ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از سرور اختصاصی

habiballahafg
September 3rd, 2012, 14:36
با سلام من میخواستم یک سایت هاستینگ راه اندازی نمایم برای این کار بهتر هست که از سرور اختصاصی استفاده نمایم یا هاست های نمایندگی و سوال دیگه این که برای استفاده از سرور اختصاصی حداقل رم و سی پی یو چقدر باشه و این که مکان قرار گیری سرور داخل باشه یا خارج تشکر از پاسخ گویی هاتون

lover_irani
September 3rd, 2012, 14:39
دامنه زیبا و با قابلیت برند شدن خواستید من در خدمتم. :60:

mehrshad.ho
September 3rd, 2012, 14:41
برای شروع نمایندگی

RoobinaServer
September 3rd, 2012, 14:42
با سلام من میخواستم یک سایت هاستینگ راه اندازی نمایم برای این کار بهتر هست که از سرور اختصاصی استفاده نمایم یا هاست های نمایندگی و سوال دیگه این که برای استفاده از سرور اختصاصی حداقل رم و سی پی یو چقدر باشه و این که مکان قرار گیری سرور داخل باشه یا خارج تشکر از پاسخ گویی هاتون

با سلام

اون دیگه با شما هست که میخواهید از داخل ایران فروش داشته باشید یا خارج کشور

بهتر است با نمایندگی شروع کنید سرور اختصاصی خیلی خرجش زیاد هست و تنها حرفه ای ها میتوانند فوقش یک ماه ضرر بدند و سریع جمعش کنند.

یا حق

websazha
September 3rd, 2012, 14:48
مطمئن تا چند دقیقه دیگه همه همکاران عزیز تشریف میارن میگن این اشباه نکن نمایندگی بگیر که ضرر نکنی و ....
نمایندگی بگیرین اول نه سرور نمایندگی یک شرکت بسیار معتبر نه افرادی که روزی 4 وار وی پی اس که بش میگن سرور اختصاصی هاست میخوابه

armin_21
September 3rd, 2012, 15:02
اول نمایندگی بگیر
2- vps
3- سرور اختصاصی
اینطوری هم تجربت بالا میره هم ضرر خیلی کمتری می کنی

habiballahafg
September 3rd, 2012, 15:07
مطمئن تا چند دقیقه دیگه همه همکاران عزیز تشریف میارن میگن این اشباه نکن نمایندگی بگیر که ضرر نکنی و ....
نمایندگی بگیرین اول نه سرور نمایندگی یک شرکت بسیار معتبر نه افرادی که روزی 4 وار وی پی اس که بش میگن سرور اختصاصی هاست میخوابه
الان شما میکید من چی بگیرم

RoobinaServer
September 3rd, 2012, 15:15
الان شما میکید من چی بگیرم

گفتند نمایندگی دیگه عزیز :

نمایندگی بگیرین اول ، نه سرور نمایندگی ، یک شرکت بسیار معتبر ، نه افرادی که روزی 4 وار وی پی اس که بش میگن سرور اختصاصی هاست میخوابه

منظورشون اینه نمایندگی بگیرید و از کسی بگیرید که نماینده دارد یا سابقه کاری خوبی دارد و مدت زیادی هست فعالیت دارد که فردا 4 تا سایت از شما خرید کردند نیاد به هتون بگه که نمیتونیم میزبانتون باشیم برید سرور اختصاصی بگیرید و...

یا حق