توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای شروع کار
mohamad-h
August 29th, 2012, 14:53
دوستان میخوام کار فروش وی پی اس رو شروع کنم
میخوام راهنماییم کنید چیکار کنم ؟
یکم با برنامه مجازی سازی vmware کار کردم
از شبکه هم یکم سرم میشه
باید چیکار کنم ؟
rpserver
August 29th, 2012, 14:57
دوستان میخوام کار فروش وی پی اس رو شروع کنم
میخوام راهنماییم کنید چیکار کنم ؟
یکم با برنامه مجازی سازی vmware کار کردم
از شبکه هم یکم سرم میشه
باید چیکار کنم ؟
یک سرور اختصاصی با رم بین 4 تا 8 گیگ تهیه بفرمایید . از هر دیتاسنتری که مایل هستید . برای درگیری کمتر و کیفیت بیشتر از xlhost تهیه کنید . ariacloud توی همین انجمن ارائه میدهند .
بعد از تهیه سرور اختصاصی ، با مجازی ساز esxi شروع به کار کنید و ماشین مجازی بسازید و سیستم عامل نصب کنید .
کار خاصی نیست فروش vps . هسته کار ، سادست .
پشتیبانی واقعا وقت گیر و طاقت فرساست !
به هر مشکلی هم که برمیخورید یا سوالی دارید گوگل کنید . به همین سادگی
mohamad-h
August 29th, 2012, 15:04
یک سرور اختصاصی با رم بین 4 تا 8 گیگ تهیه بفرمایید . از هر دیتاسنتری که مایل هستید . برای درگیری کمتر و کیفیت بیشتر از xlhost تهیه کنید . ariacloud توی همین انجمن ارائه میدهند .
بعد از تهیه سرور اختصاصی ، با مجازی ساز esxi شروع به کار کنید و ماشین مجازی بسازید و سیستم عامل نصب کنید .
کار خاصی نیست فروش vps . هسته کار ، سادست .
پشتیبانی واقعا وقت گیر و طاقت فرساست !
به هر مشکلی هم که برمیخورید یا سوالی دارید گوگل کنید . به همین سادگی
منم میخوام پشتیبانی رو یاد بگیرم
مشکلاتی که تو مجازی ساز ها به وجود میاد و ....
serverstar.ir
August 29th, 2012, 15:29
پيشنهاد ميكنم شروع نكني با احترام بايد بگم خيلي بچه بازي شده
serverstar.ir
August 29th, 2012, 15:30
منم میخوام پشتیبانی رو یاد بگیرم
مشکلاتی که تو مجازی ساز ها به وجود میاد و ....
بايد سرچ كني و تجربه كني همين ...
mohamad-h
August 29th, 2012, 15:43
اون که بله اما از سر علاقه میخوام کار کنم نه کسب درآمد
به اینجور کارها علاقه دارم
AvestaNetworks
August 29th, 2012, 16:28
سلام.
اگر تنها جهت تفریح و یا برطرف کردن نیاز شخصی هست، پیشنهاد می کنم از بخش پشتیبانی یک شرکت شروع کنید که هم تجربه کسب کنید و هم نیازتون برطرف بشه.
اگر نیاز به انجام کار به صورت اختصاصی دارید، میتونید از یک سرور Dual core با 8 گیگ رم و 500 گیگ هارد شروع کنید و تنها به دوستان و آشنایانتون سرویس بدید تا در صورت بروز مشکل، براتون آبرو ریزی پیش نیاد.
با تشکر.
ztest
August 29th, 2012, 18:38
سلام.
اگر تنها جهت تفریح و یا برطرف کردن نیاز شخصی هست، پیشنهاد می کنم از بخش پشتیبانی یک شرکت شروع کنید که هم تجربه کسب کنید و هم نیازتون برطرف بشه.
اگر نیاز به انجام کار به صورت اختصاصی دارید، میتونید از یک سرور Dual core با 8 گیگ رم و 500 گیگ هارد شروع کنید و تنها به دوستان و آشنایانتون سرویس بدید تا در صورت بروز مشکل، براتون آبرو ریزی پیش نیاد.
با تشکر.
الان شما کارآموز استخدام میکنید ؟ ;;) هزینه ماهیانه هم میگیرید :-> ؟
آخه کی میاد اعتماد کنه و سرویس خودش رو خراب کنه ؟
mohamad-h
August 29th, 2012, 18:43
سلام.
با تشکر.
عزیز حرفا میزنیا ! دوست آشنا vps برای چی میخواد ؟ فوق فوقش یکیشون بگیره و بقیه رو ساپورت کنه ( پــروکسی و ســاکس منظورمه )
در ضمن اگه قطع بشه که آبرو حیثیت من بیشتر میره
دوست عزیزمون راست میگه ، کدوم شرکت حاضره منواستخدام کنه ؟
همینجا اعلام میکنم هرکی کارآموز میخواد من حاضرم حقوق هم نمیخوام ! تا کار یاد بگیرم پیشش میمونم ، شما حاضری ؟
serverstar.ir
August 30th, 2012, 00:38
يعني چي پشتيباني شركت رو ميشه معني كني ؟؟؟
كسي كه كار رو بلد نيست چه پشتيباني كنه ؟؟
از اون حرفا بودا لوووول
mohamad-h
August 30th, 2012, 00:40
يعني چي پشتيباني شركت رو ميشه معني كني ؟؟؟
كسي كه كار رو بلد نيست چه پشتيباني كنه ؟؟
از اون حرفا بودا لوووول
اینجور که شما میگی از تجربت به نظرم اصلا طرفش نرو!
mohamad-h
August 30th, 2012, 00:50
اینجور که شما میگی از تجربت به نظرم اصلا طرفش نرو!
چطور ؟
arefmv
August 30th, 2012, 00:58
چطور ؟
چیزی که فهمیدم فقط یاد دارید سرور مجازی درست کنید که تو این کار فقط همین نیست...
اگه واقعا علاقه داری برو تحقیق کن ,یاد بگیر
اگه از بیکاری میخوای یک چیزی راه بندازی بخیال شو طرفشم نرو
mohamad-h
August 30th, 2012, 01:00
چیزی که فهمیدم فقط یاد دارید سرور مجازی درست کنید که تو این کار فقط همین نیست...
اگه واقعا علاقه داری برو تحقیق کن ,یاد بگیر
اگه از بیکاری میخوای یک چیزی راه بندازی بخیال شو طرفشم نرو
خوب واسه همین دارم تحقیق میکنم ( گرچه کسای زیادی هستن که این کار رو میکنن و عملا هیچی بلد نیستن )
میخوام یاد بگیرم اما تا وقتی انجام ندم نمیشه یاد گرفت ، میخوام دوستان راهنمایی کنن که چیکار کنم
نمدونم از کجا شروع کنم
arefmv
August 30th, 2012, 01:19
این کار نیاز به تجربه و آشنایی با مفاهیم و زبون داره
تجربه رو که کسی در اختیارت نمیزاره توی این زمونه..
DreamServer
August 30th, 2012, 01:26
یا سرور بگیرید و شروع کن یا به عنوان کارمند برای هاستینگ ها کار کنید
کمک خواستید میتونید در پساخگوی یاهو پیام ارسال کنید :
amir.saiedmehr@yahoo.com
mohamad-h
August 30th, 2012, 02:28
یا سرور بگیرید و شروع کن یا به عنوان کارمند برای هاستینگ ها کار کنید
کمک خواستید میتونید در پساخگوی یاهو پیام ارسال کنید :
amir.saiedmehr@yahoo.com
حدودا چقدر هزینه برای شروع میخواد ؟
DreamServer
August 30th, 2012, 02:33
حدودا چقدر هزینه برای شروع میخواد ؟
بستگی به سروری که میگیرید داره! چه سروری از چه دیتاسنتری بگیرید ، ولی پیشنهاد میکنم با توجه به این که تجربه فنی کافی رو ندارید با رسیلری یا با همکاری در فروش یکی از شرکت ها شروع کنید تا دستتون پر شه!
سرور ها هم پیشنهاد میکنم از کیم سوفی نگیرید چون مشتریاتون رو از دست میدید!
از 200 هزارتومان میتونید شروع کنید به بالا!
mohamad-h
August 30th, 2012, 02:35
بستگی به سروری که میگیرید داره! چه سروری از چه دیتاسنتری بگیرید ، ولی پیشنهاد میکنم با توجه به این که تجربه فنی کافی رو ندارید با رسیلری یا با همکاری در فروش یکی از شرکت ها شروع کنید تا دستتون پر شه!
سرور ها هم پیشنهاد میکنم از کیم سوفی نگیرید چون مشتریاتون رو از دست میدید!
از 200 هزارتومان میتونید شروع کنید به بالا!
برای شروع زیاد نیست ؟
فقط هزینه سرور داره یا برای چیز های دیگه هم باید هزینه کنم ؟ مثل لایسنس ویندوز و ....
DreamServer
August 30th, 2012, 02:37
برای شروع زیاد نیست ؟
فقط هزینه سرور داره یا برای چیز های دیگه هم باید هزینه کنم ؟ مثل لایسنس ویندوز و ....
دوست عزیز توجه بفرمایید که حداقل رو ذکر کردم!
هزینه سرور هست ، هزینه لایسنس هاست هست، هزینه لایسنس WHCMS هست و ...
به نظرم از پیام رسان یاهو استفاده کنید خیلی بهتر باشه!
amir.saiedmehr@Yahoo.com
serverstar.ir
August 30th, 2012, 14:50
نياز به هزينه نيست اگر به فكر پول دراوردني و ميتوني بفروشي مصل خيلي از اينايي كه خودشونو اينكاره ميدونن از اينو اون سرور ميگيرن ميدن دست مردم به اسم خودشون
سرور بصورت درصدي بگير بفروش كم كم از رو همونا چيزايي هم ياد ميگيري
serverstar.ir
August 30th, 2012, 14:53
دوست عزیز توجه بفرمایید که حداقل رو ذکر کردم!
هزینه سرور هست ، هزینه لایسنس هاست هست، هزینه لایسنس WHCMS هست و ...
به نظرم از پیام رسان یاهو استفاده کنید خیلی بهتر باشه!
amir.saiedmehr@Yahoo.com
شما از اول بجاي راهنمايي قصد داري يه جوري به اين آقا يه سرور بفروشي كه همش دنبال ارتباط مستقيمي
يعني چه اين كار شما اسپم تيليغاتيه دوست عزيز هركس يكم فكر كنه به نيت شما پي ميبره از طرفي خريد سرور چه سودي واسه اين بنده خدا داره همش دنبال منافع نباشيد
Only4U
August 30th, 2012, 15:29
با عرض پوزش باید عرض کنم که همین الان من خیلی ها را میشناسم که اصلا خودش نمیتونه عیب وی پی اس را بفهمه چی هست
اصلا تو همون نصب و کانفیگ لینوکسش هم بعضی جاهاش گیر میکنن
برا همینه از بازار ایران خوشم نمیاد هرکس رسیده داره این کارا را میکنه در صورتی که واقعا خداقل نصفه اطلاعات لازم را هم نمیدونن
شما هم خیلی راحت مثل همونا این کارا شروع کن بالاخره به یه جا میرسی ولی مطمئن باش اگه اینجوری شروع کنی خیلی ضرر میدی :)
اون هزینه ها هم هست دیگه لایسنس های هاست -لایسنس سی ام اس مدیریت محتوات - قالب برای سی ام است - ماژوال های مورد نیاز - در صورت فروش دامین هزینه گرفتن نمایندگی هم 100 دلاره برا شروع - بعد از همه اینا تازه هزینه خود سرور را باید در نظر بگیری قبلش باید اونا اماده باشه که دیگه ضرر نکنی رو سرور
90 درصد تازه کارا هم میخوان بدون لایسنس برای سی ام اس مدیریت محتوای (whmcs) این کار را شروع کنن که من به شخصه پیشنهاد نمیدم نمیدونم چرا یه سری پیشنهاد میدن من یه بار نسخه نال شده نصب کردم اینقدر عیب و ایراد داشت که اصلا باش هیچ کاری نمیشه کرد مشتریت هم هیچ کاری نمیتونه بکنه (مثلا در پرداخت در تیکت در پاسخ تیکت و...) اصلا نال شده پیشنهاد نمیکنم حالا اگه برای نال اسرار داری یه سرچ بکن ببین این مشکلات چجوری رفع میشه من که قیدش را زدم ولی برا خودم هم جالبه چجوری استفاده میکنن...
شما از اول بجاي راهنمايي قصد داري يه جوري به اين آقا يه سرور بفروشي كه همش دنبال ارتباط مستقيمي
يعني چه اين كار شما اسپم تيليغاتيه دوست عزيز هركس يكم فكر كنه به نيت شما پي ميبره از طرفي خريد سرور چه سودي واسه اين بنده خدا داره همش دنبال منافع نباشيد
عزیز ایشون اصلا قصد فروش سرور به بنده رو نداشتن
بنده خدا فقط میخواست کمک کنه و به تعدادی از پرسش ها تو یاهو جواب داد ، همین
mohamad-h
August 30th, 2012, 17:11
نياز به هزينه نيست اگر به فكر پول دراوردني و ميتوني بفروشي مصل خيلي از اينايي كه خودشونو اينكاره ميدونن از اينو اون سرور ميگيرن ميدن دست مردم به اسم خودشون
سرور بصورت درصدي بگير بفروش كم كم از رو همونا چيزايي هم ياد ميگيري
میدونید چیه ؟ از این میترسم که سرویس دست مشتری بدم بعد نتونم پاسخگو باشم مثلا یک مشکلی پیش بیاد و نتونم رفعش کنم و سرویس بنده خدا رو هوا بمونه
serverstar.ir
August 30th, 2012, 18:40
میدونید چیه ؟ از این میترسم که سرویس دست مشتری بدم بعد نتونم پاسخگو باشم مثلا یک مشکلی پیش بیاد و نتونم رفعش کنم و سرویس بنده خدا رو هوا بمونه
اگر درصدي از كسي بگيري پشتيبانيش با اون فروشندست
ahmadreza1372
September 1st, 2012, 18:31
شدیدن موافقم :| طرف سرور kimsufi بدون کیفیت میده با قیمت پایین :|
خیلی این موضوع زیاد شده #-o