توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سایت از cpanel به cpanel
ehsan1111
August 29th, 2012, 09:22
سلام. کلا راهی هست که بشه بکاپ از روی هاست قبلی را به هاست جدید منتقل کرد؟ در زمانی که شما فقط دسترسی به cpanel ها داشته باشید.
rezarostami
August 29th, 2012, 09:29
می تونید یک بک آپ از دیتابیس بگیرید و اگه یزر هاست جدید فرق داره فایل دیتابیس رو ادیت و یوزر رو عوض کنید . بعد فایل ها رو هم زیپ کنید و با استفاده از وی پی اس دانلود و روی هاست جدید آپلود کنید.
موفق باشید
ehsan1111
August 29th, 2012, 09:34
ممنون رضا جان. آره. منظورم بیشتر این بود که راهی نیست که بشه مستقیم انتقال داد. یعنی دانلود نکنیم. زیاده حجمش.
rezarostami
August 29th, 2012, 09:44
اگه فقط دسترسی به پنل Cpanel دارید راهش اینه برای این هم که حجم بالاس می تونید از VPS استفاده کنید
ehsan1111
August 29th, 2012, 09:48
عذرخواهی میکنم، حقیر چندان مسلط نیستم. منظورتون را از جمله زیر متوجه نشدم. :-b
برای این هم که حجم بالاس می تونید از VPS استفاده کنید
rezarostami
August 29th, 2012, 09:58
Vps یه سرور مجازیه که شما با کامپیتور خودتون می تونید بهش وصل بشید و اونهم مثل کامپیوتر خودتونه . این کامپیوتر مجازی از سرعت نت بالایی برخورداره که شما می تونی فایل هات رو تو vps دانلود و بعد با سرعت آپلود روی هاست جدید کنید . ازکجا هاست گرفتید ؟ معمولا باید هاستینگ انتقال رو انجام بده !!!
ehsan1111
August 29th, 2012, 10:02
مدیریت هاستینگ میگه ظاهرا هاست قبلی پورت 21 را بسته و من هر چی تاش میکنم نمیتونم بکاپ را ریستور کنم! گفتم ببینم راهی هست خودم انجام بدم. حالا درسترسی به vps از کجا میسر میشه؟ باید خریداری کرد؟
عجب بدبختیه ها...
m0hamad
August 29th, 2012, 11:46
می تونید یک بک آپ از دیتابیس بگیرید و اگه یزر هاست جدید فرق داره فایل دیتابیس رو ادیت و یوزر رو عوض کنید . بعد فایل ها رو هم زیپ کنید و با استفاده از وی پی اس دانلود و روی هاست جدید آپلود کنید.
موفق باشید
من فایل بکاب رو باز کردم که محتویات سایت توش هست.ولی نمیدونم کدوم فایل دقیقا منظور شما هست.اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
Samim.s
August 29th, 2012, 13:59
درود
اگر شما بتونید CPanel رو در اختیار من بذارید من بودن VPS اطلاعات رو تمام و کمال منتقل میکنم
ایدی ها : Samim.s@att.net یا C.y.b.e.r@att.net
sardarn
August 29th, 2012, 14:27
سلام
فایل ها رو توی هاست اول زیپ کنید توی هاست دوم یه لیچ نصب کنید و فایل هارو انتقال بدید به هاست دوم.کار راحتیه نتونستید بگید براتون انجام بدم
asdadsdxz
October 4th, 2013, 04:54
سلام اگر یوزر هاست جدید و قدیم یکی باشه میشه فول بکاپ گرفت و اون طرف ریستور کرد؟
همه چیز مثل ساب دامین ادد دامین پارک دامین ها برمیگرده؟
asdadsdxz
October 5th, 2013, 02:26
سلام اگر یوزر هاست جدید و قدیم یکی باشه میشه فول بکاپ گرفت و اون طرف ریستور کرد؟
up...............
asdadsdxz
October 5th, 2013, 21:55
دوستان مطلع لطفا راهنمایی فرمایید......