توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واسطه های اجاره سرور چقدر سود می برند؟
dude
August 30th, 2012, 13:58
خیلی از فروشنده های سرور کارشون اینه که سرور رو از ovh یا هتزنر بگیرند و به مصرف کننده داخلی ارائه دهند. حالا سوال اینجاست که این شرکت های واسطه روی هر سرور چقدر سود می برند؟ مثلا اگر اجاره ماهانه سروری در هتزنر 100 یورو باشه (با احتساب مالیات) این رو شرکت های ایرانی عموما چند یورو به مشتری می فروشند (به قیمت روز ارز)؟ و به نظر شما چقدر باید بفروشند؟
توجه: هدف از این تاپیک بررسی بازار ریسلری سرور و کمک به رعایت حقوق مصرف کننده است تا ندانسته مورد اجحاف واسطه ها واقع نشوند.
itjavani
August 30th, 2012, 14:24
هر کس به یک نحوی محاسبه میکنه!
نرخ ارز که به روز محاسبه میگردد. در مورد سود نیز هر جای به یک شکل محاسبه میکند.اکثر جاها 10 درصد میکشن روی قیمت سرویس! ما خودمون فقط اگر سروری به دلار باشد 4 دلار و اگر نرخ به یورو باشد 4 یورو کارمزد میگیریم! حال فرق نداره سرور 400 دلار باشه یا 40 دلار! نرخ کارمزد ثابت هست.ولی خب بعضا دیده شده سرور 170 دلار را 250 دلار نیز فرخته اند.
serverstar.ir
August 30th, 2012, 14:47
كنتر نداره هركس يه سودي داره اما اخيرا" خيلي از چيز پي ان فروشا جدا از اينكه با سود كم سرور ميدن بازار رو هم خراب كردن
و بايد بگم كه دليل نميشه كه سرور فرانسه و آلمان ارزونترن بخوايم بي كيفيت و بدرد نخور معرفي كنيمشون
MagicVps.Com
August 30th, 2012, 15:42
به خیلی چیزها بستگی داره
1-سررو پرفروش باشه یا کم فروش (منظور از کم فورش و پر فورش خوب یا بد بودن سرور نیتس مثال ovh سرور داره که ماهاینه 800 تومنه و ممکنه شاید هرچند ماه یکی از اینها واسطها بفروشند ولی سرور داره 200 یا 300 تومن که ممکنه هر ماه 100 تا از این مدل بفروشند ) که مطنا سود اون پر فورشه کمتر هست
2- تعدادی که فروشنده میتونه بفورشه که باز یکجروی همون مورد اول میشه
3-از همه مهتر افری که گیر واسطه میاد (مثلا ما یک سرور500 تا 550 دلار میبنی همون سرور برای مدت محدود و شرایط خاص دیتا سنتر همون میده 450 دلار خوبکسی که قبل ممکنه 50 دلار گیرش میامد توی اون افر هرچی بخره و بفروشه یا پیش خرید کنه ایندفعه بارش ممکنه 100 تا 150 دلار سود داشته باشه)
4-واسطه سخت افزار مال خودش باشه و فقط هزینه کلو میده که باز به نسبت قیمت واقعی که توی بازار قیمت اون سرور هست ممکنه 100 تا 250 دلار ارزونتر بشه نسبت به قیمت خردیش که این وسط ا 250 دلار +سودی که معمولا روی سرور میکشن گیرش میاد یعنی از دوجا -اعداد وارقام مثال هست )
5-مشخصات سرور اصلی ( مثلا سروی که 12 گیگ رم و یک سیپو متوسط یا ضعیف داره و ممکنه 150 قیمتش باشه یا یک سروی که ممکنه 2 ملیون قیمتش باشه مطمنا سرور دو میلیون را واسطه حداقل با 100 تا 150 دلار توی خوشبینانه ترین حالت روش میکشه )
+ .....یکسری موارد دیگرکه الان یادم نیست
که با توجه به مواردفوق میشه بین 5 دلار تا 500دلار
dude
August 31st, 2012, 01:27
هر کس به یک نحوی محاسبه میکنه!
نرخ ارز که به روز محاسبه میگردد. در مورد سود نیز هر جای به یک شکل محاسبه میکند.اکثر جاها 10 درصد میکشن روی قیمت سرویس! ما خودمون فقط اگر سروری به دلار باشد 4 دلار و اگر نرخ به یورو باشد 4 یورو کارمزد میگیریم! حال فرق نداره سرور 400 دلار باشه یا 40 دلار! نرخ کارمزد ثابت هست.ولی خب بعضا دیده شده سرور 170 دلار را 250 دلار نیز فرخته اند.
آیا شما درباره همه آفرهایتان این سیاست 4 دلار/یورو کارمزد ثابت را دارید یا فقط برای ovh؟
itjavani
August 31st, 2012, 01:29
آیا شما درباره همه آفرهایتان این سیاست 4 دلار/یورو کارمزد ثابت را دارید یا فقط برای ovh؟
بله تقریبا!
dude
August 31st, 2012, 01:46
بله تقریبا!
من فقط یک نمونه را چک کردم تا ببینم این «تقریبا» یعنی چی:
آفر اصلی (http://fdcservers.net/dedicated_servers.php)
قیمت جوان سرور برای همین سرور (http://javanserver.com/zlin-fdcservers-dedicated.php) : 239 دلار
اختلاف قیمت شما با قیمت اصلی: 239- 211= 28 دلار
بدون شرح!
بله متاسفانه کاربر فقط ظاهر امر رو میبینه! حتما برید سرور اختصاصی فرانسه - پوند رو نگاه کنید میگید شما داری 20 درصد اضافه میگیری! اصلا به این شکل نیست. یکی از دلایلی که جوان سرور هیچگاه مشکلات تحریمی و ارزی مانند خیلی از همکاران نداشته همین بوده است که هیچگاه سعی نکرده برای داشتن تجارتی امن از نام ایران در سفارش ها استفاده کند. سرورهای فرانسه -پوند از خود کشور انگلیس اقدام به سفارش میشه که 20 درصد مالیات این کشور از کاربر گرفته خواهد شد و سپس 4 پوند ما کارمزد میگیریم! سرورهای FDC نیز از یکی از ایالت های امریکا سفارش داده میشند که دارای TAX هست . هزینه نهایی با محاسبه tax و تخفیف + 4 دلار سود محاسبه شده است. ولی واسه ایرانی ها کمی سخت هست که پول مالیات بدند و تجارتی امن داشته باشند! فقط بدنبال ارزانی هستند و سود بیشتر! مشتری هم براشون مهم نیست. که اخیرا در انجمن موارد زیادی داریم میبینیم! ولی ما به این موارد اهمیت میدیم!
dude
August 31st, 2012, 03:25
بله متاسفانه کاربر فقط ظاهر امر رو میبینه! حتما برید سرور اختصاصی فرانسه - پوند رو نگاه کنید میگید شما داری 20 درصد اضافه میگیری! اصلا به این شکل نیست. یکی از دلایلی که جوان سرور هیچگاه مشکلات تحریمی و ارزی مانند خیلی از همکاران نداشته همین بوده است که هیچگاه سعی نکرده برای داشتن تجارتی امن از نام ایران در سفارش ها استفاده کند. سرورهای فرانسه -پوند از خود کشور انگلیس اقدام به سفارش میشه که 20 درصد مالیات این کشور از کاربر گرفته خواهد شد و سپس 4 پوند ما کارمزد میگیریم! سرورهای FDC نیز از یکی از ایالت های امریکا سفارش داده میشند که دارای TAX هست . هزینه نهایی با محاسبه tax و تخفیف + 4 دلار سود محاسبه شده است. ولی واسه ایرانی ها کمی سخت هست که پول مالیات بدند و تجارتی امن داشته باشند! فقط بدنبال ارزانی هستند و سود بیشتر! مشتری هم براشون مهم نیست. که اخیرا در انجمن موارد زیادی داریم میبینیم! ولی ما به این موارد اهمیت میدیم!
شما الان از tax حرف می زنید به عنوان دلیل بیشتر بودن «کارمزد» شما ۷ برابر ادعای اولیه تان است . مطلبی که قبلا اشاره ای بهش نداشتید.
در مورد خاص FDC ادعا می کنید که چون سرور از آمریکا سفارش داده می شود خریدار باید TAX بپردازد و این تکس باعث افزایش ۲۸ دلار به جای ۴ دلار به قیمت اصلی می شود. بعد کمی درباره نداشتن فرهنگ مالیاتی خریدار ایرانی شکوه می کنید. و ما هم لابد قرار است داستان را باور کنیم.
اما این داستان شما برای من که در اروپا زندگی می کنم قابل باور نیست. من می دانم مالیات یا به طور دقیق تر VAT یا ٰValue added tax یا مالیات بر ارزش افزوده چیست و چطور گرفته می شود. بنا به تعریف این مالیات را خریدار موقع خرید به فروشنده می پردازد. در بعضی موارد مانند FDC این مالیات در مبلغ نهایی منظور شده است و در برخی موارد مثل OVH تکس را جدای از مبلغ محاسبه می کند. در هر دو حالت تکس موقع خرید پرداخت می شود.
من خودم مشتری FDC بوده ام و می دانم شما موقع خرید یک سرویس از FDC هیچ مبلغی افزون بر مبلغی که در وبسایت درج شده نمی پردازید. چه از آمریکا خرید کنید، چه از اروپا و چه از آفریقا. FDC تکس را بر اساس قوانین ایالتی محاسبه می کند و در مبلغ نهایی منظور می کند و نهایتا به دولت متبوع اش می پردازد نه بر اساس موقعیت جغرافیایی خریدار! وقتی شما به آمریکا بروید و ساندویچ مک دونالد بخواهید فروشنده برای محاسبه مبلغ از شما نمی پرسد شهروند کدام کشور هستید. وقتی یک آمریکایی به اروپا می آید و آب هویج می خورد فروشنده اروپایی آب هویج را به او ارزان تر از یک مشتری اروپایی نمی فروشد. تکس در صنعت هاستینگ هم دقیقا به همین ترتیب محاسبه می شود که در صنعت غذایی.
پس از دو حال خارج نیست: یا شما سعی دارید قضیه را خلاف واقع مطرح می کنید یا اینکه کسی که برایتان خرید می کند به شما دروغ می گوید.
تاکید می کنم من قصد متهم کردن شما را ندارم. شاید شما از خیلی فروشنده های دیگر منصف تر باشید یا نباشید. اما می خواستم صحت ادعای ۴ دلار کارمزد از واسطه گری فروش سرور برای خودم و بقیه روشن شود. تا اینجا روشن شده که دست کم در این مورد شما هفت برابر آنچه ادعا می کردید از مشتری تان می گیرید.
camelian77
August 31st, 2012, 03:50
fdc تکس را بر اساس قوانین ایالتی محاسبه می کند و در مبلغ نهایی منظور می کند و نهایتا به دولت متبوع اش می پردازد نه بر اساس موقعیت جغرافیایی خریدار! وقتی شما به آمریکا بروید و ساندویچ مک دونالد بخواهید فروشنده برای محاسبه مبلغ از شما نمی پرسد شهروند کدام کشور هستید. وقتی یک آمریکایی به اروپا می آید و آب هویج می خورد فروشنده اروپایی آب هویج را به او ارزان تر از یک مشتری اروپایی نمی فروشد. تکس در صنعت هاستینگ هم دقیقا به همین ترتیب محاسبه می شود که در صنعت غذایی.
مثالی دقیق و خلاصه از مالیات vat.
میشه با همین بیان شیوا توضیح بدید در مورد اجناسی که صادرات به حساب مییان، مثلا اگر شما به من که در اتریش هستم چیزی بفروشید باید ۱۸ درصد مالیات بدید ولی اگر به همکارم در ایران همون رو صادر کنید نباید اون مالیات رو بدید.
ممنون.
AvestaNetworks
August 31st, 2012, 03:56
سلام.
سود هر نماینده بسته به شرایط تعیین میشه.
برای مثال نمایندگانی هستند که تیم پشتیبانی، شرکت و دفتر کار دارند و اینها هزینه داره، کارشون شاید در واقع چیز دیگه باشه ولی نمایندگی فروش سرور از دیتاسنتر های مختلف هم باشند.
خوب، در این شرایط، این چنین شرکتی میتونه حتی تا 100 دلار روی هزینه سرور بکشه و هیچ کس هم اعتراض نکنه چون پشتیبانی و کیفیت کاری که ارائه میشه متفاوت هست با یک دلال که فقط تیکت های شما رو منتقل می کنه و اصلاً هیچ چیز به جز پول دریافتی براش اهمیت نداره.
پس قیمت تنها ملاک نیست، سعی کنید همه چیز رو در نظر بگیرید و همیشه هوشمندانه خرج کنید، همیشه ارزان ارائه کردن سرویس به معنی وجدان داشتن و درستکار بودن فروشنده نیست ولی متاسفانه در ایران تنها چیزی که رسم شده این هست که قیمت پایینتر یعنی سود بیشتر که 100% اطمینان میدم بهتون که همه یک روز به این نتیجه میرسند که این فرضیه اشتباه هست.
درضمن، حق انتخاب همیشه با کاربر هست، اعراض به قیمت گزاری افراد تنها وقت طلف کردن خواهد بود.
با تشکر.
dude
August 31st, 2012, 13:13
مثالی دقیق و خلاصه از مالیات vat.
میشه با همین بیان شیوا توضیح بدید در مورد اجناسی که صادرات به حساب مییان، مثلا اگر شما به من که در اتریش هستم چیزی بفروشید باید ۱۸ درصد مالیات بدید ولی اگر به همکارم در ایران همون رو صادر کنید نباید اون مالیات رو بدید.
راستش من تاجر نیستم و از قوانین صادرات کالا اطلاعی ندارم. بهتر است در موردی که مطمئن نیستم اظهار نظر نکنم. فقط می توانم بگویم قوانین مالیاتی صادرات کالا با قوانین فروش سرویس یا کالا فرق می کند. فروش سرویس هاستینگ در مقوله صادرات کالا نیست چون در صنعت هاستینگ شما کالا یا سرویسی را از کشور خارج نمی کنید. از این جهت اجاره سرور بیشتر شبیه اجاره تاکسی یا اتاق هتل است تا گیریم صادرات ماشین آلات.
dude
August 31st, 2012, 13:22
برای مثال نمایندگانی هستند که تیم پشتیبانی، شرکت و دفتر کار دارند و اینها هزینه داره، کارشون شاید در واقع چیز دیگه باشه ولی نمایندگی فروش سرور از دیتاسنتر های مختلف هم باشند.
خوب، در این شرایط، این چنین شرکتی میتونه حتی تا 100 دلار روی هزینه سرور بکشه و هیچ کس هم اعتراض نکنه چون پشتیبانی و کیفیت کاری که ارائه میشه متفاوت هست با یک دلال که فقط تیکت های شما رو منتقل می کنه و اصلاً هیچ چیز به جز پول دریافتی براش اهمیت نداره.
با تشکر.
در اینکه گرفتن پول بیشتر برای سرویس بهتر منصفانه است کسی در این بحثی ندارد. اما مگر دلالی یک سرور چقدر کار دارد که بخواهید ماهی ۱۰۰ دلار ازش سود ببرید؟!
شما درخواست مشتری را دریافت می کنید. خرید را طبق مشخصات درخواستی انجام می دهید و مشخصات سرور را به مشتری می دهید. اگر سرویس unmanaged باشد (مانند اغلب موارد) تا وقتی سایت برپاست مشتری انتظار هیچ کمک فنی از شما نمی تواند داشته باشد. مگر در موارد سخت افزاری یا ارتقای سرور. در نتیجه شما تیکت زیادی برای جواب دادن ندارید. من ۲ سال است که یک سرور دارم (بدون واسطه) اما تابحال هیچ تیکتی برایش ارسال نکرده ام چون واقعا نیازی نبوده. کنجکاوم بدانم شما که از سرویس بهتر حرف می زنید به طور متوسط چند تیکت موجه برای هر سرور unmanaged در طول ماه دریافت می کنید و غیر از کارهای خرید، به طور متوسط چند ساعت برای هر سروری که واسطه ی خریدش هستید وقت می گذارید؟
RoobinaServer
August 31st, 2012, 14:39
در اینکه گرفتن پول بیشتر برای سرویس بهتر منصفانه است کسی در این بحثی ندارد. اما مگر دلالی یک سرور چقدر کار دارد که بخواهید ماهی ۱۰۰ دلار ازش سود ببرید؟!
شما درخواست مشتری را دریافت می کنید. خرید را طبق مشخصات درخواستی انجام می دهید و مشخصات سرور را به مشتری می دهید. اگر سرویس unmanaged باشد (مانند اغلب موارد) تا وقتی سایت برپاست مشتری انتظار هیچ کمک فنی از شما نمی تواند داشته باشد. مگر در موارد سخت افزاری یا ارتقای سرور. در نتیجه شما تیکت زیادی برای جواب دادن ندارید. من ۲ سال است که یک سرور دارم (بدون واسطه) اما تابحال هیچ تیکتی برایش ارسال نکرده ام چون واقعا نیازی نبوده. کنجکاوم بدانم شما که از سرویس بهتر حرف می زنید به طور متوسط چند تیکت موجه برای هر سرور unmanaged در طول ماه دریافت می کنید و غیر از کارهای خرید، به طور متوسط چند ساعت برای هر سروری که واسطه ی خریدش هستید وقت می گذارید؟
شما چرا فقط خودتان را نگاه میکنید عزیز؟
کاربر داشتیم پدر ما رو یک ماه در آورده حالا 8 دلار بیشتر ازش سود نگرفتیم.
بلد نبوده یه مجازی سازی بکنه - یک آیپی اتصال بده - پ راست میگفته کرک این رو دارید اون رو دارید اگر بگیم نه میگه من از شما سرور خریدم وظیفه ساپرت دارید حالا چه ربطی به نرم افزار داره نمیدونیم
آخرشم که بماند چه کارای بچه بازی انجام دادند ...
یهو در ماه 10 تا ابیوز دارند شایدم بیشتر و ...
مشتری داریم تا مشتری
AvestaNetworks
August 31st, 2012, 14:50
سلام.
عرض کردم، برای انتخاب بهترین سرویس می بایست تحقیق کرد.
اگر به دنبال کیفیت و امکانات هستید شما هم می بایست کمی وقت بزارید و سرویس دهنده ای رو پیدا کنید که به تجارت شما اهمیت میده و تنها یک دلال بی سواد نیست که به فکر در آوردن پول هست.
در واقع اینطور میشه گفت که خرید از یک شخص غیر حرفه ای، حتی اگر قیمت سرویس کمتر از قیمت ارائه شده توسط دیتاسنتر باشه، کاری بس اشتباه هست نسبت به خرید از یک شرکت حرفه ای که حتی تا 100 دلار بیش از هزینه خود دیتاسنتر رو داره آفر میده.
پیدا کردن سرویس دهنده صحیح یکی از وظایف کاربر هست، هیچ کس در این زمینه شما رو یاری نمی کنه به جز عقل خودتون.
با تشکر.
dude
August 31st, 2012, 14:58
Avesta عزیز. اینکه باید از عقل استفاده کرد و پروایدر حرفه ای بهتر از دلال بی سواد است توصیه های خوبی هستند. اما من جواب سوالاتم رو نگرفتم:
- شما به طور متوسط برای هر سرور اختصاصی چند تیکت (موجه) دریافت می کنید؟
- شما به طور متوسط برای هر سرور اختصاصی چند ساعت وقت صرف می کنید؟
AvestaNetworks
August 31st, 2012, 15:02
Avesta عزیز. اینکه باید از عقل استفاده کرد و پروایدر حرفه ای بهتر از دلال بی سواد است توصیه های خوبی هستند. اما من جواب سوالاتم رو نگرفتم:
- شما به طور متوسط برای هر سرور اختصاصی چند تیکت (موجه) دریافت می کنید؟
- شما به طور متوسط برای هر سرور اختصاصی چند ساعت وقت صرف می کنید؟
سلام.
ما نماینده هیچ دیتاسنتری نیستیم و دیتاسنتر و شبکه اختصاصی خودمون رو داریم در کشور آمریکا (Florida - Illinois) و به همین دلیل از نظر سطح سرویس دهی کمی برای ما متفاوت هست با نمایندگان.
اگر این چگونگی این «بستگی» ها را تشریح کنید ممنون می شوم.
p30delta
August 31st, 2012, 15:33
اگر این چگونگی این «بستگی» ها را تشریح کنید ممنون می شوم.
بله حتما ..
بستگی اول می گه نوع سخت افزار سرور چطور باشه ..
بستگی دوم می گه که ارز دلار ، یورو، ین ، پوند ، و ... باشه و نوع تحولات ارز در کشور چطوری هست ... ارزون باشه قیمت سرور هم ارزون و گرون باشه گرون می شه ..
بستگی سوم می گه .. از کدوم مرجع تبادل پولی استفاده کنید .. پی پال .ویزا .. مسترکارت .. گلد .. لیبرتی ..
سوال دیگه ... هست من در خدمتم ...
AlmaHost
August 31st, 2012, 17:33
سلام و آزوی ساعاتی خوش
وقتی عنوان مطلب را خواندم برایم جذاب بود و لی وقتی خود مطالب را بیشتر مطالعه کردم دیدم با پرسش و یا پاسخ ها مسیر دیگری را طی میکند و تصمیم گرفتم چند خطی وقت شریف همکاران را بگیرم و از استارتر طلب بخشش دارم . ;)
بهتر دانستم اول چند پرسش مطرح کنم :
1: معنی دلال یا و اسطه چیست؟ ( شخص که به واسطه داشتن یک حساب خارج از ایران و تجربه اقدام به خرید سرور برای کاربران کرده اما به هیچ وجه از سمت دیتا سنتر مورد تایید و شناخت نیست)
2: معنی ریسلر یا نماینده فروش چیست؟ ( نماینده فروش با ریسلر معمولا دارای حجم فروش بالاتر نسبت به دسته اول دارد و دیتا سنتر آفر هایی به ایشان میدهد , که البته از سوی دیتا سنتر همچنان مورد تایید نیست و رسمی شناخته نمیشود به عنوان عامل فروش و نزد دیتا سنتر یک کاستومر شناخته میشود)
3: معنی پارتنز یا شریک تجاری چیست؟ ( پارتنر یا شریک معمولا کمتر دیده میشود که یک دیتاسنتر وارد چنین بحسی با یک شخص گروه یا شرکت شود اما هم آفر هایی خاص دارد هم مسئولیت و هم مورد تایید دیتا سنتر و محلی امن برای تجارت کاربرانی که در حوضه آن پارتنر امکان خرید مستقیم را نداشتند)
4: اگر پاسخ پرسش های بالا را دانستیم , آیا درواقعیت هاستینگ ایران چنین چیزی وجود دارد؟ یا رعایت میشود؟
در اکثر مواقع افراد خود را نماینده یا پارتنر مینامند البته دانسته یا ندانسته , که در واقعیت چنین چیزی نیست و آنها در دسته اول قرار دارند و وقتی در دسته اول هستندو کاملا مشخص است چه پیش میاید.قیمت متفاوت پایین بودن کیفیت پشتیانی و اتفاقاتی خیلی شاهد آن هستیم. همیشه استثنا وجود دارد.
افرادی که در دسته دوم قرار دارند در هاستینگ ایران وجود دارند و اما خیلی کمتر از لحاظ تعدد نسبت به گروه اول . در بین این افراد هم خوش اعتبار وجود دارد هم بد اعتبار و این جبر حاکم است در این جور کارها اما نکته ای که وجود دارد این است که این افراد خود را متعهد به یوزر میدانند و سعی در دادن سرویس خوب به کاربر دارند و همانطور که گفته شد افرادی با اعتبار بالا در این زمینه داریم اما مشکلی که میباشد این است که ارتباط سازنده یا تاثیر گذار با دیتا سنتر ندارند تا در بعضی ار مواقع که مشکلی پیش می آید آن را حل و فصل کنند و.......
اما پارتنر ها این گروه در حوزه هاستینگ ایران خیلی کم هستند اما از ویژگی های آنها میتوان مورد تایید بودن از طرف دیتا سنتر , امکان رایزنی و چانه زنی های خاص با دیتا سنتر , پل ارتباطی امن برای کاربرانی که نمیتوانند مستقیم خرید کنند و از امنیت اطلاعات خود در حراسند , حل و فصل دقیقتر و عادلانه تر در هنگام بروز مشکل و ........
بعد از ایکه متوجه شدیم اصلا این واسطه ها چگونه دست بندی میشود میشود به مسئله قیمت واقف شد که دلایل چه میتواند باشد که این تاثیر را روی قیمت میگذارد
حال میخواهم مثالی برنم تا کامل هم برای استارتر هم برای همکاران مسئله باز شود البته پیشاپیش طلب بخشش میکنم که شرکت خودمان را مثال میزنم اما همانطور که اکثرا ار وضعیت ما خبر دارند تقریبا فاکتور های لازم جهت عنوان و نظر در این حوضه را داریم و این صرفا جهت بررسی است.
ما پارتنر دیتا سنتری در اروپا و کشور انگلستان هستیم البته نام نمیبرم . هم در آن کشور حضور فیزیکی داریم ( از بابت علم بر قوانین vat ) هم در ایران.
مشکلات ما در زمینه مالی :
مشکل در تهیه ارز در هر زمان , نوسان قیمت شدید , ریسک جابجایی پول تحریمها و هزینه های انتقال وجه که بسته به روش ارسال متفاوت و از لحاظ هزینه قابل توجه , مدت زمان انتقال هم بماند...
وظیفه ما از لحاظ مالی :
در هر زمان ما باید سورس مالی مورد نیاز کاربر را جهت تمدید سرور وی آماده داشته باشیم و هیچ توجیهی مورد قبول نیست پس باید همیشه حواله ها در سریعترین زمان در حساب ما باشد چون پرداختهای ما فقط به یک روز خاص در هفته و ماه نیست و هر روز به دلیل وجود سرور های فراوان تمدیدی باید هزینه پرداخت کنیم و سفارش های پیش بینی نشده جدید هم وجود دارد. و اینکه بر حسب شانس ما باید از ویزا یا مستر استفاده کنیم چون در دیتا سنتر فقط این دو را قبول دارد.
راه حل ما برای برطرف کردن این مشکل مالی:
چون زمان حواله ارسالی توسط صرافی دو تا سه روز و گاهی یک هفته است اصلا راه مناسبی نیست و ما باید در لحظه یادر در نهایت در روز انجام دهیم و حال که میخواهیم زمان را کاهش دهیم باید هزینه بیشتری پرداخت کنیم به صراف داخلی با خارجی , پس ما برای بالا بردن آمادگی در پرداختها و امنیت پرداختی کاربر این هزینه را متحمل شویم که خود تاثیر بر قیمت دارد.
در بعضی مواقع کاربر میگوید در این زمان پوند 3470 تومان است چرا شما 3500 محاسبه کردید و این 4% هزینه حواله را میشود ما ندهیم؟
کاربر اصلا توجه نمیکند ساعت هشت شب و یا در آن روز خاص ما حواله لحظه ای نمیزنیم و آخرین رقم ارسالی در صورت منطقی بودن را محاسبه میکنیم.مثلا در همین دوهفته گذشته پوند 3000 تومان بود و ما خیلی از سرور ها را با این مبلغ تمیدید یا سفارش دادیم و دو روز بعد موقع زدن حواله ناگهان با رقم 3200 روبرو شدیم و کاری نمیشد کرد سفارش های جدید را نسبت به خرید ارز جدید ثبت کردیم و در کمتر از یک روز بابت حواله اقدام کردیم که به عدد 3500 برخودریم در صورتی که سورس مالی ما هر چه فروش داشته با رقم پایین تر بوده و ما نه میتوانیم از یوزری که پرداخت انجام داده درخواست ما بقی کنیم و نه در حق کاربر جدید ظلم و مطالبه پول اضافه.
در رابطه با پشتیبانی خدا را شکر اکثر کابران نرم افزاری را میدانند پوشش نمیدهیم و ام همان چند عدد که نمیدانند جبران میکنند و البته در حال حاضر شاید به جرات میتوان گفت تیکت های آپگرید کردن سخت افزاری و یا جابجای و غیره دسته کمی از لحاظ تعدد تیکت نسبت به نرم افزاری ندارد و اینکه کاربران توقع 24 ساعته در دسترس بودن ما را هم دارند که البته به جا میباشد هم روی آن حساب کنید .مکان زمان نیرو اینها هزینه بر است .
میرسیم به مسئله vat :
اگر شما توسط یک کارت اعتباری اروپایی یا انگلیسی از دیتا سنتر انگلستان خرید کنید 20% از شما مالیات میگیرد و لی اگر با هویت خارج از اروپا و کارت اعتباری خارج از اروپا خرید کنید از شما vat دریافت نمیکنه البته این مسئله را به صورت خود کار درهنگام ثبت نام برای هر کشور مشخص کرده. البته راه های هم برای حذف مالیات است و به طور مثال ما با اینکه در انگلستان شرکت ثبت کرده و با دیتا سنتر قرار داد بستیم اما مالیات
20% را به صفر برای کاربران خود رساندیم.
البته این را توضیح دهم ما همیشه سعی بر متعادل نگه داشتن قیمت ارز بودیم با احرم های خاصی که در اختیار داشتیم که توضیح آن مفصل است
مسئله ابیوز یا شکایات :
وقتی شما پارتنر هستید قاعدتا حجم بالایی سرور را پوشش میدهید و در یک مثال ساده شما یک صد سرور اگر داشته باشد و روزانه فقط برای بیست عدد از آنها ابیور بیاید ماهانه ششصد ابیوز دریافت کردید با حساب تعداد تیکت های که برای کاربر برای حل و یا کمک در رفع مشکل ارسال کنید هم ضرب کنید میشود یک عدد بسیاز زیاد تیکت و نفر ساعت کار که به طبع هزینه بر میدارد ارائه این خدمات
این ها گوشه ای از مشکلات کار ما است و خیلی موارد هست که نمیتوان ذکر کرد اما در کل خوب بودن و مورد اطمینان بودن مستلزم تلاش و هزینه است و باقی ماندن در این حالت مستلزم پایدار ماندن.
در آخر یک جمله : من کاربری هستم که میخواهم خریدی راحت امن و مفید داشته باشم همراه با خدمات متناسب : باید هزینه آن را بدهم .
پرحرفی بنده را ببخشید هم استارتر عزیز هم همکاران گرامی این نظر شخصی بنده بود و شاید از اساس غلط ;)
موفق و پیروز
dude
August 31st, 2012, 18:39
Almahost ممنون از توضیحات جامع شما درباره انواع واسطه های فروش سرور و مشکلات پیش رو.
با این تفصیل شما چند درصد (يا پوند) بیشتر (یا کمتر) از قیمت یک سرور در دیتاسنتری که پارتنرش هستید دریافت می کنید؟ مثلا اگر سروری روی سایت آنها 100 پوند باشد، شما آن سرور را چند پوند به مشتری تان می دهید؟
s.w.a.t
August 31st, 2012, 19:47
Almahost ممنون از توضیحات جامع شما درباره انواع واسطه های فروش سرور و مشکلات پیش رو.
با این تفصیل شما چند درصد (يا پوند) بیشتر (یا کمتر) از قیمت یک سرور در دیتاسنتری که پارتنرش هستید دریافت می کنید؟ مثلا اگر سروری روی سایت آنها 100 پوند باشد، شما آن سرور را چند پوند به مشتری تان می دهید؟
باسلام
این سوالهایی که شما میکنید فکر میکنم سوالهایی میباشد که هر شخص و شرکتی نباید به آنها پاسخ دهد. شما میخواهید سرویس تهیه کنید. این سرویس را فرد x میدهد 100دلار و فرد y مشابه این سرویس را میدهد 120دلار. فرداx شخص میباشد و بدون مستلزمات مورد نیاز یک شرکت خدمات دهند و فرد y یک شرکت میباشد.
اینکه هر شرکتی چند درصد یا دلار یا یورو یا پوند میگیرید به شما ارتباطی ندارد! شما به عنوان خریدار تحقیق میکنید(تحقیق نه این سوالاتی که شما یکی درمیان از دوستان میپرسید!!) و وقتی به جمع بندی نهایی پیش خود رسیدید خرید خود را انجام میدهید!
موفق باشید
dude
August 31st, 2012, 20:08
باسلام
این سوالهایی که شما میکنید فکر میکنم سوالهایی میباشد که هر شخص و شرکتی نباید به آنها پاسخ دهد. شما میخواهید سرویس تهیه کنید. این سرویس را فرد x میدهد 100دلار و فرد y مشابه این سرویس را میدهد 120دلار. فرداx شخص میباشد و بدون مستلزمات مورد نیاز یک شرکت خدمات دهند و فرد y یک شرکت میباشد.
اینکه هر شرکتی چند درصد یا دلار یا یورو یا پوند میگیرید به شما ارتباطی ندارد! شما به عنوان خریدار تحقیق میکنید(تحقیق نه این سوالاتی که شما یکی درمیان از دوستان میپرسید!!) و وقتی به جمع بندی نهایی پیش خود رسیدید خرید خود را انجام میدهید!
موفق باشید
عزیز هیچ کس مجبور نیست که به سوالات من به طور مشخص جواب دهد. اما به عنوان یک مصرف کننده حق دارم چنین سوالاتی را بپرسم گیرم که شاید شما به عنوان فروشنده دوست ندارید جواب دهید. سوالاتی که از لحاظ اقتصادی تعیین می کنند چقدر باید پول بدهم و بنابراین دقیقا به من مربوط هستند.
فرض کنید به عنوان یک مصرف کننده سرور می خواهید از بین 50 تا ریسلر دیتاسنتر مورد علاقه تان، یکی را انتخاب کنید تا سرور 100 دلاری مورد علاقه تان را بخرید. در این حالت اگر ندانید که باید انتظار چه مقدار پرداخت اضافه بر سازمان را داشته باشید به راحتی ممکن است اغوا شوید که گیریم پرداخت معادل ۲۰۰ دلار برای خرید سروری که سرویس دهنده خارجی در اصل ۱۰۰ دلار عرضه می کند عادی است. اما اگر از متوسط آگاه باشید دچار چنین تصوری نمی شوید و ضرر نمی کنید. به همین سادگی
البته شما هم به عنوان فروشنده مجبور نیستید جواب دهید. من سوال را برای کسانی مطرح کردم که علاقه ای برای جواب دادن دارند :)
s.w.a.t
August 31st, 2012, 20:31
عزیز هیچ کس مجبور نیست که به سوالات من به طور مشخص جواب دهد. اما به عنوان یک مصرف کننده حق دارم چنین سوالاتی را بپرسم گیرم که شاید شما به عنوان فروشنده دوست ندارید جواب دهید. سوالاتی که از لحاظ اقتصادی تعیین می کنند چقدر باید پول بدهم و بنابراین دقیقا به من مربوط هستند.
فرض کنید به عنوان یک مصرف کننده سرور می خواهید از بین 50 تا ریسلر دیتاسنتر مورد علاقه تان، یکی را انتخاب کنید تا سرور 100 دلاری مورد علاقه تان را بخرید. در این حالت اگر ندانید که باید انتظار چه مقدار پرداخت اضافه بر سازمان را داشته باشید به راحتی ممکن است اغوا شوید که گیریم پرداخت معادل ۲۰۰ دلار برای خرید سروری که سرویس دهنده خارجی در اصل ۱۰۰ دلار عرضه می کند عادی است. اما اگر از متوسط آگاه باشید دچار چنین تصوری نمی شوید و ضرر نمی کنید. به همین سادگی
البته شما هم به عنوان فروشنده مجبور نیستید جواب دهید. من سوال را برای کسانی مطرح کردم که علاقه ای برای جواب دادن دارند :)
باسلام
به صورت مشخص و غیر مشخص فکر نمیکنم داشته باشد! شما به عنوان مصرف کننده حق دارید خودتان مثل پست دوم همین تاپیک چند قیمت از چند فروشنده را بگیرید! آنها را باهم مقایسه کنید و در آخر هرکدام که با بودجه شما سازگار بود آن را تهیه کنید! بهترین راه برای اینکه بدانید انتظار چه مقدار پرداخت را باید داشته باشید این میباشد که به خود دیتاسنتر مراجعه کنید! قیمت End user را از دیتاسنتر بگیرید و با قیمت کسانی که از این دیتاسنتر سرویس میدهند مقایسه کنید! خود به خود پیدا میکنید از کدامین یک تهییه کنید! :)
در مورد جواب دادن هم فکر نمیکنم هیچ شخص یا شرکتی بیاد اطلاعات به "محرمانه" تجارت خودش رو به همین سادگی به شما بدهد! :) یا شما خیلی خودتون رو زرنگ فرض کردید یا افراد را خیلی ساده! :)
درضمن من به عنوان مدیر اینجا حضور دارم نه فروشنده! ;)
موفق باشید
dude
August 31st, 2012, 21:13
باسلام
به صورت مشخص و غیر مشخص فکر نمیکنم داشته باشد! شما به عنوان مصرف کننده حق دارید خودتان مثل پست دوم همین تاپیک چند قیمت از چند فروشنده را بگیرید! آنها را باهم مقایسه کنید و در آخر هرکدام که با بودجه شما سازگار بود آن را تهیه کنید! بهترین راه برای اینکه بدانید انتظار چه مقدار پرداخت را باید داشته باشید این میباشد که به خود دیتاسنتر مراجعه کنید! قیمت End user را از دیتاسنتر بگیرید و با قیمت کسانی که از این دیتاسنتر سرویس میدهند مقایسه کنید! خود به خود پیدا میکنید از کدامین یک تهییه کنید! :)
در مورد جواب دادن هم فکر نمیکنم هیچ شخص یا شرکتی بیاد اطلاعات به "محرمانه" تجارت خودش رو به همین سادگی به شما بدهد! :) یا شما خیلی خودتون رو زرنگ فرض کردید یا افراد را خیلی ساده! :)
درضمن من به عنوان مدیر اینجا حضور دارم نه فروشنده! ;)
موفق باشید
عزیز من فکر نمی کنم اینجا درباره مسائل «محرمانه» سوالی کرده باشم. قیمت سرور در دیتاسنتر و قیمت همان سرور در ریسلر ایرانی هر دو روی سایت هایشان درج شده. پس چه چیزی محرمانه است؟ چه بسا کسانی که کارمزد نسبتا کم تری می گیرند خوشحال باشند که بیایند و این مطلب را با صدای بلند اعلام کنند. و کسانی که کارمزد بیشتری می گیرند بیایند و دلایل شان را بگویند.
هدف این تاپیک در یک جمله این است که با کمک فروشندگانی که مایل به مشارکت هستند به یک ایده روشن تر درباره مقدار متوسط تفاضل این دو مبلغ (هر دو عمومی) برسیم.
نمی خواهم از خودم تعریف بیجا کنم اما باید بگویم که من عضو گورو WHT.com هم هستم و می دانم طرح چنین سوالی آنجا کاملا اوکی است چون مصرف کننده حق دارد با طرح سوال درباره اطلاعاتی که در حوزه عمومی هستند دیدگاه روشنی از سازوکار صنعت هاستنیگ داشته باشد. البته مثل هر بیزنس دیگر قابل درک است که در صنعت هاستینگ هم خیلی ها از شفافیت خوشحال نمی شوند چون سودشان در ناآگاه ماندن مصرف کننده است. امیدوارم مدیران این انجمن از آن دسته نباشند.
در هر صورت اگر به عنوان مدیر ارشد انجمن فکر می کنید که سوالات مطرح شده در این تاپیک خلاف قوانین فروم است لطفا به جای اظهارات غیرحرفه ای مثل «به شما ارتباطی ندارد»و «شما خیلی خودتونو زرنگ فرض کردید» به طور مشخص تصریح کنید که من از کدام قوانین این انجمن تخلف کرده ام. این طور من هم تکلیف خودم را بهتر می دانم. فکر می کنم ما ایرانی ها بیش از همه باید این بند منشور پایتون (http://www.python.org/dev/peps/pep-0020/) را آویزه گوش قرار دهیم که:
Explicit is better than implicit
ztest
August 31st, 2012, 21:36
موفق باشید
درسته نه به ایشون و نه به شخص دیگری ربط نداره به رئیس صنف ربط داره که متاسفانه تو ایران این صنف پدر و پدر ندارد و هر شخصی رئیس خودش هست.
poriya_hashie
August 31st, 2012, 22:07
من نه هاستینگ دارم نه سرور اختصاصی اما از این پست خوشم اومد و تمام پست هارو خوندم توی ایران که هیچ گروهی برای اینکار گذاشته نشده
نه صنف نه هیچی پس فکر نمیکنم این پست مشکلی داشته باشه
چطور پست هایی رو میبینیم که شخص اومده با یک پست به تیتر تحریک کننده گذاشته دلیل ارزون فروشی بعضی هاستینگ ها مشخص شد رفتم داخل تاپیک میبینم نوشته بله سرویس دهنده منابع اختصاصی نمیده
خوب الان این خیلی چیز خارج از ذهنی بوده؟ یعنی امکان نداره کسی که داره سرویسشو گرون میده شیطنت هایی هم داشته باشه؟
بیشتر کسیانی که دارن سرویس میدن از مجازی سازی استفاده میکنند که این امکان رو داره
که این پست ها باعث میشه همه قیمت ها رو بالا ببرند حتی اون هایی که اختصاصی نمیدن
حالا این دوست عزیز اومده سوالی پرسیده که خارج از ذهن نیست و حرف این شخص کاملا راست هست و من خیلی خوشم اومد
کسی که دوست داشته باشه جواب میده کسی هم نداشته باشه جواب نمیده
afshinh
August 31st, 2012, 22:26
درود
کلا تو این انجمن تعداد کمی از تاپیکهارو دنبال کردم که این تاپیک یکی از اوناست
ایشون حرف درستی میزنه مشتری حق داره تمام این چیزارو بدونه!
به dude (http://www.webhostingtalk.ir/member/18210/) عزیز درود میفرستم
s.w.a.t
September 1st, 2012, 00:14
عزیز من فکر نمی کنم اینجا درباره مسائل «محرمانه» سوالی کرده باشم. قیمت سرور در دیتاسنتر و قیمت همان سرور در ریسلر ایرانی هر دو روی سایت هایشان درج شده. پس چه چیزی محرمانه است؟ چه بسا کسانی که کارمزد نسبتا کم تری می گیرند خوشحال باشند که بیایند و این مطلب را با صدای بلند اعلام کنند. و کسانی که کارمزد بیشتری می گیرند بیایند و دلایل شان را بگویند.
هدف این تاپیک در یک جمله این است که با کمک فروشندگانی که مایل به مشارکت هستند به یک ایده روشن تر درباره مقدار متوسط تفاضل این دو مبلغ (هر دو عمومی) برسیم.
نمی خواهم از خودم تعریف بیجا کنم اما باید بگویم که من عضو گورو WHT.com هم هستم و می دانم طرح چنین سوالی آنجا کاملا اوکی است چون مصرف کننده حق دارد با طرح سوال درباره اطلاعاتی که در حوزه عمومی هستند دیدگاه روشنی از سازوکار صنعت هاستنیگ داشته باشد. البته مثل هر بیزنس دیگر قابل درک است که در صنعت هاستینگ هم خیلی ها از شفافیت خوشحال نمی شوند چون سودشان در ناآگاه ماندن مصرف کننده است. امیدوارم مدیران این انجمن از آن دسته نباشند.
در هر صورت اگر به عنوان مدیر ارشد انجمن فکر می کنید که سوالات مطرح شده در این تاپیک خلاف قوانین فروم است لطفا به جای اظهارات غیرحرفه ای مثل «به شما ارتباطی ندارد»و «شما خیلی خودتونو زرنگ فرض کردید» به طور مشخص تصریح کنید که من از کدام قوانین این انجمن تخلف کرده ام. این طور من هم تکلیف خودم را بهتر می دانم. فکر می کنم ما ایرانی ها بیش از همه باید این بند منشور پایتون (http://www.python.org/dev/peps/pep-0020/) را آویزه گوش قرار دهیم که:
Explicit is better than implicit
باسلام
بنده حرفی از اینکه این تاپیک خلاف قوانین باشید نزدم! :)
اون دو جمله ایی هم که شما گفتید کاملا به جا گفتم! این سیاست کاری هر شرکت میباشد که طبق سیاست کاری خودش و اعداد و ارقامی که خودشون دارند قیمت تعیین میکنند!
140نفر از این تاپیک دیدن کردند که حداقل 130نفرشان فروشنده هستند! ولی هیچ شخصی چه ایرانی چه خارجی نمیاد به شما بگه که بله ما فلان قدر سود میکنیم و ... .
در همان WHT.COM هم فکر نمیکنم هیچ شخص یا شرکت بیاد جواب روشنی به شما بده! فقط دلایل رو میگند که ما قیمتمان این میباشد به این دلیل و ... .(که چند دلیل رو من در پست اولم ذکر کردم)
شما هم قصد خرید از هر دیتاسنتر، شرکت، شخصی و ... دارید میتونید باهاشون صبحت کنید. شما هم که در انگلیس میباشد باید به این اصل واقف باشید! شما میرید مغازه یک جنسی میخرید! قیمت جنس با قیمت روی اینترنت فرق میکند! شما از مغازه دار سوال میکنید که چرا فرق میکنه و چند درصد شما سود میکنید! تنها جوابی که خواهید شنید این خواهد بود که این قیمتی هست که من میتونم به شما بدم! دلیل تفاوت قیمت با اینترنت هم این میباشد که من مغازه دار باید پول جا، عوارض شهرداری و ... بدم ولی شخصی که در اینترنت کار میکند از این قاعده پیروی نمیکند!
اینجا من هم نگفتم که مصرف کننده حق نداره اطلاعاتی در حوزه عمومی بدست بیاره! ولی این سوالاتی که شما مطرح کردید از حوزه عمومی فراتر میرود! و به سیاست هر شخص یا شرکتی بستگی دارد که شما با آن کار میکنید.
کاش تمام ما ایرانیان عزیز به این اصل پایبند باشیم و شما که در U.K زندگی میکنید بیشتر!
You get what you pay for
دوباره برای شما توضیح میدم بلکه این دفعه متوجه بشید!
شما میتوانید از x یک سرویسی خریداری کنید به قیمت 100 دلار از y خریداری کنید به قیمت 120دلار! که قیمت اصلی آن 99دلار میباشد! قطعا شما کیفیتی که از x میگیرید راضی کننده براتون نخواهد بود! چون ممکنه سود کمتری در این مثال بگیریند و دقیقا بر اساس همین سود 1 دلاری به شما سرویس خواهند داد!
و یک مثال دیگه برای شما که در U.K هستید!
قیمت سرویس های Talk Talk و BT به نصبت Virgin Media خیلی پایین میباشد! ولی از نظر کفیت هم با هم متفاوت میباشد!(هز سه این شرکتها تست شده اند از نظر کفیت) شما بروید از BT سوال کنید که آیا شما چقدر روی سرویستون سود میگیرید! به شما جوابی میدهند؟! خیر! میگونید You get what you pay for و همین سوال رو از Virgin بکنید که چرا قیمت شما بیشتر از BT هست! میگونید دلیل کیفیت بهتر میباشد! شما با BT تماس میگیرید برای حل مشکلتون حدود 30 دقیقه الی 1 ساعت شما رو hold نگه میدارن تا ساپورتشون آزاد بشه!(این موضوع هم بارها مشاهده شده) ولی وقتی با Virgin تماس میگیرید در عرض کمتر از 5 دقیقه به ساپورت وصل میشوید! در هر ساعت از شبانه روز باشد!
شما اگر مایل به داشتن تجارتی اَمن هستید باید هزینه کنید! اکثر فروشنده های ایرانی که بای قیمت خیلی پایینی سرویس میدن از طریق واسطه اقدام به خرید سرویس میکنند که هر یکی دوماه یک دفعه به مشکل برمیخورند! و اینجا ما باید بشیم مرجع حل اختلاف به این دوستان! خیلی دیگر از دوستان هم میباشند که قیمتشان نصبت به دیگران کمی بالا میباشد با همان سرویس ولی قطعا کفیت سرویس که میدهند با اون دسته اول کاملا فرق خواهد کرد!
در آخر بنده به عنوان یک کاربر ساده(نه مدیر ارشد به قول شما :) ) میگم که دانستن جواب سوالهایی که کردید اصلا به شما مرتبط نمیباشد!(از جیزی هم تَرسی ندارم که بخوام به قول شما رازم بَرملا بشه :) ) شما در حوزه عمومی تحقیق کنید سابقه شرکت مشتریانشون رضایت مشتریان بعد اقدام به خرید کنید!
موفق باشید
ztest
September 1st, 2012, 01:07
درود
کلا تو این انجمن تعداد کمی از تاپیکهارو دنبال کردم که این تاپیک یکی از اوناست
ایشون حرف درستی میزنه مشتری حق داره تمام این چیزارو بدونه!
به dude (http://www.webhostingtalk.ir/member/18210/) عزیز درود میفرستم
شما تو هر صنفی برید بگیردید فروشنده هیچ وقت نمیاد درصد سودش رو بگه از بقالی بگیر تا فروش سخت افزار و نرم افزار .
cd های امپراطور یک زمان پخش میشد 500 تومان برای فروشنده پشت حلد میزد 2500 تومان به نظرتون فروشنده میاد به شما بگه جنس رو چند خریده ؟ بگذار خلاصت کنم تو ایران از 10 درصد تا 100 درصد روی احناس و خدمات مختلف میشه سود گرفت البته قانونیش رو کاری ندارم ولی میری میبنی یه بوتیک داره 100 درصد سود میگیره
شرمنده بحث رو کمی منحرف کردم ولی واقعیت همینه.
behnam289
September 1st, 2012, 01:35
خیلی از فروشنده های سرور کارشون اینه که سرور رو از ovh یا هتزنر بگیرند و به مصرف کننده داخلی ارائه دهند. حالا سوال اینجاست که این شرکت های واسطه روی هر سرور چقدر سود می برند؟ مثلا اگر اجاره ماهانه سروری در هتزنر 100 یورو باشه (با احتساب مالیات) این رو شرکت های ایرانی عموما چند یورو به مشتری می فروشند (به قیمت روز ارز)؟ و به نظر شما چقدر باید بفروشند؟
توجه: هدف از این تاپیک بررسی بازار ریسلری سرور و کمک به رعایت حقوق مصرف کننده است تا ندانسته مورد اجحاف واسطه ها واقع نشوند.
ببینید اولا هیچ کس در هیچ شغل و حرفه ای دوست نداره بگه چه قدر پولدر میاره
اما به نظر من کسانی که این کار را انجام میدهند واسطه نیستند !!! دارند کار میکنند چون :
این افراد با ریسک یک سرور میخرند مثلا به پول خودمون 300-400 پول میدند .
تازه میاند برای ما سیستم عامل نصب میکنند. و کار های کانفیگ را انجام میدهند
در این کار پشتیبانی حرف اول را میزنه و کار سختیه واقعا . چون هر کسی نمیتونه کارش را درست انجام بده. و میبینید که خیلی هاشون یک نفر را برای پاسخ تیکت استخدام میکنند.
مشکلاتی مثل افزایش نرخ ارز و تحریم هم وجود داره.
این افراد در صورتی واسطه هستند که بیاند یک سرور کانفیگ شده آماده را از دیتاسنتر بگیرند و همون جوری به مابدند در صورتی که اینجوری نیست مثلا قیمت vps های خارجی را ببینید . اگر بخواید مستقیم بخرید گرون تر در میاد براتون!
camelian77
September 1st, 2012, 02:07
دوباره برای شما توضیح میدم بلکه این دفعه متوجه بشید!
شما میتوانید از x یک سرویسی خریداری کنید به قیمت 100 دلار از y خریداری کنید به قیمت 120دلار! که قیمت اصلی آن 99دلار میباشد! قطعا شما کیفیتی که از x میگیرید راضی کننده براتون نخواهد بود! چون ممکنه سود کمتری در این مثال بگیریند و دقیقا بر اساس همین سود 1 دلاری به شما سرویس خواهند داد!
اینو کاملا با شما مخالفم دوست عزیز. در تجارت جدید قیمت بالاتر به معنی سرویس بهتر نیست بلکه فقط یکی از پارامتر های فروش هست. به طور خلاصه به شما اشاره میکنم که در اولین جلسهی کلاس MBA مقدماتی به شما عرض میکنند که برای یک تجارت خوب، ۴ چیز مهم هست: 4P
Marketing mix - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Marketing_mix)
که قیمت فقط یکی از پارامتر ها هست!
در آخر بنده به عنوان یک کاربر ساده(نه مدیر ارشد به قول شما :) ) میگم که دانستن جواب سوالهایی که کردید اصلا به شما مرتبط نمیباشد!
به نظر من این مورد از شما که مدیر این فروم و همچنین از شرکای یک شرکت تجاری کمی مطرح هستید این جمله بعید بود. ایشون حرف غیر منطقی یا ناصحیح نزدند. آیا ما در جایگاهی هستیم که قضاوت کنیم چه سوالی به چه شخصی مربوط هست؟ هر کس میتونه در مورد هر مسئله ای تحقیق کنه و فروم هم بنا به تعریف جایی برای صحبت افراد هست.
ضمنا یک نگاه به تاپیکی که در امضای بنده هست بفرمایید. «نصبت» نادرست هست. بنویسیم «نسبت».
dude
September 1st, 2012, 02:24
دوستان این تاپیک در صفحه اخیر با ابراز عقیده های شخصی و جبهه گیری های نامربوط از موضوع اصلی اش منحرف شده . برای جلوگیری از انحراف بیشتر تاپیک و برگشتن به ریل موضوع ترجیح می دهم جواب ابراز عقیده های نامربوط رو ندهم و فقط امیدوارم باشم از این به بعد کسانی که جواب مشخصی برای سوالات پست اول را دارند در این تاپیک شرکت کنند. برای یادآوری سوالات اصلی را تکرار می کنم:
لطف کنید فقط به این سوالات جواب دهید.
s.w.a.t
September 1st, 2012, 02:37
اینو کاملا با شما مخالفم دوست عزیز. در تجارت جدید قیمت بالاتر به معنی سرویس بهتر نیست بلکه فقط یکی از پارامتر های فروش هست. به طور خلاصه به شما اشاره میکنم که در اولین جلسهی کلاس MBA مقدماتی به شما عرض میکنند که برای یک تجارت خوب، ۴ چیز مهم هست: 4P
Marketing mix - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Marketing_mix)
که قیمت فقط یکی از پارامتر ها هست!
باسلام
در این تاپیک درباره پارامتر قیمت صبحت و بحث شده است! پس قاعدتا جوابی که به ایشان داده میشود مطابق این تاپیک میباشد. و این رو هم متذکر میشوم که قیمت بالا همیشه سرویس خوب را به ارمغان نمی آورد!
به نظر من این مورد از شما که مدیر این فروم و همچنین از شرکای یک شرکت تجاری کمی مطرح هستید این جمله بعید بود. ایشون حرف غیر منطقی یا ناصحیح نزدند. آیا ما در جایگاهی هستیم که قضاوت کنیم چه سوالی به چه شخصی مربوط هست؟ هر کس میتونه در مورد هر مسئله ای تحقیق کنه و فروم هم بنا به تعریف جایی برای صحبت افراد هست.
جواب ایشون با انواع مثالها داده شده ولی در مورد اینکه درجای گاهیی هستیم باید بگویم که شما بهتر میباشد که جمله من رو دوباره با دقت بخونید! "فروم هم بنا به تعریف جایی برای صحبت افراد هست."(طبق گفته خودتان) و بنده هم گفتم که از نظر شخصی بنده این جوابها به ایشون ارتباطی ندارد!
دوستان این تاپیک در صفحه اخیر با ابراز عقیده های شخصی و جبهه گیری های نامربوط از موضوع اصلی اش منحرف شده . برای جلوگیری از انحراف بیشتر تاپیک و برگشتن به ریل موضوع ترجیح می دهم جواب ابراز عقیده های نامربوط رو ندهم و فقط امیدوارم باشم از این به بعد کسانی که جواب مشخصی برای سوالات پست اول را دارند در این تاپیک شرکت کنند. برای یادآوری سوالات اصلی را تکرار می کنم:
دوست عزیز باید ابراز عقیده غیره شخصی بکنیم؟! هر شخصی یک نظری دارد! نظر بنده همانی بود که به شما گفتم ظاهرا به شما بَر خورده است! و به قول دوست عزیزی که قبل شما پست دادند " فروم هم بنا به تعریف جایی برای صحبت افراد هست." و هرشخصی در چهارچوب تاپیک میتواند شرکت بکند و نظر خود را بیان کند! شما به سوالهای بنده درصورت تمایل جواب بدید در صورتی هم که مایل نیستید جوابی ندید... ;)
موفق باشید
dude
September 1st, 2012, 02:45
برای کمک به اینکه جواب های کانکریت بگیریم در این پست پکیج های رایج سرورهای کیمسوفی OVH را لیست می کنم. شما اگر هر یک از این سرورها را از واسطه ایرانی خریده اید لطفا قیمت آن را (به عبارت بهتر معادل یورو اش را در زمان خرید/فروش) ذکر کنید تا ببینیم ریسلر چقدر سود برده. اگر دوست ندارید مجبور نیستید اسم فروشنده را بگویید. اگر هم فروشنده هستید و دوست دارید می توانید بگویید که هر کدام از این سرورها را چند فروخته اید/می فروشید.
نکته:قیمت تمام شده (شامل مالیات) مبلغی است که کنار TTC نوشته شده
AlmaHost
September 1st, 2012, 12:02
سلام
مجدد به دوستان و همکاران گرام برای یک جمع بندی لازم دانستم توضیح مختصر دیگری دهم که هم پاسخ استارتر در ان باشد و هم مسائل روشن تر شود.
پرسیده شد سود ما چقدر است ؟
از لحاظ قانونی و روال جاری هیچ شرکتی به مشتری قیمت خرید یا تهیه مواد اولیه خود را ب فاش نمیکند اما ما یک جواب مشخص برای کاربران و همکارانمان داریم و آن این است که تا به امروز تمامی سرور هایی که به دست کاربران رساندیم چه در زمان آفر چه در زمان معمولی زیر قیمت دیتا سنتر و همراه با تخفیف بوده , تایید حرف ما دو آفری بود که در ماه گذشته داشتیم آفر اول خود دیتا سنتر با قیمت عادی ارائه میداد و ما همراه با پانزده درصد تخفیف اراته دادیم و در آفر دوم خود دیتا سنتر آفر خیلی ارزان و جذاب میداد که ما آن را با 5% تخفیف اضافه ارائه دادیم و تایید صحبت ها را میتوانن همکاران بیان کنند.حتی در چندی از موارد سرور هایی که قیمت سنگینی داشتند در ماه را به صورت مادام با تخفیفاتی 20-30 درصدی در اختیار کاربران قرار دادیم.
خوب حالا نکته نهفته در این بحس که سود ما کجاست و به چه شکل تامین میشود قاعدتا محرمانه تلقی میشود و نمیتوان عنوان کرد . در این لحظه فکر میکنم هم پاسخ استارتر داده شد هم منظور آقای swat .
خشبختانه با بالا رفتن سطح مدیران و کاربران مدتی است شاهد بحس های جدی و رو به پیشرف هستیم و امید داریم به لطف خدا در این تجارت همدیگر را در کنار هم ببینیم ودر یک مسیر و نه در مقابل هم .
موفق و پیروز
Iran Web Host
September 1st, 2012, 13:12
برای کمک به اینکه جواب های کانکریت بگیریم در این پست پکیج های رایج سرورهای کیمسوفی ovh را لیست می کنم. شما اگر هر یک از این سرورها را از واسطه ایرانی خریده اید لطفا قیمت آن را (به عبارت بهتر معادل یورو اش را در زمان خرید/فروش) ذکر کنید تا ببینیم ریسلر چقدر سود برده. اگر دوست ندارید مجبور نیستید اسم فروشنده را بگویید. اگر هم فروشنده هستید و دوست دارید می توانید بگویید که هر کدام از این سرورها را چند فروخته اید/می فروشید.
نکته:قیمت تمام شده (شامل مالیات) مبلغی است که کنار ttc نوشته شده
سلام
به راحتی میشه مالیات رو دور زد در این دیتاسنتر
هتزنر هم که vat داره ، مثلا سرور 49 یورویی رو به شما 40 یورو میده
پس نتیجه میگیریم فروشندگان علاوه بر سودی که روی خود سرور اعمال میکنند هزینه واقعی سرور رو هم به دیتاسنتر ها پرداخت نمیکنند :71:
dude
September 2nd, 2012, 03:02
سلام
به راحتی میشه مالیات رو دور زد در این دیتاسنتر
هتزنر هم که vat داره ، مثلا سرور 49 یورویی رو به شما 40 یورو میده
پس نتیجه میگیریم فروشندگان علاوه بر سودی که روی خود سرور اعمال میکنند هزینه واقعی سرور رو هم به دیتاسنتر ها پرداخت نمیکنند :71:
ممکنه این موضوع رو باز کنید که چطور vat دور زده می شود؟
Iran Web Host
September 2nd, 2012, 12:26
واسه فهمیدن این موضوع فقط کافیه قوانین دیتاسنترها رو بخونید
هر دیتاسنتر به کشورهای خاصی vat میده یا ازشون نمیگیره
(در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر پیام خصوصی بدید)
camelian77
September 2nd, 2012, 15:09
تا جایی که من میدونم شما اگر از دیتاسنتر اروپایی خرید کنید و خودتان (آدرس پرداخت کننده و اجاره کننده سرور) اروپایی نباشد (قانونا VAT number نداشته باشید) مالیات ۱۸ درصدی شامل شما نمی شه.
Iran Web Host
September 2nd, 2012, 20:10
تا جایی که من میدونم شما اگر از دیتاسنتر اروپایی خرید کنید و خودتان (آدرس پرداخت کننده و اجاره کننده سرور) اروپایی نباشد (قانونا VAT number نداشته باشید) مالیات ۱۸ درصدی شامل شما نمی شه.
کاملا صحیحه
ولی خوب دیتاسنتری مثل OVH به همه کشورها سرویس نمیده ولی خوب میشه مثلا در ovh.ie بصورت کانادایی یا امریکایی سرویس گرفت