PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از سرور مجازي منابع را به هدر نميدهد؟؟

nima_63
September 1st, 2012, 10:45
با سلام.
همونطور كه ميدونيد استفاده از سرورهاي مجازي در چندسال اخير گشترش خيلي زيادي داشته و مزاياي زيادي هم داشته ولي من سوال برام پيش اومده:
ببينيد ما يك سرور داريم مياييم روش vmware نصب ميكنيم و مثلا 10 سرور مجازي ايجاد ميكنيم و ميديم به مشتري. اين 10مشتري هم ميان 10تا سيستم عامل centos نصب ميكنند.
خوب الان روي اون سرور 10تا سيستم عامل مشابه در حال اجراست كه هركدوم بخشي از منابع را در اختيار گرفته.
درسته كه مزيت isolation را ايجاد كرده ولي 10تا سيستم مشابه دارند يك كار مشابه انجام ميدن. البته كاملا هم مشابه نيست ولي فرض ميكنيم 50درصد مشابه هستند.
پس منابع سرور به هدر رفته چون منابعي كه فقط يك برابرش نياز بود الان 10برابر از سيستم اخذ شده.

در صورتي كه به نظر من اگر فقط يك سيستم عامل centos نصب ميشد و مجازي سازي در يك سطح بالاتر ارائه ميشد اين موازي كاري از بين ميرفت.
مثلا برنامه اي باشه كه يك سيستم عامل را به بخشهاي مجازي تقسيم كنه و Isolation‌را در سطح همون سيستم عامل ايجاد كنه بهتر بود.

دوستان نظرتون چيه؟البته ميدونم شايد كل ضحبتهاي من اشتباه باشه ولي بالاخره سوالي بود كه به ذهنم اومد.
مممنون.

reza*
September 1st, 2012, 12:57
این کار رو مجیک وی پی اس تو همین انجمن انجام دادند
معایبی داشت و از جمله ی اون معایب این بود ادمین یک سری نرم افزار نصب میکرد و شما نمیتونستید نرم افزار دیگری نصب کنید و برای نصب نرم افزار باید به ادمین میگفتید تا انجام بده