توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خريد سرور
ahora1
August 30th, 2012, 20:23
با سلام خدمت دوستان گل من ميخوام نمايندگي هاست داشته باشم هاست بفروشم اگه كسي اطلاعاتي در مورد سرور داره ممنون ميشم بهم بده من يه سرور ميخوام باهاش هاست بفروشم خودش تنظيم باشه ديگه من اول بارمه شروع ميكنم باهاست كار كردم ميتونموردپرس نصب كنم و تا اين حد ميخوام برا شروع كار سروري باشه ارزون مثلا ماهي 14 -- 15 تومن بدم كسي هست راجب اين موضع اطلاعات بده ممنون ehsan_k6940@yahoo.com
RoobinaServer
August 30th, 2012, 20:33
با سلام خدمت دوستان گل من ميخوام نمايندگي هاست داشته باشم هاست بفروشم اگه كسي اطلاعاتي در مورد سرور داره ممنون ميشم بهم بده من يه سرور ميخوام باهاش هاست بفروشم خودش تنظيم باشه ديگه من اول بارمه شروع ميكنم باهاست كار كردم ميتونموردپرس نصب كنم و تا اين حد ميخوام برا شروع كار سروري باشه ارزون مثلا ماهي 14 -- 15 تومن بدم كسي هست راجب اين موضع اطلاعات بده ممنون ehsan_k6940@yahoo.com
از كجا تهيه كنم با اون قيمتي كه گفتم پيدا ميشه من ميخوام تازه شروع كنم اخه
scary-x2
August 30th, 2012, 20:41
از كجا تهيه كنم با اون قيمتي كه گفتم پيدا ميشه من ميخوام تازه شروع كنم اخه
با سلام . همانطور که RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) گفتند با این هزینه نمیتونید سرور هاست تهیه کنید
حتی سرور ویندوز هم به زور میدن با 14-15 تومن / چه برسه سرور برای هاست که هزینه لایسنس و ... داره
mehrshad.ho
August 30th, 2012, 20:45
برای شروع هزینه ماهیانه با سرور بالای 50000 حساب کن
از نمایندگی شروع کن
RoobinaServer
August 30th, 2012, 20:51
براشون در یاهو توضیح دادم.
یه چیزی هم یک بار گفتم بار دیگه هم اینجا میگم به هتون که بهتره در مورد قیمت ها و همه چی و نظرات مشتریان و ... تحقیق کنید.
شاید هاست نمایندگی 10 گیگ ماهانه در نت ماهی 3 تومن مثلا ببینید بعد یکی ماهی 20 مثلا بده و بگید چرا اینقدر گران فروشه
ولی حقیقت این نیست
کامل تحقیق کنید تا از همین اول شکست نخورید و دلتون رو نزنه
n4ser
August 30th, 2012, 23:18
پیشنهاد میکنم از اقای صالحی رسلر هاست بگیرین تیم فنی دارن ایشون >>> > صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار (http://portal.rasanegar.com)
DreamServer
August 31st, 2012, 00:30
14 15 تومن؟؟؟؟؟
نه عزیز ما 4 گیگ نمایندگی رو 15 تومن میدم!
یه سرور خوب باید 50 تومن هزینه کنید هزینه لایسنس هم هست که برای سی پنل حدود 35 برای دایرکت ادمین 10 تومن در میاد با قالب کاپری در میاد 25 تومن !
اینا به کنار شما باید پول کانفیگ رو هم پرداخت کنید!
پول لایسنس whcms رو هم باید بدید!
حداقل 100 تومن خرجه با دامین و اینجور چیزا!
mem2in
August 31st, 2012, 01:01
پ.خ بدین تا یک شرکت ایرانی خوب برای نمایندگی بهتون معرفی کنم