ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف منابع بالا

ehsan1111
August 31st, 2012, 10:07
سلام.
1. آقا از کجا می تونیم بفهمیم چه قسمت هایی از سایت به سرور فشار می آوردند و مصرف منابع بالای سایت بخاطر کدام قسمت هاست؟
2. بنده خدایی گفت شل روی سایت شما هست. چطور میشه فهمید و پیداش کرد؟ ویروس یاب خود سی پنل که چیزی پیدا نمی کنه.

amir1909
November 6th, 2012, 23:44
من هم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید

ehsan1111
November 6th, 2012, 23:51
من هم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
حقیر دانش چندانی نداره کمک کنم، حالا دوستان متخصص نظرشون را می نویسن ان شالله. منتها من این سوال را جایی دیگه هم مطرح کردم و جواب این وبد که شما خودتون نمی تونید ببینید چه قسمتهایی داره فشار میاره، ادمین هاست باید مانیتورینگ کنه و بهتون بگه مثلا فلان اسکریپ داره بیش از حد منابع مصرف می کنه.

amir1909
November 7th, 2012, 00:07
خوب من الان سرور مجازی دارم از کجا باید ببینم

saman19-6
November 7th, 2012, 10:07
بودن شل رو سایت شما به گرفتن منابع ارتباطی نداره . بفرض یک فایل شل باشه .فایلی هست که هکر برای نفوذ به هاست شما استفاده میکنه و مصرف منابع نداره .

اول سیستم مدیریت محتوی تون ببنید چی هست .خود سیستم ها مشکلی نداره ولی افزونه ها یا پلاگین های که نصب میشه رو ی جوملا وردپرس ...اینا اگه درست کد نوسی نشه منابع میگره .

تک تک افزونه ها که جدا خودتون نصب کردید بررسی کنید.

دیتابیس رو بررسی کنید ایا table هست که تعداد رکوردهاش خیلی زیاد بالا باشه ؟ اصلا فایل دیتابیس تون حجمش معقول هست یا خیر ؟و......