ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت چند vps بر روی یک vps

aliakbar20072007
August 30th, 2012, 01:06
با سلام خدمت شما دوستان.
من یک VPS دارم که بیشتر بخش های مدیریتی برایم باز است به جز گرفتن Snapshot و . . .
حالا می خواستم با VPs ویندوزی که دارم ، چند عدد VPS دیگه با دسترسی های خاصی که خودم براش می خواهم بذارم بسازم با این تفاوت که 250 گیگ هاردی که دارم تقسیم کنم برای چند نفر ( چند VPS ) و در هارد اصلی که خودم دارم پوشه به نام همان کسی که براش یوز ساختم ساخته شه و همان چیزی را که دانلود کرده بر روی هاردیسک خودش برای من نمایش داده بشه. در ضمن من یوز Administrator واقعی در ویندوز خودم دارم و یک دیرایو جدا گانه با 250 گیگ هارد دارم.
ممنون می شوم که من راهنمایی کنید.
با تشکر

arefmv
August 30th, 2012, 01:13
با یک سرور مجازی ویندوز که نیمیشه چند تا سرور مجازی ساخت:-|
میتونی یوزر بسازی بعد محدودش کنی

این دستور رو در run بزن : lusrmgr.msc
بعد یه یوزر بساز تو قسمت users
حالا باید User رو عضو گروه remote desktop کنی تا طرف بتونه remote بزنه

بعد از اینکه user رو ساختی ازش properties بگیر.بعد به تب member of برو.
add رو بزن و بعد advanced و بعد find now رو بزن. توی لیست که میاد گروه remote desktop رو انتخاب کن و بعد همه چی رو ok بزن

DreamServer
August 30th, 2012, 01:30
روی یک سرور مجازی چند سرور مجازی؟! بعد ویندوز؟! :| :|

aliakbar20072007
August 30th, 2012, 14:05
با سلام خدمت شما دوست عزیز . این دوست ما دقیقا متوجه شد من چی می خواستم.
بازم ممنون از کمک شما

aliakbar20072007
August 30th, 2012, 14:13
راستی یک سوال .
چطوری می تونیم براش یک مقدار از هاردیسک را اختصاص بدیم و بعدش هم کاری کنیم که نه بتونه نرم افزار نصب کنه و نه اینکه نرم افزاری را پاک کنه . فقط و فقط بتونه از نرم افزاری که در اختیارش قرار دادیم استفاده کنه و رو همون مفداری که براش هارد تعیین کردیم استفاده کنه.

ztest
August 31st, 2012, 21:41
دی:
یهو بگو کاری که Magicvps داره میکنه رو میخوای رو vps شخصیت انجام بدی.فکر نکنم به دلیل مسائل مالی درست جوابتو بگیری.

mohamad2314
August 31st, 2012, 22:38
به وسیله qouta میشه اندازه هارد تعریف کرد

rezai78
September 10th, 2012, 23:10
رم سرور، پورت سرور، هارد، اینا نمیکشه اصلا
میشه گفت همون oversell
اصلا فکرشم خوب نیست

Afsarie
September 14th, 2012, 22:50
oversell = کثیف ترین کار