توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زدن سایت روی vps
mehrdadzavar
August 29th, 2012, 11:44
با سلام و وقت همگی بخیر
یه سوال از همه دارم لطفا کمکم کنند به وسیله ایمیل
میخواستم بپرسم روی سرور ویندوز 2003 با رم 256 یا 512 میشه یه اسکریپ نصب کرد یا یه سایت روش زد.آی پی رو از سی پنل هاست تنظیم کردم خوب مونده یه سایت بزنم روش میشه ؟اگه میشه بهم کمک کنید تا یه سایت دانلود بزنم.البته به صورت رایگان
و دومین سوال هم که دارم آیا روی سرور لینوکس میشود پــروکســـــی سی سی اس زد؟
متشکر میشم از همه دوستان که بهم کمک کنند.
bia2znd
August 29th, 2012, 11:51
سوال اولتون میشه
بار ها در انجمن مطرح شده ، جستجو کنین
سوال دومتون : - از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
MehrPC
August 29th, 2012, 11:58
با رم 256 و 512 فکر نمیکنم کنترل پنلی نصب بشه میشه سایت راه انداخت اما برای سایت دانلود مناسب نیست
mehrdadzavar
August 29th, 2012, 12:48
سوال اولتون میشه
بار ها در انجمن مطرح شده ، جستجو کنین
سوال دومتون : - از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
من پیدا نکردم میتونید اینجا بگید آموزش یا لینک بدید واسه زدن سایت روی ویندوز 2003 متشکر میشم
majidisaloo1
August 29th, 2012, 12:59
شما بهتره سايتتون روي يك است كم حجم بگذاريد و لينك هاي دانلودتون رو از سرور تامين كنيد
اين به نظر من خيلي بهتر باشه
mehrdadzavar
August 29th, 2012, 13:04
شما بهتره سايتتون روي يك است كم حجم بگذاريد و لينك هاي دانلودتون رو از سرور تامين كنيد
خوب شما اگه میتونید بهم کمک کنید تا یه سایت داشته باشم روی سرور (دانلود را بیخیال شوید)یک سایت معمولی .چطور نصب کنیم مثلا وردپرس؟خیلی متشکر میشم
bia2znd
August 29th, 2012, 15:50
می تونید از ومپ سرور (wampserver ) یا سایر برنامه های مشابه استفاده کنید برای این کار
AvestaNetworks
August 29th, 2012, 16:19
سلام.
مراحل زیر را دنبال کنید:
1. نصب IIS روی سرور از طریق Add/Remove Components
2. تنظیم IP اختصاصی بر روی Default Web Site و یا vhost دیگری که توسط شما ایجاد می شود.
3. تنظیم MIME Type ها بر حسب نیاز شما (فایل هایی که می بایست Download شوند)
4. نصب Microsoft FTP در صورت نیاز به اتصال به سرور از طریق FTP و سپس تنظیم سطوح دسترسی برای انجام عملیات upload در پوشه مربوط به Default Web Site و یا vhost مورد نظر شما (استفاده از File Zilla FTP Server آسانتر خواهد بود)
6. ایجاد یک A Record در هاست وبسایت اصلی شما جهت اتصال یک sub domain به سرور مجازی مذکور.
پس از انجام این موارد، شما آماده بارگزاری فایل ها و لینک کردن آنها در سایت خود خواهید بود.
توجه داشته باشید که این موارد به صورت Basic بیان شدند تا تنها کار مورد نظر شما را انجام دهند و تنظیمات امنیتی و کیفیتی بیشتری هستند که نیاز به تخصص خواهند داشت.
با تشکر.
mehrdadzavar
August 30th, 2012, 21:36
اگه فایل های تصویری بزارید ممنون میشم ازتون یا با ایمیل زیر در ارتباط باشید
info@poryanet.ir
mortezafox
September 7th, 2012, 23:33
میشه اموزش بدین
criest32
September 12th, 2012, 20:52
خوب میتونی 1 لایسنس سی پنل بخری 1 وی پی اس سنت اوس هم اردر بدی و هاست روش راه بندازی ! از نظر من از هاست استفاده کن هم بهینه تر هم دردسر کمتر !!!!!!
novinline
September 12th, 2012, 21:19
سلام
از دایرکت ادمین هم میتونید استفاده کنید لایسنس ارزان تره. ویا پلسک که کرک هم میشه کرد.