی!

danitfk
September 3rd, 2012, 17:38
دوستانی که پیشنهاد وردپرس رو میدند ! تاحالا وقتی سایت +200 آنلاین داشته باشه دیدند چقدر حجم پردازش داره؟؟؟ میدوند چقدر فشار میاره به سرور؟؟ حتی بدون پلاگینش !