ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پورت رد استیشن

DreamServer
September 2nd, 2012, 12:13
سلام

دوستان شما هم با پورت 1 رد استیشن مشکل دارید؟!
چرا اینجوری شده؟!
ما امروز صبح سرعت دانلودمون از سرور شد 170 کیلو بایت !:|

یکی راهنمایی کنه
RezaFH
September 2nd, 2012, 12:26
سلام

سرعت دانلود به سرور یا سرعت دانلود از سرور منظورتون هست ؟
اگر دانلود از سرور منظورتون هست، یک لینک دانلود برای تست قرار بدید

HugeServer
September 2nd, 2012, 12:26
با پشتیبانی تماس گرفتید ؟

..

scary-x2
September 2nd, 2012, 12:33
ما هم پورت 1 انگلیس داریم ولی کمتر از 10 مگ تا حالا نداشتیم !!

البته بسته به جایی که دانلود میکنید هم داره

لینک های دیگه هم تست کنید

DreamServer
September 2nd, 2012, 12:34
سلام

سرعت دانلود به سرور یا سرعت دانلود از سرور منظورتون هست ؟
اگر دانلود از سرور منظورتون هست، یک لینک دانلود برای تست قرار بدید

یک فایل رو که میخوایم تو سرور دانلود کنیم!

DreamServer
September 2nd, 2012, 12:36
ما هم پورت 1 انگلیس داریم ولی کمتر از 10 مگ تا حالا نداشتیم !!

البته بسته به جایی که دانلود میکنید هم داره

لینک های دیگه هم تست کنید

آخه داره بد سرویس میده دیگه! ما یه سرور 24 رو روش 20 تا vps دادیم حالا پورت 1 گیگش الان نهایتا 3 مگ داره دانلود میده! ماله شما چه قدره؟! سرورتون چیه؟

RezaFH
September 2nd, 2012, 12:46
مشکلی که شما میگید، به خیلی چیزها میتونه مربوط باشه
از سخت افزار گرفته تا نرم افزار و مجازی ساز و سیستم عامل سرورهای شما
اما باز بهتره با جایی که سرور تهیه کردید در تماس باشید

novinvps.com
September 2nd, 2012, 12:49
و یا شاید پهنای باند تموم کردید !
این مشکل برای یکی از سرورهای ما پیش اومده بود که بایستی حتما ! ارتقا داده بشه پهنای باند و اگر نه پورت همینطوری خواهد موند !
یعنی مثل دیتاسنتر های دیگه نیست سر ماه ریست بشه !!
و اگه اینطور باشه باید حتما ارتقا بدید

m3hdi
September 2nd, 2012, 13:06
آخه داره بد سرویس میده دیگه! ما یه سرور 24 رو روش 20 تا vps دادیم حالا پورت 1 گیگش الان نهایتا 3 مگ داره دانلود میده! ماله شما چه قدره؟! سرورتون چیه؟

هزاران علت وجود داره
دلیل نمیشه مشکل از پرت دیتاسنتر باشه ، شما باید بررسی کنید ، vm ها متوقف بشند سپس با سرور اصلی تست کنید ، بعد اگر از لینک معتبری سرعت نامناسب داشتید اسکرین شات برای پشتیبانی ارسال کنید

موفق باشید

sniper000man
September 2nd, 2012, 13:20
این مشکل برای یکی از سرورهای ما پیش اومده بود که بایستی حتما ! ارتقا داده بشه پهنای باند و اگر نه پورت همینطوری خواهد موند !
یعنی چی ریست نمیشه یعنی پهنای باند که همون اول برای سرور میدن دیگه تا ار همونه ؟؟؟

دوست عزیز راید هارد شما چی هستش به احتمالخیلی زیاد h200 درسته ؟

DreamServer
September 2nd, 2012, 13:21
دوستان مشکل حل شد و میشه گفت الآن روی کله سرور ها سر جمع 60 مگابایت پهنای باند میده این روی پورت درسته دیگه؟! روی هر وی پی اس نهایتا 3 مگ دانلود!

scary-x2
September 2nd, 2012, 13:21

ما با رم 16 و 12 تا سرور تا 50 مگ هم دانلود کردیم

taghi.karimi
September 2nd, 2012, 14:20
دوست عزیز سرعت دانلود که پورت از جایی میتونه داشته باشه به چندین دلیل میتونه کم و زیاد باشه!
لینکی که شما ازش دانلود دارید
نوع هاردی که استفاده میکنید
نوع ریدی که روی هاردها دارید
نوع سیستم عاملتون
نوع مجازی سازتون
که هر کدوم باعث کم یا زیاد بودن سرعت دانلود شما در شرایط مختلف میشود!
مثال ما روی سرور رداستیشن (سرور خام) با رید h200 روی ویندوز 2003 آپدیت با idm نهایتا از لینک بدون محدودیت تا 40 مگ دانلود داشتیم!
اما همین موارد فقط با رید h700 تا 70 مگابایت دانلود شد و زمانی که با رید h700 روی ویندوز 2008 تست کردیم سرعت به صورت استیبل روی 110 مگ قرار داشت!

موفق باشید!

websazha
September 2nd, 2012, 14:24

جناب معلمی میشه توضیح بدید سر ماه ریست نمی شود چرا!
سرور با 30 ترابایت پهنای باند هست 25 ترابایت مصرف شده 2 روز دیگه خواست تمدید کنه سرویس دهنده باید یک ماه بعد رو با 5 ترابایت سر کند یا باید 30 ترابایت خریداری کند؟!

novinvps.com
September 2nd, 2012, 14:25
یعنی چی ریست نمیشه یعنی پهنای باند که همون اول برای سرور میدن دیگه تا ار همونه ؟؟؟

دوست عزیز راید هارد شما چی هستش به احتمالخیلی زیاد h200 درسته ؟

در صورتی که در یک ماه از مقدار پهنای باندتون بیشتر استفاده کردید پورتتون به 100 مگابیت کاهش و باید حتما ارتقا بدید ! که چیزی حدود 350 تومان هزینه در بر خواهد داشت

tizparvaz
September 2nd, 2012, 14:42
:111: رو دست رد استیشن ندیدم ما که خیلی راضی هستیم رو هر سرور از لینک خوب 35 مگ دانلود داریم
شما 100% یه مشکلی رو سرورتون هست
vcenter نصب دارید ؟

tizparvaz
September 2nd, 2012, 14:43
دقیقا این دوستمونم درست میگن رید هاردتون اگر h200 هست مشکلتون از همین میتونه باشه

novinvps.com
September 2nd, 2012, 14:45
جناب معلمی میشه توضیح بدید سر ماه ریست نمی شود چرا!
سرور با 30 ترابایت پهنای باند هست 25 ترابایت مصرف شده 2 روز دیگه خواست تمدید کنه سرویس دهنده باید یک ماه بعد رو با 5 ترابایت سر کند یا باید 30 ترابایت خریداری کند؟!

این قانون رد هستش ! فکر کنم 28 ام هر ماه میان نگاه به پهنای باند میکنند اگه دیدن مصرفتون بیش از حد تعیین شده بوده میان پورت رو برای ماه بعد به 100 مگابیت کاهش میدن که در این صورت اگه پورت 1 گیگابیت میخواید هیچ راهی جز ارتقا ندارید که بستگی داره مثلا برای ما 100 ترابایت شد حدود 350 تومن شد ! :59:

sina_mech
September 2nd, 2012, 15:04
مثال ما روی سرور رداستیشن (سرور خام) با رید h200 روی ویندوز 2003 آپدیت با idm نهایتا از لینک بدون محدودیت تا 40 مگ دانلود داشتیم!
اما همین موارد فقط با رید h700 تا 70 مگابایت دانلود شد و زمانی که با رید h700 روی ویندوز 2008 تست کردیم سرعت به صورت استیبل روی 110 مگ قرار داشت!

با این حساب یعنی شما Raid200 که روی رداستیشن رایگان هست، توصیه نمیکنید؟

taghi.karimi
September 2nd, 2012, 15:15
با این حساب یعنی شما Raid200 که روی رداستیشن رایگان هست، توصیه نمیکنید؟

خیر دوست عزیز بنده همچین حرفی نزدم که چیزی را توصیه میکنم یا نمیکنم ,چون در حد اندازه آن نیستم!
بنده تجربه ای که روی سرویس های این دیتا سنتر داشتیم و داریم را خدمت این دوستمون عرض کردم که متوجه باشند سرعت دانلود به موارد این چنینی بستگی دارد!

RoobinaServer
September 2nd, 2012, 15:17

عجب!!!

امروز 2 میلادیه ها یعنی 2 روزه پهنا تمام شد ؟ !!! : ی به تاریخ دقت کنید عزیز

mohammad8711
September 2nd, 2012, 15:53
منم دیروز سرورم رو تحویل گرفتم ولی پورتش در حدی که انتظار داشتم نبود
حداکثر سرعت دانلود رو از ovh می تونم بگیرم ، حدود 30 مگابایت در ثانیه
ولی از لیز وب ، هتزنر ، singlehop ، iWeb و چند تا میرور دیگه که تست گرفتم سرعت زیر 10 مگابایت بود
البته حدس می زنم به خاطر هارد باشه
من سرور رو بدون Raid خریداری کردم ، با اینکه سرور کاملا خالیه ولی از سرور کیمسوفی که تا خرخره هم پر شده سرعت هاردش کمتره
از چه نرم افزاری برای تست هارد سرور باید استفاده کنم ؟

AlmaHost
September 2nd, 2012, 16:16
سلام
در رابطه با سرعت پورت و هارد قبلا هم در پست های مختلف توضیح داده شده و توصیه کرده ایم h700 باعث بهره بری کامل ار پورت و سرعت هارد میشود.
همکارانی که صرف نظر از هزینه به این توصیه عمل کردند نتیجه 100% مطلوب خود را گرفتند.
از بابت bw هم دیتا سنتر در صورتی که شما مصرف مجاز خریداری شده را مصرف کنید هر ماه پهنا ریست میکند و مشکلی نیست اما اگر پهنای مجاز را از سه یا چهار ترابایت اضافه تر مصرف کنید به جای بستن سرور سرعت را کاهش میدهد و حتما از طریق تیکت شما را مطلع میکند تا پلن خود را ارتقاء دهید.
موفق وپیروز

DreamServer
September 2nd, 2012, 18:18
تشکر از همه ی دوستان بابت راهنمایی هاشون! ولی فک میکنم به دلیل استفاده بیش از اندازه یکی از کاربران از پورت بود!
تشکر فراوان!

sniper000man
September 2nd, 2012, 21:29
سلام
در رابطه با سرعت پورت و هارد قبلا هم در پست های مختلف توضیح داده شده و توصیه کرده ایم h700 باعث بهره بری کامل ار پورت و سرعت هارد میشود.
همکارانی که صرف نظر از هزینه به این توصیه عمل کردند نتیجه 100% مطلوب خود را گرفتند.
از بابت bw هم دیتا سنتر در صورتی که شما مصرف مجاز خریداری شده را مصرف کنید هر ماه پهنا ریست میکند و مشکلی نیست اما اگر پهنای مجاز را از سه یا چهار ترابایت اضافه تر مصرف کنید به جای بستن سرور سرعت را کاهش میدهد و حتما از طریق تیکت شما را مطلع میکند تا پلن خود را ارتقاء دهید.
موفق وپیروز
عزیز همین طور که براتون تیکت هم دادم راید 700 هزینش زیاد میشه راه چاره چیه که بدون هزینه باشه با تشکر ممنونم

majidisaloo1
September 2nd, 2012, 21:33
سلام

دوستان شما هم با پورت 1 رد استیشن مشکل دارید؟!
چرا اینجوری شده؟!
ما امروز صبح سرعت دانلودمون از سرور شد 170 کیلو بایت !:|

یکی راهنمایی کنه
يادم مياد شما از اين ديتا سنتر اختصاصي ميفروختين درسته؟

DellQ
September 2nd, 2012, 21:46
امروز پرت من مشکل داشت h700 raid هست
یک ساعت دان بود!

novinvps.com
September 2nd, 2012, 23:51
عجب!!!

امروز 2 میلادیه ها یعنی 2 روزه پهنا تمام شد ؟ !!! : ی به تاریخ دقت کنید عزیز

نه در مورد نحوه کارشون توضیح دادم نه مشکل دوستمون.

sniper000man
September 3rd, 2012, 00:05
دوستان عزیز یه مشکلیم من دارم الhن من از این دیتا سنتر D6-390: خوب الان من یه مشکلی دارممیخوام ویندوز بزنم یک ساعت نیم طول میکشه یا اپدیت نصب کنم یک ساعت طول میکشه الان میگن که رید نداره هاردهای من HBA Controller - No Raid (Free) الان من چی کار کنم هارد هام درست کار کنه نا سلامتی هارد ساس هستش به غیر از خرید رید 700 ممنون میشم راهنمایی کنید الان چی کار کنم رید 200 با این سرور مشخصات این مشکلی نداره رید200 صفر منظورمه

RoobinaServer
September 3rd, 2012, 00:07
کلا این دیتاسنتر مدلشه حتما باید raid بشه اونم 700 ؟ :) عجب

sniper000man
September 3rd, 2012, 00:15

بعنی هیچ راهی نیست حتما باید رید 700 بگیرم ؟؟//

AlmaHost
September 3rd, 2012, 00:32

خیر دوست عزیز :) ایشون به انتخاب خودشون HBA NO RAID اننتخاب کردند و طبق اعلام دیتاسنتر vmware با این نوع RAID ها مشکل دارد و باعث کم شدن Performance میشود.
ایشون میتوانند از H200 RAID0 استفاده کنند که از همه فضا هم بتوانند استفاده کنند ولی Performance باز هم نسبت به H700 کمتر میباشد.
پس به دیتاسنتر ارتباطی ندارد! به ناآگاهی کاربر ربط دارد :)

sniper000man (http://www.webhostingtalk.ir/member/15405/) راه شما همانی هست که در تیکت به شما اعلام شده است!

موفق باشید

tizparvaz
September 3rd, 2012, 01:01
بعنی هیچ راهی نیست حتما باید رید 700 بگیرم ؟؟//

با اجازه آلما عزیز
بله راهی وجود نداره موقع خرید جناب آرایش تاکید میکنن که رید 700 بگیرید این مشکل نه از دیتاسنتر هست نه شرکت آلما این مدل سرورهای دل برای استفاده از وی ام ور نیاز به این رید دارن

DreamServer
September 3rd, 2012, 01:09
يادم مياد شما از اين ديتا سنتر اختصاصي ميفروختين درسته؟

اختصاصی میفروختیم؟! ما فروش اختصاصی نداشتیم!
Share on Dedi Host!

sniper000man
September 3rd, 2012, 01:09
با تشکر از دوستان

sniper000man
September 3rd, 2012, 01:16
با اجازه آلما عزیز
بله راهی وجود نداره موقع خرید جناب آرایش تاکید میکنن که رید 700 بگیرید این مشکل نه از دیتاسنتر هست نه شرکت آلما این مدل سرورهای دل برای استفاده از وی ام ور نیاز به این رید دارن
دوست عزیز انگار با رید 200 هم میشه اما درحد رید 700 نیست ما هم نگفتیم مشکل از الما هاسته اومدیم بهترین راه حل پیدا کنیم به نظرتون 30 پوند برای هر ماه واقعا زیاد نیست به یه سرور با رم 24
و از شما دوست عزیز هم تشکر میکنم که به مشکل بنده توجه کریدن سپاس دوست عزیز

tizparvaz
September 3rd, 2012, 01:38
دوست عزیز انگار با رید 200 هم میشه اما درحد رید 700 نیست ما هم نگفتیم مشکل از الما هاسته اومدیم بهترین راه حل پیدا کنیم به نظرتون 30 پوند برای هر ماه واقعا زیاد نیست به یه سرور با رم 24
و از شما دوست عزیز هم تشکر میکنم که به مشکل بنده توجه کریدن سپاس دوست عزیز

بله زیاده اما خوب کیفیت هزینه داره بله 200 هم کار میده و رایگان هست اما خوب تفاوت زیاده

sniper000man
September 3rd, 2012, 01:42
بله زیاده اما خوب کیفیت هزینه داره بله 200 هم کار میده و رایگان هست اما خوب تفاوت زیاده
دوست عزیز قبول دارم زیاده ولی فکر کنم 200 به خوبی رم 24 جواب میده بازم تشکر میکنم از توجهت دوست عزیز

tizparvaz
September 3rd, 2012, 02:05
دوست عزیز قبول دارم زیاده ولی فکر کنم 200 به خوبی رم 24 جواب میده بازم تشکر میکنم از توجهت دوست عزیز

:-? رید که به رم کار نداره
اوکی
خواهش

sniper000man
September 3rd, 2012, 03:14
:-? رید که به رم کار نداره
اوکی
خواهش
بله دوست عزیز منظور من این بود
که هر چقدرکار بر بیشتر باشه به طبع به رید بالا و چزهای بالای نیاز هست به طبع سرور رم 64 داشته باشه و دوتا هارد فشاری بیشتری به هارد میاد تا اینکه 24 گیگ رم باشه و سرور مجازی کمتر روش بالا اومده باشه منظور من از کافی بود رید این بود دوست عزیز

n4ser
September 3rd, 2012, 10:01
ما هم سرور داریم از انگلیس به همچین مشکلی بر نخوردیم