سلام
دوستان آیا همه سایت های دانلود آهنگ فیل.تر می شوند یا خیر؟
یا می توان با قرار ندادن بعضی آهنگ ها مانع از فیل.تر نشدن سایت شد؟
در ضمن چندین سایت آهنگ وجود دارد با وجود اینکه چندین سال است که کار می کنند و درآمد بالایی هم دارند ولی هنوز فیل.تر نشدند؟
خواهشا دوستانی که اطلاع دارند نظرشان را بفرمایند چون می خواهم روی این سایت سرمایه گذاری کنم
ممنون
0060
September 1st, 2012, 16:21
سلام
دوستان آیا همه سایت های دانلود آهنگ فیل.تر می شوند یا خیر؟
یا می توان با قرار ندادن بعضی آهنگ ها مانع از فیل.تر نشدن سایت شد؟
در ضمن چندین سایت آهنگ وجود دارد با وجود اینکه چندین سال است که کار می کنند و درآمد بالایی هم دارند ولی هنوز فیل.تر نشدند؟
خواهشا دوستانی که اطلاع دارند نظرشان را بفرمایند چون می خواهم روی این سایت سرمایه گذاری کنم
ممنون
درود
همه فــلتر میشن مگر اینکه طبق قوانین جمهوری اسلامـی ( ثبت در ستاد ساماندهی ) و... جلو برید
سایتهای خیلی محدودی هستن که ثبت کردن و مشکل فــلترینگ رو ندارن ولی خوب یک محدوه ای رو باید رعایت کنید که اگه قصدتون کسب درامد هست خیلی دیر به نتیجه میرسید بالا اومدن توی این همه سایت بزرگ موزیک کار اسونی نیست
kami1
September 1st, 2012, 16:29
خیر همه سایت ها فیل نمیشن
درواقع اگر موزیک ها مجاز باشه ( تایید جمهوری اسلامی :دی ) فیل نمیشید اما اگر موزیکی باشه که مجاز نباشه و تگ بگیره مطمئنن فیل میشید
یه سرچی انجام بدید تعداد را متوجه خواهید شد ( کم هستند سایت هایی که فیل نشدند خیلی کم )
سرمایه گذاری روی هر چیزی خوبه ولی می بایست درست انجام شود - مطمئنن اگر می خواهید فیل نشید باید در زمینه موسیقی کمی تخصصی و حرفه ای تر از وب سایت های دیگر عمل کنید ( از موزیک های ایرانی داغون جدید دوری کنید )
jahan654
September 1st, 2012, 16:46
درود
همه فــلتر میشن مگر اینکه طبق قوانین جمهوری اسلامـی ( ثبت در ستاد ساماندهی ) و... جلو برید
سایتهای خیلی محدودی هستن که ثبت کردن و مشکل فــلترینگ رو ندارن ولی خوب یک محدوه ای رو باید رعایت کنید که اگه قصدتون کسب درامد هست خیلی دیر به نتیجه میرسید بالا اومدن توی این همه سایت بزرگ موزیک کار اسونی نیست
ممنون از پاسختان
دقیقا کدام قوانین را برای سایت موزیک وجود دارد که باید رعایت کنم
مثال بزنید
jahan654
September 2nd, 2012, 10:43
اساسا از کجا بفهمیم که یک آهنگ غیر مجاز است و باعث فیل.تر شدن می شود؟
و از کجا بفمم که آهنگی قانون کپی رایت را نقص نمی کند
delta
September 2nd, 2012, 11:04
واقعا جای تعجب هست که دوستان بی اطلاع دارند جواب شما رو میدند..
دوست عزیز سایت دانلود موریک کلا غیر قانونیست.برای همین 100% فیل میشوند.سایت خود بنده یکبار به علت وجود آهنگ تیراژ یک سریال تلویزیونی از رضا صادقی فیل شد! وقتی رفتم ارشاد رییس ارشاد یک چیزی بهم گفت..گفت آهنگ چه مجاز یا غیر مجاز فقط برای گوش دادن خود شماست و شما حق ندارید آن رو عمومی و برای دانلود بزارید! گفتم چرا پس بعضی سایتها فیل نمیشوند؟ گفت اینجور سایتها یا آهنگ برای دانلود نمیزارند یا اگر میزارند زیر نظر مستقیم ارشاد و یا زیر نظر و وابسته به یک ارگان دولتی یا... هستند..
شما هر جوری اگر یک سایت شخصی آهنگ بزنی فیلش میکنند..
اینم بگم فیل شدن ها بیشتر بر اساس شانس و بازدیدطرف هست..ممکنه حتی شانس بیارید 1 سال فیل نکنند اما وقتی اسمش لو بره و کمی اسم سایتتون در بره در جا فیلتون رو تر میکنند..
برای گرفتن اطلاعات بیشتر میتونید به وزارت ارشاد منطقه خودتون برید و ازشون سوال بپرسید