ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از یک تیمپلت برای ویندوز های دیگر

mortezaaalam
August 30th, 2012, 09:50
سلام خدمت دوستان و اساتید انجمن
سوالم این است من یک ویندوزی نصب کردم با بیشتر نرم ازفار های کاربردی می خواستم همین ویندوز رو برای دیگر سرور های مجازیم اوکی کنم به صورتی که هربار ویندوز نصب نکنم و فقط همین رو برای دیگر سرور ها کپی کنم
راحت ترین راه پیشنهادی شما دوستان چی هستش؟
من اومدم تیمپلتم رو اکسپورت کنم که دیدم حدود 1175 دقیقه طول میکشد که آدم نمی صرفه اینقدر وقت بگذارد کسی راحتر از این راه سراغ دارد؟
ممنون میشم راهنمائی کنید
سپاس فراوان
:x

majidisaloo1
August 30th, 2012, 10:14
اون همه طول نميكشه نهايت 15 مين اگه سرور اورسل نشده باشه
پورت هم مهمه
سرعت هارد ورم نيز همين طور

MagicVps.Com
August 30th, 2012, 12:28
سوالم این است من یک ویندوزی نصب کردم با بیشتر نرم ازفار های کاربردی می خواستم همین ویندوز رو برای دیگر سرور های مجازیم اوکی کنم به صورتی که هربار ویندوز نصب نکنم و فقط همین رو برای دیگر سرور ها کپی کنم
من اومدم تیمپلتم رو اکسپورت کنم که دیدم حدود 1175 دقیقه طول میکشد که آدم نمی صرفه اینقدر وقت بگذارد کسی راحتر از این راه سراغ دارد؟
ممنون میشم راهنمائی کنید
سپاس فراوان
بستگی به خیلی موارد داره این زمان

شما برای یانکمترین افت زمانی داشته باشدی بخاطر قضیه پورت

سعی کنی یک ویپیاس روی همون سرور بسازید که قرار هست روش ایمپورت و ایکسپورت انجام اینطوری سرعتر لود میهش و دیتا جابجا میشه

یا حداقل روی یک سروی که مال همون دیتا سنتر هعست اینکار انجام بدین

بجای اینکه فایل ببرید روی ویپیاس و بعداز روی اون فایل بسازید یک وی سنتر نصب کنید و کارتون با وی سنتر انجام بدین هم سرعتر هست هم لود سرور موقع ساختن ویپیاس از روی تملت کمتر هستش تا اون روش اینپورت و ایکسپورت از روی سرور

mortezaaalam
August 30th, 2012, 15:25
بستگی به خیلی موارد داره این زمان

شما برای یانکمترین افت زمانی داشته باشدی بخاطر قضیه پورت

سعی کنی یک ویپیاس روی همون سرور بسازید که قرار هست روش ایمپورت و ایکسپورت انجام اینطوری سرعتر لود میهش و دیتا جابجا میشه

یا حداقل روی یک سروی که مال همون دیتا سنتر هعست اینکار انجام بدین

بجای اینکه فایل ببرید روی ویپیاس و بعداز روی اون فایل بسازید یک وی سنتر نصب کنید و کارتون با وی سنتر انجام بدین هم سرعتر هست هم لود سرور موقع ساختن ویپیاس از روی تملت کمتر هستش تا اون روش اینپورت و ایکسپورت از روی سرور

آموزش کار با وی سنتر برای ساخت تیمپلت دارید ؟

وی پی اس هم از همون سرور است هارد سرور هم 20 گیگ بوده و اکسپرت هم به صورت او وی آ گذاشتم اما واقعا حدود 1175 دقیقه زد
ممنون میشم راهنمائی کنید

MagicVps.Com
August 30th, 2012, 15:53
آموزش کار با وی سنتر برای ساخت تیمپلت دارید ؟

وی پی اس هم از همون سرور است هارد سرور هم 20 گیگ بوده و اکسپرت هم به صورت او وی آ گذاشتم اما واقعا حدود 1175 دقیقه زد
ممنون میشم راهنمائی کنید

بعدازاینکه نصب کردین وی سنتر را ویپیاس مورد نظر را خاموش مکنید بعد روی ویپاس مورد نظر راست کلیک مکنید و گزینه کلون تو تمپلت میزنید بعد که ساخته شد بصورت تمپلت بعد روی تمپلت راست کلکی مکنید و گزینه دیپلوی را یمزنید
این کار متونید کنید نخواستدی هم تملتکنید همون ویپیاسی که خاموش هست راست کلیک مکنید گزینه کلون میزنید کالاتوی وی سنرت اپشنهای مختلفی داره برای این کار که دیگه بستگی داره خودتون زا کدوم یکش استفاده کنید
در کل کسی که توی کار سرور مجزای هست نیاز یه یک وی سنتر داره و برای خیلی از موارد از جمله بک اپ گیری و جابجایی و مانتیورینگ ریسورها و اپدیت ورژن مجازی ساز و مکمل جهت را اندزای پنل تحت وب و خیلی موارد دیگر که برای یک ادمین سرور نیاز هست

در کل ویسنتر برای یک ادمین سرور از نون شب واجبتره :71::71: :71:

MagicVps.Com
August 30th, 2012, 17:16
لینک مستقیم جهت دانلود وی سنتر هم توی تاپیک زیر

لینک مستقیم دانلود VMware VCenter نسخه 4 و 5 به همراه سریال جهت نسخه 4 و 5 esx/esxi (http://www.webhostingtalk.ir/f186/48685)

scary-x2
August 30th, 2012, 17:37
ممنون میشم راهنمائی کنید
سپاس فراوان

سلام

اون سروری که میخواید ازش بکاپ بگیرید رو خاموش کنید
یک نیو ویرژوال بسازید
برید تو قسمت هارد سرورتون و فایلهای مربوط به ویرژوال جدید رو پاک کنید
برید فایلهای سروری که خاموش کردید رو کپی کنید تو ویرژوال جدید و نام های اونو به نام ویرژوال جدید تغییر بدید . سرور رو روشن و حالشو ببرید !