ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره هاست ايراني

arman100000
August 30th, 2012, 20:55
سلام به همگي
يه تا سوال ازتون دارم :

1- من ميخام سايتي بزنم كه در اينده ف ي ل ت ر ميشه اگه اين سايت روي هاست ايراني باشه سايت منو بكلي حذف ميكنن يا فقط ف ي ل ت ر ميكنن ؟ ( البته سايت غير اخلاقي نيست )

AvestaNetworks
August 31st, 2012, 04:41
سلام.

اگر مشکل قانونی نداشته باشه و تنها در سطحی باشه که مخالفت باهاش بشه، فقط ***** خواهید شد و سایت بسته نمیشه.

اما پیشنهاد می کنم سایت رو در خارج از ایران هاست کنید یا حداقل نسخه پشتیبان (backup) در به صورت هفتگی تهیه کنید تا در صورت بروز هر گونه مشکل، اطلاعاتتون از دست نره.

با تشکر.

DeLtAvPs
August 31st, 2012, 09:53
سلام.

اگر مشکل قانونی نداشته باشه و تنها در سطحی باشه که مخالفت باهاش بشه، فقط ***** خواهید شد و سایت بسته نمیشه.

اما پیشنهاد می کنم سایت رو در خارج از ایران هاست کنید یا حداقل نسخه پشتیبان (backup) در به صورت هفتگی تهیه کنید تا در صورت بروز هر گونه مشکل، اطلاعاتتون از دست نره.

با تشکر.

دوست عزيز بر چه اساسي ميگين فيلتر ميشه؟
چون سايت روي ايران هستش و تموم ريكوئست ها از ايران ارسال ميشه بنابراين فيلتر نميشه
اما چون روي ايراني ميزباني ميشه راحت قابل پيگيري هستش

parsa7
August 31st, 2012, 12:34
دوست عزيز بر چه اساسي ميگين فيلتر ميشه؟
چون سايت روي ايران هستش و تموم ريكوئست ها از ايران ارسال ميشه بنابراين فيلتر نميشه
اما چون روي ايراني ميزباني ميشه راحت قابل پيگيري هستش

فکر کنم فی لترینگ روی محتوا اعمال میشه نه اینکه سایت کجا میزبانی میشه و ريكوئست ها از کجا ارسال میشه

arman100000
August 31st, 2012, 12:45
خيلي ممنون از جواب ها منظورم هاستيگ هاي ايراني بود مثل ميهن وب هاست يا پارس ديتا و امثال اون كه اونا هم امكان داره سايت رو روي هاست خارج از ايران ميزباني كنن سوال من اينجا بود كه اگر سايت توسط شركتي مثل ميهن وب هاست ميزباني بشه و سايت من فيلتر بشه در آينده ايا اون ها سايت من رو حذف هم ميكنن چون توي قوانين همه نوشته كه نبايد محتواي مغاير با قوانين جــمهوري اسلامي ايران داشته باشيد

j4b3r
August 31st, 2012, 16:37
خيلي ممنون از جواب ها منظورم هاستيگ هاي ايراني بود مثل ميهن وب هاست يا پارس ديتا و امثال اون كه اونا هم امكان داره سايت رو روي هاست خارج از ايران ميزباني كنن سوال من اينجا بود كه اگر سايت توسط شركتي مثل ميهن وب هاست ميزباني بشه و سايت من فيلتر بشه در آينده ايا اون ها سايت من رو حذف هم ميكنن چون توي قوانين همه نوشته كه نبايد محتواي مغاير با قوانين جــمهوري اسلامي ايران داشته باشيد

معمولا این اتفاق نمی افته چون چک نمیکنند معمولا ولی اگر چک کنید امکان سازپند شدن هست

arman100000
August 31st, 2012, 18:42
معمولا این اتفاق نمی افته چون چک نمیکنند معمولا ولی اگر چک کنید امکان سازپند شدن هست چطوري چك ميكنن ؟ در ضمن چطوري روي هاستينگ هاي خارجي سفارش بدم بدون دلار

j4b3r
August 31st, 2012, 18:48
چطوري چك ميكنن ؟ در ضمن چطوري روي هاستينگ هاي خارجي سفارش بدم بدون دلار
چک نمیکنند
وقتی تیکت می زنید اگر سایت شما رو ببینند و مشکل داشته باشه سازپند میشه
اینو به وفور دیدم

Milad-H
August 31st, 2012, 18:49
در صورت میزبانی سایت شما در ایران. *****ینگ بر آن اعمال نخواهد شد . ولی بعد از مدتب حتما و بدون شک شناسای خواهید