توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وردپرسي ها سريع بيان تو
sazsaz
September 1st, 2012, 12:00
سلام عزيزان
تاپايان لطفا بخونين
من يك سايت زدم كه اگر ياري كنيد همه بهترين سود را خواهيد برد و بهتر مي توانيد فروش داشته باشيد
كل كار سايت بر اين وضعيت استوار هست كه همه مي تونن قالب هاي خودشون را بفروشن
هر كس قالبي داره كه خودش طراحي كرده و يا خودش ترجمه كرده مي تونه براي فروش بذاره
حال چطوره كار اين سايت عزيزان يك اسكرين شات از قالب را با توضيحاتي از قالب براي ما ارسال مي كنند ما در سايت مي گذاريم و با نام خودشون مي فروشيم 8 درصد هزينه را مي گيريم و 92 درصد را به طراح مي دهيم خوب ممكنه بپرسيد اين چه حسني داره
1- اولا خودش مي تونه يك بك لينك براي سايت شما باشه
2- قالب شما با نام شما فروش و قيمت و پشتيباني دست خود شماست
3- هدف مجتمع سازي هست كه خود اين مجتمع سازي مي تونه فروش بيشتري براي شخص داشته باشد
4- شما مي توانيد تبليغات خود را در صفحه محصول خود نماييد
5 - اول پول به شما داده خواهد بعد قالب از شما دريافت مي گردد و به مشتري داده مي شود
6- خود حكم يك سنديكا دارد و بر خلاف هميشه بين طراحان وردپرس دوستي و مودت بوجود خواهد آمد.
7- دست كلاهبرداران با طرح ضعيفشون بسته مي شه
عزيزان سايت آماده هست و من دو محصول الكي براي تست زدم
با استاندارد هاي جهاني هم سايت را بهينه كرده ام
اين آدرس سايت لطفا هر كس موافق هست اعلام كنه تا شروع كنيم و نظر خودتون را اعمال نماييد
فروش انواع قالب هاي وردپرس فارسي (http://wpthemes.ir/)
it87
September 1st, 2012, 12:09
طرح خیلی خوبیه
امیدوارم موفق باشید
sazsaz
September 1st, 2012, 12:14
[Valid] Markup Validation of http://wpthemes.ir/ - W3C Markup Validator (http://validator.w3.org/check?uri=http%3a%2f%2fwpthemes.ir%2f)
amirbolouki
September 1st, 2012, 12:45
سلام آره به نظر من هم خوبه خسته شدیم از بست تو نت دنبال یک فروشگاه قالب برای سایت های خود گشتیم این طوری به نظرم خیلی خوبه چون من مشتری و یا طراح میدونه کجا میتونه چند تا قالب شیک پیدا کنه برای خرید البته یک فرصتی هم پیش میاد که وردپرس پیشرفت بیشتری کنه چون با این کار وردپرس کار ها با جدییت بیشتری به طراحی پرداخته و این باعث پیشرفت در وردپرس فارسی میشه که قالب هاش از یکنواختی هم دربیاد من تو نت زیاد گشتم ولی تا به حال فروشگاه و یا سایتی رو بر نخوردم که تا این حد به وردپرس اهمیت بده بر خلاف نظرات دیگران باید بگم وردپرس یک سیستم مدیریتی کاملا قوی هست که خوب تو ایران استفاده نشده با فارسی سازی قوی و ساخت قالب های ارزشمند تو این حوزه میتوان قدرت وردپرس رو به همه نشون داد خیلی جالبه بدونید امنیت بالا و همچنین امکانات زیاد با هزاران افزونه این امکان رو میده یک سایت در حد پرتال های خصوصی و حتی دربعضی موارد فراتر از آن رو داشته باشید تو ایران 90 درصد سایت های دانلود از وردپرس استفاده میکنند که فقط نیمی از امکانات وردپرس رو بر خوردار هستند و همه قالب ها تو یک سطح هست به خاطر نبود قالب مناسب به نظر من شما با این کار به طراحانی که شاید سایت ویا جایگاهی رو برای انتشار طرح های زیبای خود ندارند باز میکنید خیلی ها شاهد بودیم که طراح به خاطر نداشتن وقت برای تبلیغات کار خود را به بعضی از سایتها با قیمت نصف حتی کمتر داده و اخر کار با ارزش خود را به قیمت های دوبرابر تو سایت های همکاران به فروش گذاشته اند چه خوبه پس به جای اینکه حق طراح زیر این مشکلات له بشه با شرکت تو این طرح هم سود کنیم و هم اینکه طرح های خودمان رو به اسم خودمان بفروشیم تا دیگران سو استفاده نبرن من عزیز موافقم کاشکی اتحاد بیشتری بین وردپرس کار ها دربیاد که با عث پیشرفت زودتر همه سایت ها تو این سیستم مدیریتی ایجاد بشه به نظر من حتی خوبه اعلام کنید طراحان گرافیستی هم چون من که دانش برنامه نویسی قوی ندارند با ارسال یک شات از کار خود برای شما اون ها هم شرکت کنند حالا باز خودتان بهتر میدونید این طوری شما برنامه نویسی کنید و اونها طراحی های خودشان رو به فروش برسانند واقعا بعضی از طرح های ما که شاید چند روز وقت بگذاریم رو بعضی ها به قول معروف کیلویی میخرن اگه در این مورد هم کاری بکنید با عث افتخار برای دوستان گرافیست هم میشوید با تشکر از شما
amirbolouki
September 1st, 2012, 12:58
واقعا این سایت خودش یک الگو زیبا برای وردپرس هست با اینکه برنامه نویسی خوب بلد نیستم ولی تو سایت هایی که تا به حال دیدم خلاقیتی که تو منو ها و کد ها دیدم بی شک یقین دارم شما یکی از استاد های وردپرس هستید من خیلی ورد پرس دوست دارم ولی بیشتر سایت ها اموزش های نصفه و نیمه دارند میخواستم بدونم شما جایی هم سراغ دارید تو نت که بتونم سوالات خودم هم اونجا بپرسم یا خودتان سایتی انجمن رو پیشنهاد می دهید که بتونیم اونجا هم استفاده ببریم از تجربیات دیگران و شما
در ضمن به نظرم قالب فروشگاهی شما تکه چون بر خلاف سایت های دیگه که با کلی تبلیغات دنبال مشتری هستن فکر نمی کنن که با سرعت پایین تو ایران نمیشه سایت ها رو زود باز کرد الان من خیلی راحت سایت فروشگاه شما رو باز کردم با اینکه گرافیک بالایی داره موندم چطوری به این راحتی حتی با اون منو ها بازی کرد
sazsaz
September 1st, 2012, 13:08
شما لطف داريد
من در حد اين تمجيد نيستم
انجمن راهنمای وردپرس فارسی (http://wp-help.ir/)
rezaonline.net
September 1st, 2012, 13:10
کار خوبی رو شروع کردید .
باید بگم این کاررو بنده در نظر داشتم در حدود چهار پنج ماه پیش عملی کنم .
تاپیکی هم برای راه اندازی این ورک شاپ همگانی در انجمن forum.wp-parsi.com منتشر کردم.
قرار بود سیستم پیشنهادیه من کاملاً مثل تم فارست باشه و حتی بهتر که خود طراحان پشتیبانی محصولات رو برعده بگیرن و همچنین خودشون از تعداد فروشها بصورت آنی و آنلاین مطلع باشن .
سیستم هم بصورت خودکار با پرداخت آنلاین محصولات رو به مشتری برسونه بصورت آنی .
مشتری هم برای پشتیبانی تیکتی که ارسال میکنه در پنل خود طراح باشه .
هر ساله و هر ماهه به بهانه های مختلف افزایش موجودی هایی بعنوان جایزه به کاربران اعطا بشه و خلاصه خیلی ایده خوبی بود .
اما متاسفانه اون طور که باید و شاید همکاری نکردن . و حاصل چنین شد که همین سیستم رو دو ماهه خودم پیاده کردم (فقط واسه دل خودم) منتها بصورت تک مدیریتی اداره میشه
این ایده خوبیه اما استقبال نمیشه دلیل هم خیلی ساده است الان فارسی سازی یه قالب کم هزینه تره واسه مشتری و راحتتر واسه بعضی طراحها .
من شرایط سفت و سختی برای کار گذاشته بودم ، طرح ارسالی طراحهها باید با تائید بنده توی سایت قرار میگرفت .
کد نویسیشون رو خودم باید تائید میکردم ، سطح کار بالا بود و گنجایش کم .
لذا تا حدودی پروژه شکست خورد برای من .
فلهذا اکنون در همین ورک شاپ ، به تنهایی مشغول کار هستم و هدفم رو 180 درجه نسبت به وردپرس تغییر دادم و روی اسکریپت های اختصاصی کار میکنم .
اما یک توصیه به شما برادر عزیز .
ما ایرانی ها هیچ وقت نمیتونم هم کیفیت و هم کمیت رو با هم در حد خوب داشته باشیم .
اساس کار رو از همین اول مشخص کنید ، اگر میخواهید یک آرشیو کامل از پوسته های وردپرس داشته باشید ، کارهای ترجمه رو هم قبول کنید ، البته نه هر کاری رو و قیمت رو هم پائین نگه دارید .
اگرم به کیفیت میخواهید بها بدید باید نهایتاً با 10 نفر کار کنید چون مدیریت بیشتر افراد ، زمانبر هست .
موفق باشید .
sazsaz
September 1st, 2012, 13:13
دستتون درد نكنه
ولي من مديريت نمي خوام كنم
هر كس خودش مسئول قالب خودشه
هر كس بايد خودش جوابگوي مشتري خودش باشه
ببينيد اين طرح مي تونه براي يك ماه بعد بچه ها سود داشته باشه
rezaonline.net
September 1st, 2012, 13:14
يک پروژه ، يک ايده ، ورک شاپ کامل وردپرس براي طراحان - بحث آزاد - انجمن های پشتیبانی وردپرس پارسی (http://forum.wp-parsi.com/topic/345-%d9%8a%da%a9-%d9%be%d8%b1%d9%88%da%98%d9%87-%d8%8c-%d9%8a%da%a9-%d8%a7%d9%8a%d8%af%d9%87-%d8%8c-%d9%88%d8%b1%da%a9-%d8%b4%d8%a7%d9%be-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%be%d8%b1%d8%b3-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%d9%8a-%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad/page__fromsearch__1)
sazsaz
September 1st, 2012, 13:17
من گفتم ديگران شركت كنند و يقين دارم كه بهترين خواهد شد
HematYar
September 1st, 2012, 13:33
1 : ایده خوبی هست ولی باید پخته بشه نه به این شکل خیلی ساده
2 : به دلیل اینکه این سایت کاملا کاربر محور هست ، می بایست کاملا بی طرف باشه و اسمی از شرکتی یا .... برده نشه که این مورد رو شما رعایت نکردید .
3 : برای این سایت در حجم بزرگ ، بنده cms اختصاصی رو پیشنهاد میکنم که رضا جان توانایی نوشتنش رو دارن و میتونید ازشون کمک بگیرید .
4 : بهتر میدونم از سایت های بزرگتر و یاد ر حقیقت تجربه های بیشتر مثل تم فارست و دریبل و حتی دویانت آرت هم استفاده کنید .
روز خوش
sazsaz
September 1st, 2012, 13:47
1 : ایده خوبی هست ولی باید پخته بشه نه به این شکل خیلی ساده
2 : به دلیل اینکه این سایت کاملا کاربر محور هست ، می بایست کاملا بی طرف باشه و اسمی از شرکتی یا .... برده نشه که این مورد رو شما رعایت نکردید .
3 : برای این سایت در حجم بزرگ ، بنده cms اختصاصی رو پیشنهاد میکنم که رضا جان توانایی نوشتنش رو دارن و میتونید ازشون کمک بگیرید .
4 : بهتر میدونم از سایت های بزرگتر و یاد ر حقیقت تجربه های بیشتر مثل تم فارست و دریبل و حتی دویانت آرت هم استفاده کنید .
روز خوش
با تشكر از شما
اگر نياز به نوشتن باشه من خودم حاضرم بنويسم
ببينيد هر طراح يك اسكرين شات مي خواد بده و قيمت نه قالبي پس نياز به تجهيزات بيشتر نيست
فروشنده مستقيم مي تونه هماهنگ كنه و هر كس هم خودش بايد جوابگو كارش باشه
اگر من انجمن وردپرس را پشتيباني گذاشتم چون مرگز اشكالات وردپرس هست
parham13
September 1st, 2012, 14:06
مثل سایت themeforest.net عمل می کنید؟
شما می تونین مثل این سایت بزارین کاربران عضو بشن ولی پول عضویت بگیرین این جوری به نظرم خوب می شه
یک چیز دیگه شما قالب از افراد می گیرین و تایید می کنین اینجوری سایت از قالب های قوی و گرون قیمت پر می شه به نظر من اگه هر کس هر قالبی که می خواد بزاره تو سایت و شما بهش قیمت پیشنهادی بدید خوب نیست؟
HematYar
September 1st, 2012, 14:09
اگر میخواید سایت خوبی باشه و به نتیجه برسید یک سیستم اختصاصی و امکانات اختصاصی نیاز هست . بدون تعارف بگم خدمتتون ، بنده اگر وارد چنین سایتی که الان شما قراردادید بشم حاضر نیستم وقت روش بزارم و پروژه هامو داخل اونجا برای فروش قرار بدم . شما با افراد عادی سرو کار ندارید بلکه با تعدادی طراح و برنامه نویس سرو کار دارید و باید اونقدری امکانات در اختیارشون قرار بدید تا رغبت بکنن و تو سایت شما فعال بشن .
اگر هدفتون تنها یه سایت در حد الان هست و میخواید فقط چند قالب ساده برای فروش گذاشته بشه که خب هیچ . در هر دو صورت تصمیم با شماست . دقت کنید که شما هستید که حد و اندازه ( کار خوب / کار بد |) پروژه های موجود در سایت رو تعیین میکنید .
sazsaz
September 1st, 2012, 14:21
شما اگر فكرتون اينه كه من دمو سيستم بذارم بايد بگم هيچ وقت اين كار را نمي كنم ولي براي ديگر امكانات مي تونم همه كار را انجام بدم
HematYar
September 1st, 2012, 14:27
شما اگر فكرتون اينه كه من دمو سيستم بذارم بايد بگم هيچ وقت اين كار را نمي كنم ولي براي ديگر امكانات مي تونم همه كار را انجام بدم
شما حالتون خوبه ؟
sazsaz
September 1st, 2012, 14:32
بله من حالم خوبه
شما گفتيد امكانات به كاربرا بدين
منم گفتم همه امكانات مي دم غير از دمو
احتمالا شما حالتون خوب نيست كه بايد خيلي ساده حرف زد
HematYar
September 1st, 2012, 14:36
بله من حالم خوبه
شما گفتيد امكانات به كاربرا بدين
منم گفتم همه امكانات مي دم غير از دمو
احتمالا شما حالتون خوب نيست كه بايد خيلي ساده حرف زد
نه حالتون خوب نیست . ما اصلا بحث دمو کردیم ؟ ما به مورد خاصی اشاره کردیم ؟
موفق باشی دوست عزیز ;)
sazsaz
September 1st, 2012, 14:37
سايت را بستم بعد كه كامل شد اونوقت باز مي كنم
احتمالا اونوقت خودتون هم قبول خواهيد كرد
rezaonline.net
September 1st, 2012, 14:42
خب فرض کنید من یه عکس میدم به شما و یک لینک برای خرید.
اونوقت کاربر میاد کار رو میبینه و برای خرید میاد سایت من؟
اونوقت پوسانت شما این وسط چی میشه ؟
loginvps.com
September 1st, 2012, 14:48
سايت را بستم بعد كه كامل شد اونوقت باز مي كنم
احتمالا اونوقت خودتون هم قبول خواهيد كرد
sharmande fa nadaram EN minevisam
aghay parsai az barnamenevisan herfei web hastan va kamelan taeed mishan
baraye forsh ham bishtar bayad fkr kard ta be natije khoobi resid
alan Farsi nadaram momkene modiran gir bedam
FA dorost shod bishtar miharfim
parsianweb
September 1st, 2012, 14:52
سایتتون بالا نمیاد دوست عزیز
sazsaz
September 1st, 2012, 20:43
خب فرض کنید من یه عکس میدم به شما و یک لینک برای خرید.
اونوقت کاربر میاد کار رو میبینه و برای خرید میاد سایت من؟
اونوقت پوسانت شما این وسط چی میشه ؟
پورسانت بنده دستي پرداخت مي گردد
sazsaz
September 1st, 2012, 20:47
سایتتون بالا نمیاد دوست عزیز
باز شد
فروش انواع قالب هاي وردپرس فارسي (http://wpthemes.ir/)